- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Graphics #120868 üzenetére
Szia! Az EMUI gyári programját már csak nem kellene fikázni
Mivel én arról beszélek! Nem hiszem, hogy az itt levők véleménye szerint kellene minden telefont használni! Azért lássuk be nagyon kevesen(ha?) vannak itt azok közül akik android rendszer fejlesztők. Az pedig, hogy megfogja a rendszert hááát nem tudom. A régebbi telóimnál azt szoktam csinálni, hogy a takarítás idejére felraktam és utána letöröltem. De ennél már nem ilyen egyszerű mivel rendszer alkalmazás.
(#120867) mrfrakk
Van szerencsém az elsőt személyesen is ismerni. A vélemények nem a program ellen hanem a play által beszállított reklámokra vonatkozik! Amúgy az utóbbi időben nem tudsz olyan play alkalmazást mutatni ami nem pakolja tele reklámokkal a telefont. Tehát nem a programot kell szidni hanem azt aki mellé pakol egy csomó nemkívánatos reklámot. Ez pont úgy néz ki mint a TV műsorok! Ha fizetsz nincs reklám ha nem fizetsz akkor csak reklám van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Reklámblokkolók topikja
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő