- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
ez a LeTV ennyiért ajándék...
-
GIJoe
addikt
CUBOT H1 bemutató (nagy akkus)
-
GIJoe
addikt
Új Cubotot lestétek? Jó kis combos akku van benne, 130$ ért EUből best buy lesz...
-
GIJoe
addikt
TCL M2U 118$ (már kezdek bizonytalan lenni miért ennyi...)
-
GIJoe
addikt
válasz
LantosBerry8 #109557 üzenetére
XIAOMI MI4 (euból) 217$
3GB RAM 16GB ROM / Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz / FHD Screen / WiFi / Bluetooth / Cameras / GPS pofás db.
SárkánySzív: Szerintem 99,8% h van benne Magyar nyelv.
-
GIJoe
addikt
válasz
LantosBerry8 #109552 üzenetére
Tudom hogy elfogytak épp amit linkelek, (legalábbis itt) de én inkább ezekre mennek rá: Lenovo; Alcatel.
Umi nem support bajnok bugzanak, Dogi, kamuzik szinten, Zopo sokáig nagyon csendbe vannak, voltak...
Más: Van valakinek Meizu MX4, vagy MX4 PROja lenne 1-2 kérdésem, egész jó árai kezdenek lenni, attól eltekintve h nem mai gyerekek..
-
GIJoe
addikt
válasz
Mercutio_ #109546 üzenetére
Akkor a DOOGEE X5 Pro elvileg az lesz, csak jöjjön EU raktárba...
-
GIJoe
addikt
válasz
zolszi #109529 üzenetére
A Meizu 5,5" tepsi kategória, az elefánt 5".
Véleményem szerint, Meizu minőségibb a flyme ugyan zárt, de gyakran frissített, aktív supporttal.
Elefánték szerintem közel nem lesz ilyen support, és minőségi alkatrész, Számomra nem kérdés h Meizu
Véletlenül nem a sima Meizu M2 5"t akartad írni? A Fánifon se rossz, csak sk vélemény... -
GIJoe
addikt
válasz
iMaverick #109492 üzenetére
Soc: alacsonyabb nanométerek, technika: Core pilot MTKnál ha megnézed az alábbi táblázatot nem olyan rossz:
Jön a DDR4 a csúcstelókba egyelőre, de az is kevésbé éhes...4G fejlődik töretlen, részegységeket zsugorítanak.
Várom az új qualcomm techet, szinte p2p hálózat szerűen fogja a térerőt kezelni alacsony En felhasználással.
(FlashLinq talán)Kijelzőbe, OLEDek nem ehetnek sokat, az MX4 PROnál azt írták a JDI panelre h felét eszi mintha FHD lenne..
+ én vártam az MX5öt anno mivel a fanboyok olyan vasat rajzoltak aminek 2 kijelzője van, hátán egy e link, mint egy ebook olvasó lenne, az sem rossz irány végül is... -
GIJoe
addikt
válasz
medica #109449 üzenetére
Örülnék ha az MX5 Pro azzal jönne, de sok helyen a samu új chipjét látom ami tuti jól megdrágítja majd.
Szemezek az MX4 PROval de mivel megszünt a támogatása nem merem megvenni. (400$ alá benéz 32Gs)
A másik csalódás h azt is rebesgetik h "csak" fullHD lesz az MX5 Pro a 4 pro meg 2k vicc... -
GIJoe
addikt
Nem lenne rossz vétel ez a Infocus M810T, 139$ ért ha rendbe lennének a frekvenciái...
-
GIJoe
addikt
Jiayu G2F 65$
-
GIJoe
addikt
válasz
freelancer68 #108969 üzenetére
MEIZU m2 130$, boldog óra, (szerda) 115$... (pandawill)
-
GIJoe
addikt
Leagoo Elite 1 kifejezetten pofás lesz, van valakinek többkészülékes tapasztalata a gyártóról?
-
GIJoe
addikt
Lassan minden hétre jut egy új telefon: Oukitel U2 89$
-
GIJoe
addikt
TCL S720 94$ ért szerintem elég jó vétel...
5.5 Inch IPS
MTK6592M
1GB
1 x 3300mAh Battery -
GIJoe
addikt
válasz
KamuMazsola #107755 üzenetére
Ez így van, pl nekem tökéletes lenne ha nem ASUS lenne...
-
GIJoe
addikt
ASUS X002 137$
MTK6732,(1,5 Ghz)
ROM 16GB
RAM 2GB
5"720P IPS
Kamera: 5MPx f2.2; 8 MPx f2.0
4G: TD LTE 1900/2300/2600MHz
2500mAh Battery -
GIJoe
addikt
Igaz 4G mentes de csinos kis telefon:ZTE Nubia Z5 NX501 130$
-
GIJoe
addikt
válasz
buca84 #107562 üzenetére
Rendeben nem vagyunk a világközepe hogy a B20 minden gyártónak a szíve csücske legyen, de nem tudom elképzelni hogy van egy xy modul, és nem lehet semmi fw módosítást vagy egyéb buherálást végrehajtani. Úgy ahogy az USB TV tuner rádiózni is jó, ért valaki ehhez jobban? Vagy látott már darabokban ilyen 4Gs telefont? Annyira az uniformizálás megy hogy gyanús h nem lehet valami ww all band radiot alkalmazni...
-
GIJoe
addikt
válasz
didros #107501 üzenetére
Esetleg ő: Lenovo A328 (itthonról)
-
GIJoe
addikt
Végleges Meizu M2 speckók, elvileg ezzel, a kevésbé ismert gyártók árai lefelé kellene tendálnia... Elég gyorsan pörög a telefon piac
-
GIJoe
addikt
Szépen bővül az alsó kategória sokunk örömére.
Holnap a Meizu M2 napja lesz...
(Tippem:5" JDI,MTK6735M, Omnivision sensorokkal) -
GIJoe
addikt
Ez az Alcatel(TCL) sem rossz, ha tudná a B20at...
-
GIJoe
addikt
Hungary National Day shopping, még hogy kicsi ország vagyunk
-
GIJoe
addikt
Szerintem a 4g vel sincs, Öcsémnek a K3 van, abból is az a verzió, "amivel baj van" persze nem szerinte.
A Városban megy neki a 4G, az hogy most a Hortobágyon a Vodán vagy egy évben egy max fél napon nem megy, mert utazik XY helyre, ennyi nehézséget, pláne ennyiért el lehet viselni, szerintem -
GIJoe
addikt
válasz
nepszter1 #107272 üzenetére
Nem nagyon találom leírva hogy ez a Lenovo Golden warrior S8, ban milyen szenzor lehet. Elvileg olyan mint a K3 ban, (Omnivision?), mert az egész pofást még este is...
-
GIJoe
addikt
Új Doogee olcsó telefon: DOOGEE X5 "presell"
Nem értem miért nem fért bele egy 8 MPxes Omnivision kamera.. -
GIJoe
addikt
Akinek nem kell a 4G, ez egész árában van... (szerintem)
Visszavonom, most olvasom "used" meleg van, na -
GIJoe
addikt
Még 1 utolsó Turbo Mini F1 90$
-
GIJoe
addikt
Amennyire kemény a $ most Huawei P8 Lite DualSIM 70E ért honi garanciával, nem tűnik rossznak...
200$ felett van kintről szinte mindenhonnan (x288) -
GIJoe
addikt
Elephone G9 95$
SISWOO A4 89$
Blackview Zeta V16 85$
LANDVO L500S 70$Csak keresgéltem, nem ismerem 1iketsem...
-
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #106533 üzenetére
Lenovo A536 32 500 Ft
-
GIJoe
addikt
válasz
TayRol #106382 üzenetére
Nem is sokkal gyorsabb, nem is 4G, nem is 60E, de akinek csajnak eddig rendeltem el volt olvadva. Mert ugye a forma mindent visz...
A többiek biztos tudnak jobbat mondani/írni majd, Sisley (EU-ból jön, ennyi a vége) 3 hét lesz mire megérkezik + itthon is kapni csak borsosabb...Vagy a Meizu m2, valaki linkelte magyar boltból 60E körüliért!
-
GIJoe
addikt
Pofás ez a Infocus m530, 140-150 körül már elfogadható is lesz
De ahogy látom csak 3G... -
GIJoe
addikt
Azta mindenit de szép magasan kezd az MX5 410$
-
GIJoe
addikt
JIAYU G2F 87$ a pandánál, baráti... WCDMA
-
GIJoe
addikt
Tudnátok ajánlani itthon kapható, nagy akkuval rendelkező telefont?
A 2 cégvezetőmnek kellene, feltételezem nem tepsi (5,5" sok) az egyik említette a GPSt, de az max évente x2, antutu gpu, nem fontos... -
GIJoe
addikt
-
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #104389 üzenetére
A Qualcomm tudomásom szerint melegszik rendesen, ezekben is?
-
GIJoe
addikt
válasz
petrosilov #104361 üzenetére
Nagy várakozás előzte meg az Umi Zerot is, hiába csicsa, de egy bughalmaz.
Amúgy a Lenovonak van egy 4 magos P70es változata is nagy akkuval, 190€ -
GIJoe
addikt
válasz
petrosilov #104357 üzenetére
Nekem az Umi egy beváltatlan ígéret marad egyelőre, nem zárom ki hogy ez idővel fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest