Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125788 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy a ROM nevében még TW van, de a letöltési oldalon is átnevezték SE (Special Edition)-ra a RN3Pro esetében. R3S esetében még nem láttam ROM-ot se. Aztán ki tudja, hogy itt hogy oldják meg...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125782 üzenetére
Redmi3S(Tw)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
attiati #125750 üzenetére
Xiaominál nehéz követni.
Volt olyan telefon, ahol úgy jött Android verzió frissítés, hogy megkövetelték a szűz telepítést.
És volt olyan készülék is, ahogy OTA jött a heti update és hopp, verziót váltott, aki frissített.Ergo, szerintem nem tudni előre, figyelni kell az angol oldalt, vagy a multi oldalt, ahol azért oda szokták írni, hogy hogyan szabad frissíteni...
-
Milestone2
nagyúr
Azt írja a képen Official Global ROM, akkor annak az official Global Kate ROM-nak kell lennie.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
janakbacsi #125609 üzenetére
Már volt párszor, de köszönjük.
Ismétlés a "dugás" anyja... -
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125479 üzenetére
Van jány akit a harmadik randi után mögkapsz, és van jány aki csak házasság után akar a tiéd lönni...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125477 üzenetére
Még...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125453 üzenetére
...és ha még a lobbanékonyságát is másolták, akkor végeztek jó munkát...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125378 üzenetére
:-)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125370 üzenetére
Védenceid LeEco már megint nagyot alkotnak...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125346 üzenetére
Ebben a fórumban te vagy a Mester, és csak látogató...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
janakbacsi #125344 üzenetére
Nem tudom létező telefonok-e, de nem sok......
ja B20-ra elfelejtettem szűrni...SORRY...akkor már csak 3 db -
Milestone2
nagyúr
válasz
Buccer #125215 üzenetére
50-60ezerrel? Ugye Honor 7-ből van pár fajta...nem tudom melyiket vennéd annyival drágábban.
Én a 32GB-os Honor 7-et vetettem össze a Redmi 3 Pro 32GB-s példányával...
Nehéz erre válaszolni (korrektül főleg), de szerintem az nagyon sok különbség...max 30 az én szubjektív magánvéleményem. -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125206 üzenetére
Ahogy mondod...az is baj, ha szinte soha nincs frissítés....de az sem biztos jó, hogy ha túl gyakran...viszont MIUI Teszterként azt mondom, nekem eddig igen kevésszer volt hogy egy napi frissítés (teszterként) vagy a heti teljesen elb@szarintotta volna a telefont, ha romlott is valami a következő update javította.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Buccer #125204 üzenetére
Hasoncipőben járok. MiMax és Honor Note 8. És a Xiaomi egyre őrültebb üzletpolitikája miatt egyre inkább hajlok a Huawei felé.
Huaweinél kevesebb a frissítés, zártabb a rendszer, talán minőségibb az összerakás. De talán azzal, hogy nem "naponta" adnak ki új készüléket, marad idejük a ROM-ok fejlesztésére.
Xiaominál most ez a BL zárás okozott kis galibát. Mióta a Globalba bekerült a magyar nyelv azóta ez nem akkora gond, hiszen a felhasználók azért akartak BL-t nyitni, hogy magyarrá tudják tenni, most már ehhez nem kell nyitni. A folyamatos frissítés nagy előnye a Xiaominak. De ez az őrült tempó amit most diktálnak, nem hiszem, hogy a user-support előnyére válik...Ezek voltak a szubjektív vélemények.
A Hardvert majd összehasonlítja neked más, az nem az én asztalom...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #124740 üzenetére
Tudtommal túl drága lesz a zsebem ürességéhez mérten...ha igaz, hogy a Mi5 árfekvése körül lesz...3 kölök mellett nem ugrál(hat)ok...most erre megvan/félre van rakva...ismerem a vénemberek életét....ha ezt (MiMax Pro 4/128) most nem veszem meg, elmegy a lé és k.nehéz összeszedni megint...ráadásul ez 6.44, szerintem a MiNote2 megmarad 5.7-nél...orvosilag vak vagyok...kell a nagy coll...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Coolby #124729 üzenetére
#124602 Nem olyan rég volt szó róla, igaz ott 4.5"-ig mehetett a screen, ilyen kicsiből k.kevés van...
Ez meg itt a 4"-es lista, hát nem bőkezűk veled a gyártók...a minőségről meg ne is beszéljünk.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #124663 üzenetére
+1
-
Milestone2
nagyúr
válasz
lolchief70 #124343 üzenetére
Olvass
Egyetlen Xiaomi sem tud B20-at.
Innentől döntsd el, jó lesz-e neked.
Ezeket a 4G sávokat ismeri: 1800/2100/2600MHz
Ha a szolgáltatód más sávon adja a 4G-t, akkor csak 3G-d meg 2G-d lesz. -
-
Milestone2
nagyúr
Na, már az INDEX is B20-kodik...[link]
-
Milestone2
nagyúr
válasz
citkar #123163 üzenetére
Tegnap még csak pletyka volt.
Ma már NEWS-ként írnak róla az en.miui.com-on.
Ezek szerint tényleg létezik az első B20-as Xiaomi. Redmon Note 3 Taiwan Edition -
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Vajon ez újabb kamu (és csak a névhasonlósággal játszó weboldal?) vagy ha nem is európa miatt, hanem egy tajwani B20-as szolgáltató miatt de valóság? [link] ebben a sorban 紅米Note 3特製版 (=Redmi Note 3 Special Edition) olyan Xiaomiról ír, amiben van B20... (B1/2/3/4/5/7/8/20/28) ??? -
Milestone2
nagyúr
Fossa magából a készülékeket a Csájomi (bocs ha volt már)
-
Milestone2
nagyúr
Uhh! ZUK Z2 Pro 6GB/128GB, SD 820, B20 még nem láttam, mondjuk az ára is húzós.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #122637 üzenetére
nem. érdekel minden OS. ubuntu még nem volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #122635 üzenetére
Milyen rég várok (pont egy éve) egy számomra is megfizethető U-fonra...még nem "fér a zsebembe"...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #122601 üzenetére
Nem is mondtam olyat...csak érzékelhető, hogy egyetértés sosem lesz...túlérzékeny vagyok, uuuuulllllláááácccik.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #122599 üzenetére
Két ilyen komoly szaktekintély mi a fenének üti egymást???
-
Milestone2
nagyúr
válasz
KamuMazsola #122578 üzenetére
Erre tippelek én is, majd kisöcsémnél (aki itt szakértegetett csak most szerelmes és nem ér rá) rákérdezek.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
viktorhu #122575 üzenetére
Jó, mindegy én voltam figyelmetlen...megszoktam más készülékek esetén, hogy legalább az infót megtalálom, vigyázz, van egy SIM-es változat is. Most nem találtam ilyen infót. Láttam hogy van 3 féle változat VNS-L21, VNS-L22, VNS-L31 de mindre 2SIM volt írva. Vagy elnéztem. Ez van.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
viktorhu #122572 üzenetére
A szolgáltatói ROM variálást már megszoktam...(ha van lehetőségem rá, megtalálom a módját a kitisztításra, más rom felrakására.)...ez már nem zavar...mondom, ami zavar(t) hogy mindenhol, ahol olvastam a készülékről 2 SIM-esnek írták, a Telekomnál viszont csak egy SIM-es...(vagy amit még el tudok képzelni hogy két SIM-es az, csak a szolgáltató tiltotta le a SIM2-t. Mert a tálcája hybrid kétsimes tálcának néz ki)
-
Milestone2
nagyúr
Tegnap -vásárlás előtt- felmentem a http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-p9-lite weboldalra, megnézni, hogy 2SIM-es és 3GB/16GB-s a készülék. A weboldal szerint igen. Telekomnál az eladó azt sem tudta, hogy a Huawei-t eszik vagy isszák, nem hogy azt, hogy kétkártyás-e a készülék, vagy hogy mennyi a RAM...hát szomorúan vettem azért tudomásul, hogy egykártyás (vagy kétkártyás de szolgáltató által tiltott SIM2) és 2GB RAM/16GB...(nem dühöngtem, mert "anyának" jó lesz az eddigi 1GB/8GB helyett, de azért mégis)...tudtam hogy 3 féle változat van belőle VNS-L21, VNS-L22, VNS-L31, de eddig azt hittem mind 2 kártyás és mind 3GB...és csak a B20 tudása-nem tudása a különbség...hát nem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #122557 üzenetére
De! Sokkal nagyobb az esély a megtermékenyítésre, ha magas a magszám!
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
PainKiller13 #122230 üzenetére
Azzal bizony...(a falus "sértésért" meg majd kérj "mellnézést"...)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
PainKiller13 #122227 üzenetére
Mi4i i=India
Nem igazán fejlesztik a ROM-ot, jóval lassabban mint a többit.
Pl. Most kap MIUI7 helyett MIUI8-at az összes Mi4 készülék, kivéve az i....
Egyébként jó készülék, az ár is jó, a többit Te tudod...ja nyilván az ilyeneket is pl, hogy kell-e 800-as sáv, mert azt egyik Xiaomi sem tudja... -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
sanzi89 #121836 üzenetére
Annyit csendben halkan, hogy míg a Te RN2Pro-d nyitott bootloaderű, addig a R3 már zárt BL-lel jön ki a gyárból, ami egy átlagfelhasználónak nem biztos hogy mindegy...tudom az Eustock módosít rajta, mókolva adja ki, de ebből meg az következik, hogy gyárilag soha nem frissül, csak ha az Estck kiad rá frissítést (milyen viccesen hangzik, egy gyárilag frissülő SW helyett kapsz egy forgalamzó által jó esetben frissülő SW-t)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121641 üzenetére
[link]...ez lenne az ahogy a kimovile ellképzeli? vagy ez másik brutál készülék?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121637 üzenetére
Hahh, milyen ismerős koncepció....egy verzió MTK-val, egy verzió Snapdragonnal...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121630 üzenetére
Biztos ismered az e-pénisz fogalmát....ez csak arra jó....ki nem sz@rj@ le mennyi szabad memó van, amíg gördülékenyen hasít a telefon...
-
Milestone2
nagyúr
Front van. Álljatok ki egy kicsit az esőbe...
-
Milestone2
nagyúr
Bemutatták ma a Xiaomi MiMaxot.
4GB + 128GB 2000yüanos kezdőáron. Nem rossz. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #121397 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest