- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Szerintem is jó a tok.Kit érdekel ki mit szól hozzá?A lényeg,hogy megvédi a mobilt.Egy esés ilyen nélkül és garantáltan vége.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #29771 üzenetére
Pontosan
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #29749 üzenetére
Nekem most változott DESPATCHED TO OVERSEAS (COUNTRY CODE: HU) a Thl w100.
-
Terentius
őstag
Én 23.-án rendeltem minidealről egy thl w100-at. egyelőre csak annyi infom van,hogy INFORMATION RECEIVED.Ezt mutatja 2 napja a singpost.
-
Terentius
őstag
Rendeltem 2 napja telefont minidealről.Tegnap adtak tracking numbert,de nem él.Kell aggódni?
-
Terentius
őstag
Rendeltem egy Thl W100-at Minidealről.Kíváncsi leszek rá
-
Terentius
őstag
Nem ide illő kérdés,de mennyire éri meg telefonnal együtt microsdt is venni a kínai webshopokban?Sehol nincs feltüntetve a márkája meg a class szám sem.
-
Terentius
őstag
Remélem lesz fekete a Thl W100-ból.
-
Terentius
őstag
Mennyivel másabb a kép 4.5"-on qhd-ben,mint 5"-on HD-ben?Jelen esetben egy Amoi n828,THL W100 vs Thl W8,Feiteng H9500-at jelent.
-
Terentius
őstag
Minidealnél azt mondták,hogy jövő héten lesz fekete a Thl W100-ból.
-
Terentius
őstag
Remélem a Thl W100-ból lesz fekete is hamarosan
-
Terentius
őstag
Én is remélem,hogy ez nem kamu Thl.Bár minidealen kuponnal 155?Ez elég kevés ezért a telóért szerintem.A másik meg,ha útközben kijön feketében és megrendelem fehérben hát kész leszek.1800-as akksi is karcsú
-
Terentius
őstag
Szerintetek ez a Thl W100 valóban Thl?155-értz nagyon jó vételnek tűnik minidealen.Bár feketében jobb lenne.
-
Terentius
őstag
válasz
robertone2 #26317 üzenetére
Wifi tényleg dobálja a jelet?
-
Terentius
őstag
Goophone X7 Jónak tűnik!
-
Terentius
őstag
A THL W8 elég gyenge képeket csinál ahogy itt a fórumban is láttam.A színek nem valami jók.Különben az is játszana nálam.
-
Terentius
őstag
Most nézem a Feiteng H9500 hátulján nincs is logo így elég gagyi az a hátlap.
-
Terentius
őstag
válasz
robertone2 #25445 üzenetére
De nem a zene a lényeg,ami szerintem meg jó.
-
Terentius
őstag
-
Terentius
őstag
válasz
bigbuda #25037 üzenetére
Úgy értem,hogy ugyanaz mint a star N9500,de az 220 $.Nekem tetszik,mert ha ugyanaz akkor nyilván megéri az olcsóbbat venni.Bárcsak az X920 is ilyen árban lenne ha már az sem Star hanem Tengda ami ismét egy noname.Az a vicc,hogy akár hány Star telónak látom a brand ID-jét Antutuban mindenhol ez szerepel: Alps.
-
Terentius
őstag
Feiteng H9500 S4 klón
Gyanúsan olcsó. -
Terentius
őstag
-
Terentius
őstag
Melyik éri meg jobban vajon a kettő közül?Nekem az X920 szimpatikusabb,de mintha annak a kijelzőjének a széle görbületes lenne.
-
Terentius
őstag
Paypal most milyen árfolyamon váltja a dollárt?Nem akarom elhinni,hogy 223 ft amit kidob nekem.
-
Terentius
őstag
Erről mik a tapasztalatok?
Star B94M
4.2-re frissíthető? -
Terentius
őstag
válasz
cappa72 #23866 üzenetére
Ez jól hangzik.Justin a tmallboxról mondta ma,hogy ő az X920-at ajánlja mert azt többet veszik és még panasz nem jött.Ez azért vicces mert az x920 nála olcsóbb az S5-nél.Én meg most szerintem 1-2 hónapot még kivárok mert nem tudok a 3 közül választani.Legalább 2-3 évre tervezek venni telót szóval jól körbe kell járnom.
-
Terentius
őstag
Amoi N828 tulajoktól kérdezem,hogy látványosan gyengébb a képminőség egy HD kijelzőhöz képest?A 245-ös PPI-re gondolok.
-
Terentius
őstag
-
Terentius
őstag
-
Terentius
őstag
válasz
gipsztigris #23617 üzenetére
Én csak azt mondom,hogy nem hinném nagy gond a 245-ös ppi ha az én nokiámnak tűéles a képes 0 látható pixellel.Ergo ez a retina dolog is egy apple f@szság.
-
Terentius
őstag
Nem értem ezt a PPI mániát.A nokiámnak van 229 PPI-je és egyáltalán nem látok rajta pixeleződést szemben az ismerőseim Galaxy minijével!
-
Terentius
őstag
válasz
Peaceliker #23400 üzenetére
Dorombol
-
Terentius
őstag
ezek a kinai mobilok mukodnek 2-3 evig?A jelenlegi mobilom is mar 4 eves es semmi baja nem volt egy akksi cseret eszamitva.Szoval egy 2 ev uzemelest elvarnek egy kinaitol is.Mi a tapasznyalat?
-
Terentius
őstag
Szerintetek megéri egy Amoi N821-et venni a ZTE V970-el szemben?Előbbi 165 $ minidealen utóbbi ugye 142 kb tmallboxon.Azon filózok,hogy az erősebb akksi nagyobb kijelző előlapi kamera miatt megéri a felárat.Ekkor viszont felmerült bennem,hogy lehet inkább az Amoi N828-at kéne megpróbálni.Antelifeon kb 189 $ mindenben azonos az N821-el kivéve a Soc-ot,mert MT6589.Kb. két évre tervezek a telóval.
-
Terentius
őstag
Ha valaki rendelt Amoi N828-at,Star S5-öt vagy Star(Tianxin,alps?) X920-at akkor egy rövid beszámolót kérem írjon.
Amoi N828 vs Lenovo A820
Star S5
Star X920 -
Terentius
őstag
Szerintem felesleges a Jiayuval számolni.Tipikusan az a gyártó aki csak pofázik,de semmit nem tesz le az asztalra.A Star és társai nem dumáltak,hanem megcsinálták időre amit kellett.Szerintem nem érdemes ezekre várni,mert akárcsak az Umi a Jiayu esetében is valami nevetségesen magas árral számolhatunk a többi MTK6589-el szerelt telefonnal szemben.Külső szemlélőként ami igazán megéri azok a következő típusok: Amoi N828,Hero H7500+,Star S5,Star X920,Lenovo A820,THL W8,Zopo 810
-
Terentius
őstag
És ezek az EDGE-t tudják?Mert nekem az is bőven megfelel netezésre.
-
Terentius
őstag
Nem rendelt még senki Star S5 Butterfly-t?Nem tudom melyik a jobb.A Star vagy a Miz Z2.Elvileg ugyanaz a kettő telefon.
TTmalls -
Terentius
őstag
Tegnap óta esett 10 dollárt az ára.Ez is jó vétel lehet aki olcsón akar jó kétmagost.
Amoi N821
Igaz ezen csak ICS van -
Terentius
őstag
Na igen ez teljesen igaz.Elég ha bemész egy német Lidlbe,Aldiba,Pennybe stb. Nálunk a csórók boltjának számít mindegyik bezzeg ott ez nem így van.Végre itt lenne az ideje a rohadt gyarmati láncot ledobnunk.Több száz év török,osztrák megszállás,néhány évtized orosz elnyomás után most nem ennyire nyíltan,hanem gazdaságilag vagyunk elnyomva
-
Terentius
őstag
Erre valaki tud válaszolni?
Csak az első felére. -
Terentius
őstag
Még jobb vételnek tűnik a Lenovo A820-nál is.Van villanó is.
[link] -
Terentius
őstag
Ez szerintetek milyen?Gagyi a gyártó vagy sem?
Amoi n828 quadcore qhd -
Terentius
őstag
Star S5
Must have kategória.De vajon a 4.2 valós?A 12 megapixeles kamera is gyanús. -
Terentius
őstag
válasz
Peaceliker #20904 üzenetére
nem lehet,hogy kimaradt az sd kartya pontszama?szerintem ugy jon ki a 13 a sargaknal is.
-
Terentius
őstag
A gorilla glass és az OGS között mi a különbség?G2S-en utóbbi van.
-
Terentius
őstag
-
Terentius
őstag
válasz
pazirezz #20539 üzenetére
4 éve van Nokiám és már unom.Szeretnék váltani androidosra és ezek a kínai telók megtetszettek a 2 sim,ár-érték stb. miatt.Nem még nem teszteltem egyet sem,de több tucat youtube videót megnéztem róluk működés közben.
hevizms: Nekem tetszik a G3,de én úgy láttam az összehasonlító videókban,hogy a 720p már sok neki akár játékban akár videóban a G2,G2S-el szemben,de javíts ki ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest