-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Concorde Blackbird-nek mi a kínai megfelelője?
Egy ismerősöm pofára ejtette a telefonját és kellene találnom hozzá komplett kijelzőt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #96770 üzenetére
Bocs, ez valahogy elkerülte a figyelmemet....vagy kiment a fejemből.
Cavintont kellene szednem. Csak azzal pedig az a baj, ha szedem a Cavintont akkor nem tudok kefélni, ha pedig nem szedem, akkor meg elfelejtek.
Szóval, viccet félretéve, írok ha megyek nagyfaluba aztán egyeztetünk időpontot...és helyet.
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #96446 üzenetére
Nálunk pedig a feleségem életét keserítette meg egy fél éven keresztül az S Advance. Mondjuk, ha azonnal root, bl, és kernel + rom csere, akkor egész használható telefont lehet faragni belőle......de alap gyári állapotban csak kutyát és macskát dobálni jó!
(#96450) Viktor0610
Nem frissítettem az oldalt! -
gipsztigris
addikt
válasz
janaman01 #96341 üzenetére
Ebbe szerintem ne menjünk bele, hiszen nem a céltalan fikázásról beszéltem, hanem arról, hogy nem egyformák az igények és bizony a telefóniában is vannak szépszámmal szubjektív dolgok. Ilyen pl. a fényképezőgép, vagy a kinézet. Azon túl pedig aki olvassa a topikot rendszeresen, az tudja, hogy miről beszélek. Tudom én, hogy rengeteg elégedett V5 tulajdonos van, de biztos vagyok benne, hogy a v5 messze nem annyira jó telefon, mint ahogy néhányan sugallják.....ahogy azt már előttem leírták helyesen, hogy tökéletes telefon nincs!.....csak az enyém!
(#96348) wwenigma
De bizony szólok kedves öcsém!
Ha nem tetszik valami, akkor azt le fogom írni! Ennyi!
-
gipsztigris
addikt
Azért erre kíváncsi leszek!
Asus ZenFone 2
-
gipsztigris
addikt
-
-
gipsztigris
addikt
Ezekkel tisztában vagyok,csupán azért írtam, hogy minden be van kapcsolva mert, egyrészről azt gondolom, hogy az "okostelefon" azért okos,mert állandóan készen áll mindenféle feladatra, másrészt meg rengetegen arra hivatkoznak, ill. azt kérdezik ha üzemidőről van szó,hogy a a jelzett elemek be voltak-e kapcsolva. Természetesen tudom,hogy "hányas a kabát", de a kedves "barátom" kapva kapott az alkalmon, és azonnal belémkötött.
-
gipsztigris
addikt
Örülök, hogy elégedett vagy a telefonoddal! Egyelőre én is elégedett vagyok VibeZ-vel. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit produkál a 3X! Nagyot kell virítani a következő telefonnak nálam, hogy jó szívvel leváltsam majd a Lenovot.
Arról a noname dologról pedig mesélj még kicsit! -
gipsztigris
addikt
válasz
_Hodor_ #94205 üzenetére
Én csak egy egyszerű felhasználó vagyok, de egyet megtanultam az évek során! Az Antutu számok és a valós használati érték között sokszor fényévnyi különbségek vannak.
A nyolc magról pedig azt gondolom, hogy jelen pillanatban az alkalmazások "nincsenek még felnőve" a nyolcmagos rendszerekhez. Inkább egy Snapi 801/3GB Ram készülék, mint egy nyócas MTK. Mondom ezt úgy, hogy az MTK MT6595M készülékeket saját kézben még nem fogtam. Ezért is szeretnék egyet megtapogatni. Lehet, hogy kalandvágyból beújítok egyet én is (most mondjuk nem nagyon van pénzem rá) aztán ha nem válik be, megy a levesbe! -
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #92966 üzenetére
Könyörgöm, ne vigyük már el arra, ahol sohasem volt!
Csak te kezdtél el beszélni arról, hogy az általam linkelt telefon nem lehet quad HD! A képek alapján a szóban forgó készülék Z2 Pro....az pedig QHD felbontású.
A leírás sz@r volt, ez tény, de a kérdésemre csupán egyetlen ember válaszolt, hogy "elvileg megbízható az oldal". Ismerem a Lenovot, tisztában vagyok a jelenlegi termékpalettájukkal. Egy szóval sem kérdeztem, hogy szerintetek a leírás megfelel-e a valóságnak!(#92969) maggi1886076
Rendben! -
-
gipsztigris
addikt
A Light in the box.com mennyire megbízható oldal? Mert a Lenovo Vibe Z2 ára egész elfogadható.
-
gipsztigris
addikt
A QHD egy igazi parasztvakítás, ami túl azon, hogy megreccsenti még a snapdragon 801-et is, semmire sem jó! Az LG G3 első szériája olyan darabos volt, mint egy 50 dolláros androidos telefon.
Utána kiadtak egy "ráncfelvarrott" S801-et, amivel úgy-ahogy a felhasználói élmény hozza az elvárt szintet. Ugyanez a SoC mondjuk egy OnePlus One (sima fullHD) esetében meg fénysebességgel működik.
-
gipsztigris
addikt
válasz
KamuMazsola #92641 üzenetére
Akkor miért baj, hogy én is leírtam, hogy mit gondolok róluk?
-
gipsztigris
addikt
válasz
KamuMazsola #92591 üzenetére
Akkor pontosítok.
Vettem már tőlük telefont is (azt kaptam amit rendeltem), de a készülék leírásokban -főleg az új, ismeretlen készülékek esetében- akkora mesemondók, hogy Andersen vehetne tőlük leckéket....ha még élne.
Azon kívül pedig az apró kütyük amiket árulnak, a használhatatlan szemét kategóriát képviselik.....szerintem. -
gipsztigris
addikt
HUAWEI Honor 4 Play-ről vannak információk? Mert ennyi pénzért megéri szerintem!
-
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #92499 üzenetére
Ez már nem igaz! Az én holmimat a Sprinter futár hozta, és azt is elmondta, hogy Budapesten vette fel az árut. Szóval? Ki a fene mondta, hogy MINDEN terméket Romániából szállítanak?
Szerinted két nap alatt Bukarestből elküldik Magyar futárcéggel Pilisre?
-
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #92496 üzenetére
Ki a fene mondta, hogy Romániából küldik?
Román székhelyű cég, de itthon is van raktára.
-
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #92492 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #92489 üzenetére
Alapesetben az ingyenes szállítás 10 munkanap, ugyanis gyűjtőjáratban szállítanak. Csak akkor hozzák ki, ha az adott térségbe megfelelő mennyiségű áru összejön. Így az árrésbe beleférhet a szállítási díj is. Egyébként meg azt gondolom, hogy mindenki a piacról él, és CSAK azt fogjuk megvásárolni ami számunkra megéri.
......a többi csak feltételezés.
-
gipsztigris
addikt
Egy nagy hatalmas pacsi az emag.hu-nak! Pénteken a Black Friday keretén belül vásárolt holmit ebben a percben (igen, vasárnap
) hozta a Sprinter futár.
-
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma #91822 üzenetére
Egyetlen utolsó post erejéig hajlandó vagyok elmagyarázni, hogy te is megértsd!
Nem mindenki budapesti, hogy egy kettőre beugorjon egy ED üzletbe. A vásárolni kívánt termékek, az ingyen házhozszállítás és a relatíve olcsó ár miatt lettek kiválasztva. Ha bemegyek a legközelebbi üzletbe, az mindjárt háromezer forint üzemanyagban és egy délelőttös elfoglaltság.Ugye az nem személyeskedés, hogy leszarrágózol valakit? De én vagyok a hülye, hogy miért állok le retardált kölykökkel vitatkozni! -
gipsztigris
addikt
válasz
Indiant #91808 üzenetére
Jajjmaraggyámátezstvírem!
Nehogymá a G2-es nem ér meg 88 ezret? Kezed-lábad törnéd, ha a sz@r VibeZ-t el tudnád cserélni egy G2-re!
(#91809) bodrik11
Én is fizetésre várok reggel fél tizenegy óta! Azóta nem enged be, csak pár pillanatig. Írtam nekik egy emailt, melyre most érkezett válasz, hogy "kollégáink kivizsgálják az ügyet és hamarosan jelentkezünk"
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #91736 üzenetére
Ez így konkéran nem igaz!
Alcatel OT 5035D X Pop telefon függetlenül 9900 pénz, ami hazai garanciával nem rossz, függetlenül attól, hogy a hardver egy kicsit elavult, meg pl. Microsoft 3KJ-00004 egér 10 ezer helyett 2490-ért sem rossz!
Rossz az, hogy eljutok nagy nehezen a fizetésig, és lefagy az oldal. -
gipsztigris
addikt
Bika akksi, snapi proci, dual sim, hazai garancia.... nem túl drágán. [link]
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma #90647 üzenetére
Igen olvastam. A leírással semmi gond! De nem csak azóta, hanem már jó néhány napja a 4G-t toljuk mint cigány gyerek a lopott bringát!
És erre mondtam, hogy azért még jódarabig nem fogom a hátrányát érezni. Ha a következő telefonom LTE-s lesz, nyilván fogom használni, de a választásnál nem fog prioritást élvezni. -
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
Olvassatok!
[link] -
gipsztigris
addikt
válasz
8.utas #89096 üzenetére
Láttál már Lenovo k910-et közelről?
Nem vettem észre, hogy halvány lenne a képe. Annál is inkább, mert menüből lehet állítani a színprofilokat, ha mégsem tetszene az alapbeállítás. Fényerővel sincs probléma. A felsoroltak közül (beleértve a Honor6-ot is) a legjobb ár-érték arányú telefon!....szerintem. 70 ezer környékén már hozzá tudsz jutni.(#89095) hege21
Ez így nem teljesen igaz! Kicsi készlet, de nem kamuznak. DM43 barátomnak is a K910 vasárnap rendelve pénteken kézben volt 299USD-ért. Tréfa és egyéb sallangmentesen.
-
gipsztigris
addikt
válasz
paolinho #88837 üzenetére
Fagyallo kolléga A Nyugatitól nem messze van az üzlet ahol dolgozik, csak ajánlani tudom!
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Lányom Zopo ZP700-as telefonjának úgy néz ki,hogy beszart az érintőpanelje. Ha lent a hardvergombok környékén nyomom, akkor a képernyő tetején érzékeli a nyomást. Próbáltam gyári visszaállítást, levettem a fóliát (hátha) de semmi változás.
Tudunk-e valamilyen szoftveres okosságot, "kalibráló" programot, vagy keressek másik digitizert? -
-
gipsztigris
addikt
Ez nem mindig volt így! 10 éve kitiltottak a vateráról,mert egy 18 karátos tömör arany Rolex Daytona replika órát árultam. Nem a "kétpálcikás" fajta volt, hivatalos értékbecsléssel (650 ezer ft), de azt mondták,hog az alapelveikkel ellenkezik ezért tiltottak.
Úgy látszik módosítottak az alapelveken. -
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs #87132 üzenetére
Vannak azért kivételek! Illetve remélem lesznek. Elvileg holnaptól készleten EU Warehouseban a Lenovo K910 299 USD-ért.
Az bizony ütős ár lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged