- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
5"-on a 800x480 kevés egyértelműen.
De ez több dologtól is függ. Nem fogod rossznak látni, ha nem használtál előtte nagyobb felbontást, viszont ha egy 720p-s megjelenítő után ránézel, gyengébbnek fog hatni. -
Stanley-B.
őstag
ugoodbuy egyébként támadó webhely, ami nem érdekelne, de a Chrome bejelez már a fórum megnyitásakor is, mert itt is van linkelve.
-
Stanley-B.
őstag
-
Stanley-B.
őstag
-
Stanley-B.
őstag
A visszapostázás olcsó, kb 2000-2500ft. A gond a hosszú szállítási idő meg a boltok hozzáállása. Sajnos legtöbbször ezekbe az árakba már nem fér bele az, hogy komolyabb dolgokat javítsanak.
Akinek majd kell esetleg tudok ajánlani magyar szervizelőt, aki profi a kínai telefonokban, nyilván komolyabb hibáknál ott is várni kell, ha alkatrész kell beszerezni.Hirtelen én sem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb, ez, vagy amit a Nokia csinál, hogy kamu képet mutatnak neked a szervizelésre leadott telefon belsejéről, amin be van ázva, ezért nem foglalkoznak vele csak pénzért.
Nekik ki pl. ki van adva, hogy havi x telefont vehetnek vissza szervizigénnyel. -
Stanley-B.
őstag
Jesszusom, hogy néz ki ez a webshop?
és állítom, hogy van bőven megrendelésük, jelenleg is 630 ember van az oldalukon.beers: ez ennél jóval összetettebb...
Magyarországnak Kínával kéne jobban spanolni, mondjuk már elindultak ezen az úton, de kilépni az EU-ból és Kína EU-s elosztóközpontjává válni, vámhatárok nélkül irányukba.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
berigazek #2545 üzenetére
Elírtam az előbb, nem 2 magost akartam írni hanem 2 SIMest
már röpködnek a magok mindenhol, meg a specifikációk a fejemben.
Szóval a 2 SIMes HTC-vel veszi a srác a videót, azaz a Desire V-vel. Ha már a review kevés normális aspektust mutat, legalább legyen rossz minőségű is
Legnormálisabbakat a Pandawill készít, de az sem nagy szám.
-
Stanley-B.
őstag
Jönnek a kínaiak rendesen, ha 2013 elején 4 magos MTK is jön akkor lesz itt nemulass,c sak adjanak mindent a lélektani 200 USD alatt
(#2543) dragonballsu: a kínaiak továbbra sem tudnak normális video review-t készíteni, a srác is a 2 magos HTC-vel veszi fel, gratulálni tudok
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Nokia12 #2439 üzenetére
A MoreLocale2 nem írja át az egész szövegezését a menüpontoknak. Én igen. Az eredmény általában olyan 90-95%-os, attól függően, hogy mennyire vagyok olyan hangulatban, hogy az utolsó eldugott menüpontot is lefordítsam.
XM-L T6: ez történt pedig, nem lenne értelme hazudnom, főleg, hogy neveket sem írtam le (pl. az ügyvédi irodáét, ami a jogi képviseletet látja el).
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Novicsok #2402 üzenetére
Igen, én is kizárólag így vásárolok.
Kissé vicces, mikor egyszerre átveszek 20-25 légipostás küldeményt, főleg ha nem voltam otthon, mikor jött a postás és a postán kell átvennem
Mögöttem enyhe anyázások szálldogálnak a 10-12 ember alkotta sorból.XM-L T6: nem kértek, lefoglalták az egészet, eleve nem adták volna már oda a készülékeket. Lehetett választani, hogy aláírom a beleegyezést, hogy megsemmisítik (azaz ingyen telefonok a kollégáknak, családjaiknak), továbbá megfizetem a kártérítést (250-ről 80-ra lealkudva, a papíron még 250 volt...)
A levelükben felsorolták a levédett jegyeket, amik alapján a menü ikonjaiból 3 hasonlított az iPhone-éhoz.
Egyébként a komplett ügyvédi iroda ebből él, méghozzá nem is akárhogy, az első ügyintéző akivel beszéltem rendes volt, mondta, hogy kb. NAPI 3-4 ilyen esetük van, ki lehet számolni, hogy mennyi pénz keresnek csak azzal, hogy leveleket küldenek ki és alkudoznak a kártérítésről. Egyébként semmilyen papírt nem kaptam arról, hogy kifizettem nekik ezt az összeget, se arról, hogy a telefonok megsemmisítésre kerültek. Gyanítom, hogy ezek a pénzek adómentesen, tiszta haszonként tevődnek zsebre ott.Ezeket csak azért írtam, hogy ha valaki rendel keletről, lehetőleg légipostát válasszon, vagy ha nem, akkor ne DHL-t. Nem azt mondom, hogy 1 telefonnál ezt csinálják már, de nagyobb csomagoknál nagy az esély. Főleg, ha olyan telefonról van szó, ami kicsit is hasonlít bármire, akár az ikonja is.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
berigazek #2381 üzenetére
Elsődlegesen nem az eladókkal való problémára gondoltam, bár az is hagy néha kívánnivalót maga után, de természetesen itt is lehet találni normálisat, nekem is sikerült 2-3x.
A gond a magyarokkal van, a DHL köztudottan minden kicsinél nagyobb csomagot vámoltat és jajj neked ha kicsit hasonlít a telefon egy ismert modellre.
Tapasztalatból beszélek, tőlem konkrétan 30db telefont foglaltak le egyszerre a vámosok (350e bukó), mert az ikonok hasonlítottak az iPhone-éra. Amellett, hogy bele kellett egyeznem, hogy megsemmisítik (= elosztogatták egymás között), még kártérítést is kellett fizetnem, amit 250-ről 80-ra alkudtam le az ügyvédi iroda alkalmazottjával, amolyan igazi vásári kofa módjára alkudozott, eszem megáll.
Szóval DHL a legundorítóbb cég, ha nem pici a csomag, DHL soha, nekem az a tanácsom.
-
Stanley-B.
őstag
-
Stanley-B.
őstag
Aliexpresst azért kerüljétek szerintem, főleg a DHL-lel és más futárszolgálatokkal egyetemben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest