- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nash13 #18733 üzenetére
Én a Lenovo-t vennék, mert annak itthon már van közössége (itt a fórumon rá is kereshetsz). Itthon gyártottak rá rom-ot is.
A G2 esetén már megoldott a magyarítás, de sok verziója van kint (6575, 6577, 1GB, 512MB és ezek kombinációi), és nem feltétlenül kompatibilisek egymással mindenben. Ettől azonban még nem tűnik rossz telefonnak! -
válasz
nash13 #18687 üzenetére
Esetleg Lenovo A789
-
Szerintem olyat vegyél, amihez van támogatás, és módosított rom.
Hacsak nem te akarsz vele sokat foglalkozni.De az eredeti kérdésre, ha csak 2 opcióm lenne akkor azt választanám, amelyikhez előbb találok módosított rom-ot (a LeWa OS-en kívül)
Haipai n7100
Azért 5.5"-on az 1280*720 felbontás az elég erő ennek a gpu-nak.
Ráadásul az xda-n olvasom, hogy nem igaz a 8GB RAM...Mpai:
... passz... -
válasz
gipsztigris #18511 üzenetére
Csak annak tűnik lehúzásnak, aki már használt sztgépet.
Akinek ez teljesen új, és pl. adóból visszaírhatja, mert van miből annak lehet, hogy érdemes...
Assz'em nem mi vagyunk a célközönség.
-
válasz
bucs12 #18462 üzenetére
Most mennyire működik a telefon?
Ez nem gyári, de custom rom... Hátha... (de megjegyzete az iró , hogy a compass nem működik).
-
válasz
cappa72 #18444 üzenetére
Fura.. a data linkek nem jók ma...
-
válasz
fotosjani #18434 üzenetére
Viszonválasz megillet
A flashtool használata tiszta?
(sasa311 leírása segíthet)
Azzal kell feltenni a lnkelt fájlt, de csak a recovery legyen bepipálva! -
válasz
fotosjani #18432 üzenetére
Ez esetben nézd meg ezt a hsz-t
Mivel a particio kiosztása stimmel eddig a pontig, tudod használni, majd a kapott fájlt megin' a data-ra feldobni.Ha nem érthető, kérdezz bátran.
-
válasz
fotosjani #18430 üzenetére
Ha már van root (merthogy elméletileg van), akkor a következőt kellene tenni a recovery.img lemetéséhez.
másold ide, vagy küldd el a telefonod /proc/dumchar_info fájlját. (root explorer szerintem a legjobban használható program)
pl. átmásolod sd kártyára, aztán kinyitod, a tartalmát meg ide bemásolod.Ha megvan, akkor lesz szükség vagy adb-re, vagy terminal emulator-ra (ami a marketből is letölthető).
-
válasz
fotosjani #18418 üzenetére
Ha kikapcsolt állapotban megnyomod a power+hangerő fel gombot, akkor ilyen jelenik meg?
Ha igen , akkor van cwm-edHa nem:
Ahhoz, hogy tudjak készíteni cwm-met, ahhoz kell a telefonod recovery.img-je.
Ezt le tudod menteni, ha van terminal emulator a telefonodon, vagy pedig adb-n keresztül csatlakozol a telefonhoz. Ha tudod ezeket használni, akkor folytatjuk.
Vagy esetleg van egy mentésed MTKDroidTools-szal? Az csinál recovery img-t -
válasz
Xabi78 #18419 üzenetére
Ez engem egy kicsit közelebbről is érdekelne.
Próbáltam már ilyesmi kérédt feltenni, de ezek szerint te tudhatod a választ.ez a 0:0 és 0:2 root közötti különbség lehet?
(olyan, mint a su és a su - közötti különbség?)Volt olyan rom-om, amit az mtkdroidtools nem látott. Ugyanazon a telefonon viszont volt olyan is, amit meg igen. Akkor ez lehet a magyarázata?
A su és busybox jogosultságainál kellene keresnem a kulcsot? -
válasz
Gyuszkoo #18401 üzenetére
Mivel a batterystat fájlt kell törölni ehhet, ezért ha működő droid alól próbálod, akkor kell a root.
Ugyanakkor CWM-ből is lehet törölni.Szerk.: minkét esetben előtte 100%-ra fel kell tölteni az akksit!
-
válasz
konigjanos #18305 üzenetére
CWM-met találtál rá esetleg a neten? Ha igen, akkor az már fél-siker, onnan már könnyen menne.
Esetleg..., de ez elég bonyolult, és ez sem biztos, hogy működik, csak bizonyos feltételek teljesülésekor.
-
válasz
konigjanos #18300 üzenetére
próbáld a v18-at
-
válasz
berigazek #18280 üzenetére
Türelmetlen volt szegény. Most már utólag biztos meg fogja tenni.
Jazz! Van egy super backup progi, amivel ilyeneket le lehet menteni.
-
-1 rom = firmware? --> igen
-2 Melyiket szeresssem? --> neked kell választani, olvasni az egyes romok erősségeit, gyengéit.
Legújabb firmware CWM recoveryvel\
Legújabb firmware eredeti recoveryvel\
-3 Ha újra rakom az itt leírtak szerint "Firmware csere leírás.txt", törlődni vagy változni fog valami a telóról?
--> új rom-mal törlődik a belső tárhelyről minden, ezért kell a titanium backup mentés.
-4 Ha nem, akkor sem ha a CWM verziót rakom fel? (jelenleg simán rootolt, nincs CWM fent) --> a firmware frissítés - ha gyári, ha cwm-mes - legyalulja az adataidat, "tiszta" telefont kapsz a gévén.
-5 Létezik valamilyen mód komplett tükrözést csinálni a telefonról? (nem csak rom, appok, minden egy file-ba a számítógépre, hogy hiba esetén vissza lehessen állítani. --> egy lehetőség.
-6 Titanium backup hogy működik? Olyat találtam benne csak hogy egyesével készít biztonsági mentést az appokról. Olyat nem lehet hogy mindent lement a számítógépre? Vagy egyáltalán hogy kell használni? Rengeteg mód van benne és a felét sem értem. --> Létezik "kötegelt" mentés és visszaállítás. A backup/visszaállításnál van olyan rész (jobb felső sarok, pipára pöttyintés után), hogy Biztonsági mentés. Ott válaszd a "biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról", mellette pedig egy szám, hogy hány darab felhasználói program van. --> Futtatás --> mindent kijelöl -->zöld pipa --> indul és ment.@18260:
Ha update.zip-pel frissítesz, akkor az update.zip-et az sd kártya gyökerébe kell másolni, onnan fogja tudni megnyitni a gyári recovery. -
válasz
Ace Ventura #18231 üzenetére
Mo.-n sehol.
Ha honi forgalmazásút keresel akkor szóba jöhet esetleg Alcatel ot 992d, 993d, 997d.
De azoknak kicsi az akksija 2-3 naphoz...A p770-nek van már szakmai fóruma itt.
-
válasz
Ace Ventura #18213 üzenetére
Jiayu g3 vay Lenovo p770
-
Ha nem zavar az előlapi kamera hiánya, akkor válaszd a zte v970-et. Speckójuk szinte azonos, viszont jobb a támogatottsága a zte-nek.
Az 1700mAh-s akksi egy nap alatt lemerül. A v970-esnek 1,6Ah-s van, nekem egy nap. (persze volt már kettő is, hétvégén, alig nyomogatva...) -
-
válasz
Rich49 #18186 üzenetére
Ennyire nem kell elkapkodni a dolgot...
Jelenleg kínai nagyünnep van, egy ideig még feldolgozás alatt lesz a rendelésed.
Ha paypal-lel fizettél, akkor ráérsz akkor aggódni, ha 30 nap múlva se' látod a készüléked.
És nem feltétlenül igaz, amit hirtelen olvashatsz, pl. hogy fake (hamis).
Kollégámnak megjött 2 cucca is onnan a múlt héten.Ne dönts elhamarkodottan.
Hozzá teszem, én is pórul jártam velük, bár csak kijelzővédő fóliával, de mind az 5 usd-t vissza is kaptam a paypal-től.
-
Mindenkinek ajánlom, akinek van CWM-je: kínaszoft eltávolító zip.
-
válasz
istnag #18181 üzenetére
YES!
Hát nagyon szívesen!
Végre valakinél működik!Amúgy a parancssoros mentés valahogy így nézne ki a dumchar_inf alapján:
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/preloader-x12.img bs=1024 count=256 skip=0
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/dsp_bl-x12.img bs=1024 count=5888 skip=256
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/mbr-x12.img bs=1024 count=16 skip=0
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/ebr1-x12.img bs=1024 count=16 skip=16
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/pmt-x12.img bs=1024 count=4096 skip=32
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/nvram-x12.img bs=1024 count=5120 skip=4128
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/seccfg-x12.img bs=1024 count=128 skip=9248
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/uboot-x12.img bs=1024 count=384 skip=9376
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/bootimg-x12.img bs=1024 count=6144 skip=9760
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/recovery-x12.img bs=1024 count=6144 skip=15904
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/sec_ro-x12.img bs=1024 count=6144 skip=22048
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/misc-x12.img bs=1024 count=384 skip=28192
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/logo-x12.img bs=1024 count=3072 skip=28576
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/expdb-x12.img bs=1024 count=2048 skip=31648
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/android-x12.img bs=1024 count=409600 skip=33696
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/cache-x12.img bs=1024 count=409600 skip=443296
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/usrdata-x12.img bs=1024 count=855040 skip=852896
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/fat-x12.img bs=1024 count=2084064 skip=1707936
De nem feltétlenül kell kipróbálni -
válasz
istnag #18179 üzenetére
A válaszlink... remélem működő x12 cwm recovey
Ha ismered a flashtool-t, akkor nem magyarázom. Csak a recovery-t flash-eld.
Ha be akarsz lépni a recovery-be, és recovery-bootloop-ot kapsz, akkor nekifutok még egyszer.
Illerve ha ez a recovery újraindulás megjelenik, akkor elméletileg a telefon még jól használható még telefonként, illetve vissza tudod flesselni azt, amit elküldtél eredeti recovery-t. -
válasz
istnag #18177 üzenetére
Remek fájlt küldtél! Ebben minden benne van, már ami a partíciókat illeti.
A legfontosabb a recovery mentése. Aztán a többié...
Először a recovery mentéséhez terminálban:
su -
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/recovery-x12.img bs=1024 count=6144 skip=15904vagy adb-n keresztül
./adb shell
su -
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/recovery-x12.img bs=1024 count=6144 skip=15904A kettő között semmi különbség, csak annyi, hogy az egyik android programmal (terminal emulator), a másik adb-n keresztül menti le ugyanazt.
Pár másodperc alatt végeznie kell.
Ekkor kapsz egy kb 5-6MB-os fájlt az sd kártya gyökerében recovery-x12.img néven.
Ezt is tedd fel valahova.
Megpróbálok fabrikálni egy cwm-met belőle. -
válasz
hevizms #18165 üzenetére
Gyári (tényleg gyári forrásból származó gyári) rom esetén nincs kockázat, csak a nem teljesen ellenőrizhető forrásból származó romok esetén kockázatos.
Ez átír mindent (visz mindent, mint a piros hetes...), előfordulhat, hogy a nem megfelelő két fájl flesselése után mát tölteni sem képes a telefon. És akkor bíz' nagy a baj... semminek sem ismeri fel a telefont a sztgép, így utána megszűnik a flesselhetősége is --> téglafon.
Egyenlőre még csak olvastam és nem tapasztaltam, szerencsére. -
válasz
balazs1011 #18146 üzenetére
Csakhogy a g4 még nem jelent meg. Pont.
Ez max elővásárlás egy kínai üzletnél. Ha nem paypallel fizetsz, akkor bukta szaga van.
A g4 vaterás vásárlása tehát átverésnek tűnik jelen pillanatban. Hiába írja az egyik eladó, hogy a kínai ünnep miatt csak előrendelés van rá. Nem a kínai ünnep miatt van előrendelés, hanem mert még nem gyártják. -
válasz
istnag #18112 üzenetére
Hopsz... eszembe jutott egy nem-parancssoros megoldás.
Ha az MTKDroidtools látja a telefonot bekapcsolt állapotban (usb hibakeresés legyen bepipálva), akkor a blokktérkép gombra kattintva is megjelenik a nekünk szükséges infó.
(Bocs, de sokszor használom a parancssort, mert sokszor egyszerűbb...
)
-
válasz
istnag #18104 üzenetére
Ha root, akkor várhatóan megolható.
A terv az alábbi:
Adb- keresztül vagy terminálból negcsinálod legalább a recovery.img-t.
Ehhez kelleni fog a /proc/dumchar_info fájl tartalma. Ha ide másolod, akkor küldök válaszként egy parancspt, amivel a recovery.img-t le tudid menteni -
válasz
istnag #18091 üzenetére
Hát biza' ilyen előfordul.
Próbáld meg root-olni. Hacsak nem root a telefon már "gyárilag".
Ezt legyegyszerűbben a Bin4ry-féle root-tal teheted meg.
Ha ez megvan, akkor már eléggé sofléle dolgot lehet művelni egy telefonnal.
-
-
-
Ez a rokoni szálat eljátszottam a zte v970 és v889m esetén, v889m-re ráraktam a v970-es recoveryt.
Eredmény:recovery bootloop. De csak a recovery indult újra. Ha nem recovery-t akartál indítani, akkor a telefon simán elindult és működött
Aztán csináltam a v889m-hez egy sajátját, ami meg megy. -
válasz
istnag #18021 üzenetére
A rom mentéssel sosem késel el. (Jobb későn, mint soha alapon)
Ha lehet, akkor a gyárit garanciális viták elkerülése végett érdemes (inkább kell) lementeni, utána szabad csak nekilátni mindenféle módolásnak.Ráadásul, ha nincs hozzá cwm, akkor a gyári recovery-t mindenképpen le kell nemteni, ugyanis ha közben véletlenül mégis találsz egyet és felteszed, és mégsem működik, akkor a gyárit vissza tudod tenni.
Nekem speciel MobileUncleTools-szal nem sikerült cwm-et tenni a V970-es telefonomra.
Illetve még annyi felajánlást tudok tenni, ha lemented a recovery.img-t, valami publikus helyre felteszed, akkor este fabrikálok neked egy kisérleti cwm-et.
-
válasz
kisbuba #17949 üzenetére
Várd ki a vámolás végét. Minden küldemény vám elé kerül. Legfeljebbbizonyos érték alatt nem kell fizetni.
Két napon belül kirderül. Ha egyszer hirtelen azt látod, hogy bejövő küldemény vámkezelve, akkor kész is a vám. Ha azt látod, hogy "küldemény visszatartva további ....", akkor lesz egyéb kööltséged is. -
V889M tulajdonosok figyelmébe:
Van működő CWM, lásd az erről szóló bejegyzést.Illetve magyarított ROM is elérhető.
-
válasz
berek21 #17855 üzenetére
Akkor lehet, hogy a DA driver nincs fent. ha jól sejtem...
Ezt a bejegyzést nézd azért meg.Először egy preloader/usb vcom protot talál, utána pedig egy DA driver-t kezd el telepíteni.
-
válasz
berek21 #17850 üzenetére
Próbáld meg így:
1, Nem cstlakoztatod a telefont, akku ki.
2, Elindítod az SPFlashtool-t
3, megadod a helyes scatter file-t.
4, kiválasztod a flash-elni kívánt CWM-et; CSAK a recovery legyen kipipálva!
5, Rányomsz a download gombra.
6, Most csatlakoztathatod a telefont, (akku nélkül).Ekkor mi történik?
(Azt várnám, hogy végigcsinálja a cwm flash-t) -
válasz
berek21 #17839 üzenetére
Hm... ez elég érdekes.
Factory módba be tudsz lépni? (power+hangerő le)Próbáltad már úgy feltenni a cwm-met, hogy kiveszed az akksit a telefonból?
Ha a flash rendben lement, utána várj még egy percet, húzd le a telefont a sztgépről, és csak utána tedd csak vissza az akkut. Ezek után próbálj meg belépni cwm-be.@17841:
Elméletileg igen.Akár egy LeWa romot is letölhetsz, azok meg szoktak jelenni flashelhető formában. (gugliban keress rá)
-
válasz
Sanyesz. #17825 üzenetére
Pont ezért mondtam, hogy topik cím változtatását is lehetne kérni, így valóban megfelelő lenne az egyik topik. A másikat (pl. ahol csak 2 bejegyzés van), azt meg töröltetni.
Semmiképp se a blogbejegyzésbe írjatok (nem szeméyleskedés!!!), mert abban nem lehet keresni, és hosszúra nyúlt blogból igen nehéz bármit is kimazsolázni.. -
válasz
Liberator24 #17823 üzenetére
Azért azt kell modani erre, hogy nagyban számít az antennanyereség.
A g3-ban biztos nem olyan nyereségű antenna van, mint a laposban (laptoban általában elég jók szoktak lenni. -
válasz
sasa311 #17820 üzenetére
Nem hiszem, hogy vétó lett volna.
Egyszerűen véleményt kérni nem külön topikban kellett, de egy tényleg szakmai topik felhasználókkal, közösséggel már nem csak a véleménykérésre alkalmas.
Szerintem.Esetleg átkérni a topik címét egy moderátortól másra és már hajrá, mehetne is a pörgősnek tűnő téma!
-
válasz
Dominó85 #17816 üzenetére
Szerintem semmi akadálya (jól gondolom?), hogy egy jó első hozzászólással nyiss egy témát neki!
Sok G3 tulaj van, megérdemli a külön topikot, ráadásul sokkal könnyebb lenne keresni a hozzá tartozó infókat egy speciálisan neki kifejleszett helyen!
Lehetőség szerint nem blog legyen, mert abban nem lehet keresni. -
válasz
berek21 #17798 üzenetére
Ha kiütöttétek a preloader-t és a dsp_bl részeket, akkor valóban tégla lett.
Ha csak simán töltőre dugod, akkor tölt?
----
Elegendő lenne egy cwm-met feltenni, ha az felmegy, akkor várhatóan nyert ügyed van.
Hevizms kolléga blogja segít.Ha a cwm fent van, akkor már .zip-es romot is fel tudsz tenni.
-
Azt nem tudjátok, hogy egy rom-ban melyik system app-ban van az a rész, ami a feloldási módot tartalmazza?
Zavar a "long press to unlock".
Lecserélném valami elhúzósra.köszi.
-
-
-
ZTE V889M tulajdonosok figyelmébe.
Publikussá tettem az első magyarító frissítést hungobungo V1.1-es csomagja alapján.
-
Már sokszor volt téma, de akkor még1x:
A dual aktív mód kevés telefonon van.
zte u960
htc 528wA duál aktív módhoz két adó/vevő egység kell.
Ezért az a hangzatos reklámfogásos apróbetűs az azt jelenti, hogy átirányítom neked automatikusan (persze költséges lehet, de erről pszt... ne szólj senkinek!) a két kártyát egymásra!
(A samu meg jól túlárazza a készülékeit)
-
válasz
sasa311 #17517 üzenetére
Igazából én szereten az adb-t használni, mert sokszor egyszerűbb, de ez teljesen egyéni.
Pl egy recovery mentés adb-n keresztül (saját példa!!, nehogy a sajátodon ezeket az adatokat add meg):
./adb shell
$ su -
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/recovery.img bs=1024 count=6144 skip=159043,5 másodperc alatt lementi az sd-re a recovery-t, amit vissza lehet flash-elni. Már kipróbáltam, működött.
Ehhez viszont kell az a bizonyos dumchar_info fájl tartalma, mert itt is kell számolgatni kicsit.A flashtool-t (a szonierixonosat) nem raktam fel, csak a driver.exe-jét.
-
válasz
sasa311 #17512 üzenetére
Hungobungo bejegyzéséből szedtem a 2.1-et.
A blogomban leírtam a "hogyan"-t a teljes rendszermentésre. Nekem már kétszer sikerült, igaz mindkettő zte volt és 6577-es platform.
Nem emlékszem, hogy számítana, hogy mikor csatlakoztatom a telefont.
Ha nem menne, kipróbálnám így is, meg úgy is.(az utolsó mondatot nem egészen értettem...)
-
válasz
sasa311 #17509 üzenetére
Sehogy se látja az tmkdroidtools? Melyik verzió? 2.1? 2.3?
(nekem a 2.1-gyel sikerült az, ami a 2.3-mal nem)
Próbáltad factory módban esetleg ? (nem recovery mód!, hanem hangerő le + power)Ha esetleg jóban vagy az adb shell-lel, vagy a terminál emulátorral, akkor azzal is lehet dolgozni (az adb shell kényelmesebb). Ehhez majd kell az az említett /proc/dumchar_info fájl tartalma.
-
válasz
sasa311 #17500 üzenetére
Én így értettem.
Egyébként átváltottam hex-ből dec-be, ott kiszámoltam, és vissza dec-ből hex-be a különbséget.A kezdő értéket kivontam a következő partíció kedző értékéből és megkaptam a hosszat.
A szerkesztés utánira:
HEX2DEC("103A0000")=272236544
HEX2DEC("13A0000")=20578304272236544-20578304=251658240
dec2hex(251658240)=F000000
Ha jól számoltam, ennek kell kijönnie:
0x000000000F000000 (ennek 0x + 16 karakter hosszúnak kell lennie) -
válasz
sasa311 #17497 üzenetére
Mit értesz "visszaolvasás" alatt?
Ha a cikket jól értettem, akkor az aktuális rom mentését végzi el vele, és te is ezt szeretnéd, ugye?A cikkben azt írja, hogy a pl 0x00480000 az menteni kívánt partíció eleje, a követketző meg 0x00A80000 helyen kezdődik, a kettő különbsége a partició mérete 0x00600000. Hexadecimális számrendszerben számolva.
a80000-480000=600000.decimálisban ez ilyen: 11010048 - 4718592 = 6291456
-
válasz
sasa311 #17495 üzenetére
Most nem tudok sokat írogatni, de itt van egy kis infó. anglergab kolléga segítségével kezdtem el értegetni ezt.
A dumchar_info a legjobb leírása a partícióknak.pl.
recovery 0x0000000000600000 0x0000000000f88000 2 /dev/block/mmcblk0
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/mnt/sdcard/recovery.img bs=1024 count=6144 skip=15904
a hex2dec(60000)/bs=6144
a hex2dec(f88000)/bs=15904
a bs=1024 (valami bit step lehet...)Ha erre gondoltál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged