- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
tibcsi0407 #133543 üzenetére
Dehát lejjebb Victor0610 már leírta a megoldást, amit minden dual standby telón lehet alkalmazni
Mindkét számon beállítod a hívásvárakoztatást és "nem elérhető" esetben kölcsönösen egymásra átirányítod a két számot (vagy csak az überfontos számot irányítod a másikra).
Ugyanúgy fog becsörögni a másik számra érkező hívás az egyik számon folytatott beszélgetésbe, mintha dual active lenne a teló (ott is csak jelzi a bejövő hívást, ha a másik vonalon beszélsz).
Ezért kár venni dual active telefont...
-
válasz
svgyula #133327 üzenetére
Nekem szerencsére több főnököm is van, tehát ha az egyik hív és foglalt vagyok, akkor nyugodtan tudom azt mondani, hogy éppen a másik főnököm hívott, vele beszéltem
Arról nem is beszélve, hogy lehetetlenség olyan elvárást állítani a munkavállaló felé, hogy mindig elérhetőnek kell lennie és híváskor azonnal köteles felvenni a telefont, mert mi van akkor, ha hív a főnök, de éppen nem képtelen vagyok felvenni a telefont.
Na mindegy, mindenki olyan kommunikációs stratégiát követ, amilyet tud
-
-
válasz
RVR400 #133285 üzenetére
A telók nem engedik egy bizonyos feszültség alá csökkenni az akku feszültségét, mert fontosabb az akku élettartama, mint az, hogy 2600, vagy 2850 mAh vehető ki belőlük.
Hiszen akár 20 % különbség is lehet egy akku valósan mért kapacitásában, attól függően, hogy 2,8 V-ig, vagy csak 3.4 V-ig engedi lecsökkenni a védőáramkör a telefonban az akku feszültségét.
Ettől függetlenül, ha 1800 mAh-t tudtál beletölteni, akkor a kivehető töltés biztosan nem lesz 1800 mAh, az tuti.
-
válasz
salaud #133280 üzenetére
1: te nem az akku kapacitását mérted a saját beírásod szerint, hanem a teljesítményét.
2: Az akku kapacitását egyértelműen a leadott áram és a leadáskor mért idő szorzataként határozzuk meg!
3: A Li-Ion akku esetében a töltéskor felvett és a használatkor leadott amperóra mennyiség hányadosa (vagyis a hatásfok) kb. 80 - 90 %.
Vagyis ha egy akkuba a feltöltéskor 6000 mAh amperóra mennyiséget töltöttél bele, akkor annak a valós kapacitása 4800 - 5400 mAh
-
válasz
tibcsi0407 #133275 üzenetére
Nem tudom
De szerintem nem az van az akkura írva, hogy mennyi mAh-t vesz fel töltéskor, hanem az, hogy mennyit ad le. A kettő pedig nem ugyanaz!
-
-
-
Azért ne hagyd ki a nézelődésből a Samsungot sem, 50eFt-ért már kaphatsz J5 2016 telefont 2 év gyári garanciával.
-
válasz
Viktor0610 #133191 üzenetére
Szerintem ezen ne kezdjünk filozófiai vitába, mert ha tényleg olyan tökéletes lenne a Xiaomi telefon, akkor miért kellene egyáltalán szervizbe vinni
-
válasz
Viktor0610 #133189 üzenetére
Kac, kac.
Mondod ezt egy olyannak, akinek már lassan 2 hónapja szervizben van egy Redmi 3S telefonja
-
-
-
-
válasz
pecsivsk #133001 üzenetére
Mivel úgy tűnik, hogy az eustock-nál már kifutott a 4/64 GB-os széria, így marad kéz alatt venni új állapotú példányt.
-
-
válasz
Viktor0610 #132943 üzenetére
Samsung J3 (2016) dual is van 35 eFt-ért...
-
-
válasz
janakbacsi #132934 üzenetére
Köszi!
Meggugliztam, azt írják róla, hogy működik autós kihangosítóval is, ami nekem is a lényeg
Ki fogom próbálni.
-
Hogyan lehet egyes konkrét névjegyekhez hozzárendelni, hogy melyik SIM kártyáról hívja az adott számot?
Most minden számot arról a SIM-ről hív, ami a SIM kártyák alapbeállításánál be van állítva alapértelmezett SIM-nek, de ez nekem nem jó
A kérdés áll egy pár hónapos kétkártyás Samsungra és egy kétéves kétkártyás Redmi Note2-re is, egyik telefonban sem találom ezt a beállítási lehetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest