- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
WOT-H-A-C #83631 üzenetére
Magyar forgalmazó által 2 év garival adott tabletben behalt az akksi. A leadástól számított 1,5 hónap múlva lett meg garanciális cserében. (Lengyel cég szitázott terméke, onnan jött az akksi. Gondolom Lengyelországba meg kínából kellett rá várni) És akkor elgondolkoztam, hogy sokan miért is köpködnek a kínából rendelt cuccok garanciális macerájára?
-
beg
veterán
válasz
Graphics #83353 üzenetére
Igazából van értelme, pl. a betterbatterystat és társai is ebből dolgoznak. De csak akkor mutatnak pontos értéket, ha nem volt reboot. Tulajdonképp már tényleg csak a statisztikáknak dolgozik a battery stat. Régebben jó volt az a trükk, amit írtál. Csak onnan tudom, mert találtam anno egy cikket erről egy hivatalos android dev-től, mikor anyám tabletjét akartam ezzel a módszerrel gyógyítani. Aztán kiderült, hogy hiába, mert akkkucserés lett, akár töröltem, akár nem.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #82736 üzenetére
Mert most te voltál közelebb
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #82734 üzenetére
A barnák meg szebbek, mint a szőkék. Szubjektív hitvitákba ne menjünk bele, mert flémömleny lesz.
-
beg
veterán
Valahogy ezért nem értettem a tegnapi cikkben a 834 usd árat. Reméltem, hogy elírás, ezek szerint tényleg és presellben 300 körül megyen.
-
beg
veterán
válasz
plokij #82351 üzenetére
Ne akard. Hamisítvány ez is, nincs és soha nem is gyártottak belőle "t" jelzéssel. Olvasd el ezt.
-
beg
veterán
lenovo is kezd átesni a másik oldalra 830 usd, 6". Meghülyültek.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #82216 üzenetére
Én adtam az érzésnek átalakítós töltő ügyében. Műanyag gyorskötözővel izomból ráhúzzam a két dugalj villa között a az átalakítót. Na az az életben nem fog megint szétjönni.
-
beg
veterán
válasz
Rodzser Mór #82107 üzenetére
Sok helyen kapni, mindenhol a 8210 soc-ot írja. Honnan rendelted?
-
beg
veterán
válasz
Rodzser Mór #82099 üzenetére
Itt valami turpisság van. Nálam 1GB memórián összesen 972MB használható, azzal gazdálkodik a droid, a többit fenntartja másnak. Az, hogy neked bitre 512-t ír ki, az nem jó. Ez valami mókolt droid lehet. Milyen készülék?
-
beg
veterán
válasz
molnardenes #82073 üzenetére
Esetleg egy gyári állapot visszaállítás, de nem sok esélyt látok rá. Ez inkább 80% eséllyel akku, anyám tabletje produkálta ugyanezeket a jelenségeket 3 hónaposan, akkucsere lett a vége, azóta nincs gondja.
-
beg
veterán
válasz
pepejoe #81936 üzenetére
Az attól függ, hogy valahol fizettek-e rá az unión belül áfát. Sok helyen uk shipingesnek vagy eu shippingnek hívnak szolgáltatást, ami arra utal, hogy ugyan onnan küldik (ahova persze kínából érkezett), de nem fizettek utána áfát, csak továbbpasszolták, mint tranzitország. Olyankor a forgalomba helyezés ország, jelen esetben mo. szerint fizetsz. Erre figyelni kell. Ha már rendezve lettek a költségek és úgy rendelsz onnan, akkor az áron és a postaköltségen kívül más fizetnivalód nincs.
-
beg
veterán
JeDI szkrín, alul a specnél pedig: FWVGA, 854x480. Az 5"-n elég karcsú.
Én holnap kidobok egy 640x480 felbontást DHQ screen néven, akkor az nekem jó lesz? -
beg
veterán
válasz
ggeleven #81740 üzenetére
Elmorzsoltam egy könnycseppet.
Köpködésről szó sem volt, de egy olyan boltot az egekig magasztalni, amivel elég sok a gond mostanában (lásd: külföldi rendelések topik) továnná egy low brand telefont ajnározni és azt állítani, hogy egy 1600-as akksival nyúzva elmegy 3 napot....nos szerintem barokkos túlzás. Gondolom a nyeremény megkapásának a másik feltétele, hogy fényesre kell polírozni a boltot, de erről mindenki nagyon hallgat. Na ez a polírozós része az, aminek szerintem itt helye nincs. -
beg
veterán
válasz
csatalovas #81734 üzenetére
Az nem soc-tól függ. Klón, noname telefonoknak ez a hátulütője, 1024 oka lehet, ezért volt olyan olcsó. Főleg, ha a szintén nem javasolt dropshippertől van.
-
beg
veterán
válasz
mokuskerék #81726 üzenetére
Nem, ne fáradj, majd mi mindent kitalálunk helyetted.
-
beg
veterán
"ááááááásvááááááányviz.....nemérted b+?"
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1 #81593 üzenetére
Főleg azután, mikor kiderült, hogy a kínai brandek szorítják a gigájukat. Azért azt külön megnézném, hogy egy rom csere miért is nem tünteti el.
-
beg
veterán
Apa kezdődik!
-
beg
veterán
Megrendeled meghívó nélkül. A topikjában ezt a forrást szokták ajánlani, ha a fedexes mókát választod, nincs áfa. mert már eleve úgy érkezik hozzád vámolva.
És ez azért off, mert egy sim
-
beg
veterán
válasz
waterphone #81526 üzenetére
Hát nem olyan egyszerű a visszaigénylés, de mindenről bővebben:
Külföldi rendelések topik -
beg
veterán
válasz
waterphone #81503 üzenetére
Ha áfa nélkül kell, akkor innen rendelj. Megbízható, hivatalos, gyors és fájdalommentes.
-
beg
veterán
válasz
svgyula #81490 üzenetére
Ezt arra a tudományos eszmefuttatásodra írtam, amiben azt boncolgatod, hogy a nagyobb méretű akksi tudja csak azt a teljesítményt ami rá van írva. Tegyél egymás mellé egy lenovo a820 és egy THL5000 akkut. Méretben majdnem ugyanakkora, kapacitásban meg a majdnem duplája. És ezek nem kamus rászitázott értékek, egyik cég sem arról híres. Fogadd el, hogy egyre kisebbek lesznek egyre nagyobb tárkapacitással.
-
beg
veterán
válasz
Gab130 #81426 üzenetére
Nekem ugyanaz a véleményem, mint az összes másik klónról. Ha van pénzed, vedd meg az eredetit. Ha nincs pénzed, ne vegyél klónt, mert:
a, közröhely tárgya leszel, mikor rájönnek, hogy ez nem is csamcsung, csak egy kínai kétpálcás
b, zsákbamacska hardver és szoftver téren egyaránt, csakúgy mint az összeszerelés és anyaghasználat tekintetében.Ennyi pénzért kapsz xiaomi, jiayu, thl, lenovo típusokból is jót.
-
beg
veterán
válasz
gradient99 #81421 üzenetére
Nem (csak) ettől fog függni.
-
beg
veterán
válasz
Blizzardking #81420 üzenetére
Az a két nap teljesen helyes ilyen hardver mellett ha intenzíven használják. Én is le tudom meríteni egy nap ha nem kímélem. De legalább őszinte és nem írja, hogy két hétig megy.
-
beg
veterán
Volt már? THL5000 felhasználói tapasztalat (angol)
-
beg
veterán
Ősrégi kompakt nikon 3mp-n ezerszer szebb képet csinál, mint bármelyik kínai 1X mp-es akármi. Én nem is szoktam ezt nézni egyik telefonban sem. Van? Van. Pipa.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #81361 üzenetére
A hatmagost ne nagyon propagáljuk. Nálam okosabbak szerint ezek a selejt nyolcmagosak. Ki tudja, meddig bírják.
-
beg
veterán
Többek közt ezért van létjogosultsága a 4 ezer+ aksiknak. Ott magasról ejted, hogy mi eszi az ampert a háttérben.
-
beg
veterán
válasz
RVR400 #81213 üzenetére
Az enyémet még nem
Csak hoztak ide olyat, amit a gazdája okosan elhelyezett pár pillanatra a kerti tóba.
(#81214) Dominó85: Néha keress rá googlin, hogy miről alkotsz véleményt. Jelen helyzetben az akksit egy komplett keret fogja le 6 csavarral, a csatlakozóját nem is látod, mert azt is burkolja. Az ha már letörik, akkor ott nagy baj van.
És nem szalagkábel, hanem 2 fekete, 2 piros és egy fehér (emlékeim szerint) mazzag
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
akos727 #81150 üzenetére
Hamisítvány, már páran megjárták vele. Ajánlott olvasmány.
-
beg
veterán
válasz
Laza... #81125 üzenetére
Ezt még 170-ért tudtad elcsípni a jiayu store-ból? Mert aki annyiért meg tudta venni, az elmegy a fenébe
Más:Egy THL 5000 tesztet várok majd valakitől sok szeretettel.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
tihibaby #81021 üzenetére
Reggel a müzlibe beleesett az idegen szavak szótára?
A 64-es c10 sandisk tényleg ugyanennyi. De a többinél még mindig fenntartom az állításomat, és nem a 64-eseket fogják tömegével rendelni, mivel a legtöbb használatban lévő telefon 32-ig hitelesített.
Nincs azzal baj, ha belinkeled, de óriásinak beharangozni egy fizetett hirdetést..hát nem tudom. Úgy, hogy máshonnan is megvehető ennyiért, mégsincs telekürtölve vele a fél PH. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest