- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
Szakértő választ kérek, a data/nvram mappa törlése baseband csere okán, indokolható lépés? Ezt újra létrehozza esetleg a telo indításkor?
-
junkpod
veterán
válasz
benceman00 #69075 üzenetére
Azérz nézd meg a wifi mac címedet, hogy kibe kapcsolás után változik-e?
-
junkpod
veterán
válasz
benceman00 #69048 üzenetére
Nem lehet hogy ugrókódod mac cime van a telónak? Lehet betelt a dhcp tartomány.
-
junkpod
veterán
válasz
janakbacsi #68594 üzenetére
flasheld újra, úgy is van áprilisi új ROM, nézz át a topikjába.
-
junkpod
veterán
mondjatok kérlek egy toolt amivel ki-be lehet tenni-venni fájlokat a ROM img fájlokban. köszi
-
junkpod
veterán
Egy kis segítségre van szükségem az InewV3 telenor gond feloldásához. A gond az, hogy ha 3g hálózaton van a sim akkor híváskor nem bontja az adat kapcsolatot így nem tud telefonálni. Ha edgen van akkor szépen eltűnik az E jelecske és jön-megy a hívás. Több szálon próbálok megoldást találni.
1. Nem találom a "hívás előnyben" beállítást, mert úgy viselkedik mintha a data lenne előnyben. Hol lehetne ezt állítani?
2. Van egy olyan ROM ami más band-et használ és ott jól megy a telenor, ha tudnám milyen fájlokat kell átrakni a mostani ROMba az is jó lehetne.
3. A mut beállításaiban is keresem a megoldást.Ha bárki tudna segíteni bármiben a fentiekből az jó lenne.
-
junkpod
veterán
Olyat láttatok már, hogy a telefont lehet átkapcsolni tdcma és wdcma között? inew v3 ilyen
-
junkpod
veterán
válasz
Delaghetto #67816 üzenetére
90% hogy telefonálbi tudsz vele, de tuti választ azért nem kapsz mert nincs ilyen senkinek. Vagy használd a forum keresőt a telo nevére hátha van valakinek és kérdezz ráprivátban.
-
junkpod
veterán
válasz
Delaghetto #67812 üzenetére
Én még soha nem bántam meg az itteni közösségek támogatását.
A másik hogy kínábol a közepes árfekvés a legjobb: az olcsóbb mindig drágább, a drágább megmár nem nekünk való -
junkpod
veterán
válasz
Delaghetto #67785 üzenetére
Ha ennyire új vagY a témában akkor ne az olcsóbbat vedd hanem aminek nagyobb a hazai tábora/fóruma. Ha ezt veszed szinte egyedül leszel majd ha gondod lesz.
Ennyiért 4 magosak mennek a jobb márkákból. -
junkpod
veterán
válasz
Delaghetto #67747 üzenetére
Figyelj rá, hogy wcdma850, azaz 3g használata esetén voda és telenor nem működik.
-
junkpod
veterán
Halihó, talán érdemes itt is felhozni ezt atémát: inew v3 esetében gond van a telenor kártyákkal, többeknél ha bekapcsolt 3g mellett telefonálnak akkor pár mp alatt eldobja a hívást a teló. Mindig.
Vki. esetleg? -
junkpod
veterán
Az inew telefonok gyártójának mi lehet a hivatalos weboldala? Vannak kétségeim az eddig találtakkal.
-
junkpod
veterán
válasz
Komplikato #66761 üzenetére
Igen, hülyeséget mondasz.
Eddig minden android verziómban, kezdve 2.3-tól ha a zenelejátszóban rányomtál egy mp3-ra akkor azt egy újabb választással berakhattad csengőhangnak.
Egy durva user error miat ne kezdjünk már elméleteket gyártani...Más, már megint kezd divatba jönni, hogy alul idézzük a megválaszoltbejegyzést. Olvashatatlanná teszi a forumot, kérlek NE tegyétek!
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #66725 üzenetére
You made my day!
-
junkpod
veterán
válasz
Old Gyfland #66600 üzenetére
Szombaton még ingyenes volta kártyacsere nekem.
Olyan kártyát kaptam amin én döntöm el melyik formát töröm ki. Mist mêg a nagy kell így a kicsit nem nyomtam ki belőle, még egyben van. Ha megjön a microsimes telo akkor kinyomom és kész.
Ezért ne fizessetek semmilyen gsm boltnak, amíg ki nem nyomtad adapter sem kell, főleg nem 4500-ért... -
junkpod
veterán
válasz
hungobungo #66560 üzenetére
haha... ha "kiteszem" én is a wifi mellé akkor azok is gyorsan belassulnak, azoknak nem ott van a helyük
6657: ilyen nickkel...
-
junkpod
veterán
Zopo ZP700-ban találtam egy kellemetlen bug-ot. Hívás közben ha bekapcsolod a tárcsázó gombok megjelenítését akkor a tárcsázó gombok legalsó sora, közte a 0 is lemarad, mert kitakarja a piros lerakó ikon.
1. más ZP700 tulajok, nektek is ilyen?
2. más Zopo is ilyen? -
-
junkpod
veterán
Tényleg, lehet ezeket kalibrálni? Mondjuk ha bemérem egy eyeone spectroval és generálok egy icc profilt, azt be lehet tölteni az androidba?
-
junkpod
veterán
RAM: ez már ilyen, ha ezen kuksolsz mindig kevés lesz. Javaslom mindenkinek aki kevesli a RAM-ot, hogy menjen be a telefon beállításaiba és ott jelenítse meg a futó programok listáját. Ott bal oldalt alul kékkel jelzi, hogy mekkora területet foglalnak el a futó appok.
Most jön a trükk: nyomj rá a szürke memória részre alul és hopp megváltozik a lista és lehet sírva fakadni, mert látni fogod, hogy amiről azt hitted, hogy nem használja ott is folyamatosan tart dolgokatVagyis mindig a RAM 100%-a van használatban.
-
junkpod
veterán
válasz
svgyula #65737 üzenetére
Mi tv-n szoktunk fotoalbumokat nézegetni és ehhez az eredeti képeket (dslr forrás) lekicsinyítem 4mp-re, igy nem hal bele a 10akárhány megapixelbe a fhd-2mp tv. És a látvány a 2 méterre lévő kanapéról tökéletes, pengeéles kép.
Aki 1:1 pixelben nézi a 10mp feletti fotókat az csalódni fog akármilyen géppel.
A tipikus felhasználásra kellene minősíteni ebben a sorrendben:
- fb post
- telefonon teljes kitöltéssel
- monitoron teljes kitöltéssel
- 42-es tv, 2 méterről
- 10x15 print
- A4 print -
junkpod
veterán
válasz
Dyingsoul #65101 üzenetére
Köszönöm mester a tanítást.
Amúgy ha nem tetszik neked, hogy két hsz-m között nem ír senki más akkor azokat a másokat is tanítsd.
Ugyan próbáld már ki mobilról olvasva, hogy szólj hozzá valamihez a válasz gombbal, majd lapozz vissza 100 hszt és amikor új hszhez van véleményed akkor mit csinálsz? Visszanavigálsz a végére és megpróbálsz szerkeszteni?Mobilon probáltál már ilyet? Na ugye... -
junkpod
veterán
már bocs de ne legyetek már ennyire .... inkább le se írom. Mi a gondod Szlovákiával? Az, hogy ott adózik a cég? Ja, hogy azért ÁFA-t megúszni, nem fizetni, vagy áfa trükközni lehet, céget alapítani Szlovákiában nem lehet?
Képzeld, itt vettem Magyarországon a telefont, magyarul beszélő embertől és számlát is adott (szlovák cég számlája magyar-szlovák kettős nyelven). És kezdetektől fogva tudtam, hogy kitől veszem. És megrendeltem, egy kanyit nem kértek előre, bementem a boltba (nem kértem szállítást mert közelben melózom), megfogdostam az előzetesen bekapcsolt és tesztelt telefont, kipróbáltam, működött és akkor fizettem.
Gondolkozz mielőtt írsz legközelebb.
Egyébként ott veszel ahol akarsz és ami akarsz, csak segíteni akartam, de ismeretlenül "ilyen helyeket elkerülni" dumával válaszolni... Szerinted az itthoni forgalmazók közül hány gyárt/fejleszt saját maga bármit, mind kínából hozzák be és akár saját logóval szitázzák.
áááá inkább nem folytatom, mert most kissé morcos lettem
szerk. csak nem bírtam ki...
Milyen tudatos vásárlás meg szavatosság meg elállás, meg garancia... észrevetted, hogy egy "mit vásároljunk kínából egy tök ismeretlen ország tök ismeretlen kereskedőjétől gyakran egy hónapot várva az előre kifizetett telefonra" topikban vagy? -
junkpod
veterán
Én itthon vettem. 1 év gari és átadás előtt teszrelt készülék, számla... Mi kell még a megbízhatósághoz?
Hungobungo:
Nem értem hogy sokan minek keresik ezeket a telokat ha net nélkul, meg offline navi, szinkron nélkül, 1 hét üzemidővel benne 3db bekapcsolással, google fiók nélkül, de azonnal rootoljuk és lőjük ki a ramból a programokat... használják... -
junkpod
veterán
na felraktam az általad is használt tesztprogit egy teljesen másik típusú telóra (ZTE V970), nos egy darab hold nem sok de annyit sem talált bakapcsolt gps mellett 5 perc alatt sem. Ezt a progit töröltem, beléptem MUT-be és ott hidegen 77mp alatt volt a szokásos mennyiségű hold és pontosságom.
- Töröld azt a GPS tesztelő programit amot feltöltöttél ide is képernyőképben
- Szóval ha komolyan segítséget szeretnél akkor először tutira kapcsold be e GPS-t és az összes helymeghatározáshoz szükséges kiesgítő lehetőséget/opciót.
- Ez után lépj be a Mobile Uncle Tools-ba és ott indíts egy GPS tesztet.Ha erre is 0 hold akkor küld vissza, de kétlem.
-
junkpod
veterán
válasz
tvamos #64855 üzenetére
ezért van az, hogy még akkor is ha ismert úton megyek a waze mindig fut a kocsiban (autós töltőn pont tartja a szintet 100% fényerőnél, alatta meg még töltésre is jut erő). így egyrészt folyamatosan van hold másrészt folyamatos az útvonal infó és én i tudok jelezni másoknak és persze automatikus az elkerülő úttervezés is. Nem beszélve arról, hogy parkolás esetén azonnal tudja a parkolósms küldő szoftver hol vagyok.
-
junkpod
veterán
válasz
madrac #64781 üzenetére
Nem értem ezt a hidegindítás mániát. Azt szeretnéd higy a mindennaposhasználat során ha navigálsz akkor gyors legyen vagy hogy kiírhasd ide, hogy milyen gyors?
Javaslatok:
- agps szerver beállitás legyen google
- agps be,
- epo előzetes letöltése
- mobilnet be
- 3g ki
- gps be (állandóra, mert nem fogyaszt semmit ha nem használod, de lassabb lesz ha csak navi előtt kapcsolod be)
- menj ki utcára és a magas házak közül is.
-tanácsos legelőször egy wifi melletti googlemaps pozícionálás mert az földrajzilag helyre rak. -
junkpod
veterán
Nagyon hálás lennék ha a válaszaidbanabbahagynádaz előző hsz. idézését. Olvashatatlanná teszed a forumot.
A socnak meg nemtom mi köze van a gps hibához? Akkor az összes mtk mobil gps-e szar lenne. Saját telóimnál nem tapasztalok gondot sem ismerősöknél. Fórumokon jön elő ez de szvsz 90% user error 10% hw gond. -
junkpod
veterán
Szvsz minden mibil kamera gagyi
mivel mindegyikre durva zajszűrést raknak a pici szenzor és a nagy felbontás miatt. Ehhez jön még sokszor a durva jpeg.
Az a másik gond, hogy mindenki belenagyítva 1:1 pixelesben elemzi a képeket, elárulom így nézve a dslr is szar. Ki kell rakni a képet egy 42"-es fhd plazmára és ha 2méterről jól néz ki akkor ok. -
junkpod
veterán
válasz
diegho #64372 üzenetére
1. ez a brand-re nincs euxp szvsz nem igaz mert inew forumban többen is rendeltek onnan és megkapták.
2. nem értelek, hogy lenne olcsóbb? ugye tudod, hogy az áfa alapja a CIF ár, azaz a szállítási ktg-el növelt árat kell áfázni. Ha 165usd esetén olcsóbb, akkor ha magasabb árat nézel, akkor mégtöbb az áfa, tehát még olcsóbb az euxp1.
Mindegy is, mert látom zsigerből döntesz valamiről, hogy jó vagy rossz, olcsóbb vagy drágább. Hidd el megéri számolni -
junkpod
veterán
válasz
Laza... #64366 üzenetére
ezt most nem értem... én is azt mondom, hogy kintről az euexp1 a legolcsóbb még egy db esetén is, illetve a biztonságra ott a paypal visszahívás, míg magyar fél esetében ilyenre nincs lehetőséged.
Eszemben sincs bántani hungobungot vagy bármelyik lelkes importőrt, de pl. a hw apró egyik elemi szabálya: ne fizess előre senkinek banki utalással. Én már szoptam be ilyet, bár az feltűnően olcsó lett volna -
junkpod
veterán
válasz
diegho #64335 üzenetére
Emlékeim szerint nem arról volt szó, hogy tudsz-e olcsóbb beszerzési forrást találni az adott telóra, hanem, hogy rendelésnél megéri-e az euxp1 opció. Te most az almát hasonlítottad a körtével.
Csak, hogy megértsd (bár ha nem akarod akkor úgy sem fogod):
- telefon ára 165USDszállítási opciók:
1. registered mail: 14,43USD + áfa 48,44USD + postai kezelési ktg 1500HUF = 15.671 HUF
2. DHL 26,84USD +áfa 51,79 + dhl kezelési ktg 1500HUF = 19.223 HUF
3. EUXP1: 52,93USD + nagy büdös semmi = 11.930 HUFNa, melyik az olcsóbb?
37.191+11930=49121 HUF
ennél hungobungó annyival tud olcsóbb lenni, hogy angliában megúszós az áfa, de nem ez volt az összehasonlítási alap.
-
junkpod
veterán
válasz
Dominó85 #63832 üzenetére
Miért érzed hogy meg kell védened egy terméket? Csak érdelődtem, nem panaszkodtam. 4Ah az rengeteg, gondolom 2 napot nevetve kibír hogy még marad is. Nekem a zte 1600 mAh aksival 1 napot bír (mint az okostelok 90%-a) és most hallottam először ekkora hatalmas aksiról, eddigitt is csak mosolyogtak ha vki talált egy telot 3Ah aksival. A lenovo súlyát nem ismerem ezert kérdeztem.
-
junkpod
veterán
válasz
kisgyerek85 #63059 üzenetére
Tipikus csaj telo a szines zopo zp700. Tul van a kereten de annyiert csak gondot veszel.
Zp700 itthon br45e és azonnal. -
junkpod
veterán
válasz
forgonati #62914 üzenetére
Az a legnagyobb gond az érveléseddel, hogy mindig "kínai telózol", holott ha van különbség az nem a "kínaiban" van hanem a funkcionalitásban, azaz egy csak navigálásra szánt céleszközben(itt nem a tomtom vagy garmin 3d grafikus autós navikra gondolok hanem olyanokra amit gipsz is linkelt) a költségeket inkább a gps antenna/chip felé súlyozzák.
Az meg kit érdekel, hogy netes, agp-s segítsêg nélkül hogy veszi a jelet, ezek jó dolgok és használni kell őket. -
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #62836 üzenetére
ok, a technikai paramétereket illetően igazad van, DE vélelmezem, hogy kolléga a célhardvernél a 20kFt PNA-kra gondolt. Ha nem akkor tőle is bocs
-
junkpod
veterán
válasz
forgonati #62829 üzenetére
Mondj egy pna-t amelyik célhardver! Szvsz egyik winmobile-s pna sem célhardverebb mint egy telefon. Kérd vissza azt a 30 célhardvert és azt nézd meg egyszerre hány holdat fognak. Max 5-6? Egyébként meg semmi értelme nincs ennek a vitának amíg te csak mondasz vmit mások meg képet raknak be.
Melyik célhardverednek volt 4x1.5 -ös cpu-ja? Mert a pozícionálás erősen matek függő is mert elég sokat kell számolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest