- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Aki tegnap nem rendelt MLAIS MX58 Air-t az már nem is fog Limitált széria volt!
-
laslie92
senior tag
THl w100 Kamera teszt és egyéb finomság!
-
laslie92
senior tag
THL w100 Teszt!
http://www.androidauthority.com/review-thl-w100-211620/ -
laslie92
senior tag
Tudtok olyan gombos dual simes telefont amibe van magyar nyelv?
-
-
laslie92
senior tag
válasz
SUPREME7 #28357 üzenetére
Nagyon jó szerintem a rendszer nagyon jól elvan találva! Ami viszont nagyon meglepődtem az a Játék terén volt! Tesztprogramok is igazolták hogy 60FPS-re is képes a készülék HD felbontás mellet! Ami szerintem nagyon jó! Az akkuval vannak bajok a legtöbb Normál használat mellet 9 óra volt de szerencsére kettőt adnak belőle! Zene terén egy Jó minőségű füllhallgatóval nagyon jó!
A kamera Hát az is meglepett egy kicsit mert szerintem nagyon jó minőségű képeket lehet vele produkálni!
Tapasztalatom szerint ezek egy és ugyan aza készülék 1-2 +- dologgal!
Feiteng h9500 Star n9500 tengda n9500 i9500 ezek szerintem ugyan azok csak ROM és állapot jelző led hiányában kevesebb az egyik a másiknál!
Én ajánlom a készüléket ezért az árrért a THL w8 at leveri! Mint Gyorsaságban ,és Méretben!
A magyarnyelvel nincs nagyobb probléma idáig 3x ütközött nem magyarul lévő részben amit azt mondta soha nem fog használni!
Ha gondoljátok jövöhéten írok róla egy pár oldalt képpekel illusztrálva!
Amiről mostanába tudok majd bővebbet mondani!
THL w100,Zopo C2,Tengda N9500 Feiteng h9500, Ezek maximum 1 héten belül megérkeznek! ( Nem az enyémek a készülékek ne higgyétek de a környéket ellátom teláfonnal
)
-
laslie92
senior tag
Iphone 5 és klónjaira most nagyon olcsó lesz a kijelző fólia
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=saturday
-
laslie92
senior tag
válasz
laolaj #28024 üzenetére
Azt ,hogy a G4 basic-ból van raktáron fehér is meg fekete is de csak vastagabb a 3000mha os .
A JIAYU G4 Advanced-ből semmilyen nincs raktáron!Az meg hogy az akku kissebb az még nem azt jelenti,hogy hogy kevesebb is bír! Pl a jiayu g4ről senkinek fogalma sincs,hogy mennyit bír Umit meg már használnak egy páran!
Ha rám hallgatsz a G4-et elfelejted egy darabig míg ,ki nem forr teljesen hogy milyen is valójában a készülék!
Én is pályáztama készülékre de mivel csak húzzák halasztják! Ezért rendeltem egy ZOPO c2-t és egy párhónapot lehúzok vele utána én is tervezem a G4 vásárlását! -
laslie92
senior tag
-
laslie92
senior tag
THL w100 Ujabb teszt a kamera teszt is van a végén!
http://www.youtube.com/watch?v=6FI3NEv1gaY
-
laslie92
senior tag
Valaki találkozott már ilyennel? Ezt írja ki fizetésnél a Pandawill!
You can not use your credit/debit card for the next 24 hours.
This restriction cannot be lifted manually by you or our service team. Please return to the website of the Merchant where you will receive further instructions. -
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #27969 üzenetére
Az esetek 90% Dual Simes !
-
laslie92
senior tag
válasz
Peaceliker #27966 üzenetére
Rendeltem egy THL w100- tesztelésre! Engem meggyőzött nagyon a telefon! Valakinek majd csaj jó lesz nem hiszem hogy a zopot lecserélem majd erre de kitudja
itt van róla egy teszt video
http://www.youtube.com/watch?v=t4bWPPdxcjM
-
laslie92
senior tag
Rájöttem,hogy az IOCEAN x7 nél miért van az,hogy valamelyikben van valamelyikben nincs magyar nyelv!
Csupán csak azért mert 2 féle Iocean x7 létezik a Iocean x7 Young Basic és az iocean x7 Young a Youngba van magyarnyelv a basic ba nincs!
Hogy mi a külömbség a két telefon közt nem tudom!
-
laslie92
senior tag
Iocean x7 tulajok tessék csak tessék
http://www.pandawill.com/3000mah-original-large-battery-battery-cover-set-for-iocean-x7-young-smartphone-p74870.html
-
laslie92
senior tag
Inenn ajánlott rendelni? tapasztalat?
-
laslie92
senior tag
Hát a Pandawill teljesen kifogyott raktárilag!
Szerettem volna rendelni még egy zopo c2 egy thl w100-at és egy iocean x7 et és nkaptam egy emailt,hogy egyik sincs raktáron vissza fizessék a pénzt vagy 1-2 hét mire lesz belőle és várok! Korrektek voltak, de meg írtam nekik hogy jobb lenne ha jeleznék az oldalon hogy mi van és mi nincs.
Erre azt a választ kaptam,hogy nekik nincs raktáron egy se megrendelés után hozassák! ami általában 1-3 nap és utána postázzák! Szomorú
-
laslie92
senior tag
válasz
fotosjani #27683 üzenetére
Hát én ezt már nagyon nem értem lehet hogy hülye vagyok hozzá!
De vegyük azt h kijelzőnek miköze van a ram hoz? Most akkor a thl w100 ugyan ezzel speckóval rendelkező telefon csak alacsonyabb felbontás mert csak QHD ott még több szabad ramunk lesz? ( vegyük ki a kijelzőt megmarad a az egész
)
fotosjani
A 330/960 (MT6589) esetén pont hogy az ellenkezője, a 330-at kevés telepített app-al vagy jól optimalizált system esetén lehet elérni.Itt most azt érted hogy egy rossz rommal(meg pár appal már nem is marad memória?
Ennek se eleje se vége! Láttam Zopo c2-es videot ahol kibontástól market ből antutu telepít teszt futatt és 112/961 Na ilyenkor mi van? Ha felteszem a facebook,meg skype meg az avast ami ugye fut háttérbe lefagy?
Valaki magyarázza már el hogy hogy is van ez mert nem értem! Ha lehet úgy mint egy 5 évesnek!
-
laslie92
senior tag
De én itt ramra értem ha 960mb-ból .580mb csak rendszere megy el már csak 380mb marad ami galaxy S -készülékemnél volt annyi és bosszantó volt!
De lehet én értek folyamatosan félre valamit!
-
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #27620 üzenetére
Igen mert úgy csak kínainak meg az angoltudásuk tudják használni és ha csak nekik adnák el már nem lenne akkora biznisz!
-
laslie92
senior tag
válasz
domedee #27516 üzenetére
Én még arra is gondoltam ,hogy ha jobban megnézed a ház színe nem azonos itt arra tippelnék,hogy nem a legjobb minőségű műanyagból van!
Arra nem tudtam még rájönni,hogy az oldala fém vagy festett műanyag de ez lehet csak akkor derül ki ha megérkezik! Remélem a kamrán nem spóroltak és ugyan azt kapta mint a zp980!
-
-
laslie92
senior tag
Zopo Zp980=C2
Részletes teszt!
http://www.gogi.in/zopo-zp980-review.html
-
laslie92
senior tag
Sziasztok tudtok olyan oldalt mint a pandawill olyan értelemben h nem csak paypal-al lehet fizetni hanem simán kártyával is?
-
laslie92
senior tag
válasz
sasa311 #27405 üzenetére
Nekem csak pozitív élményeim vannak vele! De ez egyén függő!
Arról nem is beszélve ,hogy annó rendeltem tőlük egy galaxy mini utánzatot nem tudom mi volt a neve egy 1ghz mt6575 ös kütyüt 1 hónapon belül elromlott nem vette a töltést és egy fényképet kértek csak és Küldtek egy másik készüléket anélkül,hogy vissza kellet volna küldenem!
Neked miért van vele negatív tapasztalatod mivel károsítottak meg?
-
laslie92
senior tag
válasz
b-csigabiga #27402 üzenetére
Én a pandától vásárolok csak telefont egy kicsivel drágább mint többi oldalon és nincs igyen DHL se SG post!
De viszont én is onann rendeltem most a C2-met és már postára is adták 3 nap és nem jöttek a kifogások h nincs meg nem és már többször rendeltem onnan mindig azjött amit rendeltem!
És ami végképp nem hátrány 1 év garancia! és le is pecsételik a garancia levelet!
-
laslie92
senior tag
válasz
RVR400 #27272 üzenetére
Hát Az baj hogy az gondolom levélbe jött de akkor is szép idő! Remélem 2 héten belül beér magyar országra! Majd most csinálok egy tesztet mert a 1 nap eltéréssel rendeltem CH SG ÉS HK postal!
és még ma szeretnék rendelni memória kártyát headsetet meg pár apróságot azt majd svájci postal
Amint feladják őket jelzem és megnézzük melyik ér ide hamarabb!
-
laslie92
senior tag
válasz
apeelme #27269 üzenetére
Na Akkor a Ugye bár Gyári romba nagyon sok program futott a háttérbe aminek semmi értelme nem volt! Ezek ki lettek belőle lőve! Ezzel egyidejűleg láthatóan jobb lett az akkumlátor idő és gyorsabb lett a telefon
a rendszer 4.1.2 androidra épült és nem a gyári 4.0.4 re
a telefon drivere frissítve lettek ezzel elérünk ( szerintem egy jobb kamra minöséget)
a Kernel az maradt az ami volt ( ezért melegszik töltés közbe) Gyári hiba
A google bele lett építve az első olyan rom amivel működik a szinkronizálás normálisan
A java ba egy kicsit bele piszkáltam ezért aki használja feltűnt neki automatikusan kilő 840mb ram használat után 5 programot az az első 5 öt ami használva volt ezzel nagy valószínűleg legfejebb 50mb ot felszabadítva és akkor már nem lassúl be a készülék!
Sajnos a hangminőségen is probáltam javitani de silány hangszórónak köszönhetően lehetelen volt!
Biztos kihagytam valamit mert sokszor 2 program magyarítása között piszkáltam bele amikor nagy hirtelen szembe jutott valami!
a BUG mentes rész mára nem lett igaz a Beállításokba kijező beállítás valamely részén leáll! Ha sok időm lesz javítom tuti hogy csak egy félre vert ., okozza
A böngészőből szeretnél valamit letölteni kidob a böngészőből( persze ugyan úgy letölti)!
Ha használtad te is tudod,hogy azért nem ez világ legrosszab romja ez a 3. romom amit csináltam igérem az évek során jobbakat fogok készíteni!
-
laslie92
senior tag
És még egy kérdés Nézem ezeket az 1080p-s telefonnal készült videókat és mindegyik olyan mint ha akadozna! ( nem a számítógépem rossz simán bírja ( AMD x4 8gb ram HD5570) ) Miért van ez?
Valakinek Érkezett már meg ZOPO c2?
-
laslie92
senior tag
Sziasztok ma adtam le egy zopo c2 -es rendelés!
Mivel nem tudtam melyik postával rendeljem a késések miatt azért találomra ráböktem és HK post lett!
Remélem Karácsonyig Ideér
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És a Jiayu G2 romommal kapcsolatban! Ez volt az első MAGYAR rom és nem menőzni akartam vele nem a dizánjra menetem hanem hogy magyar legyen! A LEWA-t én is ajánlom!Üdv: Laslie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest