- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Ha Gravity Box-nál hiába állítom az automatikus fényerőt, mert automatikusan visszaállítja az eredeti értékre, akkor még mivel lehetne tweakelni? Az a bajom, hogy sötétben nem veszi le teljesen a fényerőt, és fényben pedig nem húzza maxra. Valamint folyton változik normál fényben ha picit is beárnyékolódik, pedig nekem tökéletesen elég lenne ha min-közép-max lenne csak 3 eshetőség....
-
BullZeye
veterán
Akik tavaly is követték árakat, mennyire esélyes, hogy $200 körülire menjen a mostani 8magos 330 dolláros telefonok ára?
-
BullZeye
veterán
THL W8-at már nem lehet kapni, van esetleg valami alternatíva ami 5" HD kijelzős $200 körüli, és hasonlít a kinézete Galaxy sorozatra? (fehér szappantartó forma, vagy lila)
-
BullZeye
veterán
válasz
anonym1s #51481 üzenetére
Nem egészen, lehet még aznap érte mentek, vagy másnap, csak a posta nem frissít.
Csak abból indulok ki, hogy nekünk megérkezett a csomag, és 10-én, másnap reggel 8-ra ott voltam átvenni 11én. És a posta.hu azt írta, hogy 18-n kézbesítve. Paypal pedig akkor fizet, ha már van megkísérlés az átadásra. Onnantól az ő bajuk. -
BullZeye
veterán
válasz
tboldi #48548 üzenetére
Bnőmnek THL W8 így vibrált. Ez megszűnt pár óra alatt teljesen, aztán pár héttel később kakukk lett neki, be se kapcsol, hogy factory resetet csinálhassak.
Úgyhogy ha ilyesmi bajod van, az valami komolyabbnak az előzménye, legalábbis nálunk így volt, szerencsére 5 dollárral olcsóbban megvettük újra, régit meg full refundért esedezünk paypalnál (még időben csináltam claimet), és kivettem az ajándék tokot, így annyi baj van vele, hogy 2 hétig nincs telója, de legalább nullára kijön. Amúgy 2800Ft a posta kínába tracking numberrel, ha 500gramm alatt tartod a csomagot. -
BullZeye
veterán
Ha egy telefon nem kapcsol be, és garanciáztatni kell, hogy tudom lenullázni teljesen? Értem ezalatt, hogy jelszavakat, emaileket, tárol a telefon, talán képeket, stb stb. Van erre valami biztonsági kapcsoló google felületén keresztül, vagy valami okosság?
Gmail jelszó változtatás 1 opció, viszont nem a legjobb. Más ötlet?
-
BullZeye
veterán
10 év alatt képbe jön a tervezett elhasználódás, és nem fogod tudni használni.
10 év alatt vagy az alaplap megy tönkre, vagy az LCD, vagy az érintő képernyő (s5230), de így vagy úgy max 5 év múlva kukázod a telefont. Pont most indítottak emiatt vizsgálódásokat a greanpeacenél. -
BullZeye
veterán
Melyik a legújabb CN app remover? Google nem nagyon segít (úgy amúgy mostanában semmiben segít, valamit kezdenek nagyon elrontani googlenél -.-).
-
BullZeye
veterán
Minideal Special price this week
JIAYU G3S MTK6589T 193.99$(Gift:flim+original silicone case+original Earphone)
Amoi N828 MTK6589 162.99$
JIAYU G4 MTK6589T White 249.99$
HuaWei G520 Quad Core 4.5inch IPS 169.99$
HuaWei G700 Quad Core 5.0inch IPS 278.85$
Lenovo A660 MTK6577 Dual Core 112$
ZTE V967S Quad Core 5.0inch QHD 154.99$
ZTE V956 Quad Core 4.5inch 129.99$
ZOPO ZP980 2G/32G Quad Core 5inch 329.99$ discount code 145ed
THL W200 Quad Core MTK6589T 5.0inch IPS only 185$ discount code 12eas
THL W100 Quad Core MTK6589 4.5inch QHD only 148$ discount code 44ABED
-
BullZeye
veterán
válasz
Pumika1975 #40645 üzenetére
Dhgatet nézzétek meg, van paypal, és nekem tokhoz adtak tracking numbert, valamint pár nap alatt itt volt.
-
BullZeye
veterán
válasz
ekrisztian #40625 üzenetére
Ez nekem a 26 mappa copy pastjénél csinált mappaneve.copy mappákat és nem felülírta.
-
BullZeye
veterán
válasz
ekrisztian #40593 üzenetére
Filekezelőből feltelepítetem a 26 APK-t utána lementettem őket, majd kicseréltem az adatokat meg az APKkat a biztonság kedvéért, és így vissza tudtam rakni. Köszi a tippet, viszont ha van valami 100%os módszer, hogy hogy lehet felülírni használatban lévő fájlokat annak is örülnék, hisz a program megcsinálja, szóval nem lehetetlen.
-
BullZeye
veterán
Kéne egy kis segítség, és minél előbb, újra raktam a telefont, és előtte MyBackup PRO-val csináltam egy biztonsági mentést. Mindent kimentett, de a végén mint kiderült nem csinált adatbázis (mbp) fájlt, úgyhogy most van 26 APK fájlom, és hozzá 25 ZIP fájlom amiben az adatok vannak, viszont a kurva program nem ismeri fel őket...
Hova és hogyan tudom bemásolni a kicsomagolt ZIP fájlokat, zip fájlokban gondolom a beállítások találhatóak:
ez pl: com.anddoes.launcher (0.9mbyte, főleg db fájlok)Próbáltam bemásolni a mappákat Total Commander ADB pluginjával (root hozzáféréssel) a Data\Data mappába, viszont itt hiába választom, hogy felülírja, és hiába megy végig, látszólag nem írja felül, ha meg egyesével próbálom a fájlokat, akkor meg "Feltöltött fájl hiba", szóval tippek ötletek?
Gondolom Androidnak nincs ilyen csökkentett módja, ahol ezeket felülírhatom, úgyhogy tipp? -
BullZeye
veterán
Akkor ne legyen választható a HK post, pont emiatt választottam a HK postot, semmi köze nincs az SG posthoz és az ottani tűzhöz.
Úgy amúgy, ezekhez a telefonokhoz milyen headsetet kell keresnem? Gondolom Nokia fülesek kiesnek, mert azok nem túl nagy kompatibilitással bírnak. Samsung headsetek pl jók? Amit alapból adtak az elég béna.
-
BullZeye
veterán
Minideal megint alkot... múltkor több mint 3 hét volt mire megérkezett a csomag.
Most W8at rendeltem bnőmnek, direkt bepipáltam hogy HK post (még fizetem is érte 2,3forintot!), mert az SG töketlenkedett 2 hétig.
Megrendeltem hétfőn, ma ráírtam, hogy még mindig nincs tracking number 2 nap után miért is? Jajj bocsi sajnáljuk minden bajuk volt. Most nézem, jött email, naná, hogy nem HK hanem SG tracking number.Töketlen banda ez is.
Olyan szívesen megszopatnám őket, van tipp, hogy mivel?
-
BullZeye
veterán
Arra tud valaki tippet, hogy ne az SD kártyára rakja az android az idióta mappáit meg fájljait?
Pl alapértelmezetten az internal storagere rakja a
Viber mappát,
Go weather ex mappát,
busybox fájlokat,
toolbox fájlokat,
MTKlog mappát meg hasonlókat?Alapból van 5 mappa meg 5 fájl az SD kártya gyökerében, pár napos használat után meg lesz 20 mappa és 30 fájl és ez bosszant.
Huawei G300on volt ilyen:
build.prop-ba
#/*Support ICS double sdcard. The value may be external_sd or internal_sd*/
persist.sys.main_storage=external_sdEhhez hasonló van MTK6589 SOChoz és Jelly Bean-hez?
-
BullZeye
veterán
válasz
CoolBoy323 #39308 üzenetére
Néztem Cappa HSZét, de vaku kell neki a zseblámpa funkció miatt. Szóval akkor picit feljebb lévő árkategóriában, mi az ami aránylag jó képeket csinál, és jó a GPSe?
-
BullZeye
veterán
Magyarítás bármire rárakható? Fateromnak kellene egy olcsó telefon, jiayu g2 régi 512mb ICS, dual core 105 dollárért. Viszont nincs benne alapból magyar...
Van hasonló áron vakus gps telefon legalább 4" kijelzővel?
-
BullZeye
veterán
válasz
Cyborg #38856 üzenetére
Higgy valamiben, csak ne ebben
1790 pontos Huawei G300
-
BullZeye
veterán
Ezekkel az új telefonokkal használja valaki a Powerampot? Nálam a headset gombja telefonálás közben működik, viszont powerampnál az istenért nem akar rá reagálni...
-
BullZeye
veterán
Fogalmam sincs, én ezt vettem meg pár éve:
Plantronics Explorer 230Amit ráírtak, hogy 8 óra beszélgetés, és 200 óra készenlét kb stimmelt is, és azóta is csak max 30%ot esett ez az érték 3-4 év alatt.
-
BullZeye
veterán
5,7"-s telefonhoz rendelt már valaki autós tartót? Konkrétan tapasztalat érdekel, ebayen én is találtam párat, de valahogy nehezen bíznám rá a törékeny telefont, egy teszteletlen termékre, hisz a legtöbb csak 2 kemény szivaccsal fogja össze, egy kátyú azt lerepül...
-
BullZeye
veterán
Mindenhol 260 dollár a THL W8 Beyond 1/16g változat
Itt viszont jó 40 dollárral olcsóbb, miért?
Van amit nem veszek észre? -
BullZeye
veterán
válasz
Groovebaby #38483 üzenetére
Fél évig volt fent nekem Nova, aztán 1-2 dolog hiányzott, így kipróbáltam az Apexet, észrevehetően gyorsabb, kevésbé memória igényes, és jobban fut alapvetően ugyanazokkal a beállításokkal mint a Nova. Úgyhogy Novát lassan el kell felejteni, és cserélni Apex-re, 1-2 plusz beállítása van, amitől még jobb lesz, sokkal smoothabb.
-
BullZeye
veterán
Az mitől van, hogy 30megával ír az SD kártya, viszont csak 5-8 megával olvas, ez pont fordítva szokott lenni, ezért nem igazán értem a dolgot, most lementek mindent a kártyáról és formázni fogom, de baromira érdekelne, hogy mi lehet a baj sztetek?
-
BullZeye
veterán
Ömm, most hogy van backup már merek próbálgatni,
Van ez a leírás, viszont 8038as hibaüzenettel nem engedi felrakni a megfelelő fájlokat
1+2gb-os a THL W7S tárhelye, és a linkeltek 2+0,8 gigás patchek, gondolom ez a baj. Van valahol olyan, ami 4gb-os de 2+1 gigás felosztással van? -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #37996 üzenetére
Hátha valakinek szüksége lesz a későbbiekben, Joyce a minidealtől ma végre elküldte napi 2-3 nyaggatás árán a több nyelvű (multilanguage) tisztított official romot tyúklábak nélküli verzióját. Egyszerűen vissza lehet rakni, ha valamit nagyon elrontunk, kipróbálva tesztelve, van benne magyar, és kínai appokat se találtam.
THL W7S, 4GB version - 268.43M
ThL_W7.130516.JB42.V12.HD.EN.COM.8P32_MT6589_Cam3H2.rarTHL W7S, 8GB version - 272.47M
ThL_W7.130518.JB42.V12.HD.EN.COM.8P64_MT6589_Cam3H2.rarEgy kép a verziószámról:
-
BullZeye
veterán
Ha Minidealtől kell valami infó, vagy akármi, akkor kerüljétek meg Joyce-t, és menjetek rögtön Katherine-hez.
Joyce csak azt hajtogatta "no rom, no rom, no email, no email"
Katherine pedig 2 nap alatt elküldte a romot ami kellett.
(vagy legalábbis remélem, ha letöltődik felrakom, aztán kiderül)
-
BullZeye
veterán
válasz
akos727 #37699 üzenetére
(#37698) GIJoe
ez sajnos csak qhd, az már picit kevés, meg félek, hogy butított proci van benne emiatt, hogy qhd.(#37699) akos727 válasza BullZeye (#37697) üzenetére
Ez nem rossz, csak fehér minidealen épp nem tartható(#37700) CineDOG1 válasza BullZeye (#37697) üzenetére
Nem tetszik neki ez a kocka dizájn -
BullZeye
veterán
Viszont 5"on az összes telefonjuk ami minidealen kapható az QHD, HD telefonjuk csak 5,3"on van, azért ez is röhej.
és ezek mind 2050-2150 mAH-ok.
Páromnak keresek 5" HD telefont.
ZTE987, Vowney V5, THL W200, Umi S1, Star S5 Butterflyon felül van még említésre méltó telefon 200$ magasságáig?
-
BullZeye
veterán
Fiúk lányok, csináljunk már egy Proximity testet
hajmosás után max 1 nappal, telefonálás közben tegyétek már a fejetek búbjához, és nézzetek meg, hogy ki kapcsol e a képernyő, vagy marad bekapcsolva
Előfeltétel, ne láthassa a telefon a fejbőrödet csak a hajadat, valamint ne legyél szőke, csak sötét haj.
-
BullZeye
veterán
válasz
albinolynx #37540 üzenetére
Ezt jó hallani, és emailt írtál, vagy chaten írtál rájuk, vagy skypeon?
Na meg mit mondjak nekik, azt mégse mondhatom, hogy felraktam egy orosz romot, és elég hülye voltam, hogy rosszul emlékeztem, és másik telefonról volt friss backup cwmben.
Btw, egy érintetlen THL W7Sről hogy lehet teljes backupot készíteni? Jól sejtem, hogy CWM kell hozzá legalább?
-
BullZeye
veterán
Minideales romokat be lehet szerezni valahonnan? Vagy ha kérek tőlük egyet vajon lesznek olyan rendesen, és adnak is?
-
BullZeye
veterán
válasz
albinolynx #37525 üzenetére
Hát de na! Kénytelen leszek ezt művelni, de akkor is ... ez wtf?
(amúgy vicces lesz, mert nem annyira hosszú a hajam, éppen csak eltakarja a fülemet, szóval most kénytelen vagyok megtanulni hogy kell felvenni a telefonomat!)
Értem én, hogy kínai, de a Huawei G300 nem válogatott, ha valami a proximity sensor elé került, akkor bizony sötétült
Azért ezt kitesztelném több telóval is, lehet eladom, és hetente rendelek egy másik kínai csodát, és szakdolgozatot írok belőle, hogy melyik hogy reagál az ápolt hajra....
Aztán kiegészítem, hogy melyik samponra melyik hogy reagált! IT'S GONNA BE AWESOME!
-
BullZeye
veterán
THL W7Snél telefonálás közben néha ki-be kapcsolt a képernyő, erre próbáltam rájönni az elmúlt 1 napban, és kiderült mi a probléma, a HAJAM, rálóg a fülemre, és emiatt a telefon megőrül, ami hízelgő, mert tényleg szép fényes a hajam
de bazki, erre most mit mondjak?
Van tippetek, ötletetek, hogy mivel lehet kiküszöbölni, hogy telefonálás közben csak akkor kapcsoljon be a képernyő, ha elveszem a telefont onnan?
Erre amúgy úgy jöttünk rá, hogy felraktam Lewa romot, amit ajánlottak orosz fórumon, mert hogy állítólag az javítja ezt hibát pár embernél. Páromnál akinek épp hátra van kötve a haja, felvette letette 20x hívás közben és mindig 100%osan jó volt, nálam meg az elsőnél felvettem, és ki be kapcsolt -.-
Valami ötlet erre, ami nem a hajam levágásáról, szurokkal való bekenéséről szól?
-
BullZeye
veterán
Az összes új telefonnak olyan kijelzője van mint a THL W7Snek?
Reggel 8 körül jöttem haza busszal, nap szépen (konkrétan elvakított) sütött, és már hozzászoktam, hogy ilyenkor fölösleges a telefont kikaparni a zsebemből, mert úgyse látnám, de mivel csörgött, kihalásztam.
Itt jött a meglepetés, a nap konkrétan rásütött a telefonra derékszögben, és tökéletesen láttam a képernyőt, el tudtam olvasni mindent, és nem volt olyan sötét mint a G300...
Simán meg tudtam nézni egy sorozat részt, és végre nem közellenségként tekintettem a napra.
-
BullZeye
veterán
Miért van az, hogy proximity sensor működik tökéletesen (vagy hát 0cm->1cm), ha letakarom hívás közben akkor elsötétül a képernyő, viszont ha fülhöz veszem, hiába tapasztom a sensort akár az arcomhoz is, akkor se mindig sötétül el? Lehet ezzel kezdeni valamit? G300nál sose volt bajom az tökéletesen működött, ezért furcsa ez így most.
-
BullZeye
veterán
válasz
tboy93 #35853 üzenetére
Szia
Egy gyors kérdés, honnan rendelted a THL W7-et? Kaptál te hozzá szilikon tokot? Vagy csak bőr ráhajtós tokot és egy kemény műanyag tokot?
ez privátba akart menni, de most már mind1
el megy azért privátba is
Amúgy ez másoktól is kérdős, mert határozottan emlékszem, hogy szilikon tokot írták minidealen, de most közölték, hogy már pedig ők ilyet nem ígértek...és nem vagyok otthon, hogy megnézzem prt screent.
-
BullZeye
veterán
Hát ez a W7s nagyon jó, "picit" nagy, ezt még szoknom kell, nem gondoltam volna, hogy 5" és 5,7" között ekkora különbség lesz
hisz "csak" 1,8cm
pont ez a kis különbség jelenti, hogy 2 kezes telefon, és nem 1 kezes.
Viszont egyre jobban sírok a szilikon tok után, úgyhogy az a pár ember akinek esetleg van ilyen telefonja, és nem használja a fekete szilikon tokját, az nem adná el nekem?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #37306 üzenetére
Ja igen, több laptopnál rettentően zavar, hogy pixelesek, és fél méterről is zavaróan látszik a pixel rács. Na 5,7"on az 1280x720 tű éles, pixeleket hébe hóba se láttam eddig, úgyhogy akinek 5"ra kell a full HD az fölöslegesen teper.
De persze holnap fogom tesztelni huzamosabban, és ha addigra látok valahol recéket, szólok!
-
BullZeye
veterán
válasz
ouzohuto #37295 üzenetére
Nagyon NAGYON hiányzik a TPU Silicon Cover
mert oké, hogy adtak hozzá egy szép nőies virágos kemény műanyag tokot (pedig szilikont ígértek), de ha leesik az semmit nem véd sajnos, max a karcok ellen, és fogása sincs túlságosan, mert hát na műanyag...
(#37303) sfbukfenc
Ritikülömbe sajna nem fér, úgyhogy nálam marad a zseb, viszont ott egyenlőre minden gatyámba elfér úgy néz ki. viszont az előző telefonhoz képest ez tokkal együtt 240g (1,5x tömeg), ami jelentős súlytöbbletet jelent.Viszont egyenlőre imádom a telefont, gyors, Epic Citadel 56 FPS átlag High Peformance, akadások röccenések még az alap launcheren se tapasztaltam, és tényleg az eddig átlagosnak tűnik 4" telefon hirtelen játék telónak tűnik.
Alapból volt rajta fólia, amin csak egy buborék van, úgyhogy marad még egy darabig, meg adtak mellé egy pluszt. Nagyon szép és igényes a töltője, de sajnos csak 500mAh, úgyhogy az marad a régi.
Ja igen, Minideal ígért fűt fát, de még rootlva sincs, szerencsére találtam egyet orosz fórumon, és szerencsére CWM-el együtt fel is került már.
-
BullZeye
veterán
Ez bejött, beállítottam alapértelmezett foglalási egységet, aztán vissza alapértelmezett, és tádááá.
Öreg vagyok én már ehhez gyerekek....Telefon viszont nagy, nagyobb mint számítottam rá, viszont fél óra használat után mikor kezembe vettem a Huawei G300-at szinte hunyorognom kellett, hogy elolvassam a szöveget olyan pici volt a 4" XD
-
BullZeye
veterán
Megjött a THL W7s, végre...
SD kártyát viszont nem ismeri fel, egy Samsung 32 gigás elég gyors kártyáról van szó, viszont nem látja, csak "SD kártya csatlakozása".
Fat32-re van formázva, mi lehet a probléma?
Amúgy az ígért szilikon tok nem volt a csomagban, úgyhogy egy olyat még szereznem kell, ha esetleg valakinek van THL W7hez fekete szilikon tokja megvenném.
-
BullZeye
veterán
válasz
b0bcat #37254 üzenetére
Dettó azon a véleményen voltam/vagyok mint te, de aztán 3 hétig tartott míg bejött a telefon, 3 hét alatt meg a telefonok kis balszerencsével lemennek 10-30 dollárt, ott van az esélye a vámra/áfára. Emiatt picit kezdem megérteni azokat az embereket akik hajlandóak még ekkora felárral is megvenni a telefonokat. Főleg ha nincs paypal/külföldi tapasztalatuk, és tartanak tőle.
150 dolláros telefon leugrik 130 dollárra, és a 150 follárra még kérnek vámot áfát, és már 45kba kerül, így meg 43k-ért azonnal vihetik, és tuti nem hibás, mert általában ezeket kipróbálják. -
BullZeye
veterán
válasz
joiner007 #37196 üzenetére
Csak remélni tudom, hogy valami speckó JB-es kamera program, amivel ilyen szép képeket lehet csinálni
(#37201) sasa311
Ne haragudj, de ez nem a kínai shop hibája, ha a VÁM visszafordítja bármilyen indokkal a csomagot. Az a te felelősséged egyedül!
Miért az Ő hibája lenne? O.o Komolyan kérdem, mit tehetett Ő, hogy visszafordították a csomagját? Gondolom nem drogot rendelt minidealről.... -
BullZeye
veterán
Honnan lehet tudni, hogy egy CWMel telepíthető romban milyen nyelvek vannak?
-
BullZeye
veterán
Bakker, nem találom amit valaki linkelt pár napja, por-ütés-csepp álló telefont, úgyhogy kénytelen vagyok rákérdezni.
Faternak kellene valami telefon 100-150 dollár körül, por ütés csepp álló, hardver mind1, mert telefonálásra használja, a lényeg, hogy strapabíró legyen, és ne menjen neki tönkre fél év után.
-
BullZeye
veterán
válasz
Rich49 #37001 üzenetére
Ezen a képen még az is látszik, ahogy kiphotoshopolták a Samsung feliratot -.-
-
BullZeye
veterán
válasz
Turbobacsi #36417 üzenetére
Ez édes, nekem 24.e óta, azaz 14 napja lesz holnap.
(#36421) pusi1981
Én spec 20án rendeltem.Egy szép csütörtöki napon, úgy emlékszem rá mintha csak 2 hete és 4 napja lett volna.
-
BullZeye
veterán
válasz
grizlisandor #36113 üzenetére
Többet volt róla vita, csak vakítás 5" alatt, meg még 5"on is.
-
BullZeye
veterán
válasz
grizlisandor #36111 üzenetére
Mintha látnád a 4,7"on a pixeleket 720pben, így legalább gyorsabb lesz játékokhoz.
-
BullZeye
veterán
válasz
stigma #35967 üzenetére
Vegyél te is egy THL W7S-t, és akkor nem kell egyedül bíbelődnöm a hozzá való hülyeségek keresésével
Amúgy az 1 dolog, hogy kínába kimegy valaki és visszajön, de át is lehet venni ezeket a telókat? Egészen véletlenül nem "csak webshopok"?
Na meg ingyé szállítás van, úgyhogy mire visszaérne meg is érkezne 2x a telefon -
BullZeye
veterán
válasz
kamillo67 #35772 üzenetére
OTG
Otthon ráraksz a 32 gigás telefeonodra egy csomó filmet, aztán haveroddal összefutsz a kocsmában, beszélgettek egy filmről, és naná, pont ott van nálad, kell? Persze, felrakod neki pendrivera, mert kulcstartó formában hordja, aminek kitalálták annó.Vagy akárhol nincs PC a közelben, viszont át akarsz rakni pár sorozatot akárkinek, OTG kábelt akár 4-5 centis változatban is lehet kapni....gyakorlatilag elfér bárhol, de autóban egy méteres darabot is hordhatsz.
Találsz egy jó játékot ami nincs PCre/konzolra, viszont böszme irányítása van, viszont véletlenül 5-5.7" a kijelző, fogod rábököd az Xbox controllert, máris élvezhető a melóhelyeden.
Amúgy tudtommal az OTG egy szoftveres dolog, azaz drivert szinte bármelyik telefonra lehet telepíteni, és működik is. Ergó az új G4 sztem ugyanaz mint a régi, csak egy újabb firmware van rajta. Hisz a gombok világítása is szoftveres dolog, hisz ha jól emlékszem néha felvillant, csak elaludt gyakran.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
blueye #35462 üzenetére
Jön .... Július végén bemutatják, ami csúszik augusztus közepére. Novemberre ígérik a teljes kapacitású gyártást, azaz november közepére december elejére jönnek olyan 4-450 dollárért. (de sztem több is lesz, mert 2/32 itt már alap lesz, meg remélhetőleg a gyro is)
Aztán kell neki 3 hónap mire lemegy az áruk 300-350 dollárra (február), majd megint 1-2 hónap míg 200-250 lesz (március-április).
Szóval nekünk a poor népnek, akik főleg az ára miatt nem vesznek Galaxy S4-et jó, ha tavaszra használhatunk ilyen telefonokat
Meg amúgyis nagyon hülyének kell lenniük, ha jobb teljesítményű telefont kevesebb mint feléért adnak...de ne legyen igazam.
Úgy amúgy ezen már töprengtem többször, asztali gépeknél a több mag sok alkalmazásnál nem jelent semmit, itt pedig már 8 magnál tartunk, na de ki is használják a programok? Vagy itt teljesen másképp működnek ezek a dolgok, és az OS szabályoz mindent, nem a program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged