-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Valakinek jött már meg egy Ulefone Be pro?
-
Terentius
őstag
válasz
WOT-H-A-C #96168 üzenetére
Szerintem nem lesz nagy közösség mögötte.Induljunk ki az árából. A G3,G3S mögött azért lett nagy közösség, mert az ára hamar bezuhant olyan 170 $ körülre amikor én is vettem 2014 januárjában.Az S3 alapból 200 felett fog kezdeni szóval sokaknak ez nem jelent majd alternatívát, a jelenlegi $ árfolyamok mellett meg pláne nem.
-
Terentius
őstag
Coolpad F2-ről mi a vélemény?Mennyire jó a snapi 615?
-
-
Terentius
őstag
-
Terentius
őstag
válasz
gipsztigris #92582 üzenetére
Nekem mindig megjött onnan minden
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #82129 üzenetére
Holnap jön a 4G-s Redmi Note
[link] -
Terentius
őstag
válasz
Blizzardking #81891 üzenetére
Nos választ valóban nem kaptam, ezért magamnak kellett megoldást találnom ami mint később kiderült csak félmegoldás lett,mert 3 napra rá megint eldobta a jelet és az akku kivét oldotta meg ismét.Ezt azóta is eljátssza 2-3 naponta,viszont lassabban merül az biztos.
Viktor0610: a config FD alatt tudod kikapcsolni.
-
Terentius
őstag
Üdv fórumtársak!
Tegnap előtt már írtam,hogy a Jiayu G3S-em néha random módon eldobálja az egyik simet és csak az akksi kivét oldja meg a dolgot átmenetileg.Gondolkodtam rajta,hogy esetleg a deep sleephez lehet-e köze,mert mindig akkor veszti el, ha előtte egy ideig nem nyúlok hozzá.MTK toolsban kikapcsoltam a fast dormancyt,így azóta nem csinálja és az akku idő is megnőtt(a tegnapi töltés után most tartok 6 óra 15 perc kijelzőidőnél és még van 14%).Viszont azóta a wifi jele nem kék,hanem szürke.Jól tettem amit tettem vagy ajánlott a fast dormancyt bekapcsolni? -
Terentius
őstag
kb 2-3 havonta elkezdi a telefon eldobálni a az 1-es slotban lévő simet.Csak az akksi kivét oldja meg.És csinálja napokig.Mi a franc miatt van ez? És persze merül tőle mint állat.
-
Terentius
őstag
Felteszem itt is a kérdést,hátha kapok választ:
Vettem egy Samsung Galaxy S5-höz való töltőt ebayről.2A-es és ezer forint körül volt.Na eddig minden szép és jó,de pár perccel a töltő üzembe helyezése után a képernyő érintésre megbolondul.Megfigyeltem, hogy amint felmelegedik a töltő,akkor kezdi és a töltés vége felé minden oké megint a kijelzővel.Pozitívum,hogy a telót nagyon gyorsan feltölti és azóta lassabban is merül az akksi(Jiayu G3S) ami számomra érthetetlen.Lehet baja a telefonnak ettől a töltőtől? -
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #80244 üzenetére
Na ez az,hogy várhatjuk,mert sosem jön.
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #80241 üzenetére
A Jiayutól meg várhatjuk a régebbi modellekre (G3S)....
-
Terentius
őstag
Erről a telefonról mi a véleményetek?
Star S5A+ 95$ -
Terentius
őstag
Miből gondolod, hogy ha 3 akksim van akkor mindegyik ramaty?
Egy járt hozzá, de rendeltem kettőt jó áron, hogy legyen tartalék! Barátom 4 akksit vett a Thl W100-hoz biztos, ami biztos
Nagyon megtetszett a Coolpad F1, de elszomorít, hogy az OTG-t nem tudjaLaza: Ezek reálisak érte?
-
Terentius
őstag
Mennyiért lehet manapság elsózni egy fél éves hibátlan állapotú Jiayu G3T-t 2 fóliával, 2 tokkal, 3 akkumulátorral?
-
Terentius
őstag
Az a felhőszolgáltatás a Kuaipan szerintem.Nem tetted jól, hogy kigyomláltad. Xiaomi fiókkal összekapcsolva 518 Gb tárhelyet kapsz!!!
Nem kamu, mert dropbox helyett inkább ezt használom a Jiayun.Igaz, hogy csak kínaiul tud az app, de a piktogramok alapján rájöttem melyik micsoda.A weboldal beszél angolul is!
POWER BANK KÉRDÉS: Ez megéri? 12000 mAh -
Terentius
őstag
Melyiket ajánlanátok?
-Coolpad F1
-Hongmi 1S
-Hongmi Note
-Thl T11 -
Terentius
őstag
Jól látom, hogy minidealen 160$ a 8 magos Jiayu G4S?
-
Terentius
őstag
válasz
Crytek #69056 üzenetére
Akkor bocs!
ON:
Szerintetek ha alacsony akkufeszültségnél töltés közben ugrál kicsit a képernyő,de csak akkor ha épp mondjuk lapozok. Ez okozhat gondot a telónak,akksinak??Ha már feltöltődik kicsit akkor a jelenség megszűnik.Emellett töltés közben zizeg a töltő. Nemrég vettem az edigitalban. Cellect a márkája és 5V,1A-es. -
Terentius
őstag
Te beszélsz,amikor egy Cubot One/Tronsmart TS7-el rohangáltál,ami a legnagyobb HTC One copy külsőre?Vegyed akkor a qHDt drágán.Cubot is akkora márka mint az Umi vagy a Doogee.
-
Terentius
őstag
válasz
sfbukfenc #67705 üzenetére
Árulja el nekem valaki, hogy miért nem tud saját maga rendelni kínából vagy megkérni valaki megbízhatót innen? Az ilyen webshopok csak nyerészkedni akarnak vagy lelépnek a pénzzel.Mivel a szabálysértési értékhatár 50.000 Ft, ezért bizony könnyen megtehetik, hogy csalnak!
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #67696 üzenetére
Ez azért nem biztos, hogy így van! Múltkor hasonlítottam össze a G3T-m kijelzőjét max fényerőn egy ,THL W100-al,HTC ONE X-el és messze ennek volt a legrosszabb a betekintési szöge
-
Terentius
őstag
Ide is beírom:
Adott egy JIAYU G3T és eldobálja a hálózatot. A két IMEI ugyanaz. -
Terentius
őstag
Valaki tudna segíteni? Jiayu G3T-re felraktam a cwmet és csináltam egy mentést a romról az sd-re.Most akartam új romot felrakni cwmből,de azt írja,hogy nem találja sem a mentést a romról,sem az új romot. HELP
-
Terentius
őstag
válasz
kristof123 #57565 üzenetére
Akkor nézzél valami olcsó telefont 100$ körül. Áfával együtt sem sok a G3T ha megnézed,hogy itthon 50-ért milyen viccfonokat árulnak
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #57519 üzenetére
Na értettem én,hogy mire gondol
Anno engem sem a Dual sim hozott ide,hanem a kínai olcsóság -
Terentius
őstag
Cubot GT99 jó vétel 149$-ért vagy Jiayu 169$-ért?
-
Terentius
őstag
Most néztem Mixesshopon 175$ a Hongmi.Ha SG-vel jön akkor itt is 190$,DHL-el 202$ szemben a Minideal 205$ és Antelife 206$-os árával.Szerintetek van rá esély,hogy a mixesshopról DHL-el átjön minden tréfa nélkül?Olvastam,hogy MP4 player feliratot tesznek a csomagra és általában elhiszik az alacsony értéket.
-
Terentius
őstag
válasz
Raqueia #57353 üzenetére
Xiaomi jobban tetszik.Meg elvileg van hivatalos supportja is.De azért 30$-al drágább ami nem biztos,hogy megéri.Szó nélkül a Jiayut venném,de amennyi problémát olvasok.Ma is írt valaki egy elég komoly hibát a fróumában.Xiaomiről ilyen közismert gyakori hibákat nem olvastam.
-
Terentius
őstag
Légyszíves adjatok tanácsot,mert megőrülök.Nem tudok dönteni a Jiayu G3T és a Xiaomi Hongmi között.
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #57299 üzenetére
Köszi.Akkor megrendelem.
-
Terentius
őstag
A minideales magyar Jiayu G3T romnál van ilyen képernyőhiba?
-
Terentius
őstag
Olvasom a fenti hozzászólásokat.Valaki világosítson már fel,hogy akkor most a Jiayu G3T kevésbé magyarabb mint a többi kínai telefon?Kell azzal számolnom,ha rendelek egyet akkor mókolni kell vele?
-
Terentius
őstag
3 mobilon gondolkodok:
-Jiayu G3T
-Xiaomi Hongmi
-Cubot GT99Jelenleg a G3T áll nyerésre,feltéve ha nem kell sokat mókolni.
-
Terentius
őstag
válasz
fateless #56725 üzenetére
Talán azért,mert as G3T-nek van itthon egy jelentős közössége.Mellesleg nekem sem tetszik igazán és elég sok bugról olvastam.Ugyanakkor valamit meg vennem kell. Cubot GT99-re gondoltam,de annak meg a GPS-e hol jó-hol nem,és elég sokszor bezavar valami zúgás telefonáláskor.
-
Terentius
őstag
Erre valaki?
Mindkét akkuval csinálja.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged