- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
K
Kell hozzá usb driver és SPflashtools azt is letudod onnan tölteni ahonnan a romot
1.Letöltöd a falsh toolt és romot, kicsomagolod őket elvileg usb drivered mar van
2.Telefonon bekapcsolod a USB hibakeresést
3.elindítod az flashtool .exe-t
4.kkattintsa "Scatter-loading" gombra
5.kiválasztod a könyvtárból ahova kicsomagoltad a romot a "MT6592_Android_scatter.txt file-t"
6.nyomsz egy F9-et
7..kikapcsolod a teleont kiveszed az aksit és összedugod a telót a géppel és a flashtool megcsinálja
8 ha megjelenik a zöld kör akkor minden oké -
WOT-H-A-C
veterán
Igen...azt hogycwm böl akarod feltenni...ott a leírás!!
"Procedure (for flashing Firmwares):
Download all (software) requirements to a folder
Download the files/folder to be flashed to a folder
Extract it to a folder
Install drivers & extract SP Flash Tool to a folder
Open Flash_tool.exe
Click Scatter-loading
Select MT6592_Android_scatter.txt found in extracted firmware
Click Download button or press F9
Shutdown your THL W200s, take out battery, return it into phone and connect it with Micro USB to PC running the Flash Tool
See it flashing before your eyes and wait for a green circle to show up on your PC to indicate successful flashing.
Start your phone and Done! " -
WOT-H-A-C
veterán
Csináltál mentést a gyári ról?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
KillBill0531 #78904 üzenetére
Meg ne felejtsed hogy elkülönít magának helyet az appoknak is....
-
WOT-H-A-C
veterán
Van már telefon telefon 4/8 ram-al????
Meddig aludtam ma!!!??Milyen évet írunk??
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #78837 üzenetére
Az ára valóban jó és nagyon szép letisztult forma viszont kérdés mennyire van optimalizálva....elefonokról nem lehet túl jókat hallani....lehet inkább rádobnék 60-80$ t és inkább iocean x8
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
KillBill0531 #78753 üzenetére
[itt egy kis olvasmány]Szerintem nem ajánlott...
-
WOT-H-A-C
veterán
Jóreggelt urak!! Ma igen korán kezd éledezni a topik!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fényelőkész #78558 üzenetére
Pont azért adtam a linket mert ebben a topikban nem preferálják a klónokat és érdemben nem is tudnának segíteni mert az itt lévők többsége csak képről látott klónt....van egy véleményük róla(részben igaz és tényleg belehet nyalni egy rossz minőségű darabbal) és ennyi...én a páromnak vettem és azóta is örömmel használja...de nem harduser!! A kérdéseidet tedd fel ott és más lesz a reakció ennyi!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #78476 üzenetére
+1
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fényelőkész #78446 üzenetére
Van a klónoknak topikja :Itt olvass a vége felé sok infó van a samsung klónokról
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Laza... #78246 üzenetére
" Az összes többi csak az e-penis céljait szolgálja. Meg a nagyobb vauvau-t"
Ezenkívül még ott van a "kütyü fetisizmus" amiben én is szenvedek...
Nekem fontos, hogy letisztult elegáns forma legyen, erős vassal mivel években mérhető nálam a telefon csere...most egy k910 re maszekolok.
Még mielőtt megkiabál valaki nem túl drága nekem csak a többi elmegy a gyerek gyártásra...
Na, de ez csak egy kis egészséges vérszívás...
Have a nice day...
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem ez csak valami Marketing cumi....én aakárhogy nézem semmi extrát nem látok benne...
"
Super Hexa Core
iNew V8 with 28nm processor, MTK 6591 Cortex A7 hexa core, up to 1.5GHz, promise a quite fluent and speedy performance: quick boot, fast imaging, quick saving, etc" -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
muhaha01 #77849 üzenetére
-Az Inew jó lenne de még Bug-os/van topikja olvass bele srácok nagyon ügyködnek , hogy jó legyen/
-Ulefone "hagyjuk" kategória
-doogee turbo-ról annak idején jókat lehetett olvasni diegho fórumtárs tesztelte...
-NEO M1....szvsz felejtősIyen árkategóriában vehetsz Lenovot vagy hongmit is....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Krinyo #77302 üzenetére
Háát igazából most hogy kérded nekem pl. nem is fontos face...de szerintem ez csak kötekedés és próbálsz revansot venni...de ne értsed félre nem támadlak lehet neked a legtöbbet haznált app. és fontos ...én csak azt mondom hogy 6592-ön is tudsz face appot használni és ezen kívül is van még lehetőséged...
-
WOT-H-A-C
veterán
Több telefonnál is panaszkodtak f@szbúk hibára és ha emlékezetem nem csal jellemzően 6592-es soc al.A megoldás régebbi verzió volt, illetve meglehet nyitni web es felületen és kész...
megelőztek
-
WOT-H-A-C
veterán
PEACE emberek mert mindjárt jönnek a modik meg Laza... rendet rakni!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Cyborg #76986 üzenetére
Hmmm....nézegetem ezt a huawei-t de nem tudok rájönni, miért kéne ezért ~300 $ adni....egy thl t11 hez képest annyi plusuz van benne : + 0.5",+250 mAh akku telejesítmény..... abba nem megyek bele, hogy miben jobb a t 11... ne vedd támadásnak nem annak szántam csak annyi a lényeg hogy szerintem ár/érték arányban nem a legjobb.... még akkor sem ha belpiacos áron vetted mert ugye akkor is ott van hogy jobb telefont is vehettél volna így....minden esrtre használd egésséggel....
"innenn reménytelen ezrt a telót megvenni"
na,ezen jót mulattam...
afénébe most látom!!!
pardon...
Nem látok még a csipától!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #76871 üzenetére
+1
-
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
hungobungo #75795 üzenetére
Jogos!! Ezt el is felejtettem mar évek óta laptopot használok....ott ez nem gond...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #75786 üzenetére
Ez egyén függő!!! Nekem pl nem kell keresgetnem a pendrive-okat.....A munkahelyemen tiltva van az idegen eszközök csatlakoztatása a gépekre de íhy már kinyalhatják.....Úgy hogy nekem ez funkciója bejött és hasznos......
kolgw: ott a wifi hotspot nem kell otg, szerintem erre nem jó!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #75272 üzenetére
El mondom neked miért vesz ilyet valaki....
1. fiatal tini akinek a látszat a fontos nem ami benne van....
2. nem magának veszi hanem az asszonyának akire nem tudsz ész érvekkel hatni mert lesz@rja hogy mit hazudik magáról a telefon és a bele Z kategóriás cuccokból van összerakva....
-
WOT-H-A-C
veterán
Relax urak csak simán lendüljünk tovább nehogy megint becsukják a topikot én ugyan ebbe ugrottam bele tök feleslegessen .....további szép estét mindenkinek.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Krinyo #74771 üzenetére
1."Ha a GPS fontos, csakis brand készüléket és semmiképpen sem MTK-t."
- Már 1000 szerlelett írva hogy a gps problémák nem a soc-tól függenek hanema gyártástól....
2."Kínaiak nevetségesen gagyinak tűnnek mellette. Magyar nyelv nincs benne."
- tegyél mellé egy oneplus one-t,lenovo k910-et,oppo find 5-öt vagy thl t11 et és még sorolhatnám...
aztán kifogod dobni a motoroládat... -
WOT-H-A-C
veterán
Én egy kori sört várok meg 2 db medvetalpnyi rántott húst!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
perszeferenc #73606 üzenetére
Ha mindenképp fontos a note 3 kinézet akkor a HDC...Abban igaza van a kolegának hogy a klónok nem ajánlottak.Van a replikáknak topikja ott kérdezz Itt a többség csak olvasott a klónokról!!
http://mobilarena.hu/tema/kinai_mobil/hsz_1-50.html
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
hungobungo #73223 üzenetére
Szép munka!!! Köszi a tesztet!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #72671 üzenetére
Ugorj át a : kínai mobilok(replica,klon) topikba.Ott már kitárgyaltunk pár "star,hdc....klónt.Például azt is hogyan tudod kiolvasni a valós specifikációkat.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Laza... #72190 üzenetére
Igazából a kamerát leszámítva erősebb vas a t11. Ez nyilván való, egyébként kamututu ide vagy oda szintetikus tesztek eredményi nem feltétlenül mutatnak hülyeséget...Igazából a szavaidból kiérződik némi elfogultság bár ez betudható az online beszélgetésnek is...
Mit tudsz igazán felhozni a t11 ellen a hongmi val szemben?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tboy93 #72133 üzenetére
Ne viccelj már átlag felhasználók vagyunk!! Egyébként meg csak annyit mondtam hogy a topkjában nem panaszkodnak rá!! Az egyik srác most írta lakásban 1 perc alatt mindenféle állítgatás stb nélkül 8-10 holdat lát fixen 12-14 m pontossággal...szerintem ez jó. Persze lehet más a mércénk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest