- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
Még megvan a 995-ösöm, így dobtam egy antutu-t bagyusz cm10.2-jével. 5826, ami nem igazán a Te 3643-as pontszámod. Soc nics húzva, smartassv2+sio. (Húzva bőven 8e fölött van)
Az 512MB egyből kevés lesz, ha böngészőböl legalább 6 lapot megnyitsz. Gyári rommal már 5 laptól is belassult, áttaszkolás esetén minden oldalt újratöltött. Cm-mel 7-8 fül esetén van ugyanez, thl w8-en (1gb) pedig 20-nál sincs, csak nehéz váltani. Opera classic-ot használok, desktop mód,opera turbó nélkül.
Szvsz sokat ne várj 512-vel. -
kgymac
őstag
válasz
#45553408 #56615 üzenetére
Többeknek nem sikerült elsőre/sokadszorra sem belépni gombokkal a cwm recovery-be. Rémlik, hogy valaki postolt egy módszert, amivel elindult (itt/w8/w100 topic). Az eredeti romommal (thl w8,1/4,minideal,4.1.2) nekem sem sikerült, úgy rémlik, valami app-al lett elindítva reco módban. Egy újabb, gyári 4.2.1 multi van jelenleg fenn, azzal simán belép fel+power-re.
-
kgymac
őstag
válasz
#45553408 #56599 üzenetére
Hátha nem késő:
"majd hangerő fel + power gomb hosszan nyomva tartásával indítsd el a telefont recovery módban (figyelj, nehogy a hangerő le + power gombot nyomd, mert akkor valószínűleg egy full kínai nyelvű gyaníthatóan fejlesztői menübe kerülsz). Ha ez történne akkor ne nyomj rá semmire, vedd ki az akksit, mert nem tudni melyik pont mit csinál, kár lenne így kivégezni ezt a jó kis készüléket)." by peter76bp
-
kgymac
őstag
válasz
citkar #56494 üzenetére
Úgy egy éve próbáltam utoljára, egy alca 995-ösön. Az app ingyenes (+ a prémium megvehető), ha felteszed, listázza a támogatott típusokat, de a nem támogatottra is próbál cwm-et feltenni, bár csak- figyelmeztetés után, - a Te felelősségedre. Az alcán nem tudta bebootolni a cwm reco-t, sárga háromszöges, felkiáltójeles droid kép lett a vége a próbálkozásnak. Elég régen volt, de szerencsére sikerült életet lehelni a telcsibe, de azóta nem használtam. Inkább prémium típusok voltak a listán (Samu Galaxy S, HTC rémlik, elég régen volt...). A prémium verzió csak backup-ban, új rom értesítésben, prémiumnak mondott romokban több, mint az alap verzió. Backup-ot sem használtam, a TB nekem eléggé tökéletes.
szerk: szvsz nem svájci bicska, csak a fejlesztők weboldaláról tudta letölteni+égetni a típushoz való cwm-et. Új cwm-et szvsz nem gyárt.
-
kgymac
őstag
válasz
KurtCobain #56468 üzenetére
+1
-
-
kgymac
őstag
válasz
lukaszokni #55792 üzenetére
passzív esetén a kölcsönös átirányítás megoldja sim1 - > 2-re, 2 ->1-re. roaming esetén nem megoldás és csak jelzi, hogy van másik hívásod is.
-
kgymac
őstag
válasz
CoolBoy323 #55318 üzenetére
Az 1GB is az volt úgy egy éve. Majd kiderül, ha a nagytestvér is úgy akarja...
-
kgymac
őstag
válasz
balazs1022 #54941 üzenetére
Minden olyan teló jó, ami wcdma-t tud 2100MHz-n (ez is, de elkerülte a figyelmed, hogy "Out of stock" - nincs raktáron). Ha vodás vagy, hiányozhat az ország egy részén a 900MHz is, de az eléggé helyfüggő. Sok vodásnak elég a 2100, ritkábban lakott helyeken van 900 (előnyösebb nagyobb távolságok esetén). Tré, pannon csak 2100-at használ jelenleg (mert ugye beindult a freki biznisz).
-
kgymac
őstag
Visszaállítani az aktuális/elmentett romodat + hard reset. Legközelebb figyelmesebben elolvasni (esetleg pluszban infót keresni) a telepítendő apk-ról. Max GB-.ig működik, ICS-től felfelé általában kikészíti a telefonokat.
szerk: a preloader lehetett a hiba. Az eredeti romodat kéne feltenni (amivel kaptad és ugye lementetted?).
Bővebben keress rá a '4032'-re a 'gyorskeresés itt'-be írva, a lap tetején. -
kgymac
őstag
válasz
cappa72 #54906 üzenetére
És a link, amit kapott (Cappa72 #53194-os postja) segíthetett volna a probléma megoldásában, ha figyelmesen olvassák ("...aztán ez volt a baja [link]" win7 driver gondok, winxp-vel ment fel végül, 4032 hiba nélkül)
szerk:
@hzx0: csak hát nincs mentése a saját romjáról (Cappa72 MtkDroidTools leírása alapján sem) -
kgymac
őstag
válasz
berigazek #53544 üzenetére
Én is halkan mondom: root. utána lemented a romot, ebből, ha kell, vissza tudod állítani. Garihoz a visszaállítás után már csak a root jelenlétét kell eltüntetned, valamilyen unroottal.
És ha már van root, nincs akadálya a hangosításnak.
A másik megoldása a problémának egy olyan dual sim-es készülék beszerzése, amin nem kell semmit buherálni, romolni. Hazai gari is van hozzá, stb. Ha mégsem lenne tökéletes a rom, a gyártó is szokott frissítéseket kiadni a készülékeihez, így ez sem lehet kivétel... -
kgymac
őstag
válasz
tolvaj! #53079 üzenetére
A tré csak arra ad garit, amit árul.
Mindenki felnőtt már annyira, hogy eldönti, megéri-e hűséget aláírni vagy megvenni kártyásan, esetleg bevállal egy kínai, kevés garanciával kecsegtető készüléket. Én inkább az utóbbit választottam, főleg a szolgáltatóm ajánlataiból kiindulva.
Abszolút off: a szomszédnak is volt extra garija, boltból. Mire a vis maior beütött, már csődbe ment a biztosító.
Most próbáltam megkeresni azt az extra biztosítást az ed_g_nél, amit én pl. a kizárások miatt nem választottam (14 év alatti személy). Ilyet most nem találtam, talán nem véletlenül. Pedig két sim-es telcsiket még árulnak... -
kgymac
őstag
válasz
juvegamer #53074 üzenetére
Üdv,
Ugye tudod, hogy az alcatel kínai (= TCL). A magyar gari mit sem ér víz, törés, stb. esetére.
Én a lányomnak alca ot992d helyett vettem egy thl w100-at. Csak azt bántam meg, hogy a nejem (ot995, frissíthetetlen trémobil gb) és az anyám (alca 918d) kimaradt a beszerzésből. De nem sokáig.
Ha van rá módod, hasonlíts össze egy gagyi, két vagy 4 magos, 1gb rammal szerelt, 4.5" ips kijelzős kínai telefont azokkal, amiket említettél. hamar rádöbbensz, melyik a gagyi.
Ha tényleg gamer vagy nem csak a nevedben, játékot is próbálj ki rajtuk. Ég <> föld a különbség. És nem csak a kijelző miatt.@b0bcat: grat, előztél. Már volt egy hasonló kérés délután, de azt úgy láttam, törölték (vagy áttették a "mellik okostelót vegyem is ?" topicba...
-
kgymac
őstag
Amíg nem tudod használni. Akkor meg hirtelen érdekelni fog. OT995: Kamera képességek frissítés után minimumra (jó, a 100% sem volt sok, de frissítés után alig 10%, sw visszatérés előzőre csak alaplapcserével
), és az sem csak kényelmetlenség, ha mobilnetre csak repülős üzemmód után tud csatlakozni. Továbbá orosz rulett a töltőre csatlakoztatás - vagy újraindul / vagy nem. A tecsi hw-e még mai is majdnem elég (512MB ram ami igazán kevés, a hdmi támogatás elvesz úgy 30-40MB-t, kikapcsolhatatlanul). A hazai supportja Bagyusz mesternek
hála mutatja, hogy mi lenne a supporttól az elvárás. Igaz, ez a léc jelenleg Bagyusz miatt az egekben van, de a zárt kernel miatt (ehhez szükséges az alca support, ha már könnyen téglásíthatóvá tették miatta a telcsit, de a kernelt nem publikálták - pedig kötelező lenne) kéne az alcának javítani /pl. kamera driver, scrollozás, hdmi driver/. Bár a telcsi nekem is tetszik,de az alca support hozzáállás miatt inkább nem.
A vis maior biztosításokra meg annyit: sok a kisbetűs kizáró feltétel, amit majd miért is ne Veled szemben alkalmazzanak (csak 2 példa a homárról: törött tablet, memóriában kép, hogy a gyerek fényképezi magát. nem garis. Voda htc one taxiban felejtve, lopás miatt letiltva, vodának, rendőrségnek elég, biztosítónak nem. Rémlik egy iP5-is, talán besárgult - de az nem extra biztosításos volt). Én elég sokat gondolkodtam a gyerek tabletjén: biztosítással vagy nélküle. Az első kizáró tényező volt a 14 év alatti személy használata vagy saját gondatlanság. Így nem kértem.szerk: Aláírni meg nem fogok. Főleg nem 10e kedvezményért, mert én inkább netezek, a havidíjamat sem tudom lebeszélni. Ha meg valami változik, futkosok mint pók a falon (és mint a vodás üzleti előfizetők
)
-
kgymac
őstag
Kinek a pap, kinek a papné, vagy a lánya. Nem hinném, hogy Megint én fórumtagunk like-oná. Sem itt, sem f@ce-en (emiatt fizetés csak Paypallal, utalás SOHA). De én sem
, aki máig bánom, hogy nem a minitől rendeltem a W8/1/16-ot, mert nem szerettem volna ha egy csomagban jön át a vámon két telcsi (talán kínai posta által egyesítve
, celuxxal ).
És rémlik egy béna címkézési ügy is Justinéktól, ami a vámon még olvasható volt, de budaörsön már nem... Érdekes, hogy a feladó nem halványult el,. talán másis tekercs cellux volt rajta?
-
kgymac
őstag
Csak halkan jegyezném meg, hogy a gyártója a TCL. Nem olyan szép mozaikszó, mint a THL
, de attól még bizony ugyanúgy kínai. Szvsz kissé gáz európai supporttal. Aki nem hiszi, olvassa csak el az alca 995 mélyvíz topicot vagy kérdezzen rá f@cebookon Alcatel Magyarországnál, hogy mikor lesz javítva a jelenlegi hibás ICS a 995-ön. Csak nehogy töröljék a like-ját + kérdését a f@ce-ről..., mint eddig mindenkinek
-
kgymac
őstag
válasz
forgonati #52823 üzenetére
Motorola T305-tel eddig nem jelentkezett.Igaz, nem netezek közben és a zene sem jön át BT-n /csak autós kihangosító/
A pint azért kérdeztem, mert nálam be van kapcsolva a kérése és ez így megfogja a telo apk újraindulását.
Úgy tudom, csak azonos droid verziók között fog működni az apk csere. Bár még én se tettem át a gyerek w100-asáról az apk-kat, csak terveztem. Most úgy néz ki, késni fog még legalább 1 hónapot, mert digitizer gondom is van: az eredeti megrepedt, az ebay-es cserékben pedig nem mennek a kapacitív gombok alulKínában is igaz az olcsó húsról meg a húsléről a közmondás. Hiába, az ebay-es kínai kettő( ipari hulladéko)t adott 1 banggood-os áráért
-
kgymac
őstag
válasz
forgonati #52754 üzenetére
Szia,
Pin-t nem kér ? Nekem W8-nál, sony MV600-zal dobálja 3g-s netezés + bt-s zenehallgatás (poweramp) közben (kb. 3 óra netezés után, véletlenszerűen. A telefonos apk-t is újratölti, pint kér kb. 5-10 mp múlva. w8/1/4, 4.2.1 "gyári" cwm mentésű rommal - 4.1.2-vel jött eredetileg, ennél a hiba nem jelentkezett). De inkább a BT apk lehet gázos, mert a sony a léptetőgombra 20-ból 1x kikapcsol. -
kgymac
őstag
válasz
picur220 #50958 üzenetére
Szia,
Tolvaj! ajánlotta típus: htc desire 600A lányomnak egy thl w100 van, gyári rommal, minideal rootolta 5$-ért (esetleges garizásnál kötözködhetnek a root miatt, de így nem. A PH-n egy esetben próbálták így elkerülni a gariztatást barátaink.). Gari pedig itthoni telo esetén sincs beázás, törést, olcsó arab samsung, olcsó román lg, stb. esetére). A buhera pedig 5 percig tartott, amíg kézzel (root explorer-rel) töröltem a kínaapp eltávolító cwm zip-ben megnevezett tyúklában appokat (pl. smsreg.apk). Azóta öröm és bodottá...
-
kgymac
őstag
@djrobaa:
Egy tárhely csere is kéne előtte, mert ha jól sejtem, a belső, 2GB-os "SD" van nála beállítva.
Ezt elvileg a beállítások\tárhely-ben tudod beállítani (thl w8 4.2.1-ben legalábbis ott van, "preferált telepítési hely" (=SD) ill. "alapértelmezett írás lemez" (=SD card)) -
kgymac
őstag
válasz
alexw801 #50503 üzenetére
Sajna w8-nál is előfordul (1/4, az eredeti minis 4.1.2 rommal nem, de az elvileg gyári 4.2.1 rommal igen, cwm-ből lett feltéve), sony bt füles (MV600) + liveview (MN800). BT + 3g esetén szokta eldobni, pár óra együttes használat után. Én kb. a 3. vagyok, akinél előfordult. Cwm dalvik-cache törlés néha szokott segíteni 1-2 napra, de nagyon változó.
-
kgymac
őstag
válasz
BullZeye #48508 üzenetére
#4-ben írt kábelt elkészíted, a leírás szerint megpróbálod kiolvasni a rom tartalmát, persze mtk6589-hez való sp flash-sel, mer a leírás idejében az ugye még nem volt. Ha siker, lehet továbbfejleszteni a módszert. Ha nem, marad a megoldás tovább keresése vagy visszaküldés gariba, belakva.
szerk: de inkább nem álj neki magad.
-
kgymac
őstag
válasz
KurtCobain #48485 üzenetére
Voip telefonálást már a tré is tiltani fogja az "olcsóbb" csomagokban. Okt 1 rémlik bevezetésnek.
-
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #47625 üzenetére
A "mappa" a telefonon van. Egy (a system-et tartalmazó) partíció van a /system csatolási pontra csatlakoztatva. Amikor telefonon nézed, pl. root explorerrer, TC-vel, ES File Managerrel, ro módban van. A root már ahhoz is kell, beleláss és megjelenítse a benne lévő file-okat, könyvtárakat. Ha bele akarsz írni valamit, újra fel kell csatolni írható módon (R/W), pl. Root explorerrel. Utána már megy bele az írás.
A root.zip azért megy fel cwm-mel (és a kínaapp eltávolító is), mert a cwm-es update script írhatóan csatolja fel a system-et tartalmazó partíciót. Ha bővebben is érdekel, a keresőket ajánlanám, akár a ph fórumokon (többek között Cappa72, Keeperv85 tollából post-ok,blogok, leírások), akár a nagy G-t (aki egyben a barátod). -
kgymac
őstag
válasz
Dyingsoul #47614 üzenetére
Több javaslatot is kaptál, nem csak egyet. Nekem a cwm-ből telepíthető is működött. Cappa72 rootolt egy w8s-et a napokban, mint az meg is írta. Linkeltem is Neked mindkét post-ját.
És a kínai cuccok eltávolítását is ajánlottam már, de az több összefoglalóban/1hsz-ben is benne van. -
kgymac
őstag
válasz
minifoximaxi #47594 üzenetére
Alapvetően téves az a vélekedésed, ahogy akinek a topic címének megfelelő telefonja van, az mindjárt két simmel is használja. Legfeljebb drágálja az itthon kapható technikai remekeket, mint én (512MB ram, 1, max 2.mag, nem IPS/AMOLED kijelző, középkategóriás felbontás és hasonlók). De nem vitatkozok veled erről, mert a két simmel használók körében vélhetően igaz a 99%-os megállapításod.
De érdemes lenne az összefoglalóba beletenni a dual active/standby és a sim1<->sim2 hívásátirányítás leírását. Talán kevesebben kérdezné a fórumon. Vagy nem
-
kgymac
őstag
válasz
wigo70 #47583 üzenetére
Válthatsz a két hívás között, a telefon telefonálást végző alkalmazásával. Ez nem a szolgáltatói hívásvárakoztatás (Az a gsm hálózat kódjaival történik, így elvileg minden gsm telcsi tudja).
A dual activ esetében amíg az egyik sim-et használod, a másik is elérhető. A dual standby esetében a második sim nem elérhető, a szolgáltató ehhez beállított "nem elérhető" átirányítása szerint működik:
- rendszerint hangposta (átirányítással)
- nem elérhető (nincs átirányítás)
- egyesek a dual standby telefon esetén a másik sim -re irányítják: ebben az esetben hallod/látod hogy keresnek, az elsőtől elbúcsúzhatsz, vagy hívásvárakoztatással átkapcsolhatsz, némi mobil díjért cserébe (mintha sim2-ről sim1-et hívnád). Ez elég drága lehet hosszabban beszélve, de 1-2 perc (főleg, ha a főnököd/ügyfél keres) még elviselhető. Utána meg a sim2-ről visszahívod. -
kgymac
őstag
válasz
sanros #47316 üzenetére
Szia,
Esetleg próbáld meg a build.prop mókolást.[link], hátha itt is segít. Root kell hozzá + írhatóvá kell tenni a /system-et. Mentést készíts róla, mert volt itt korábban valaki, akinek nem indult utána a telefon. De az inkább user@error lehet.
Én megjegyzésként benne hagynám, azaz a régi sor elé be kell írni egy #-t, pl. így:# key=value. -
kgymac
őstag
válasz
instantwater #47263 üzenetére
Nincs dedikált ram, minden eszköz a beépített ramból használ.
-
kgymac
őstag
válasz
janakbacsi #46796 üzenetére
Nem használom. Nem is fogom.
-
kgymac
őstag
Szia,
Nem szakértek a témában, de:
Szvsz az 512MB ram elég szűkös lehet, főleg arckönyvre. Kicsit furcsálom a 4.2.2 droid verziót. Én eddig kínai telcsit csak 4.2.1-gyel láttam, de lehet elírás is. Az ára alapján régebbi modellnek tippelném.
Tudom, hogy +20..30$ sok is lehet, de én inkább 1GB-os modellt keresnék. Kínai telcsiben fontos az itthoni támogatás is, emiatt is elterjedtebb típust választanék. -
kgymac
őstag
válasz
DJGABI #46767 üzenetére
Van némi kétségem, hogy Jazz kártyája valóban sandisk volt.
Nekem mind kingmax memóriakártya, mind pc sdram meghalt már. Inkább kerülöm. Transcend microsdhc is. Kingston, samu, sandisk még nem, némelyik több éves már.
És telefont valójában azért rendelünk Kínából, mert "tele vannak a szolgáltatók" (olvasd némi iróniával) legalább 4"-os, ips kijelzős telefonokkal. Nekünk ide még elmegy a max kétmagos, gyenge kijelzős mobil. A legmodernebbek vannak ugye, de 150e-200e felett. A samu s3 tavaly 3 hónap alatt 60e-et veszített az árából (236e körül kezdett). Inkább másra költeném. És a többit is, amivel egy thl olcsóbb.
Egy évig elégedetten használtam egy alcatel ot995-öt (tcl gyártja), de egy év után is drágább, mint Kínából egy w100-as thl vámmal. Abban, hogy jóval gyengébb a paramétereiben, szvsz egyetértünk. Nyári napfényben meg nem olvasható árnyékolás nélkül, abban is.szerk: @wwhy: mire post-oltam, már késő volt.
-
kgymac
őstag
válasz
vegyszer #46765 üzenetére
Az inkább valami mobilarénás AKAI-hoz hasonló ics lehet. Kókányolt rom, GB alappal, pár helyen ics-ből cserélve. A cikket érdemes elolvasni, ismeretében már az ilyen kamu termékeket el tudod kerülni.
ICS 512MB-tal is elég problémás volt nekem. Opera mobile (mos classic) 6-7 lapot tudott, áttaszkolás után mindent újratöltött. Ez wifi-vel még elmegy, de mobilnettel már kevésbé. Ha nem telepítesz rá semmit, csak telefonálás, akkor el lehet lenni 512-vel. -
kgymac
őstag
válasz
instantwater #46709 üzenetére
Szia,
Keeperv85 blogjában találsz hasonlót (magyarítás). Droid partíciók - mount pontok összerendelése, a system partíció mentése dd-vel. Csak be kell helyettesítened a telcsi adatai alapján. Valamint ne feledd, hogy a preloader miatt nincs fastboot, mtk-nál más file adja az infokat. Ha rootolt a telcsid, egyből olvashatod a tartalmakat. -
kgymac
őstag
válasz
#45553408 #46624 üzenetére
Szia,
trémobile-on nem kellett állítani (csak kiválasztani, hogy melyik apn-t használja),
vodánál rémlik, hogy az apn nevet át kellett írni (kivenni a "vitamax." szöveget előfizetésesnél).
De rémlik, hogy valakinek az apn típus üres volt (nem jb lehetett), oda a "default"-ot vagy "default,supl"-ot írni. W8-on (4.2.1) menüben kell csak pipálni kell, az alapján kitölti a droid. -
kgymac
őstag
Vannak olyan modellek is, amik tudják a 900-as 3G-t. Nem is igazán drágábbak jelentősen, sőt volt olcsóbb is, mint a w8-asom. Aki vodával számol (mert hűség köti), az inkább olyan modellt válasszon. Igaz, így lekerül az olcsó kínai telefonok 70%-a a listáról. További 20% a csak kínában működő telcsik, bár bátor emberek vannak itt a fórumon is, bevállalnának net nélkül is ilyen telcsiket.
Én keveset beszélek, sokat netezek, legtöbbet nagyfaluban, ott a rózsaszín világ a jobb. Néha meg szoktam nézni a céges flottás voda ajánlatokat, hmmm, de még soha nem rohantam rendelni. Havi szinten 300 forinttal fizetnék kevesebbet, de csak külön díjért van net. Ráadásul 2-3GB-s a legkisebb csomag, én csak 200-800MB között netezek. Pannon detto. Náluk már volt netes stickem otthonra, tartalék net-nek, routerre, de alig tudtam felmondani, ragadtak, mint a törek/bogáncs. Talán jobban is. -
kgymac
őstag
válasz
Keeperv85 #46416 üzenetére
Pesten nekem sincs gondom rózsaszínékkel. De Szigetszentmártonon (Csepeltől délre 16km, Ráckevétől 8km északra) már váltogat E/G/H+ között rendesen a W8. De legalább néha 3G is van (kb.60%-ban), míg a korábbi alcatel ot995-ösön csak E volt. És ez még nem vidék, hegyekkel.
-
kgymac
őstag
Butaság,összeesküvés elmélet vagy sem, de a kis t vett a nagy t-től központhoz isdn licenszeket '91-'92 körül.
Az igaz, hogy 900MHz-n könnyebb lefedni (kevesebb torony kell, nagyobb távolságra lehetnek egymástól), de akkor a másik két szolgáltató miért nem alkalmazza ezt a technikát ? 900-as sávuk nekik is van, csak cucc hozzá, az nincs. Bár a t-nek lehetne amerikából, mert mire az ottani t kiépíttette a hálózatot, már szerelhette volna fel a 2100MHz-set. Nálunk meg nem lehetett volna kezdeni semmit a 850MHz-s készülékekkel. -
kgymac
őstag
válasz
Vjankovics82 #46402 üzenetére
Kártyát detektált bekapcsoláskor ? Beállítások (sim kezelés) rendben, nem tiltott ? IMEI (mindkettő) van ? Pint kér sim2 esetében?
Érintkezők látszólag nincsenek meghajlítgatva ? Ha igen, egy ügyes elektroműszerész meg tudja oldani. -
kgymac
őstag
válasz
repvez #46398 üzenetére
Más osztottak meg ilyen infót a topicban, keress rá. De csak a voda hálózata érintett benne és azt is csak "nagyon vidéken" (régebbi generációs bázisállomás van még, akár a nyugaton korszerűsített előd készülékek recycled felhasználással. A vezetékes hazai piacvezető nyomult ex-deutch isdn-ben a 90-es években,amikor németben az adsl volt az újdonság).
Megelőztek ugyan, de a térképre keress a topicban.
-
kgymac
őstag
válasz
Vjankovics82 #46397 üzenetére
Csak ált.kérdések:
sim2 tmobile ugye nem csak 3g net ? Nem minden dual sim-es telcsi tud kezelni mindkét foglalaton 3g-t.esetleg túl régi (feszültség értékek miatt, esetleg régi 5v-os) ? érdemes kipróbálni családtagok/haverok tmob sim-jével is.
pint kér bekapcs/repülő mód után? Ha igen, és a szerinted jó pint el is fogadja, a foglalat hibáját kizárnám. Bár a foglalatot a saját pannon sim-eddel is ki tudod zárni.
beállításokban nincs tiltva?
banális, de hátha: a sim1 nem aktív közben, ugye?
-
kgymac
őstag
válasz
sanros #46393 üzenetére
Egy w100-ban és egy w8(1/4)-ban is működik mind a prímanavi, mind a g:hu, mind a navionics europe (+ eu és usa ski, de csak w8-on, a w100-on nincs megvéve). gmaps is, csak azt nem nagyon szeretem, ezért kapott fagyit.
Épp ma adott el valaki egy w8s-t (szvsz usererror miatt), mert nem boldogult a gps-sel. Root probléma lehetett az alapja, mert az mtk nagybácsinál root is kell az okosításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged