- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
bostone #121826 üzenetére
Bizonyos ár felett kétélű a fegyver, vagy szidják ha csalódnak, vagy nem vallják be, és inkább kiszínezik
de szerintem utóbbi kevesebb. Magyarok szeretnek szidni.
Én úgy mondom, sokféle rendszer járt a kezemben, a Huawei rendszere kézreáll, de persze több időt csak a tulajok tudnak mondani vele, hogy milyen.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
KamuMazsola #121810 üzenetére
6752-es jól sikerült, nehéz utódot találni, P10 nem tudom hova esik, dr kb a közelébe
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#79335424 #121745 üzenetére
Nem ertjuk egymást, de persze ez nem gond.
Nem azon van a hangsúly, hogy látom a logót vagy sem.
De mindent leírtam már. Az, hogy a logó tervezése ennyire nulla ráfordítással készül, úgy érzem, hogy a készülékeken is visszaüt.. és volt már rá példa.
Osszefugges nincs, de ha valaki akar vmit a piacon... ne legyen ennyire lusta.
Szerkesztés. Semmi pozitívat nem látok benne. Ha erre nincs pénz mire van? Szitaznak, amiktől beszéltünk csak levesznek a szalagrol egy terméket, és kész.
Tudod Te is, hogy gyártó partnerek vannak. A fejlesztés nem az márkák sara...Nem nevezem még azokat se, akik sok szart csinálnak, vagy presale megoldással indulnak egy egy szériával...
Ez az én véleményem . sajnálom
@Roli5: Nem tudsz elvonatkoztatni a márkától , hisz használod, így ne vitazzunk róla. Legyen igazad.Az még hogy a többiek nem találtak ki semmit... hát oké
Nem szeretném tovább folytatni
Részemről a téma lezárva, bocsánat ha egyik másik markakedvelő lelkébe gázoltam.
Sajnos felreertjuk néha egymást, ez van. De így kerek a világ.
Most jó pár napra torlom a topicot az előzményekről, mert kezd elegem lenni sajnos. Mindenkinek további jó forumozast.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
viktorhu #121734 üzenetére
Tedd off-ba, nem tartozik a témához.
Örülök, hogy lelkes híve vagy ennek a szitaművek Corporation-nek.
@Somatom: Részemről a hozzáállás kérdéses, ha futja rendes készülékre / habár kérdéses / akkor a külsőségek is pont ennyire fontosak lehetnek /lehetnének
Na mai offot is kimaxoltuk
jöhetnek a telefonok
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
viktorhu #121730 üzenetére
Kreatívvá? A Lopás nem túl kreatív tevékenység.
Ez minden csak nem az... Ne haragudj meg, de 2 perc az egész művelet ezt megalkotni / kb öcsém is megcsinálja... /, A készülékeik is így készülnek akkor... ?
Jelenleg nagyon nem találok olyan kínai gyártót, ami a B vonalon kreatív lenne... Összelopkodnak mindenhonnan... Más gyártók farvizén akarnak előretörni...
Lehet védelmezni őket... De az Elephone számomra a legnagyobb nulla ezen a téren... Rosszul kezdték, ez van...
Ormány még mindig!
A Lephone neked lehet nem volt közismert... De Kínában réges rég az volt, mielőtt ez a hitvány Elephone banda létrejött volna.. Szóval hogy mi ismert és mi nem... Azt azért ne innen magyarisztánból döntsük már el
De felőlem mindenki azt vesz amit akar, én ezt a B brandes hokit nem erőltetem
Aranyos biztos
Tudod egy cég ha létrejön, terveznek egy arculatot a cégnek... De ezek nem képesek önálló gondolatokkal előállni.. És ez a készülékeknél is visszajön... Olyat válogatnak ami már a piacon egy ismert márkára hasonlít. Kínában ez aranyos, biztos... Ott más a mentalitás. Csak ciki.
Na halihó , kár erre több szót pazarolni, ami egyértelmű az egyértelmű
szerk.: Az LG logója elég régóta piacon van , számomra nem annyira érdekfeszítő jelenség az, hogy másolat vagy sem, szerintem nem..
De mondom, részemről lezárva, védelmezd nyugodtan az ilyen másolócégeket
Hali
Tedd off-ba ,mert nem tartozik a témához
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
viktorhu #121724 üzenetére
elephone logoja egy meresz lopas...E betu.. keress ra
...szep story az elefantos is, meghato meg minden. De lopas ...A nevuk is , hisz a Lephone a Lenovo telefonok neve volt egy idoben. Erre jatszik ra a ceg..
Ugyanilyrn az Umi logoja is....regi Xiaomi Mi logo, uj pedig Vaio kopp...
A
Szar cegek...ha nincs kreativjuk... nem varok toluk semmiBocsi , de neked lehet nem fontos. De masokat ne minosits amiatt, mert ilyen cegek leteznek es nem tetszik vkinek...
Kedvencem az ulefone... ugyanaz a betutipus mINt a Nemreg levaltott Lenovo logo.. 2perc volt photoshopban nekem....
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #121658 üzenetére
szuper, majd kepernyoidot ossz mar meg, mert kivancsi vagyok mit tud
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #121637 üzenetére
Erre pályázok én
Snapi most jobbat nyújt ebben az ársávban.
Aksit tolhatták volna 4000-esre
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Milestone2 #121600 üzenetére
Egész héten itt vonul topicban, hogy rohadna meg
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #121560 üzenetére
Jelenleg majdnem minden alaplap Foxconn üzemből kerül ki.
Illetve Acer/Asus/Lenovo/HP brand gépek alaplapjai is mind Foxconn, tehát él és virul a szakma
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #121554 üzenetére
Szinten.
@kornelka: Erre nem tudsz altalanos skatulyat húzni, ha faj, ha nem..
Ezt is zárjuk rövidre, mert kurvara sikerult megint elmennie a topicnak. Holnapra semmit se!
Ez nem olyan, hogy meg kell hajlani bármi elott is, de 2 nap elment rád, most a mobilokkal is foglalkozzunk mar...Köszi
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121509 üzenetére
Te, Kurvara nem a Vernee-rol írtam
Se a B20-ról...Ne trollkodj akkor ! El se olvasod , amit a másik ír?
Ne haragudj meg, de nagyon nem ilyennek ismertelek meg itt a fórumon...
.....Feladom , nem tudom mi a franc van itt
Szólj, Ha van szakmai érv is,vagy ha láttál Infocust..Mert én erről írtam!
Üdv.
Szerk.: Befejeztem,nekem ehhez nincs idegrendszerem.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Milestone2 #121504 üzenetére
Nem vagyok most ilyen humoros kedvemben. Ha nem gond.
@kornelka: Legyen igazad. Ha ettől jobb lesz.
Itt mar ugy látszik szart se ér,ha valaki teszteli a termékeket... Csak a sajátos sztereotípiák durrogtatasa...
Minőségi,ha hiszed,ha nem.. De hagyjuk. Minek erolkodok. Nálam volt, nálad nem.
Akárhogy is nezem
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121501 üzenetére
A Foxconn mióta gyárt?
Mobilt hamarabb gyartott mint hogy a Xiaomi név létezett volna..
Szóval ennyi. Bocs, de Egy gyártó műszaki tapasztalata...
Tudnék mondani elb.szott Xiaomit ... Sargulas... Tomegesen 3honapot se kellett ra várni... Nemhogy 1evet..
No ennyi,ezt se gondoltam volna,hogy veled fogok vitázni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121497 üzenetére
InFocus volt a kezemben.. Ertsd mar meg!
F.szom ebbe a hulye vitaba mar...
Befejeztem. Komolyan, ma mindenki helikopter...
A Verneere meg azt írtuk HA LESZ TESZT ES JO , AKKOR JO LEHET!
Es a mar emlegetett németek is írtak róla...
Szóval. Ne húzzuk feleslegesen egymás agyat. Mert nem ez a jellemzo szerintem.
Értem, magas A mérce , de a topic a változatos igenyekrol szól, nem pedig erről .Befejezhetjuk?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121485 üzenetére
Oke, csak Te is erzed, hogy a Xiaocai nem volt jo vetel.... Es azt se tudod ki gyartotta....Aksik? Mind tonkremegy, ez nem jo erv.. A Xiaomi, az Infocus, mind...
Ismeros Mi2S aksija lerugta a hatlapot... Igen, es?
Ehhez kepest, nem igazan tudna, egy lapom emliteni az ismert gyarto termeket... Ugy, hogy az Infocus nem egyfriss szereplo a muszaki piacon... Megfeleo hatteru gyarto a partnere...
Igen, lehet varni vele, de ha megkerdezik 110-ert mit vegyek, akkor nem egy Doogee, vagy Homtom, netan egy ujabb marka kerul a listamra.. Hanem amit hasznaltam
Mindenfele szemelyeskeds nelkul, ahogy En a Lenovokkal ragadtam meg tavalyelott, te ugy a Xiaomival.
De azert ezen kivul is van elet.
Foxconn, korbenezel talalsz par termeket magad korul
Reszemrol mara ennyi, kar erolkodnom
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121481 üzenetére
Ez az osszes erv?
Szakmai fórum.... Szuper!
Nalam a tapasztalat ad valos infot. Dugni se tudtam. Amig nem lattam p.nat.... Vagy marokMarcsi akkora tapasztalattal bir?
nem hiszem...
Nem ragadok meg egy dolognal, ez nem hoz szamomra szakmai fejlodest. Ha tobbet latok az igen! Szoval ha hiszed, ha nem. Ez van
Itt tenyleg front van... Kapjuk mar ossze magunkat, mert ez mar karos...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121478 üzenetére
Toled is megkerdezem.
Mi a baj az InFocus-szal?
En irtam kb masodikkent ittt rola, ugy hogy par telo mar atszaladt a kezemen... Ha szar leirom, ha jo leirom.
Mielott lazadoztok. Olvastatok Ti is mit irtam rola, nem?
Na mindegy...Azt szoljuk mar le amit tapasztaltunk...
En az altalatok lehordott markat hasznaltam. Felraktam ra a szarjaim, telefonaltam vele, nyuztam.. Leirtam oke.
Ti meg most ezt kb megkerdojelezitek,?..Remek kis fórumtopic lesz akkor ez is... Ez nem noname..
Èrtem... Nos sracok. Kileptem akkor innen is....Koszonom ,de ebbol en nem kerek.
Te nem akarsz tesztelgetni, hagyd meg nekem. Mert kb ezt csinaltam mar 2eve is...
Ez kb olyan,hogy 1hete munkahelyet valtottam... Maradhattam volna a regi helyen is, 60eves koromig... Vagy valtok.... Es jobb lett.Igen. szoval, amig nincs vele tapasztalatod. Akkor ne is szold le.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Kornel #121475 üzenetére
InFocus nem annyira noname... Max nem ismeri mindenki....Google.
Foxconn / FIH mobile, ezt tudjuk hogy az egxik legnagyobb.Komoly gyartotol jon. Irtam mar rola. Teszteltrm is, kb 1honapos mar az elso , hibatlanul uzemel.
Kedvelem en is a Xiaomit, de nem egy kategoria a ketto, megvan az elonye hatranya mindkettonek.
Minosege kivalo, szoftveresen out of box.
Legyen eleg, hogy teszteltem rendesen , nem veletlen ajanlom
35 ezer.. Cakk pakk.Kompakt, jo mimosegu, FullHD , kamera is jobb mint a 110$-os telokban..
Van aki ennyit szan ra, van aki meg 50-et. Ez ilyen sport. De az az 50 eleg hatareset egyelore.. Anmyiert meg fullhd kene...Tudod Te is ezen kar vitazni, lehet 55-ert meg van mas jobb vetel...
A Vernee: annyit mondtunk ha jo lesz,jo vetel lehet, de megintcsak mas arsav! Tesztet varjuk, ezt irtuk eddig is.
CineDOG1: mi a baj az InFocus-szal? Csak mert nalam volt hosszabb idore, bekoltozve.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Milestone2 #121441 üzenetére
Hát ez is brtál lett
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Digger #121408 üzenetére
Van baj... Szerinted hétvégén dolgoznak
Majd következőleg Kérd, hogy sz.rás elott is számoljanak be...
Rendeltel amúgy külföldrol, vagy csak sima befosos hiszti
Paypallal fizetsz nem? Akkor várj turelmesen , nem kell egyből vaklarmazni...
Kaptál vissza igazoló emailt nem? Akkor... Gondolod majd a banggood-os csicska ott ül a gép elott es meglátta, hogy rendeltel rohan is egyből a postára?
Naná... Csajnak ennyit késik, akkor mar irány a Pamper's
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Sanyesz. #121400 üzenetére
Én pont nem ezt hallottam olvastam.
Hanem az egyik gyártósor saját márkája
azt ne kérdezd melyiké, persze nevezhetjük start-upnak, de kész ökoszisztémát használnak
@Milestone2: Elvileg az egy Vowney V5-ös készülék, csak épp sokadik néven
Hogy van-e hozzá köze, azt passzolom. Lehet újrapróbálkozás
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
csubuka #121240 üzenetére
InFocus teszten volt nálam, csak jókat tudok róla mondani.
Én az utóbbi időszak legkellemesebb meglepetésének tartom, egyértelműen figyelni fogom a termékeiket, mert nem ez a fő profiljuk, de hátha lesz még kellemes termék tőlük.
4-4,5 kijelzőidőt simán hozza, aktív használattal, közepes fényerőn.
Többit keresővel megtalálod, már írtam szösszenetet ide
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
felegyhazig #121215 üzenetére
P70-est szétszedni, izgalmas lesz...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
nepszter1 #121206 üzenetére
Ezt amúgy már többször átrágtuk
De leírom megint
Beleesett a vízbe, azóta az úgy volt használva , eloxidálódott benne minden, csatlakozók, rézalkatrészek, forrasztások, meg minden.
Ezt ki lehet dobni, de ebből telefon már nem lesz!
Alaplapcsere lenne, az meg kb a készülék ára, ha sérül valami az LCD környékén, akkor ott vagy, hogy veszel egy másik telefont.
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
nemalevente #121045 üzenetére
10 órás kijelzőidőt is ki lehet hozni belőle ,ami csúcs
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
nemalevente #121041 üzenetére
Megbízható, biztosítást nem tudom, ez attól függ hol kötöd
Szerintem utóbbit nem lehet.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
lord_devil #121038 üzenetére
Ha picit mehetsz fentebb méretben, mert kb alig vna eltérés, akkor InFocus M560-ast elsőnek tudom ajánlani, a többit majd a többiek ,nekem ezzel volt most legutóbb tapasztalatom
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
zolipapa66 #121022 üzenetére
Olcsositott Doogee F7
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
nemalevente #120986 üzenetére
Szerintem nehéz a döntés
Redmi 3 mindenképp jó készülék, nekem bejött.
Redmi Note 3 Pro meg felette, én is valószínű ilyenre cserélem a Lenovo-t hamarosan
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #120982 üzenetére
Mennyit megy nálad a Redmi 3? SOT mennyi?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
svgyula #120976 üzenetére
50$-ért azértr elég jó
És nem csak hard user létezik
Azoknak bőven elég... Pl fateromnak kéne okostelefon, túl drágát minek, ez ha lenne normális hátlappal bőven jó neki ..
Amúgy a linken mindent megtalálsz , előtte kattints rá.
3G
1900, 2100, 900 MHz
2G
1800, 1900, 850, 900 MHz2000-es aksit meg ez a hardver nem fog igazán megenni.. 1 napnál tovább elmegy, még aktív használattal is.
Ekkora jóslásba én se szoktam belemenni, de mik a mai lottószámok?
Én se láttam a terméket, de Te se...
Akkor egyelőre maradjunk annyiban, hogy semmit se tudunk róla.
No mindegy... Pár entert dobj a szövegbe
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
svgyula #120862 üzenetére
Erre én se mondok semmit...
A legnagyobb vírus ami láthattam az a CM és társai... Normálisan működő telóból egy bughalmazt csinált...
Te lehet nem veszed észre a sajátodon , mert kellően gyors. De egy alacsonyabb kategóriás telefont a kidobás határáig visz...
Kuka program, használd nyugodtan... Ameddig nem okoz nagyobb kárt.. Olyan ez mint a Codegen táp... Sokan elégedetten használják...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#18193920 #120801 üzenetére
Valahogy ez a verziószám sose érdekelt.
A telefon működik - igen
Teszi a dolgát - igenAmi jó, azt szerintem kár baszogatni. Aki meg verziószám-fetisiszta, az vegyen Nexus mobilt... Na bumm, de ott sincs végtelen támogatás
Amúgy meg neked nem kell mondanom, hogy minden másra ott a needrom/Xda/4pda.ru stbstbstb
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
interstate76 #120751 üzenetére
Optikai képstabit ennyiért szeirntem nem kapsz.
Javaslatok amikkel én találkoztam.
- InFocus M560 / kellemes hardver, minőségi ház, stbstb, nincs B20, közepes aksi, de alacsony fogyasztás.
kb megáll 37 körül EU shopból akár.
- Redmi 3 is szóba jöhet, itt szintén a B20 hiánya
- Vernee Thor ,hamarosan tesztelik, akár best buy is lehet belőleTöbbi alternatívát még bedobják, ebbe az árba esetleg egy Redmi Note 2 is befér még
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szirodroid #120748 üzenetére
Nem produkálta még , de erre tudok max gyanakodni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szirodroid #120746 üzenetére
Sajnos a programmal lesznek bajok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Windows 11
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest