Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Nah mar a kiralyi posta is jeloli a csomagot...
2013.04.19
19:46Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
vampire17
addikt
válasz
bigbuda #24543 üzenetére
Egyik srac ezt masolta be:
2013.04.19 -, -, Item information : Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredAdditional
2013.04.18 -, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.04.17 -, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.04.17 -, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.13 -, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
17-04-2013, Arrived at overseas (Country code: HU)
13-04-2013, Despatched to overseas (Country code: HU)
12-04-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Nyilvan attol is fugg, van e kozte hetvege, megfogjak-e a vamon, stb...
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
válasz
hungobungo #24222 üzenetére
Jaja ez tenyleg korrekt sebesseg!
Azert ha kinabol egy het alatt ideer a cucc, ugy hogy meg egy hetvege is volt benne, az azert nem semmi... Ez meg egyes hazai forgalmazoknak sem megy neha....
-
vampire17
addikt
válasz
hungobungo #24220 üzenetére
Enyem ma valtott at "Despatched to overseas (Country code: HU)"-ra
Bizom benne, hogy jovo het pentekre megjon.... Szegeny telo, most epp valahol az ocean folott repul....
-
vampire17
addikt
válasz
tboy93 #24161 üzenetére
amoi n821
http://www.minideal.net/amoi-n821-smart-phone-4-5-ips-mtk6577-wcdma-3g-dual-core-1ghz-with-8-0mp-camera-white.html
-maximum 170$ (169.99)
-min. 4" és max. 4.7" (4.5")
-MTK6577 vagy ezzel megegyező teljesítmény (MTK6577 )
-fehér (Pipa)
-512Mb de inkább 1GB RAM (1 Giga)
-kis felbontású, hogy elég legyen neki ez a vas (pl 800x480, 960-as szerintem már sok lenne neki) (ne aggodj, birja a 960-at is
)
-alapból van benne magyar nyelv (pipa) -
vampire17
addikt
válasz
Doki16 #24099 üzenetére
Nekem jo esellyel (kopp-kopp) jovo het vegen meg kene erkezni. ha megjott, majd leirom en is a velemenyem a keszulekrol. Amugy fontebb valaki mar irt egy rovid ertekelest, o meg volt elegedve a keszulekkel, bar kiemelte, hogy o 821-rol valtott es ugy nem tapasztalt olyan nagy sebessegbeli ugrast.
En egy alcatel ot-995 rol valtok (antutu olyan 5000 korul van ennel, teljesen szethajtva meg kb 6000) ezek utan a 13.000-es ertek azt hiszem szignifikans gyorsulas lesz...
Nekem az ot-995 amugy is irto nagy csalodas volt, Blade utan vettem azt, az a maga kaegoriajaban szuper kis telo volt, a 995-tol sokkal de sokkal tobbet vartam...
(#24104) Musaka: Nincs
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
Na, megjott nekem is a tracking number az N828-ra (Minideal) 1 nap utan, ez azert nem rossz...
A Paypal kuldte a tracking number-es levelet, probaltam a szallito honlapjan megnezni h hol tart a kicsike, de azt mondta, nincs ilyen szallitmany... A levelben ez szerepelt:
Az "unconfirmed" resz kicsit zavar, de nem talaltam nyomat a paypal-ban, hogy hol lehet megerositeni...
-
vampire17
addikt
válasz
hungobungo #23825 üzenetére
Ertem. Akkor attol kerdeznem, aki cserelt ezen a tipuson (Amoi N828) ROM-ot, a gyari friss ROM-ok tartalmazzak a magyar nyelvet? (a root-ot nyilvan kesobb is meg lehet oldalni)
-
vampire17
addikt
válasz
hungobungo #23808 üzenetére
Koszi!
Official romok telepitesehez kell valami mod (costom recovery) vagy siman tudom frissiteni?
Iletve a minideal-rol rendelve mar pre-rootolva van, ill benne van a magyar nyelv is. A root gondolom elszall a frissites utan, de a magyar nyelv az marad? Tehat a hiv. romok is tartalmazzak a magyar nyelvet, vagy ez a minideal okositasa?
-
vampire17
addikt
Minideal-en olcsobb a Amoi N828! (199.9 dollar) vettem is egyet. masfel, ket het mulva majd mondom a fejlemenyeket...
(#23637) Raqueia: hol is van ez a "legujabb ROM"?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Amoi n828-at keszulok rendelni, ket kerdesem lenne:
Ket fajta sim-et raknek bele, egy vodas ceges flottas kartyat (ezen mennenek a telefonhivasok) illetve egy "csak netes" telenor-ost. A fo kerdes az, hogy megoldhato, hogy a telenoros on jojjon a net? Egyaltalan tudjak a telefonok kezelni ezeket a "csak net" kartyakat? Meg soha nem volt dual sim es telom, nem tom hogy megy ez, be lehet-e allitani hogy honnan jojjon a net, stb...
A masik kerdes. A minideal-rol rendelnek, van valami biztos modszer arra, hogy jo eselyel meguszhato legyen a vam? gondolok itt csomagolasra, stb...
Koszi a valaszokat!
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy az UMI X1S kapható-e már? Illetve sikerült-e valakinek hozzájutni? Ha igen, akkor honnan rendelte?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen dual SIM-es telot tudnatok ajanlani durvan 50-60 korul, ami hardverileg a ThL W8 szintjen mozog, viszont csak 4.5"-os? (az 5" nekem kicsit nagy...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest