- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Netfone
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
tolvaj! #55019 üzenetére
Echte miui is hetente frissül (fejlesztői verzió) .
Ismerős most vásárolt Vodánál huwavei p6-ot horror áron. Dicsekedve mutatta a menü gomb nélküli op. rendszert, hogy mekkora. Hát kérem a g2-n 4.2 alapú miui v5 futott akkoriban kb. az is ezt tudta. Lewa mindezek ötvözete egenlőre 4.1 alapon. Sztem nincs gond a heti frissítéssel. Új funkciók gördülékenyebb menü stb. stb.. Az én telomon egyébként a portolt lenovo romtól kezdve az oppo romig már minden fenn volt. Mindig a lewa maradt a nyerő. ( nem véletlen lewa os 5-el jön a gyári jiayu g2f). Nem vitatkoni akartam bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutya topik
- Gitáros topic
- Windows 11
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest