- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #116974 üzenetére
Igen, ez olyan, mikor a másolat kiegészítőket úgy adják el, hogy for xiaomi, de az arról még egy 2 pálcás másolat marad.
Mindkét esetben szándékos megtévesztés belefűzni egy oda nem illő brand vagy technológia nevét.Az én autóm akkor porsche like, mert 4 kereke van, mindegyik földig ér, átlátszó ablakai vannak, két irányba forgatható a kormánya, az eleje felé néző sofőr ülésekkel.
-
beg
veterán
válasz
b0bcat #116407 üzenetére
Nem pletyka, a két brand ugyanaz, csak a star már...khm...megkopott
pl: Star/Ulefone U5
Star Ulefone U69
Star UleFone U7
Star Ulefone P92
Star Ulefone Be Touch 2stb.
-
beg
veterán
válasz
furzsi #116389 üzenetére
Asus magyarország
"Két SIM, kettős rendelkezésre állás" -
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #116230 üzenetére
Értem, hogy nem érdekük és kínát akarják lehengerelni, de... A kereslet-kínálat bőven indokolná. Bombaként robbanthatna, piacot bővíthetne, ezáltal sokkal több profitot termelne, ha rálépnének erre az útra. De ők tudják
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #116227 üzenetére
Ugyanennyi lenne a b20 modul is
-
beg
veterán
válasz
HerbertSobel #115961 üzenetére
Akkor végkép nem értem a rácsodálkozást egy még nem is nagyon rendelhető, ropogós telefon bevezető ára esetén. Ez mindig így szokott lenni.
Az egyéb célozgatást pedig hanyagold. -
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
HerbertSobel #115948 üzenetére
Kevesebb, mint 90e áfával. Mennyiért lenne jó ez a konfig? 30?
Meg ez még lejjebb fog menni ne aggódj.(#115949) Viktor0610: kb. egy éve elhagyták a lótuszvirágot, arculatváltás. Ez eredeti.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
antal750 #115770 üzenetére
Ez az EU-s verziója, de már sok lesz az OFF, a boltos külföldis topik nem ez
-
beg
veterán
válasz
tibcsi0407 #115756 üzenetére
143, de igazad van. Ráadásul eu express is szállítanak.
-
beg
veterán
Nesze neked száz dolláros redmi 3. Presale, 160 USD.
-
beg
veterán
Az lett, bár az árcédula inkább közelít a 130-hoz szerintem mire hozzá lehet jutni, de egy nagyon eltalált belépő szint.
Ja, béhúsz modult még mindig nem ismeri a xiaomi. Az a pár dollár plusz biztos földhöz vágna mindenkit, ha azzal szerelt gsm-el jönne ki
-
beg
veterán
válasz
Beni2360 #115357 üzenetére
Jó téged látni. Elmagyaráznád ezt?
Kicsit furán érint, hogy ilyenek miatt ítélnek meg minket, külföldről telefonokat és egyebeket vásárlókat. Meg úgy általában nem ildomos így lejáratni honfitársaidat.
Bocs az offért
-
beg
veterán
válasz
Secretknight #115322 üzenetére
Vidd végig a vásárlást egészen a PayPal checkout-ig, ahol kiírja ft-ban a levonandó összeget (természetesen nem kell rákattintanod a fizetésre
). Mind a két valutanemnél csinálj légyszi erről egy képernyőképet és mutasd meg, hogy lesz olcsóbb bruzvinyai prahákban mint dollárban, mert ez eddig érdekes módon csak nálad működik. A hazai bankkártyák vagy euró vagy dollár alapon működnek. Tehát kicsit szkeptikus vagyok és mindig csak te állítod.
Szóval kérhetünk képet? -
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #115176 üzenetére
Na nála pont nem. Átlag 13-17 nap alatt ideér amit küld. Ő egy igazi fehér holló a kínaiak között. A védjegye, hogy cérnával lezárt borítékban küldi az árut
TN-t ne várj ennyiért, de bármi gond van, mindig a te javadra dönt (újraküld vagy visszautal) PayPal bevonása nélkül.
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #115172 üzenetére
Tévedsz, nagyon sokan és sokat rendeltünk tőle, mindig eredetit árul (h2testw hibátlanul lefut mindegyiken, valós sebességadatokkal és kapacitással), gyorsan postáz és garanciális ügyintézésben is jeles. Keress rá a nevére több topikban, mindenhol pozitív tapasztalatokat találsz. Jó pár éve csak tőle vásárolok.
-
beg
veterán
Pont nemrég temettük a zopot, mert rég hallottunk róla.
Speed 8 helio x20-al.
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #114764 üzenetére
Vicces, de az.
Ahogy pár éve bután hangzott a xiaomi. Jönnek fel mint a talajvíz, sok lábon álló szolgáltató.
-
beg
veterán
Itthoni garancia, megbízható bolt: Doogee X5 Pro 30e-ből megvan.
-
beg
veterán
válasz
Secretknight #113842 üzenetére
Én beírnám jobb felül a keresőbe, hátha előbb kapnék választ.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
Graphics #113799 üzenetére
Dugi X5 25-ért garival (ma a tecsóban 18 volt).
-
beg
veterán
Vagy így:
adb shell rm /data/system/gesture.key
...vagy így:
adb shell
cd /data/data/com.android.providers.settings/databases
sqlite3 settings.db
update system set value=0 where name='lock_pattern_autolock';
update system set value=0 where name='lockscreen.lockedoutpermanently';
.quitHa nincs adb, akkor hard reset fizikai gombokkal.
-
beg
veterán
válasz
ouzohuto #113460 üzenetére
"de kb felevesen mar ott voltak azom a sokak altal jol ismert ips hibak"
Na erre kíváncsi vagyok. Én linkelem képet a beégésre, de az ips sokak által ismert hibáját mégsem ismerem. Tudnál mutatni képet róla? Nem azt mondtam, hogy szebb a képe, mert nem az, ez tény. Takarékosabb is az amoled, az is tény. De rajtam legalább nincs szemellenző.
-
beg
veterán
válasz
Outlander #113405 üzenetére
"Az LTE 450 mobilhálózat az MVM Net által működtetett nemzeti távközlési gerinchálózat részeként elsősorban közcélú feladatokat lát majd el, így közbiztonsági, elektronikus kormányzati, járási hivatalok elektronikus ügyintézési feladatainak ellátásában kap szerepet."
-
beg
veterán
válasz
Depression #113251 üzenetére
De igen, de csak egy képet
3,5 GB-ra gondolt a kolléga.
-
beg
veterán
Kár, hogy macerás beszerezni a Yu Yureka telefont, egyet megnéznék közelről.
"Yu Yureka is another device which joined the Marshmallow family. Thanks to efforts of XDA Recognized Developer Santhosh M, the YU Yureka received a quite functional port of CyanogenMod 13. There are a few issues to be ironed out, but you can install it on your device if you’re keen to find out how the Android 6.0 looks like."
Szerk. Nem is annyira macerás.
57e nettó. Csak a szállítás húzós. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #112757 üzenetére
Minekután potyognak ki a nagyok (Zopo, lenovo, Jiayu) meglátták a piaci rést
Keblemre takee, joliee, zuk, muk, fuck és minden idióta nevű kínai low budget -
beg
veterán
válasz
Wolfskin #112443 üzenetére
...ez nekem sokkal inkább tűnik a rendszr (android)) sebezhetőségének, mint gagyi hardvernek...
Ezzel szerintem egyedül vagy. Sajnos ezt a balhét nem tudod ráverni az androidra. Saját kénye kedve szerint faragja a gyártód a telefonra kerülő FW-t. Ha akarom, én is ki tudnék adni egy olyat, amitől pink csillámfókák ugrálnak 3 percenként a kijelzőn kínai írásjelekkel. de attól még mindez nem húzható rá az androidra.
-
beg
veterán
válasz
smithsys #112356 üzenetére
Nincs abban valami gyári tweak vagy xposed modul mindezek bekapcsolására (vagy a fejlesztői lehetőségekben a beállításoknál)? Vagy nem játszottál androidbúvárbékát valamelyik hasonló alkalmazással? Mondanám, hogy gyári helyzetre visszaállítás, de nem biztos, hogy megoldaná, ellenben egy próbát megér. Esetleg még valami hardver voodoo lehet.
-
beg
veterán
[L:http://www.eztlinkelemtelefonról.hu][link][/L]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest