- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruf
csendes tag
Ma is okosabb lettem..."nem sietik el... játszadoznak a happy-hour os cumó küldésnél"
Igazából nem ragaszkodom hozzá csak minél izmosabb hardveres telót keresgélek minél jobb repuval/támogatottsággal 150 környék (itt még nem akkora fájdalom az áfa fennakadás)
Bárhogy is nézem, csak valami kuponos téma lenne ideális de szerencsére ide mindig bekerül 1-2 link, hogy most éppen hol és mi a sztár ajánlat
Nagy reményekkel várom a jövő hetet / ülök minden nap gép elé ezért. Itt mindig rengeteg hasznos infóhoz jutok... ha megtaláltam volna ezt a közösséget mikor még Shanghai-ban dolgoztam már rég lenne 1 normalis telefonom.
-
pruf
csendes tag
Sziasztok!
Egy karácsony után feladott rendelésnek a Pandára kb mennyi az esélye egy esetleges vám-fennakadáson?
(az már lehet meghaladná a büdzsét ha nagy eséllyel lebukna :\ )Lehet én is lecsapok egy iNew V3 -ra ezzel a kóddal de a korábban említett Neken N6 is szimpatikus.
Mi a PRO és Kontra a 2 telefon esetében?
Pl Neken-nél nehezen überelhető az Mtk**89T- s proci , ehhez képest MTK**82 a V3 nal régi történet.
Persze mindez csak laikus megállapítás.Egy hozzáértőbb tudna segíteni, ha kérhetem ?
-
KurtCobain
őstag
G3 ébreszthető a hangerőgombokkal is, tehát ha nem érném el, akkor sem lenne probléma.
Vowney-m is OGS volt és azt tapasztaltam, hogy bizonyos pontokon megnyomva, akár gyengébben is, néhány helyen és sötétebb háttérnél vízfolyásszerűen elszíneződött a kijelző. Magyarul: mint amikor az LCD monitort megnyomkodod, csak nem annyira látványosan. Nem tudom hogy ez általános probléma-e, mert nem volt más OGS telóm.
Az sem utolsó szempont, hogy tudomásom szerint nem cserélhető külön az LCD és a digitizer. Nem mindegy hogy egy 20$-os digitizert kell megvegyek, vagy egy 80$-os komplett egységet.citkar: Ezen ne vesszünk össze. Mások az igényeink.
Nem elavult, de szerintem az MT6589T veri, és hát azonos árban, hááát. Nem tudom. -
rongaucho
tag
Kösz a tippeket!
A pandawillen v889s van 72.29-ért, v889m pedig 126.99-ért, nem találom a te áradat.
A minidealt én is ismerem, azért preferáltam a tmallbox-ot, mert ott már kapásból cappa72 ROM-ja van rajta, míg a minidealesen nem tudom, hogy melyik. És egy kicsit tartok attól, hogy buherálni kelljen a telefont, mert nem vagyok nagy guru.A v889s-en gondolkodtam még, mert az JB-s (4.1), de sok olyan vélemény van, hogy ahhoz eg kevés az 512 Mb RAM, akkor meg lehet, hogy jobb az ICS-s v889m.
-
Csygusz
tag
170$ alin, nem lehetek türelmes, mert a mai napon elviszik a lenovom, és telefon nélkül maradok (vagyis van egy ájfón 3gs, de az nudli
) Szóval mihamarabb cserélnem kell.
Ha nem éri meg a Hongmi, akkor lehet, hogy Jiayu G3T lesz, ma mindenképp el kell döntenem, hogy megrendeljem az új masinériátjanakbacsi: Rendben, köszönöm a választ. Akkor kb. ugyanúgy működik, mint az ebay+paypal. Simán fizethetek közvetlenül kártyával is? Mert a többi fizetési lehetőség annyira nem szimpatikus
-
arfer
senior tag
Muhaha, olcsó Jiayu G2F ügyben fejlemény, hogy múltkor azt írta a Dealsprime, hogy ja, bocsi, nincs is raktáron, majd pár hét múlva lesz, most meg azt, hogy ja, bocsi, nem is annyiba kerül, fizessek még 62 dollárt. Hát ez egy elég komolytalan bolt, inkább kérem a refundot... Ennyit a "kalandvágyról"
...
-
-
CoolBoy323
nagyúr
vagy küldenek valami szart, és azt előbb vissza kell küldened, és csak utána kapsz refundot
ez nem bátorság részetekről, hanem bolondság inkább!
De ha megjön, akkor biztos h magam alá csinálok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest