- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Uraim, postázásra meg van a megfelelő topik, kérlek titeket ott folytassátok, ha annyira fontos.
-
WOT-H-A-C
veterán
COS13-at már a zuk z1 sem kapta meg. (Ellenben az 1+1 igen) Engem spec. ez nem zavar annyira, mert a CM csapat meg támogatja szóval... A Z2 vel kapcsolatban pedig szó sem volt COS-ról, kb a megjelenés utáni 2-3 napban lenyilatkozta a Zuk, hogy csak ZUI-val fogják kiadni a telót. Aztán lenyilatkozta, hogy lesz belőle Int. verzió. Most ott tartunk, hogy nem lesz!
-
WOT-H-A-C
veterán
Félre ne értsedd, nem vagyok saomi ellenes!
A MI3 nálam best of, nagyon szeretem a mai napig!
"Látszik azért, hogy melyiket preferálod
"
Nem feltétlen preferencia kérdése, de tény , hogy nagyon jó!
Egyébiránt meg ha nekem nem... azthiszem, az ő véleménye elég atentikus.
De mindenki azt vesz amit akar!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Killerlaca #124515 üzenetére
Mennyi az a "sokkal"? 10.000 pont antutu?
Használtál már S801 et?
-
WOT-H-A-C
veterán
Ezt is megtudom érteni!
Nem mindenkinek "játékszer" a telefon!
monti0222w: Ebben az esetben simán jó vétel lehet neked. Úgy rémlik M1 Note-nál volt ném i minőségbeli szórás a hardveres elemeket illetően, de nemgondolnám , hogy ez a flagship-nél is így lenne.
Ájvé: Nem vagyok nagy MI5 szakértő( még hozzáértő sem nagyon
) , de én úgy látom , hogy nem gond a bootloader nyitás[link] és xda-n is jönnek a custom rom-ok szépen.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #124311 üzenetére
Hát.. Akár jó is lehet.
Amennyiben nem kell b20 és nem zavar a zárt rendszer. No, meg a FlymeOS!
Bár én kicsit sokallom az árát. Ha nekem kéne választani, akkor inkább egy Mi5, Leeco, V.Apollo, bár utóbbi még igen friss. De ezek többsége nagy lesz neked. Illetve én szeretem piszkálni a kütyüimet.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124296 üzenetére
Ez igen!
Nagyon gyorsan leesett az ára. Mikor utoljára nézegettem őket, még majd 400$ volt a sima Z2.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124293 üzenetére
Ennek ellenére, ahogy nézem nem áll rosszul custom rom-ok frontján!
Gondolom a Zuk accounthoz kell a kínai tel.szám. (most nincs kedvem kínait fordítani
) Van már unofficial cm13, RR, Mookee stb... TWRP stb.. Jó lesz ez, csak kell még neki idő! Arra meg ne alapozz, hogy Zuk-ék eppen most mit csinálnak , meg nyilatkoznak, mert két hét vagy egy hónap múlva pont az ellenkezője lehet igaz!
monti0222w: Tudom, én is vártam rá jó ideig, hisz te is ott voltál.
De most mit mondjak erre?! Kínaiak...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124291 üzenetére
Igen, igen ezt már elmondtad. Megértettem elsőre is. Ettől független biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani ezt a problémát.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124288 üzenetére
Ne már.. A Xiaominál ment a cidri az elején a zárt bootloader miatt, aztán mi lett?
Egyébként a Zuk maga nyitott csatornát a fejlesztők és userek irányába, melyben bíztatta az embereket, hogy segítsenek összehozni a külömböző régiók lokalizációját, aztán rá 2-3 hónappal nyilatkozik a forgalmazóknak, hogy bocsi, nem lesz Int. verzió és elhagyjuk az EU piacot!
Na nem mintha minden sarkon zuk webshop lett volna.
A türelem nyitott bootloadert terem!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124281 üzenetére
Szerintem még ne mondj le róla!
, ha kellően leesik az ára, akkor úgyis ráharapnak a fejlesztők! Az indiaiakat nem lehet eltántorítani!
Szóval bármi lehet még...
Viktorhu: Hát.. A franc tudja hogy gondolkodnak. Egyébként 1+1-re kiadták a 6.0-ás CyanogenOS-t. 1+2-őt és a 3 at meg a CyanogenMOD támogatja hivatalosan, ha nem tévedek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124278 üzenetére
Aha.. Nem hinném, hogy ezt nem fogják majd megoldani. Ezt majd az fogja eldönteni, hogy mennyit adnak el belőle. Eddig téged igazol, hogy még mindíg nincs fent a támogatott eszközök listáján. Én le mondtam róla már régebben, pedig akkor még csak az árral ment turpiskodás!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #124276 üzenetére
Nem értem, mire gondolsz? A Zuk Z1 nél?
-
WOT-H-A-C
veterán
Nincs köze a CyanogenOS-hez.
Na, hogy tiszta legyen. Pontosan nem árulta el a Zuk, hogy miért borult a bili. Ami biztos, 6.0-ás CyanogenOS nem jön a Zuk Z1-re és semilyen a Z2-re.Egyébként a Z1 -re az elmúlt kb 1,5 hónapban még jött 2 patch a COS-hoz, szóval... A Zuk annyit nyilatkozott, hogy a Cyanogen csapat késett a 6.0-ás verzióval és nagyon bug-os lett. ( LOL
) Bíztatják a usereket, hogy használjanak 6.0-ás ZUI-t, mert hipi-szupi!
Egy ideig hangossan "ordibálta" a Zuk, hogy lesz Internat. verzió a Z2/Z2pro- ból, aztán beintenek!
Használd kínai/angol nyelven google nélkül. Le sem tagadhatná , hogy lenovo!
Ezektő függetlenül, ha zuk z2-t valam csoda folytán el kezdi támogatni a cyanogenmod, akkor nem is kell COS! Zuk z1-en kb.1 hétig használtam cyanogenos-t, aztán pattant fel a CM13.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sanzaa #124240 üzenetére
Leagoo shark1 esetleg. Az asszonynak olyat vettem. De kompromisszumos. Kamera harmatos, fingerprint szo-szo, ha többször adja meg ugyanazt az ujját, akkor szódával elmegy, akku végülis nem rossz, az asszonynak elmegy két napot meg egy kicsit ~7 óra SoT-al. A legfullosabb játékokhoz kevés lesz. Egyébként nem rossz végülis. Média fogyasztásra tökéletes. A rendszer pörgős, nem akadozik.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Coolby #124170 üzenetére
Inkább ne piszkáld. Nagyon kicsi az esély arra, hogy van hozzá bármilyen custom ROM. A legjobb tanács az, hogy csinálj egy, teljes mentést és használd ahogy van. A lap tetején az összefoglalóban megtalálod a leírásokat hozzá. Amennyiben régebbi MTK SOC , droidtoolsal kezdeném.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
postasbeci #123974 üzenetére
Szerintem simán!
-
WOT-H-A-C
veterán
105kacsa, ezekkel a reflinkekkel ne próbálkozz itt többet kérlek. A reflinkek is hírdetésnek számítanak ezek pedig szakmaiban tilosak!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #123831 üzenetére
Nem tudom feltétel-e de a zuk ban egyenlőre nincs magyar nyelv.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mobilizmo #123735 üzenetére
Ez Vibe Ui fícsör!
Lenovoék szerintem direkt b@szakodnak ezzel. Több telefont is tudok aminél gyári rommal hiányos volt a noti led működése, vagy szinte egyáltalán nem ment. A megoldás többnyire custom rom volt. Pl. valamilyen CM rom. Egyből feléledt a noti led a szivárvány minden színében!
-
WOT-H-A-C
veterán
Beg tegyél mostmár rendet!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Nagy a meleg Uraim?? Ha lehet folytassátok ezt privátban!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Milestone2 #122662 üzenetére
Ennél már vannak jobb árak is.A gond az, hogy gyakorlatilag előrendeléseket sem nagyon kezdték el még teljesìteni. Pedig máj.10 re ígérték az első kanyart. Aztán Júni eleje.... A gyártó lemondott a COS-ról. Viszont ami pozitív , hogy most is toborozza és támogatja a közösségi fejlesztőket. Jelenpillanatban azon ügykődnek, hogy a ZUI International legyen.
A Z2 pro tudja a B20- at is a sima Z2 viszont nem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #122590 üzenetére
Nem lenne rossz, ha Leeco nyitna kicsi jobban Europa felé is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #122588 üzenetére
A múltkor olvastam egy Internat. verzióról (talán pont itt) , ez lenne az? Lesz gyári multilang támogatás?
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak, a beszerzéssel és vámoltatással kapcsolatos dolgoknak továbbra sem itt a helye! Illetve, ha kérhetem ne off-oljuk tovább a topikot.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Ne már.. Nem bankrabló! T.T
Ez a 94' es árnyék ph!- sított verziója.
Nagyon jampi lett !
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #121665 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #121663 üzenetére
Azt láttam, csak a gyárira voltam kiváncsi, de akkor nincs változás.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #121658 üzenetére
Grat hozzá! Gondolom magyar nyelvet nem tartalmaz. Illetve a későbbiekben kiváncsi lennék mit bír a 3000 mAh akku.
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak, ha lehet folytassátok ezt privátban.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zolipapa66 #121520 üzenetére
A z1 jól sikerült telefon lett, persze ennek is megvannak a gyengéi. Nincs b20 és a kamera olyan amilyen, illetva most megy a zúgolódás mert valószínüleg a userek nem kapják mega COS13-at, helyette a gyártó a ZUI6.0 át erölteti.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #121353 üzenetére
Igen, szerintem is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gagyilovag #121280 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, crytek megkapta a bant a folyamatos trollkodásért, viszont az sem járja, hogy folyamatossan vele humorizáljunk Valamit valamiért...
-
WOT-H-A-C
veterán
Mercutio_: Hali! Lehet, hogy megvan a telefonod a V5 után. Zte Blade A1. Csak 3 mm-el magasabb és 1-2 tizeddel szélesebb. Nemsokára teszt róla ph-n.
Na jó, minden nem lehet tökéletes!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Még mielőtt átcsap az egész személyeskedésbe, tényleg bekéne fejezni!!
Crytek neked, meg tudom ajállani a "milyen okostelefon vegyek" topikot. Úgy néz ki kínai vonalon, neked most nem terem babér.
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem mintha nem férne el itt, de , ha ide teszitek be az eredményeket ( a megfelelő módon) , akkor az ottaniaknak (és másoknak is) sokat segítetek.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
peestike #119057 üzenetére
A Flashtools-os verziónál a hiba üzenet arra utal, hogy nem jó a scatter, vagy a flashtools.
A Fastbootos próbálkozásnál meg a kapcsolat döglött. Én még nem találkoztam ilyen hibával. Driver telepítés után nekem mindíg jó volt az adb kapcsolat. Szóval érdekes a dolog.
(#119058) janakbacsi: Nem tudom a MT6580 mennyire kényes a flashtools verziókra, én megpróbálnám egy régebbivel.
Ahogy itt már említették többen, az is beszokott válni, usb kábelt cserélsz, vagy alalplapi port esetleg másik pc. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119055 üzenetére
Nincs adb kapcsolat vagy tényleg döglött a teló. Ha fenn vannak a diverek és fastboot módban van a telefon, akkor mennie kéne. Legalábbis az eszközök kilistázásnak szerintem biztosan. Aztán még ott van az a lehetőség amit cappa72 írt, hogy nem is fog menni. Bár egyenlőre odáig sem jutunk, hogy magát az eszközt lássa a pc.
Azthiszem ezek tükrében inkább a flashtools-os vonalon próbálkoznék tovább. De várd meg RVR400-t is mert az én tudásom elég kopottas MTK vonalon, mert jó ideje, csak qualcom-os készülékeket prütykölök.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119050 üzenetére
Valami ilyesmit kellett volna kapnod eredménynek elvileg.Nyilván az "E8AZCY.." helyett az eszközöd neve lenne. Ez amit kaptál, bevallom nem tudom mi!
(#119051) cappa72 : Basszus, elírtam a parancsot és észre sem vettem!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #119046 üzenetére
De mi a kimenet?
Arra lenne szükségem. Hogy mit ír a parancs után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest