- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Ez valami embertelen szörnyeteg lesz!
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #35179 üzenetére
express. Az alibaba csak nagy tételben szállít.
-
kosturica
őstag
válasz
ekrisztian #35161 üzenetére
A jobb csájnafónokat hamisítják, igen. A Xiaomikat is másolgatják előszeretettel.
-
kosturica
őstag
Van valakinek infója arról, hogy a THL w9-nek van-e noti ledje? Milyen minőségű a THL-ek kijelzője? Ezek a krómhatású műanyag csíkok mennyire kopnak az idő haladtával?
-
kosturica
őstag
Gondolom ezeknél elmentek otthonról
.
-
kosturica
őstag
válasz
Gege94 #34239 üzenetére
Kérdezném a Vowney V5 tulajdonosokat ( nem tudom hányan vannak már), hogy az aksiideje milyen a telefonnak? Ezenkívül objektíven megítélve milyennek találják a telefont, pro és kontra?
Tudom, hogy már volt róla szó, de újra hallani szeretném és hátha azóta másoknak is van! -
kosturica
őstag
válasz
vegyszer #33074 üzenetére
Az eldobható készülékek ebben a topikban vannak, és én nem erről beszéltem
. Egy 180.000-es telefont nem vesz az ember magyar garancia nélkül. A legapróbb hülye hibákat is javítják egy szó nélkül garanciában. A Samsung van agyon marketingelve, de én nem arról beszéltem. Egyébként ha dobálózni akarsz, akkor parittyát vegyél
!
-
kosturica
őstag
Na ez vajh mikor jön?
-
kosturica
őstag
Jó pár készüléket megelőz a GP.i9 a böngésző tesztben
:
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
kgabor6263 #31988 üzenetére
Zopo C2
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
Nem rossz ez a telefon sem. Rendelt már valaki innen?
-
kosturica
őstag
-
kosturica
őstag
válasz
instantwater #31167 üzenetére
Csak hibernálódott. Két nap múlva felélesztik.
-
kosturica
őstag
válasz
Pachenkoooo #31169 üzenetére
320dpi.
Egy HD felbontású kijelzőnek ne lenne tűéles a képe?
Ha ilyen jellegű adatok kellenek még, arra ott van a "barátod"! Ha más érdekel arra meg én! -
kosturica
őstag
válasz
FalconKnight #31139 üzenetére
Milyen processzorral? Mert az MTK 6589-cel totál hamis sebességidőket közöl, ahogy azt már itt leírták előttem is.
-
kosturica
őstag
válasz
Pachenkoooo #31075 üzenetére
Nekem van GooPhone i9 telefonom. Megbízható, jó. Más kérdés?
-
kosturica
őstag
válasz
hungobungo #30996 üzenetére
-
kosturica
őstag
Amennyiben csak a processzorra utaltál, az egész más. Tény hogy a tegra3 erősebb és akiknek (nem én
) a játék a fontos, azok jobban is járnak vele. Ugyanakkor az MT 6589 soc-os procik viszont iszonyat módon energiatakarékosak, még az Antutu sem izzasztja meg. A tegra3 készenléti ideje meg az 5. mag révén olyan fantasztikus, ami csak alacsonyabb rendű feladatok végzésénél kapcsol be minimális órajelen ketyegve.
Egy a lényeg: az MTK MT 6589 egy nagyon klassz, relatív erős és energiatakarékos processzor. -
kosturica
őstag
Na ne hülyéskedj már ezzel az ONE X példával, de komolyan! Jók ezek az "itteni" topikban megtalálható telefonok, nekem is van egy GooPhone i9 játékszernek, de azért azt tudd, hogy ezek a közelébe nem érnek egy ilyen kaliberű HTC-nek sem külsőleg, sem belsőleg. Tényleg igazat írtál ebben a hozzászólásodban!
-
kosturica
őstag
válasz
SUPREME7 #30051 üzenetére
Más a pixelsűrűség meg egyéb szövegek és más a tapasztalat. Nem egy kínai IPS telefont láttam (az enyémet is beleértve) és láttam szifon 4-et is! A szifon szerintem jobb kijelzőben és tűző napon is marha jól látszik, ezekkel ellentétben. Aztán itt van ugye a másik telefonom, a HTC One X, aminek IPS Super LCD2 kijelzője van. Ez meg fényéveket ver mindegyikre, az Iphone-okat is beleértve!
Attól még nagyon szeretem a Goophone i9-et is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- NBA és kosárlabda topic
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest