- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
csocsoszán #196 üzenetére
Mert elrontottad az URL-t........
-
csocsoszán
őstag
http://www.tomshardware.co.uk/huawei-mate-8-kirin-950-cortex-a72,review-33414.html
-
Xaels
félisten
válasz
csocsoszán #196 üzenetére
Akkor lapozz még egyet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
csocsoszán #193 üzenetére
Mi az, ami meglepő benne?
-
csocsoszán
őstag
[link]
Ez a teszt azért érdekes! -
Tsabiii
csendes tag
Képernyőidőt nem mértem még..... egyébként 2napot bír, úgy hogy az internetet róla osztom meg PCre munkaidő alatt + sok fényképezés + GPS autótzások+szövegszerkesztés,email,telefonálás, stb,stb...... átlag használattól kell a 2 nap töltés.
Itt emelném ki a gyors-töltés nagyszerűségét!30p ==> 67% (11%ról)!
-
Tsabiii
csendes tag
Szerintem, vagyis tapasztalataim lapján nem lett "átlag alatti" a kamera!!
Auto-módban tök jól teszi a dolgát, ha meg manuális beállítás kell profiknak, az is megvan bőséggel!!
Nekem fontos volt a jó kamera, a Mate 8-ban megtaláltam! Jó képminőség reggel és este kis fényben is (ok-nincs 4k)..... PDAF fókusz is ügyesen és hibátlanul teszi a dolgát! -
cs.zs.
veterán
válasz
csocsoszán #177 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
csocsoszán #177 üzenetére
Nagy lett a kép, nem akartam így betenni, ami amúgy is off
-
hemaka
nagyúr
Jo design, gyors, dual aktiv. Kar, hogy ilyen nagy.
-
Szép es jo, de ennyiért vannak más készülékek is amik közül valogatnek
-
no more
veterán
Szép HTC copy, iOS-es MIUI szoftverrel. Igazi kínai lett a Huawei, de attól még tényleg szép (nem véletlen kapott rengeteg design díjat az M7 anno).
(#14) Bardoczy: lol!
-
csocsoszán
őstag
válasz
#45553408 #163 üzenetére
Köszönöm!
Szinte folyamatosan a kezemben van a telefon, sokat nyomkodom. Samsung note 2-vel 3évig küzdöttem, és amit lehet megcsináltam(custom rom). Volt egy kis kitérőm a xiaomi-val. (a Samu után nem éreztem a Note 2 prime -t előre lépésnek.)
Ezt a 8-ast vagy eladom rövid időn belül, vagy marad de akkor évekig. Látom az xda-n már kezdődnek a bejegyzések, (a samunál a DN romnak 6millió megtekintése volt.)
-
csocsoszán
őstag
Üdvözlök minden fórumlakót!
Úton van az én készülékem is. 6-9 álmatlan éjszaka és beszámolok a tapasztalatokról. Nagyon örülnék eus garinak! A lenovo laptopomnál szintén semmit sem kérnek csak a gyártásiszámot. -
Beri78
őstag
OMG de jó kis telefon lett
-
-
válasz
kakuk.tamas #147 üzenetére
Meizu Pro 5 nem tudja a B20-at, nem dual active, kisebb kijelzős, jóval kisebb akkuja van.
Xiaomi Mi Note Pro nem tudja a B20-at, nem dual active, kisebb kijelzős, nem bővíthető, jóval kisebb akkuja van.
Meizu MX 5 nem tudja a B20-at, nem dual active, kisebb kijelzős, nem bővíthető, jóval kisebb akkuja van.
A LeTV-t hagyjuk, az sokad rangú kategória, olyan, mintha Polski Fiatba karnál Porsche motort gyömöszölni.
Ezekhez még hozzájön. hogy a Xiaomi meg az Mx 5 legalább fél éve jelent meg, és azért azóta estek az áruk.
Bőven elegendő indok van arra, hogy valaki a Huawei-t válassza.
-
törölt tag
Kirinpáncél? :-o
-
cs.zs.
veterán
válasz
#45553408 #118 üzenetére
Ez azért nagyon fura, mert a microSD kártyának a közepében van a lényeg -vagy korábban ott volt. Nekem egyszer derékban kettétört (elrepedt, de egyben maradt) egy 2 gigás microSD-m, kuka. Itt meg nemhogy félbe vágja a srác, hanem "nyaktól lefelé". Akinek van otthon régi 1-2 gigása, igazán feláldozhatá a(z) (ál)tudomány oltárán, és nyilatkozhatna itt.
-
Solten
őstag
Remek cucc, a bivaly hardvert es a premium anyaghasznalatot meg kell fizetni.
-
jacis
nagyúr
A Mate 7-hez képest sztem kevés a fejlődés. A kamera meg azt hittem jobb sokkal a Nexus 6P-ből kiindulva.
-
válasz
kakuk.tamas #107 üzenetére
Mutass Meizut és Xiaomit jóval olcsóbban, ami egy kategória a Mate 8-cal.
-
Qru
MODERÁTOR
Takarítottam, fejezzétek be az offolást és trollkodást.
-
gyerecske
senior tag
Az ajánlott plecsni már csak az üzemidő miatt is teljesen rendben van.Nevetséges amikor egy 200ezres mobilt átlagos használat mellett esténként töltögetni kell.
-
Mercel
senior tag
Az első androidos cucc amin elgondolkoznék.
A Duál Aktív kétkártyás kivitelezés eleve megérdemel egy hangos sóhajt - a kamera tuti jobb lesz - a jó üzemidő is csábító és a 6-os android talán már nem olyan istenverte átjáróház mint az elődjei.
A BlackBerry mellé talán passzolna is.
Nekem tetszik.
Az ára meg.. egyrészt lesz ez 100-150 között is nemsokára - másrészt meg tök unalmas az állandó picsogás, hogy ez vagy az drága - csúcskészülékek soha nem 50 ezerbe kerülnek és kivétel nélkül mindig ugyanaz megy a fórumon ha valami 100 felett nyit - Drága.. AZ. És? -
Csarli85
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #124 üzenetére
Ilyenkor a két nap alatt jön kia 6 óra. Szerintem az nagyon jó, hiszen készenlét közben is merül a telefon. A 4000-hez kepest a ket nap 6 óra kijelzőidővel nekem nagyon szimpatikus. Én ilyesmiről csak álmodom a G4 esetén.
Sajnos ennek örülni kell, pedig ezt mindeggyik aksinak tudnia kellene. Legalább.
-
ZavaBalazs
őstag
"a két napos üzemidő mondhatni sima ügy, átlagosan 6 óra képernyőidő csikarható ki a mobilból"
a 6 óra itt 6 óra/nap a 2 nap alatt (tehát össz 12 óra), vagy cakumpakk ennyi jön ki egy töltésből? ha utóbbi, akkor én nem értem a sok üzemidőt dicsérő hozzászólást, 4000 mAh akkuhoz képest ez gyalázatos üzemidő lenne.
-
M@cika
őstag
válasz
Olcsóbbak, mégpedig sokkal. Mondjuk a "sziamiaú" Redmi Note 3 negyedannyiért alig gyengébb. Nyilván a 200k-s telefonok potenciális piaca nem kishazánk.
-
Fall-N
veterán
válasz
#45553408 #118 üzenetére
Vagy nem, mert többen is írják, hogy fake a videó. Egyszerre amúgy sem ismeri fel a foglalat a SIM-et és a microSD-t.
A Mate 8 meg nagyon is korrekt. Igen drága (még), de mit gondolatok, hogy ingyen kellene adni, mert "csak egy Huawei"? Egyébként is már rég nem egy gagyi kínai márka a megítélés sem régóta. Letett már pár olyan készüléket amivel bizonyított. Pár dolog hiányozhat belőle egyeseknek, ez egyéni megítélés kérdése. Amúgy sem az S6 az igazi vetélytársa, hanem a méret miatt inkább a Note 5 (vagy az S6 Edge Plus), de árban is alatta van (vagyis lenne mert hivatalosan itt még nem kapni).
-
gyikhuszar
tag
Akkor felhomályosítalak:
Van egy privát számom, ami az eddigi egyetlen, tizenéves. Sokan keresnek ezen a mai napig, nem beszélve arról, hogy sokan a családból ezen ingyen hívnak engem.
Van egy céges, aminek nem én fizetem a számláját, kollégák ezen keresnek, én is általában erről hívok mindenkit.
Utálom azt játszani, hogy hív pl. a párom, kinyomom, hívjam vissza. Utálok két telefonnal járkálni. Nekem áldás lenne egy dual aktív simes, normális telefon, ami tudja a B20-at is. Ez frankó lenne, de 200 ezer? Egy nyamvadt telefonért? Vicc. -
Werkly
őstag
Dual SIM és micro SD is megy együtt kis kézügyeséggel. ☺
-
WOT-H-A-C
veterán
Megjöttem én is!
De jó látni ennyi "telefonos kollégát" egyhejen!
Jó telefon lett, de ugye ezt is vártuk!
Nem akartam még egy 6" os telefont venni , de ezt még lehet, hogy bepróbálnám!
bodrik11 150k -ja alá csúszik az ára kicsivel akkor instant get!
-
Xaels
félisten
Ha már hazaértem a munkából kicsit jobban kifejtem.
Azért veszünk nagy kijelzős készüléket mert a telefonálás sokadrangú funkció lett, sokkal inkább különböző tartalmak fogyasztására kell a telefon. Ez mindenkinek mást jelent. Nekem egyre több játék belefér egyébként. H3HD, Implosion, Shadowrun Returns, Yu-Gi-Oh - Duel Generation, Baldurs Gate és stb... jelenleg a VR is nagyon tör előre, na már most itt a kijelző felbontása sem a legjobb ebből a szemszögből illetve a GPU ereje is itt jön képbe. Nem véletlenül van, hogy a Samsung VR szemüvege csak a csúcskategóriával kompatibilis, mert kell a kraft. Itt sem a rendszer sebessége miatt kell, hisz gyakorlatilag egy Snapdragon400-al is lehet teljesen smooth az alap rendszer.
Az akku időt felhozni majd akkor érdemes ha a Mate7 amiben ugyanekkora az akku + a kijelző felbontása megkapja a 6.0-át és ahhoz mérten jobban teljesít.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Nehéz már független tech oldalt találni
-
[Anduriel]
aktív tag
Nem tudja esetleg valaki, hogy a "Mocha brown" fantázianevű verzióból van-e 3/32gb-os ,vagy csak 4/64-esben lehet kapni?
-
Blizzardking
őstag
"Ja, hogy a 14-18 éves kisgyerek megveszi a 6"-os tepsit, kéccázér"
Miért érzem azt, hogy neked ebből a mondatból a kéccázér böki a csőrödet és nem a 6"? Esetleg nézz körül itt.
Az sem kerül soha szóba, hogy akik fikázzák a nagy kijelzőt, azoknak mekkora a keze. Prohardver alapszabályba iktatnám, hogy csak kézméret megadással lehet kijelzőt fikázni, mert a végén kiderülhet, hogy te a 4,3-as jiayuddal arányaiban nagyobb telefont használsz mint más a 6"-os phabletjével."A sokadik beszólós komment után"...
Ezekben a beszólós kommentekben egyetlen közös pont volt. Te.Dual sim témához - azt nagyon nehéz elképzelni, hogy vannak olyan alkalmak, amikor a közvetlen ismerőseimmel tartanám a kapcsolatot, de a munkahelyemtől semmilyen formában nem akarok elérhető lenni?
Én meg azt nem értem, ha már itt tartunk - de el tudom fogadni hogy van ilyen is - hogy valaki a teljes magánéletét, ismerőseit, barátait egy munkahelyi számhoz kössön, ahol ha szevasz van akkor mehetsz a főkönhöz konyörögni a számhordozásért eperillatú vazelinnel a zsebedben, vagy küldözgetheted a körlevelet hogy megváltozott a számod -
kakuk.tamas
addikt
Azért akad versenytárs a Meizu, és a Xiaomi oldalán is... Amik ráadásul olcsóbbak a felsoroltaknál. Azokat miért nem említi a cikk az utolsó bekezdésben?
Kezd nagyon elszakmaiasodni az oldal ilyen szempontból. Nagyon megy a fizetett hirdetés, néha nem az olvasó/vásárló oldalát nézik...
-
simihun
aktív tag
akarok egy ilyen tabletet!
egyebkent le a kalappal a huawei elott. egyre jobb es jobb keszulekeket gyartanak.
-
törölt tag
Azt kérdezném, hogy mind a két kártyahely képes az adatforgalomra?
Vagy mint a zenfon2-ben csak az egyik és a másik csak hanghívásra alkalmas -
mjani1172
addikt
A fotók csak nekem tűnnek életlennek?
Egyébként ezeknek a Huawei-eknek az ára nagyon hamar bezuhan,jobban mint a többi csúcsé.
Tavaly is agyon volt dicsérve a P8 aztán 80 ért adták az 1 hetes készüléket, el sem akartam hinni.
Mondjuk az tényleg nagyon túl volt árazva ez csak szokásosan. -
Quqesz
nagyúr
Szép,jó,gusztusosde ennyiért már inkább egy G4(sőt sokkal olcsóbban). A huawei esetében is van még javítani való(megbízhatóság terén), de tény jól igyekeznek.
-
gabesz839
senior tag
Üzemidő tekintetében nekem ez a telefon a favorit, bár nem hinném hogy a note 4 et lecserélem rá. Valahol remélem ki lehet próbálni
-
Fejvadi
nagyúr
Tetszik, de ennyit nem adok érte.
-
Garyka
tag
En is kicsit tulzasnak tartom az "ajanlott" plecsnit. Az hogy dual activ sim kezelessel bir nagyon szuk reteget erdekel ez nem egy altalanos szempont telefon vasarlasnal. A hardver szerintem rendben van. De ezert a markaert sok a 200huf. Ennyiert mar a japan koreai gyartot keresnek. Az meg jogy mesodpercek kellenek a kamera elinditasahoz nem csucsakategoriahoz illo. Ez a teny pl engem maris eltantoritana a telefonhoz. Hiaba cainal jo kepet ha lemaradsz a pillanatrol ☺
-
törölt tag
'A videózási képességek mindenesetre rosszak bár tény ami tény,..'
Ha rosszak a videózási képességek, akkor mitől az ajánlott plecsni?
-
TTommi
aktív tag
Szerintem is így van. Pedig jó kis masina! Februárban jön a Z6 Ultra és nagyon úgy néz ki, hogy kevés dolog lesz, amiben nem nyomja le a Mate 8-at. Lehet, az ár tekintetében kissé többet fog nyomni a Sony tepsi, de szerintem nem annyival, hogy amiatt a Huawei-t sztárolják. Két nap egy 4000mAh-s aksival egyáltalán nem nagy szám. Persze az is lehet, hogy addigra annyit esik az ára, hogy nagyon kapós lesz. Egyébként minden tekintetben tetszik, de nagyon jelentősen túl van árazva szerintem.
-
dlaj
őstag
Megbocsájtok.
Kérdésed:
Megtudná valaki mondani nekem,hogy a Mate 8-on az alsó navigációs sáv az elrejthető,ezt be lehet külön állítani?Válasz: (Idézet a Mate 7 tesztből)
Az alsó vékony sávon mindössze a Huawei felirat kapott helyet, a virtuális gombok ugyanis a kijelzőre költöztek, sorrendjük a felhasználók kénye-kedve szerint személyre szabható, de akár el is rejthetők bármelyik alkalmazás közben.Hozzátettem: Gondolom, itt sincs másképp.
Szerintem pontosan a kérdésedre kaptál választ. Itt is ugyan az a UI, amit kicsit továbbcsiszoltak. Inkább tettek bele plusz funkciókat, mint vettek el belőle.
A tulajok válaszára meg várhatsz egy darabig. És bocs, hogy közelebb vittelek a megoldáshoz.
Már sokszor megfogadtam, hogy nem segítek, mert jó esetebnem nem kapok érte köszönetet sem, rosszabbik esetben, meg kötekedő a válasz.
-
Wapmester
senior tag
már nem azért, de ez a telefon pont kamerában egyáltalán nem tűnik jónak, az összes kép fátyolos és zajos és még a sony telefonok vannak leszólva, hogy drágák és szar a kamerájuk , hát ez a Mate 8 akkor hogy a fenébe kap ajánlott plecsnit, érthetetlen.
-
S e t h
nagyúr
pros:
- kijelző nagysága
- hardver is rendben van
- akkumulátor meg plánecons:
- nekem a kamera túl zajos, tény hogy a dinamika tartomány rendben van és el is hangzott, hogy ezen még fognak javítani, de én egyáltalán nem ismerem a huawei frissítési hajlandóságát
- ára, ebből az árból azért már tudok "komolyabb" készüléket is venni.Ami viszont számomra fehér folt a térképen a garancia és a frissítés, nem tudom ebből a szempontból milyen a huawei, mivel nem olvasom a fórumokat, amelyek erről regélnek.
-
A guru
addikt
Azthittem nagyobb fejlődés lesz hw terén de baromi jól néz ki a sw meg nekem bejön na midegy maradok az Edge+-nál.
-
prolad
addikt
Nagyon jól sikerült, de gpu-ban kicsit csalódás az új Kirin.
-
.DLL
veterán
Semmi extra nincs ebben a telefonban. Mindennapi használatban is jól teljesítő telefonból azért találni jó párat. Nem rossz ez természetesen, minden a helyén van, amit amit és ahogyan belepakoltak, az korrekt, a SoC és a kamera elég jó lett, a fotók dinamikája színe tényleg a legjobb mobilok közé emeli (bár a lencse élessége nem tudja kiszolgálni a szenzort.)
De ekkora tepsiben lehetne felül is egy multimédiás hangszóró, ilyen távolságból már jobban kijönne a sztereó hatás, meg na, azért mégis csak az év főfő modellje a cégnél, nem? Aztán: külön SD tálca, infra port, USB - C (esetleg 3.0 sebességgel), víz- és porállóság? Vagy egyéb érzékelők, pl. pulzusmérő vagy hőmérséklet/légnyomás szezor, stb., valami. Ja hogy ezeket is fejleszteni, implementálni tudni kéne, hát igen.Szóval mégegyszer mondom jókis készülék, amit beletettek és ahogyan, az nagyon korrekt, de csak korrekt, és nem érzem azt a technológiai fejlettséget (fölényt talán tényleg korai lenne mondani) ami egy igazi csúcskészülék előállításához kell. De mondom semmi bajom a telefonnal, egy használható készülék lett. (kivéve a kisebb mobilok kedvelőinek)
-
HardRic
addikt
Úhh, ez a kamera nagyon átlag alatti lett. Ezzel elrontani egy egyébként nagyon jó telefont... nem értem.
-
csongi
veterán
Azért mert neked nem kell, nem jelenti azt hogy másnak sem kell.
Nekem fontos a két sim, sőt néha jó lenne ha 3 lenne benne.Mi értelme van a magán életeted össze kötni egy céggel? ennek sem sok értelme van szerintem, még akkor sem ha magán vállalkozó vagy.
Sokan dolgoznak időszakos megbízásban, erre az dőre kapnak telefont vagy simet, máris jobban jár egy dual simmel, mint két készülékkel kínlódni nap mint nap. Van sok lehetőség miért is van értelme a dualsimnek. -
Bardoczy
csendes tag
válasz
galaxys80 #55 üzenetére
"Tudom, hogy ez most sokkoló lesz számodra, de valahogy próbáld meg megemészteni, hogy vannak emberek akiknek mások az igényei, mint neked.
"
Iszom a szavaidat
Mire is jó egy okostelefon? Internet, email, munka, telefonálás, sport-szabadidő, fotózáshoz ha gyorsan kell egy fotó és nem kell a csúcaminőség, netán játék ha nem vagy otthon és vélétlenül marad egy lyukas félórád, stb.
Erre pont elég a max 5", mert komoly játékhoz komoly platform kell, ahogy normális videózáshoz is. A fizikát nem lehet megb@szni, ugye.Ja, hogy a 14-18 éves kisgyerek megveszi a 6"-os tepsit, kéccázér' és feltöltős kártyával használja rílrészingre meg viberre? Ez csak nekem ellentmondásos? Ugye ők a tartalomfogyasztók?
...és észosztó bajnok egy blogon. (Nem rád gondolok)Mindent értek.
-
Konkrétan a tartalomfogyasztásra jobb a nagyobb kijelző, össze sem lehet hasonlítani mondjuk egy 6 colost egy 5 colossal, annyira különbözik élményben. És igen, teljesen életszerű, hogy mindennap netezik az ember a mobiltelefonján, esetleg megnéz 1-2 youtube videót. Amióta 6 colos mobilt használok, nincs szükségem tabletre, mert azt - többnyire - kiváltja. Még mielőtt megkérdeznéd, 42 éves vagyok, és vissza nem mennék kisebb kijelzőre.
(#26) bodrik11: én mindenképpen várom a beszámolódat a mobilról, főleg a Vibe Z2 Pro-hoz való hasonlításól.
-
enginev3.0
félisten
Hu de szép lett, kár hogy ilyen hatalmas
-
Csarli85
aktív tag
Külsőleg szerintem fanrasztikusan néz ki. Főleg ez a sötét szürke, nagyon elegáns, a hardver is jó, nekem egyedül ez a szoftveres felülelet nem jön be, szerintem béna ez a stílus ami pl az ikonoknál megjelenik. Valahogy a vekony vonalak sem jönnek be. Ezen kellene szerintem még csinosítani, és akkor igazán király lehetne, bár ugyanezt gondolom mondjuk a Samsung vagy az Lg rendszer felületéről is. A sony meg a htc talán ami a legszebb az én szememnek.
-
-
DRCrain
csendes tag
"Úgy várom, hogy egyszer elsüssék a Kirinpáncél szóviccet
"
Nem kellett sokáig várnod
Nem rossz készülék ez, és vélhetően elég hamar esni fog az ára is majd. -
dlaj
őstag
A másik fórumban válaszoltak is.
-
csubííí
senior tag
Itt is megkérdezném a másik fórumban feltett kérdésem,hátha valaki már tulaj és tudja a válasz. Az alsó navigációs sáv az elrejthető,ezt be lehet külön állítani?
-
szakallasgy1
tag
Egyébként meg dolgozom, ráadásul táppénzen vagyok. Remélem nem beszólasnak szántad.
És miért lenne érdekes az álláspontom???
Ez akkor lenne csak érdekes ha az okostelenok hajnalán lennénk. Azóta rengeteg minden változott, és sokkal használhatóbbak sokmindenre. Ezek s készülékek tudják a középkategóriás gépek teljesiítményét hozni, ami elfér egy tenyéren.
-
Dominó85
addikt
Tényleg "őszinte" a kamerája, őszintén szólva ebben az árkategóriában ritka xar képeket lő. Vonalélesség 1-es, részletgazdagság jóindulatú 2-es. A színeket meg inkább nem firtatnám. Ha a tesztképek egy kalibrált 1920*1200 eFHD AH-IPS panelen xarul néznek ki, akkor ott nincsen mit szépíteni.
-
Terentius
őstag
Szerencsére ki tud váltani egy laptopot, mert ott van egy komplett számítógép a zsebemben. A két sim meg arra jó, hogy veled ellentétben az egyik kártyámat mindenki ismeri, van rajta valamennyi összeg szükség esetére, tehát azon elérnek. A másik kártyán meg a mobilnet van, azt a számot csak egy ember ismeri és arról szoktam voip hívásokat indítani, kapcsolatot tartani akikkel kell whatsappon,viberen,messengeren. Azért nem mindegy, hogy 60 percet beszélhetsz egy feltöltéssel 3000-ért mondjuk vagy 1000 percet ugyanennyiért.
HaZse: Maximum neked!
-
petipetya
nagyúr
Külsőleg teljesen rendben van, piros pont a letisztult formavilág és színösszeállítás miatt. Hardveresen nagyon jól eltalálták a CPU/GPU/felbontás + RAM kapacitását. Az aksi miatt újabb dicséret jár, ráadásul a felbontás miatt a teló nem zabálja fel a telepet. Egyedül a szoftver az, amit szívem szerint lecserélnék rajta stock Androidra. Ezt leszámítva remek készülék.
A Nexus 6P óta szintet lépett a Huawei, melynek méltó testvére lehet a Mate 8.
-
Szakiii
addikt
Ezért az árért már kb note 5 kapható, ami azért még mindig minden tekintetben jobb választás és kicsit elfogultnak érzem a hardver tesztet mert az hogy a gput leszámítva kenterbe veri az exynost az nem kicsit erős, pár %ról van szó úgy hogy a másik 2k kijelzőt hajt meg.. de egyébként szép teljesítmény simán választanám ezt a hardvert is csak nem ennyiért és nem ebben a telóban.
-
Shyciii
veterán
Céges számot soha nem adok meg barátoknak ismerősöknek, mert ha többet nem ott dolgozok, akkor mind a 100 ismerőst értesíthetem, hogy más a szám. Ez tiszta baromság. A céges számon ha nem indíthatok magán hívást, akkor meg pláne nem működik. Az hogy te nem tudopd olcsón a privát hívásokat elintézni, az nem jelenti, hogy más sem. Nekem a privát hívások spec olcsóbbak, mint a céges, mert olyan flottában vagyok, de ezzel nem vagyok egyedül...
-
stewe780
őstag
Ebben a kamera nekem valahogy túl őszinte. Főleg az ára ismeretében. Majdnem minden képen homály és elmosódottság, főleg a bal oldalon belenagyítva. Ja, minek nagyítok bele.
200kHUF-ért azért már belenagyítok.
-
HaZse
őstag
válasz
#45553408 #26 üzenetére
Elobb a gatanciat lekerdezned, mielott rendeelsz egy 200k-s telefont. Nem beszelve, hogy hol is van a 4/64-es valtozat, amit olyan nagy hevvel irtam, hogy majd azt veszed?
A szereny velemenyem, hogy ennyi penzert mar normalisabb telefont is lehet vasarolni. Bar en ennek a feléért sem veszek teleflnt, mert a mobilnál nagyobb amortizacios eszkoz nincs a vilagon.
-
rotobot
tag
Kezd egyre jobb lenni a Huawei, de ez a telefon egy Note 5 tel még nem veheti fel a versenyt!
De drukkolok nekik, ha már a HTC kiesett a mezőnyből! -
atike
nagyúr
Kivált. Én melóra használom a Mate7-et... Nem kell laptop cipelnem magammal, ez meg mindig ott van. Kamerarendszereket, hálózatokat és beléptetőket telepítünk, szervizelünk és üzemeltetünk. És konkrétan még távoli asztalozni és teamviewerezni is buli vele (bár oda még a 6" is kevés)...
-
Úgy is jellemezhetném a készüléket, hogy erre várok 6 éve
Megfelelő kijelzőméret, jó anyaghasználat jó kamera, megfelelő hardver. (számomra)
-
Járhat érte ajánlott plecsni. Új rendszercsip, ami jól működik és erősebb a kelleténél a mindennapi teendőkhöz, viszont mivel van benne egy hatalmas akksi, nem kell aggódni. A fém borítás minőségi, elegáns kinézetet ad, a kamera jó (mondjuk én itt vettem volna el az ajánlottat, ha valóban nincs még kész szoftveresen) és a szofver is jónak tűnik a legtöbb vásárlónak. Igazából az az igazán lényeges kérdés ilyenkor nálam, hogy a lehető legkevesebb mókolással üzemeltethető-e egy telefon. A teszt alapján erre jó esély van, ami biztató.
Más kérdés, hogy év eleje van és sokan bejelentkeztek egy sor jó készülékkel, szóval ez az ajánlott plecsni lehet, hogy nem lesz túl magas léc később. FHD, nincs 4K, Qi, stb... ezek azért már-már kezdenek alapvetőnek számítani a csúcsok között, ami ebbe az árba bele kellene, hogy férjen.
-
Kasya
nagyúr
A cikk nehany mondata tukroz kis elfogultsagot, de ez meg rendben is van. Azt mar kevesbe ertem, hogy hogy lett ajanlott ilyen ar mellett.
Bar a leszulek tetszik, a specifikaciok nem erik meg a konkurencia premium arazasat szerintem. Ettol fuggetlenul lathatoan jol marketingelik.
-
Bardoczy
csendes tag
"Van saját sim kártyám, és a munkahelyemen szintán adnak sim kártyát, mert vagy nem vihetem be az enyémet, vagy nem akarom bevinni más ok miatt. Ilyenkor beteszem a dual simes telómba, és kész. Így nem kell két mobilt hordanom magammal állandóan, hanem elég egy mobil."
Háát ez tényleg a napnál is világosabb
Ne haragudj de ez a válasz nagyon katyvaszra sikeredett.Nekem is van céges számom. És kész. Nincs más. Minek? Javarészt amúgy is céges ügyben telefonálok (hiszen az év jelentős részét amúgy is a munkahelyen töltjük), ezért megadtam ezt a számot az ismerősöknek. Ennél olcsóbban a privát hívásaimat amúgy sem nagyon tudnám megoldani.
Ha nem lenne, lenne egy számlás privát csomagom. -
Bardoczy
csendes tag
válasz
szakallasgy1 #16 üzenetére
Érdekes álláspont
Jól tippelek, hogy gyerek vagy? -
Shyciii
veterán
A dual sim létjogosultságát nem érted? Pedig napnál világosabb...
Van saját sim kártyám, és a munkahelyemen szintán adnak sim kártyát, mert vagy nem vihetem be az enyémet, vagy nem akarom bevinni más ok miatt. Ilyenkor beteszem a dual simes telómba, és kész. Így nem kell két mobilt hordanom magammal állandóan, hanem elég egy mobil. -
spawn21
veterán
Nagyon érdekes, hogy mennyire ráció pártunk a processzor és GPU erejére. Amikor olyan keveset használunk belőle. Olyan mint a laposoknál, az emberek nagy része YouTube, böngészés és film néuzésre használnak. A telefon sem lehet sokkal másabb. Erre állandóan a csúcs hardver keresése van napirenden. Értem én, hogy drága, de brutális aksi, elég jó kamera jár mellé. A dual SIM hab a tortán. Szerintem ez egy nagyon best ha lett.
Kell
-
szakallasgy1
tag
-
atike
nagyúr
Nekem ez fogja váltani a Mate7-et az év végén...
És pont.
Köszönöm a tesztet.
Egy kérdés merült fel - a gyári kamera szoftver professzionális részében lehet kézzel állítgatni dolgokat - ez örvendetes. De a camera2 api-t használták vajon? Azaz megfelelő programmal (Manual Camera) el lehet érni a teljes kézi állítgatást...?
-
Bardoczy
csendes tag
Biztosan sokan kérdezték már, de áruljátok már el mi szükség van ekkora kijelzőre eletszerű felhasználói környezetben? Épp úgy nem értem, mint a duál sim létjogosultságát.
Nyilván biztos van, mert akkor nem fogyna
-
Hunt3r22
őstag
Mate S-nek mi értelme van? Ha Mate 8 200k-nál nyit, Mate S pedig 220k jelenleg.
-
Hozza kell tenni, a Huaweinel a Honornal kell a jobb ar-erteku cuccokat keresni.
Atalakuloban van a termekpaletta.
-
Sebhelyes
senior tag
200e egy Hüvelyért már dubaji ár...
-
Köszi a tesztet. Nekem tetszik a kütyü.
-
-
bollokcs80
Korrektor
Én százszor inkább ezt venném, mint a nagymenők gépeit, bár nem olcsó az tény.
Pozitív a 800 MHz-es LTE és a dual active, a nanosim/SD foglalatért viszont kár.
-
-
batai15
félisten
Drága. A kirin eddig nem volt szimpi,illetve az emui sem. Nagyon miui copy.
-
Xaels
félisten
200k-ért ajánlott? Tudom meg lehet venni kevesebbért is... de gyakorlatilag a Mate7-hez képest hangyafasznyi újítás és minimum 1,5szeres az ár. A Kirin-ben levő GPU rész meg viccnek is rossz ebben az árkategóriában. De ez nincs túlárazva mert Huawei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest