-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
gyuszito #26218 üzenetére
Az ok egyszerű. Ilyen hardverrel kétféle telefont vesznek az emberek:
1. FullHD kijelző, 5" körüli méret.
2. A lehető legnagyobb elérhető méret (5.7-5.8")
+ az 1. ponthoz: ekkora telefonnál nem ártana dedikált vissza és menü gomb, én pl emiatt álltam el a ZP950+-tól, mivel így már bukik az ember a kijelzőméretből egy részt.
-
RVR400
veterán
válasz
osztraksajt #25807 üzenetére
Mondom OFFLINE-ban is működik a Maps. Vagy ezt még csak én próbáltam ki?
-
RVR400
veterán
válasz
peter76bp #25797 üzenetére
Én mindig elgondolkozok, hogy amikor a Maps hang alapján navigál, mobilnetről mindig friss, akkor minek egy ájgó vagy akár egy navigon. Persze nincs mindenkinek mobilnete, ez tény, de offlineban is működik a Maps, meg net nélkül egy okostelefon kb félkarú és féllábú óriás.
-
RVR400
veterán
Amíg nem Te használod a SAMOLED kijelzőt, addig tlejesen tutinak tűnik. Most van nálam egy S2 üvegcserére. Közelről nézve rájön az ember, hogy a túlszínezettség okoz valamiféle ködöt, vagy mondjuk úgy, hogy túl "szőrös", és így számomra életlennek tűnik a képe. ( Egy Optimus 3D-hez viszonyítva)
-
RVR400
veterán
válasz
FatalEror #25554 üzenetére
Aliexpressen nézz köül, hátha találasz valamit.
Én ezt rendeltem meg. -
RVR400
veterán
válasz
magyar közöny #25405 üzenetére
Az MTK6517-et is általában 6577-nek ismerik fel a tesztek, úgyhogy ennyi pénzért nem valószínű, hogy 6577-es lenne benne.
-
RVR400
veterán
Egyéb probléma. Kellene egy telefon, ami Samsung S3 Mini-re hajaz. Kritériumok:
4" kijelző
két mag
512MB memória
5 megapixel
2 kártya
WCDMA hálózat
fekete vagy kék színViszont nincs értékelése az eladónak. Esetleg valaki tud hasonlót?
-
RVR400
veterán
A héten rendeltem egy ZP950+ -t. Kérdezi az eladó, hogy milyen nyelvet akarok rá. Angolul ment a levelezés, így írtam neki, hogy Hungarian kellene. Aszondja, hogy nincs rá. Hát így érthető:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged