-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Minden kínai telónak más a jack dugó kialakítása vagy nagyjából egyfélét használnak azért? Csak mert sajnos cserélnem kell majd egyet egy THL4000-en és ha előre tudnék rendelni az jó lenne.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Van valaki aki kínai telók alkatrészbeszerzésével foglalkozik? Leagoo gyártól bekapcs gomb flexkábele 0,5 USD, persze a posta irreális. Felejtős vagy netán valakinek vannak hazánkban raktárkészletei, ilyesmi?
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #114368 üzenetére
Lenovo K3 "sima" (nem-Note) az mennyire adja? Itt a Note-nak van keletje, ahogy olvasom a fórumot.
Ahogy nézem a WCDMA 2100-at tudja mégis, szóval legalább 3G-re képes. A 4G engem nem érint.
Kínai boltokból 100 dodo körül van ahogy nézem. Áfástul is egész korrekt lenne számomra az én igényeimre kb optimált, ha a fém használat hiányát leszámítjuk. Persze ha van EU raktárból, akkor még jobb.
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #114368 üzenetére
Köszönöm, megnézegetem ezeket.
-
csubuka
addikt
Minőségi anyaghasználatú, maximum 5 colos teló közül mit ajánlanátok? Nekem a a 3G személy szerint bőven jó, szóval a 4G nem feltétlenül igény. Sima HD kijelző azért nem ártana bele, az FHD túlzás érzésre. SoC fronton nekem már at MTK6582 is elég volt
Szóval inkább az kéne, hogy az 5,5 colos kütyümet egy kisebbre cserélni, ami igényesen néz ki. Most szembesültem ezzel a tepsifon mánia terjedéssel, aztán nekem annyira nem jött be, meg a kezem sem olyan nagy tán, hogy kezelgessek ilyen szerkezeteket.
Leagoo Elite 1 nagyon tetszik pl, a Leagoo-t normálisnak tartom, jól szolgálnak a készülékeik a családban. Persze ha van "márkásabb" ötlet, támogatom szívesen. Akksi lehet nagyobb, mint ami ebben a Elite 1-ben van, plusz ez hardveresen túltolná az én igényeimet szerintem... de tetszik, pofás.
A kamera nem elsőrangú az nem gond, de azért legalja se legyen (X5 Pro szint nem adja)
-
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #113036 üzenetére
Szerintem 50 alatt hazai garival megoldhatatlan, kínaival is csak kompromisszumosan hozható. Én ezt adtam tovább. A Redmi kettő az tök szuper csak az X5 Pro és a hazai gari most nagyon korrekt áron van és nehéz úgy venni kütyüt ilyen helyzetben, hogy annak nem lenne hazai garija. Valamit valamiért persze.
De szívesen várok más tippet a Redmi 2 mellett is. Honor 4C működhetne, de szerintem kicsit túlárazott a maga 4G mentes kivitelében.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #113034 üzenetére
Ez az ami itt a választásban problémát fog okozni
Oneplus 2 vagy iPhone
Szívás.
-
csubuka
addikt
Melyik a legolcsóbb teló, aminek "elfogadható" a kamerája? Nem egy X5 pro pl...
-
csubuka
addikt
válasz
paulkaresz #109977 üzenetére
Nekem volt Huawei-em, Y300 alsókategória és igen jól bírta magát. A Huawei és a Xiaomi kb egy vonalban játszanak, legalábbis kínai belpiacos részesedés alapján. *lány unokatesó miatt még ha gyengébb konstrukció lenne a Huawei akkor is az győzne a külcsín, arany mittoménmi miatt.
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #109972 üzenetére
Esetleg 54-ért Honor 4 C? Edigitalból? Mint alternatíva. A 4G nem nagyon fontos, pusztulásig lesz használva remélem, szóval az eladhatóság sem annyira kritérium tán. Eddig legalábbis eléggé a pusztulásig mentek a telók. Ami sajnos hamarabb bekövetkezett, mint az elvárható lenne.
-
csubuka
addikt
válasz
paulkaresz #109970 üzenetére
Köszönöm szépen! Az unokatesőm nyúzott most, szóval valami gyors és hazai garis megoldás kell, mert az előző dg350 szét lett szedve kicsit...
*Amúgy márkásabb gépeknél maradva nagyon ez alá az 50k limit alá nem kéne menni gondolom... Van más alternatíva 5 col és azalatt?
-
csubuka
addikt
válasz
paulkaresz #109968 üzenetére
Köszönöm szépen!
Csak nem tudom, hogy a kisebb webshopok mennyire megbízhatóak.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha leginkább hazai vásárlás kellene a gari miatt, akkor mennyire éri meg vagy nem a "sima" (nem pro) redmi 2 az edigitaltól 50k-ért?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Korrekt 2000mAh-s töltőt keresnék a mobilomhoz, az alap ebayes nagyon nem jó? Tehát kijelző bolondító, negyedennyit sem tudó? Egy jó EMI szűrős (ez valamelyest simítja a feszültség csúcsokat) kábellel menthető amúgy a helyzet, esetenként.
Pl. az op3ndott tablet töltő ilyen kiépítésben tudja a 2A töltőáramot és nem is digiztizer bolondít:
Vagy ha van ilyen a képen látható Kínából akkor az is jöhet, de én nem találtam még.
Tudom, hogy általánosan a drágább, itthon kapható, EU-szabvány (de legalábbis nem hitvány) töltők jobbak, de most valami olcsó megoldással is beérném
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Leagoo LEAD3S esetén mi okozhatja a képernyő fel nem ébredését bejövő hívásokkor? (Mivel a bekapcs gombra a hívás lerakás van állítva így az kilőve, hogy azzal ébresszem fel a kütyüt...)
Vagy általában mi okozhatja ANdroidon a képernyő fel nem ébredését és ezáltal a hívásról való lekésést?
Ezen a kütyün a legfrisebb gyári ROM van amúgy, szóval nincs hova frissíteni, hogy hátha javul.
*Másik problémám az LEAD1-es, ahol ingadozik a lejátszás hangereje külső hangszórón... ez is inkább szoftveres lehet gondolom.
Lezdjek egy jó öreg factory resettel?*Az új frissítés nem javít semmi ilyesmi hibát a kiírás szerint, szóval feleslegesnek ítéltem. Lehet ez egyedi.
Köszönöm
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #103724 üzenetére
Igazán köszönöm válaszod!
Megfogadom a tanácsod és várok egy picit akkor, az UMI Hammer tetszik, mert van fém csíkja és nem full szögletes (ami ugyan tetszene, csak kevéssé kényelmes)...
Amúgy ha meg lehet oldani 150 alatt, nekem az is jó
Ez a 4G-s dolog azért vicces, mert soha szükségét nem éreztem... mindegy. (Az X1S az igazán korrekt volt
valóban)
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #103716 üzenetére
Szerinted mostanság az 5 collosok között ha nincs nagy igényem, csak, hogy:
-Kisebb legyen, mint a Lead1
, magyarul a sors nem kísértése miatt inkább maradjunk az 5 collnál (tudom keret így úgy, jobb a kisebb rájöttem)*De könnyebben megfogható legyen az biztos... szegény 4,7esek eltünedeztek sajnos.
-HD kijelző esetleg nem ártana
-Ne legyen lassabb, mint a lead1, mtk6582 bőven elégde tényleg nem értem a nagy kapkodás mire van. Komolyan.
-Ne legyen ultra alja a kamera.
-Ne legyen ultra alja az akksi, sőt jó ha jobb, de a THL4000 hízottsága kicsit sok azért.
-4G nem érdekel igazán, a 3G bőven jó sebességet hoz, nem ezen akarok okosba letölteni.Pénzügyileg a 150 dodó kinti ár a maxi nagyjából. A leagooval amúgy elégedett vagyok, szóval annak is jöhet valami modellje.
Köszi
-
csubuka
addikt
Valakinek repedt már el a Leagoo Lead 1 jack befogadó foglalata? Napi egyszer ki-be dugom kb és fél év alatt elhalt. Még "megyeget", de nem sokáig. Itthon meg tudom forrasztani, de kellene valami forrás, ami lapos profilú telefonokba berakható pcb-be forrasztható jackeket árul... Szerintem a kommersz ebayesek kicsit vaskosak egy telóba.
Köszi
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Más jár tmár úgy, hogy a Xiaomi power bank 10400 mAh nem volt hajlandó egy szint után tölteni a telót (Leagoo Lead 1)? 90%-nál mindig leállt. Lehet a teló helytelenül mutatta épp akkor az akksi szintet és már fel volt töltve és ezt érzékelte valahogy a power bank? Azóta tök jól tölti 100-ra...
-
csubuka
addikt
válasz
sasa311 #95871 üzenetére
Jogos
A gari miatt megéri, mert amúgy ugyanaz kb a kettő... mondjuk a teszkós lehet nincs olyan korrekt minőség, mint a Leagoo, de valamit valamiért. Tiszta specifikációk alapján ugyanaz a kettő (Legalábbis a 3S-el megegyezik...). A kerek 20 reménytelen, picit használt Lead 3 kóborolt ennyiért itt a ha-n. Ha ragaszkodsz a kerethez, de az csak 512MB RAM-os gép, mondjuk Kitkaten pont elég annyi a full-átlag felhasználónak tapasztalat szerint. De akkor tényleg ne legyenek extra igények. (ne fusson sok app a háttérben, komoly játék teljesen felejtős: mondjuk MC5 elindult és low grafon ment is Lead3-on poénból kipróbálva
)
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #95730 üzenetére
"Departured at 2014/12/23 20:48:25 from Flytexpress Sorting Center location
Electronic data received at 2014/12/23 1:32:29, Flytexpress Sorting Center"Ugyanez. Nyitva a Paypal case... Ha valaha meg is jön, de nem EUból akkor remélem meg lehet reklamálni...
Válasz paypalon:
*Dear Customer, your order# 4076107 was shipped on December 23 , 2014 by air mail, it usually takes around 7-10 working days(not include weekends) to your country, sometimes it can delayed by weather, post office or Customs clearance.If the expected days have gone but still not comes the parcel,could you please contact your local post station to check if it has hold? If you do not receive it later , please contact us, we will provide a solution-Hilda
-
csubuka
addikt
válasz
csendes #95584 üzenetére
Enyje, bocsánat, ma folyamatosan pontatlanságokat írok. Igen, december 22.-i rendelés. Kiderül, hogy mi a reakciójuk. Mondjuk túl jók az árak esetenként, hogy igazak legyenek... akkor meg nem tudom minek hirdetik... Hizlalják a pénzem mondjuk, ha visszakapom akkor vagy 2k-val több lesz, mint amennyit fizettem
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #95554 üzenetére
Köszi!
A kuponkód az publikus vagy személyre szabott?
A gondom az velük, hogy egy S222 sehol nincs, holott érgen itt kellene lennie. Ezen felül untracked postával küdik ennyi pénzért. Nem tudom mi lesz belőle... *Ha megérkezik egy szavam sem lesz. Akkor a bangi jó hely lett hirtelen. Mondjuk lehet blöff és egyelőre Kínából küldik majd Anglián át... mivel a 10 munkanapból nálam már kicsúsztak erősen. Nov 22.-én lett shipped.
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #95539 üzenetére
Azt meg lehet kérdezni, hogy ténylegesen EU-ból honnan jön? Banggood nem? De ott plusz pénz a posta, plusz egy telóm pont tőlük nem érkezett meg sajnos mostanság. *Ha valaha megérkezik akkor persze jó árakon adnak, de gyakorlatilag ez a kinti kínai ár. Minek adná ennyiért az EU-ból?
-
csubuka
addikt
válasz
pècsimunkás #95457 üzenetére
T6s-en lehidaltam én is, nem okozott fájdalmat 4,5 HD után sem
-
csubuka
addikt
válasz
Graphics #95422 üzenetére
Egy telón akárhányszor megnyomom a hangerő gombot (még nulla hangerőn lefelé nyomva is) reccsen a hangszóró egyet. Mindez headsettel nem jelentkezik. Talán egy picit a szinte már szokásos, ezért hibának alig felróható hang meginduláskor is van némi torzulás, de ez a tabletemen is meg van, meg egylb kütyükön. De olyan, hogy ilyen reakciója legyen hangerő gombokra még nem pipáltam. Nem sokszor kell hangerőt nyomogatni, de azért idegesítő, hogy miért ilyen, amikor más készüléken ilyet nem tapasztaltam (ugyanattól a gyártótól persze...).
-
csubuka
addikt
válasz
Graphics #95419 üzenetére
Köszi, lehet megpróbálom, van ismerős gsm boltban, csak hogy mennyire lesz az formális, meg mennyire éri meg pár ezer forintért ilyenekkel szórakozni. Csak egyszerűen felbosszantottak, hogy miért akarnak mindig kibújni a fizetés alól. Elegem van, hogy nyílvánvalóan hibás terméket küldenek és nekem kell utánajárni, így most tuti kiverem belőlük a pénzt, még ha nem hatalmas a hiba akkor is. Gondolom arra építenek, hogy úgysem küldik vissza, mert nem éri meg és igazuk van... de letojom, elmennek a fenébe, amikor azért elég sok pénzt hagytam már ott náluk.
-
csubuka
addikt
Tudnátok olyan helyet javasolni Budapesten (lehetőleg a budai oldalon), ahol nekem valamilyen előzetes javítási árajánlatot adnának? Paypal dispute-nak ez lenne a feltétele, partial refund miatt. Visszaküldeni nagyon nem érné meg mondjuk... így inkáb bküzdök egy sort a tinydeal-el. Kínai gyártól meg kérek alkatrész ajánlatot, itthonitól meg szerelést és akkor megszelidülnek majd... most azt hiszem legalábbis.
*kicsit ellőttem a topikot a rendelésesben sajnos azt hiszem, így inkább ide hozom a bajomat.
-
csubuka
addikt
válasz
Blue Eagle #95399 üzenetére
Ha a digitizer megmakrancosodik akkor sajnos nem teljesul a szures megfeleloen. Lasd jopar kinai toltofej iszonyu feszultsegcsucsokat kreal... bar mostansag jobb gyartoktol kar nem talalkoztam ilyenekkel.
-
csubuka
addikt
válasz
include777 #95033 üzenetére
Erre akartam kilyukadni én is, hogy nem nagyon számít mit mond a rejtett menü...
-
csubuka
addikt
válasz
batai15 #95013 üzenetére
Amúgy sajnos az nem sokat jelent. Nekem is kiírja a Leagoo Lead1-en pedig hivatalosan se kell tudnia a gyári adatok szerint. *És nem is tudja gondolom, bár nem próbáltam vodás karival vidéken. D eha tudná fennen hirdetnék a gyártó honlapján, ahol amúgy ők kivételesen precíz adatokkal szolgálnak. Egyszóval az nem jelenti azt, hogy ténylegesen is tudja a 900Mhz WCDMA-t.
-
csubuka
addikt
válasz
include777 #94821 üzenetére
+1 A Lead 1-nek. Igen korrekt szerkezet.
-
csubuka
addikt
válasz
Wolfskin #94743 üzenetére
Nem biztos, hogy a legutolsó eladóval is bejön (lehet sok lenne a huza-vona), van aki lehet visszaküldeti, de elég súlyos vétség a fake termék, így a paypal is Neked ítélne gondolom, ha arra kerülne a sor. Én eddig ilyen módon hamissal nem lettem átverve, de ami olcsó az sajnos hamis szinte biztosan - ezt megtanultam némi időpocsékolás útján.
-
csubuka
addikt
válasz
Wolfskin #94739 üzenetére
Levideózom, ahogy kiveszem a csomagból, be a gépbe - végig videó - h2testw-vel 8 gigáig kb elég tesztelni elsőre, mert a kamuk lebuknak úgy is. Aztán videó vagy képek elküldése. Kamu kártya, full refund. Így eléggé biztosítva vagy. Visszaküldeni nem éri meg, d enem is kell, mert teljesen átvertek. Mondjuk ha tényleg selejtet kapsz nem sokra mész vele. Ha 8 gigás, akkor azért valami másodlagos használatra particionálva jó lehet.
-
csubuka
addikt
válasz
Wolfskin #94735 üzenetére
Igen sajnos hamisítják, de h2testw-vel azonnal kijön a problem. Oké én is hologrammosat veszek általában, de időnként jön kamu, azt meg megmentem átparticionálással - a pénzemet meg full refunddal - és használom valami "alantas" helyen: Pl.: tabletbe letöltéstárolónak, ilyen olyan közel sem pótolhatatlan adatok vannak rajta.
-
csubuka
addikt
Egészen működik
Most úgy tűnik. Kiderült, hogy 100MB/s szekvenciális írást tud a beépített NAND és 200MB/s-el olvas... azért az kemény, ha igaz a WD Blackemet leküldi nyaralni... mondjuk simán lehet, hogy kamu a mérés. A Toshiba SD sinceritytől 12/20-as... ezt akadályozta kicsit 10/15-re a saját olvasóm sajnos a laptopban.
-
csubuka
addikt
válasz
WOT-H-A-C #94558 üzenetére
Az megvolt rég (mondjuk a Thinkpad T500 olvasója is elég bottleneckes, valami driver bullshit van vele), csak a teló olvasójának vagyok kíváncsi a sebességére. A kari tökéletes és hozza az elvártakat. Csak a kínai teló sebessége kapcsán érdekelne az igazság, hogy mennyit is tud kihasználni a gyors UHS-I kariból...
-
csubuka
addikt
Miért nem tudom pl egy rootolt Leagoo Lead 1-ben levő 32 GB-s karim sebességét akármelyik sd benchmark appal sem tesztelni (KitKat 4.4.2)? Mindig errort dob, hogy buffer writing error bla-bla. Valahogy root jogot kéne adni superuserrel a progiknak (amik amúgy simán futnak nem rootolt telókon is, így nem hiszem...)? Vagy ez valami kitkat hiba? Tökéletes sinceritys cl10 kari, gépen hibátlan egy tableten is jó volt, csak kíváncsi volnék a kütyü olvasójának sebességére is...
-
csubuka
addikt
válasz
janakbacsi #94320 üzenetére
Thl 4000? Mondjuk az lehet nem túl karcsú...
-
csubuka
addikt
válasz
aleister #94147 üzenetére
Valóban a marketing plasztika az csak élőben derül ki
A Leagoo igazat szól, legalábbis eddig azt tapasztaltam. plusz ez nem zéró feedbackes eladó az alin így nem féltéglát kapsz kamu trackinggel.
A teljesen kamu adatok (4 helyett két mag) a "kitűnő" klónokat érintik általában... az tök más félrevezetés, mint a kis akksikapacitás ferdítés, de időnként ilyen problémák is megjelennek a topikban.
Tapasztalt vásárló valóban feltehetően nem vesz klónt meg aliről 50 dodóért csúcstelót az "őszinte"-akciók keretében.
-
csubuka
addikt
válasz
aleister #94141 üzenetére
Bizonyos környezetben előfordulhat, hogy nem azt kapod ami ki van írva: aliexpressről "túl szép, hogy igaz legyen áron" vett 8-magos telók pl... de megbízhatóbb márkák és webshopok esetében azért nem történik ilyen (tán). Velem nem történt. Aliexpressről meg sosem rendeltem telót, csak nagyobb webshopokból.
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #94126 üzenetére
+1, Kivételesen ők valóban nem ilyenek (eddigi termékeik alapján legalábbis). Őszintén rá van írva pl a Lead 3 akksijára is az 1600mAh, pedig sok más gyártó ezt a tényt inkább elmismásolná és ráírna valami 2000 feletti értéket. Ezzel szemben egész jó üzemideje van a kütyünek 4-5 óra okosan használva kijön képernyőidőre
Innentől kezdve a kevéssé optimáltság is megbukott.
Kamera meg ebben az árkategóriában lényegtelen...
Azt se tudtam hány Mpx-es a lead3-ban, valamit csinál ha kattintasz az tény, de nagy köszönetet egyik 100 USD alatti kütyüre se produkál szerintem. (Utoljára a Newman N2, de az azért több sebből vérzett a kamerát leszámítva: nem dual sim, melegedett, szoftveres bugok, javarészt kijavítatlanul, egy idő után a kijelzőkábel elnyalódik...)
-
csubuka
addikt
válasz
Arween #94090 üzenetére
A Leagoo jóféle. Eddig legalábbis nem volt gondom velük 3, 3S, 1 mind minőségérzetre is stimmel (jönnek az update-ek is rendesen az Androidra)... nem hazudnak az akksikról, egyszóval amire 2300mAhvolt írva az látszatra annyi is, nem blöffölnek rá 4000mAh-t
Ez az eddigi tapasztalat. Nem esett szét még egyik se, nem melegszenek a 6582-es kütyük (bár ott tán nem is szokás), illesztések rendben, nem recseg-ropog, igényes no, bár biztos vannak jóval többért még minőségibbek, de valami kompromisszum csak kell.
Magyar nyelv mindig van ezeken. Az hogy eddig mit kínáltak nem jelenti azt, hogy a jövőben is folyamatos minőséget hoznak, de valamivel hódítaniuk kell gondolom. Az eddigi kütyüik tán akksifronton voltak pont kicsit gyengék, a kijelzőidejük nem valami húde volt, erősen átlagos... most ezen újítanak eszerint.
Ez dual standby teló, nem lesz egyszerre mindkettő aktív. A telefon ki-be kapcsolgatására vonatkozó kérdésed nem értem.
Persze akár a LEAD 3 fórumában is találhatsz panaszost, de nem az a jellemző.
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #93537 üzenetére
(#93536) Somatom: Köszönöm, ez egész frappáns megoldásnak tűnik
Ezt nem gondoltam volna mondjuk, de a kijelző valóban sokat tud enni. Nekem elég mondjuk a kijelzőideje így is, powerbank van nálam, ha nagyon kényes a töltöttség, plusz, ami egy napot megy az már jó...
Akkor nem hangoztatom az energiaigény-ütőkártyát inkább
-
csubuka
addikt
válasz
Terentius #93534 üzenetére
Akkor döntsön a kinézet szimpátia az 5,5 colos opciók között. Nekem azért lett lead 1 mert abban nagyobb az akkis meg fém széle van és teljesen letisztult dizájnos... plusz a Leagoo azért egész minőségi cuccokat produkál. Ettől függetlenül lehet megmakkan random, de ugyanez bármire igaz lehet...
-
csubuka
addikt
válasz
#79335424 #93530 üzenetére
Nem tudom igazán. MTK6592 van benne, ennyit "tudok" (elolvastam az adatlapról
), az többet eszik, mint a Lead 1 6582-je, aztán ha úgyse játszanak vele, akkor mindegy, de az 1900mAh-s akksi nekem elég gyengusznak tűnik, persze egy tulaj lehet tudna jót mondani az üzemidőről. Nekem a Lead 1 üzemideje rendjén van...
-
csubuka
addikt
A 140 USD-os ZTE V5 az normális a minin? Miért "csak" ennyi?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Wayteq Talk 5H magyar garival 25k ert megeri?
Udv
-
csubuka
addikt
Az mtk control helyett valami tok egyszeru widget nincs ami csak ki be kapcsolja az egyik simet? Semmi masert nem lenne szuksegem a fizetos appra csak azert...
-
csubuka
addikt
Valaki hasznal mar t6pro-t? Mennyire korrekt. Elvileg kene raktaron lennie a mininel...
-
csubuka
addikt
Ha egy kütyü (Vinus X1 vagy V11 nem tudom mi a valós neve) töltés közben kb 55%-ig tölt rendesen, (bár a max 850mA kicsit több mint harmadával csak számításaim szerint
), majd hirtelen feltöltöttnek írja magát akkor elpusztult az akksija?
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #88306 üzenetére
Köszi, sajnos lehet, hogy igazad van. 6577. Ámde kérdeztem más tulajt és ilyen sleep-ben fél-háromnegyed óránkénti 1% merülést az nem produkál. Le kéne állnom az "ákciós" hangyás rendelésekről szerintem...
Kissé refurb gép ez gondolom, aztán az akksi maradt benne a régi kb...
-
csubuka
addikt
A telóm kb éjszakánként óránként 1%-ot merül, egy éjszaka alatt 13-15 százalékot is akár.. Vinus X1 (UMI X1 egy az egyben, kivéve a RAM-ot, 1750mAh-s akksival, MT6577)
Ez a 0% awake nem tudom mennyire reális, lehet, hogy nem jól mér a szerkezet, de látszólag nincs progi beakadva semmi. A 3G-s netes simem repülőn van (lehet az akaszt meg valamit, a Newman-nál ha bennhagytam repülő üzemmódon háromszor olyan gyorsan ette az akksit...
), a másik megy csak a GSM sim.
A betterbatterystats is ugyanezt írja kb, 99% sleepet...
Elvileg ez a 2G-s sim, adaforgalom ki van nyomva. Ennyi és kész, gyenge az akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest