- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
aytukabozs #113357 üzenetére
Akár az is lehet...
De már többet beszéltünk róla, mint amennyit érdemel...
-
Outlander
addikt
válasz
zolipapa66 #113152 üzenetére
És?
Nem off topic, mást id érdekel(het).
Most akkor mi van? Menjek a sarokba kukoricára terhelni?
-
Outlander
addikt
válasz
#73959936 #113112 üzenetére
Visszatérve a témára...
Kicsit utána néztem, ilyen olyan kuponokkal meg revjuhkkal, akár 99$-ért is hozzá lehet jutni, már van róla rendes videó is, ennyi pénzért, ezt, tömeg telefon lesz!
Ami jó rom szempontból.Viszont kérdés, h ennyi pénzért, ezt hogy?
Sanszos h az első szériák olyan bugosak lesznek h ihajj, bár ne legyen igazam...
Igazából, rohadtul csábít, mert szerdán csak 149 lesz, ebből nekem még lejön 50$, mert rengeteg pontom van, engedi rá beváltani,
99$ nál járunk, plusz még ha revjuht is írok róla, akkor állítólag kapok még valamennyit vissza (30$, bár az talán már lejárt akció).... az vicc, akárhogy is nézem.Szaal, ha valami túl szép h igaz legyen, az általában mindig bukta...
Nem tudom, kár volt meglátni
... mondjuk úton van egy Ulefone Be touch 2, de azt simán el lehet adni....
-
Outlander
addikt
Ez a Bluboo Xtouch, nagyon ígéretesnek tűnik....
Ha lement a presale és a készlet hiány, lehet rendelek egyet... gondolom valahogy január-februárban realizálódik.
-
Outlander
addikt
Sikerült az gearbestes Ulefone Betouch 2.... 96$-ért.
Remélem nem lesz csalódás, ennyiért még áfával is megéri sztem, aztán majd kiderül HA megkapom.
-
Outlander
addikt
válasz
svgyula #112845 üzenetére
Csak hogy a g4s annak idején 43k volt cakk pakk
Nem értem miért kellene egy oneplus 2 árán vennem valamit?Te valamit nagyon félrenéztél.
Inflációt meghaladó osszeggek mentem felfelé és meg akkor is csak visszalépés lenne...
Vagy a fejlődés/igények stagnál, vagy árak tolodtak el. -
Outlander
addikt
válasz
nyisziati #112835 üzenetére
Ennyi erővel, mindenki használjon galaxy minit..
Én elvárom, h ne laggoljon és ha kell akkor "mini laptop" legyen.... nem egyszer volt olyan h rögtönözni kellett és akkor bizony jó volt h nem egy alap "telefon" volt nálam.
Szóval igenis, tudjon 1-2 dolgot és ne kelljen órákat várni h elindítson egy böngészőt vagy éppen 'qrvnyázni hogy 5 perc még mindig nincs gps jel, de hogy még a navigációs program sem indult el.
Stb stb... lehet sznobnak nevezni, de hát ez van...
-
Outlander
addikt
Most egy pár órája telefon nézőben vagyok, létezik h nincs ellenfele 1,5 év után a Jiayu G4S-nek?
70.000 ig elengedtem magam, de valamivel mindig volt baj. Apróság, de nekem fontos...
Ilyen h 4g, ha már újat veszek, abból is ugye legalább a 800-as frekit tudja.
Notiled + jó lenne ha lenne gomb háttérvilágítás, de notiled mindenképp.
Fizikai android gombok,
2-3 Gb ram
Miui kizárva
Legalább 1 napot bírjon ki remegés nélkül, intenzív használattal, tehát a ~2000-es aksik mondhatni kiesnek.
8 magos processzor normális teljesítménnyel. (ezek az 1 ghz-esek nevetségesek)
bt4 és glonass az talán már alap.Leginkább a Leagoo Lite 5 tetszett, a kialakítás, külső + tartozékok, egészen addig amíg nem akartam romot találni hozzá és meg nem láttam a teszt teljesítményt, tudom h antutu nem számít, de azért 18-19 ezer, az nálam visszalépés mindenképp.
Tippeket megköszönöm.
Mlais m52, huawei p8 lite,elephone p7000, lenovo k3 ezek már kiestek ezért vagy azért.. -
Outlander
addikt
válasz
nyisziati #112699 üzenetére
Miért kéne nekem fejleszteni?
De egyébként, vírusírtó topik.
Sok jó vírusírtó van, a nod32 valamikor a 2.50-es verziónál volt utoljára használható.Ha szerinted a zippyshare gyanús oldal... akkor a péhát se látogasd, itt legalább 3x annyi a gyanús dolog.
De ez itt off...
Sem az oldal, sem a zip fájl, nem vírusos, a nod32 hibája, h "mindent" annak gondol, de közben a valódi vírusokat/spywareket meg simán beengedi...ui: mondjuk ki mit szeret... kár is volt belefolyni, a lényeg h itt a noddal van hiba, vedd lentebb, tedd be kivételbe, kapcsold ki addig stb stb stb.
-
Outlander
addikt
válasz
hevizms #112520 üzenetére
Nagyon off
Tényleg nincs, olyan mint a mentős vagy a taxis vagy stb gps.
Ugyanazon az utakon mész mint mindenki, az csak egy plusz funkció h kiszűri h rámehetsz-e arra útra vagy sem (mondjuk motornál nem nagyon tudok ilyen utakat, hogy csak motor mehet rá, vagy csak motor nem), de ezt az összes primo tudja 3-4-5 éve már.
Ez attól motoros h nem cuppantós a tartója, hanem kormányra szerelhető... de ennyi, cserébe 2x annyi mint kellene.
Annó ezen amúgy bepisáltam....
ui: és akkor is én voltam a szemét troll.
-
Outlander
addikt
válasz
KurtCobain #112392 üzenetére
Tudom én...
-
Outlander
addikt
válasz
aytukabozs #112378 üzenetére
Meiuzu ajánlast én nem értem, semmi extra az egész, jiayu g4 em kiröhögi, 1,5 éves lassan, de h újat is mondjak és a méret is passzoljon, mlais m52 ami 10-20$ ral olcsóbb is.
Csak mert most a csapból is az folyik, közben meg tök átlag hw az ára is,van olcsóbban ua vagy jobb,vagy picit drágábban érezhetően jobb.
Mondjuk még nem olyan durva mint az über alles zte véjöt.
tényleg azzal mi lett?
Azthittem az még 2020ban is NO. 1 lesz. -
Outlander
addikt
Ezt soha nem értettem, hogy és akkor mivan?!
Legyen, leejtés, padlólale, murvásra, vagy legyen tollal/kulccsal való satírozás.... de ennek sok értelme nem volt, ráadásul nem is nyomja rá az első percekben...
Olyan, mint mikor egy óvodás 1 kézzel visszatartja a sok száz lovas motort... jah, ha be van húzva az első fék, pöröghet, füstölhet a hátsókerék, az el nem indul.Amúgy ez a kellesz ez Freud-i elszólás, már többször megfigyeltem?
Mert te nekem amúgy nem kellesz. -
Outlander
addikt
Hát ha egyszer valamire jó lesz?!
-
Outlander
addikt
válasz
Nerazim #111408 üzenetére
Semmi baj nem éri a telót a nagyobbtól, maximum annyi h nem eredeti hanem csak ezt nyomtatták rá, mert jobban hangzik és jobban megveszik közben meg ugyanannyit tud mint a 2000-es, vagy még annyit sem..
Szaal én bepróbálkoznék a nagyobbikkal, de nem innen, hanem ebay vagy webshop.... ha meg nem jó, akkor refundoltatnék valamennyit vagy az egészet, függ h mennyit (nem) teljesít.
-
Outlander
addikt
válasz
profi #111400 üzenetére
Ez kínai shopnál annyit tesz hogy majd "jön valamivel", szabadon választanak a sok posta közül egyet, itt az eu warehouse-nál ez nem működik mert dpd van csak, illetve állítólag lesz nem sokára döhöl is...
Szaal hogy konkrétan válaszoljak a kérdésedre.. nem tudom.
szerintem azzal nem is küldenek, csak "ott maradt", olyan mint mikor free shipping van egy nagy terjedelmű, de egyébként olcsó cuccnál... a sablont ráhúzták, nem egyedi.
Maga a telefon, szerintem határeset... pont annyit tud amennyit kell ezért az összegért, az összeg is úgy van belőve, hogy ennyit még pont ér, de többet már nem...
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #111180 üzenetére
Ezen a képen besírtam.
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #110745 üzenetére
Persze, ezzel kezdtem, mentés, majd ment fel egy 4gb-os leső particiós változat...
Egyedül a "színhelytelen" képekkel nem tudunk megbarátkozni...majd ma szoftveren kicsit bizergálni fogom, hátha javul.
Tegnap a lila pulcsi az nem is tudom, talán piros volt?!
Na jó viccen kívül nem emlékszek, de nagyon eltérő szín volt a telefonon, nem lila volt az biztos.
-
Outlander
addikt
válasz
dioka7 #110741 üzenetére
Nekem jiayu g4s van, csak miui alatt lehet megfektetni... de viszont ebben caar a gps... külső bt modult használok.
Mlais m52 érkezett tegnap bnőmnek, eddig jó, de még csak alig 1 napja használja..
Amit meg nem ismerek azt nem ajánlom...
Az viszont biztos h a miui normál használatra nem ajánlott... és majd most mindjárt jönnek megkövezni, de nekem ez a véleményem.
-
Outlander
addikt
válasz
KamuMazsola #110709 üzenetére
Dehogynem...
2 nap alatt itt van, sok dologra 3 év gari... én nem rég gariztattam náluk egy 1,5 éves noname gps-t, kaptam helyette újat...
Elötte tabletba törte bele egy hülyegyerek a töltőt, hozzám hozták javításra, de kiderült h emag garis, azt is 2x! is gariztatták.
Nekem csak pozitív van velük...
Leveleimre is aznap válaszoltak mindig, telefonon is a szokásnak mondható business 6-10 perc között értem el emberi hangot.
-
Outlander
addikt
válasz
maggi1886076 #109477 üzenetére
Nem... Hongkongból jön.
-
Outlander
addikt
Üdv.
Jiayu G4S utódját keresném... nem mozgok mai friss telók körében.
Elvárások: csak jobb lehet***
, maradnék a max 5 collnál, esetleg fémes jellegű keret, de nem feltétel.
A miui-s versenyzőket nem erőltetném.
Van valami ebben ár/érték kategóriában?
Tehát 8 mag,
3 Gb ram,
16 Gb tárhely,
hátul értelmes kamera,
minimum 1 de inkább 2 napos aksival, jelenleg a 3000-es épp 2 nap
2 sim kártya, legalább az egyiken 3g - 4g
Antutu pötsméret 35k+Köszi a tippeket.
-
Outlander
addikt
A 3 napon belül már vagy 10 éve nem élő szabály.
"Az elso harom nap eltelte utan, ha javitani nem tudjak"
Ez sincs már, meg sztem nem is volt.
Törekedniük kell hogy 15 napon belül kséz legyen... remélem nem kell magyarázni a "törekedni" szó jelentését?!
"Vagy ha tobbszori javitas utan a problema nem oldodik meg, ez pedig 3 alkalom"
2 alkalom."vigyel magaddal egy fogyasztovedelmist."
Ha ezt megtudja csinálni, akkor nem hogy tanácsra nincs szüksége, de már az első javítás is csere lett volna és csoki-pezsgő bánat ajándékok.
Minden más stimmel.
-
Outlander
addikt
válasz
nagysandor79 #98122 üzenetére
Ha legalább kétszer volt bent egyazon hibával, és a hiba továbbra is fennáll vagy újra előjött, akkor nem kötelesek ugyan, de ajánlott a csere, és ha vered az asztalt, akkor ki is cserélik...
A csere nem feltétlenül kell hogy ugyanarra típusra legyen... értékben/csoportban ugyanarra kell.
Mond, h téged nem érdekel, most azonnal kitöltöd a panaszkönyvet és mivel ez már jó ideje így van, és nem hajlandóak együttműködni veled, így nem a fogyivédőknél jelented fel őket, hanem egyből az OFE-nél.
Egyébként az OFE nagygetzi, egyből peres meghallgatásra invitálja a céget... az ügyfél/magán ember részére teljesen ingyenes minden...
Nekem telenor / telemaxxal volt egy komolyabb vitám... amint bekapcsolódott az OFE, azon a héten már új telóm volt, míg a fogyivédők csak szenvedtek, meg erre-arra hivatkoztak, nem segítettek.
-
Outlander
addikt
válasz
nagysandor79 #96225 üzenetére
1, Igen, de csak 18 éven felülieknek.
2, altgr + 1, consol mode, írd be, idézőjelek nélkül: "dnstuff, godmode".
-
Outlander
addikt
válasz
Sanyesz. #95730 üzenetére
Ez egy információs bejegyzés...értsd.
CsingcsungPIng Pong megérkezett az export postához ahol átadta a nála lévő 5156143561268456156 db csomagot kiszállításra.
Ráadásul ez nem is valós Tracking, ez szószerint a fentiek tükörfordítása és nem EU-UK raktárból hanem Kínából... szóval innentől a szokásos 2-3-4-5-6- hétre érkezik a csomag, ha útközben nem tetszik meg valakinek.
-
Outlander
addikt
válasz
ben-ga #94890 üzenetére
Így már jó... amúgy ez nem hiba, ez a "CRT skin" vagy mi,
Screenoff animáció, beállítható, kikapcsolható van másfajta is...
Szaal ez nem hiba. -
Outlander
addikt
válasz
CoolBoy323 #94870 üzenetére
Az hagyján, de néhány kisebb topiktam is "csak a v5" megy.
-
Outlander
addikt
válasz
szili.tamas1 #94440 üzenetére
Venni kellene itthonra porszívót mert a régi haldoklik, de szerintem Zte V5maxot veszünk... mert az nagyon jó és van supportja is.
-
Outlander
addikt
válasz
juventusfan #94070 üzenetére
100 ft-ért, ég ez is baromi necces.
Még gyűjts egy kicsit.
-
Outlander
addikt
Jó pár éve az akkori telóm, romjában valahogy nagyon elrontották ezt a részt, és éjszaka is ilyen nappali fényviszonyt érzékelt..
Akkor sok keresgélés után találtam ezt, Yaab, iszonyat inteligens, manuális is beállítható a kívánt érték, memóriát nem ette, ébren nem tartotta a telót... az akkori verzió. most nem tudom h milyen.
De egy próbát ez is megér. -
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
válasz
gipsztigris #92482 üzenetére
Szegény futár....
-
Outlander
addikt
válasz
Freddycom #92320 üzenetére
3-4 dolog igen, de nyitáskor 7:11, scriptelve már nem volt, tehát vagy alapból nem volt, vagy volt aki lestoppolta za időt.... mondjuk elég bénán írok scriptet, szaal lehet h beelőztek...
Minden más kb 5 max 10%-al olcsóbb, mint máskor... az ingyen kiszállítás meg alapból az emag védjegye...
-
Outlander
addikt
Írjátok már le priviben, mert most már télleg érdekel..
-
Outlander
addikt
Most vitatkozhatunk rajta, gagyi mérés volt, ennyi...
Most ha nyugalmit mértél, akkor minek wifiztél és miért maxon a fényerő, pláne úgy h nem is ment?
Ha meg nem nyugalmit akartál, akkor meg miért nem volt minden más is bekapcsolva?
Szóval nem értem, csináltál egy valamilyen tesztet ami szerinted jó és ami alapján nem tetszett a végeredmény... közben meg értelmetlen beállításokkal csináltad.
De mindegy, ne offoljunk, caar a redmi, a szomszéd is naponta kétszer tölti...
-
Outlander
addikt
MOst komolyan, ennek mi értelme volt?
Legyen benne kártya, 3g bekapcs, facebbok, messenger, viber. gps fusson akkor sem lehetne mondani rendes tesztnek.. de egy átlagos felhasználást szimuláltál volna.
Ha nem használom a telómat akkor deep sleepben 2-3 hetet is elmegy...
Kikapcsolva meg hónapok...
-
Outlander
addikt
válasz
Magicrat #91948 üzenetére
Én most vettem a héten egy Jiayu G4s-t .... teljesen elégedett vagyok vele eddig (kopp-kopp)
Pár fillérbas.ó hiba(?) van,
-nincs háttérvilágítása a alsó gombsornak, ellensúlyozza h viszonylag érzékeny és jó helyen van
-Vaku led lehetne erősebb is
-Hangszóró(k) értelmetlenül hangos, már már fáj, mondjuk ez épp lehetne pro érv is.
Mást így az elmúlt napokban nem vettem észre.GPS, a szokásos, én egy 3,5-es jack kábelből X cm-ert körbevezettem a hátlap alatt egészen az antennáig... azóta viszonylag stabilan navigál.
Városban kis utcákban azért oda kell figyelni... de egyébként OK.Sok rom van hozzá..
Gyárilag 4.2.2 és 4..4 de ha egyszer feltetted a 4.4-et ne akarj vissza menni a 4.2-re, mert a kijelzőt elkalibrálja és szenvedni kell mire jó lesz... -
Outlander
addikt
Ez így ebben formában hülyeség...
A vaku kívül semmi pluszt nem tud nyújtani az ajánlott androidós teló, sőt a kevés ram miatt, a lassú és csak két magos procival pedig igazi szenvedés...
Ezzel szemben a Lumia 530 gyakorlatilag porig alázza minden szempontból, akinek nem kell a szokásos android bugok és mellé a szenvedés a romokkal,...
Hanem kizárólag telefonálni, néha 1-2 egyszerű kép, illetve netezés... annak sokkal inkább ajánlom a lumiát. -
Outlander
addikt
Ennél a thl 4000-nél mi a bibi? 100 dollárért nagyon kapósnak kellene lennie.
-
Outlander
addikt
[lenovo s856-al] szemezgetek jelenleg... ellenvélemény?
-
Outlander
addikt
válasz
TedThomas #91009 üzenetére
Ez a p780 ez valahogy nem nyert meg.... a hazudott antutu érték is jóval elmarad a jelenlegihez (~19 ezer), a belső tárhely csak 4 giga...Így a lenovot kihúztam, kicsit visszalépésnek érzem.
A thl-nek utána nézek, ez jobbnak tűnt...Viszont ha már lenovo, akkor S860-s660 szériák?
-
Outlander
addikt
Sziasztok!
Sony Xperia M2 -m utódját keresem...
Idén nem nagyon követtem a kínai trendeket... így nem tudom, hogy mik most a favoritok.
Lényegében a szokásos elvárásaim vannak.
Sok mag, sok ram, értesítő led, vaku, közelség érzékelő, 5 coll környéke, nagy aksi, elől nem fontos a kamera, de hátul egy valós 8 megapixeles elvárt.
Telenor és T kártyával használva, állandó online módon, tehát vagy 3g vagy lte napközben... nem szeretném naponta tölteni... energiagazdálkodós módban a sony kb 2 napot elmegy.
Erre 50.000 ft-om van ha belefér a posta + áfa jó... ha nem, akkor is ez a 200 dollár környéke amit szánok rá.
Köszi a tippeket előre is.
-
Outlander
addikt
Faternak vennék ilyet... szerintetek, kicsit így a fényképekről nekem gagyi hatást kelt..
Főleg a műanyag csavar bevágások, amiktől a kis kínai a masszívítást akarta volna kifejezni...
Most h így elvolvastam, h mit írtam, meg is válaszoltam magamnak a dolgot... köszi.
-
Outlander
addikt
válasz
aytukabozs #63881 üzenetére
Ha már megrendelted, akkor szerintem, caaar....
Nem teljesen mindegy, ha már leadtad rá a rendelést?
Elötte kell megkérdezni, utána már sunnyogni lehet...
-
Outlander
addikt
Tudnátok ajánlani, dual simes buta telefont Faternak..
Jó (erős) hangszóró, magyar nyelv, nagy kijelző....
UI: hardveres odanyúlós nem tapi telefont...
-
Outlander
addikt
válasz
ekrisztian #62844 üzenetére
Tudom, h itt többeknek kedvesebb a zte mint egy rendes embernek Scarlett Johansson vagy Megan Fox...
De nekem az a márkának mondott valami olyan mint barbimobil a Matteltől...
(#62845) kmarci25
Nem feltétlenül kell előrendeléses mobil... valami ami már kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged