- Mobil flották
- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
A páromnak olcsó, dualsimes telefonja van, gyenge kijelzővel. Nekem jelenleg egy Nexus S-em van. Semmi értelmét nem látom, hogy olyan betekintési szögei legyenek.
De hogy ne legyen vita, eltérőek az igényeink, pont.Egyébként, hogy egy életszerű példát mondjak:
Asztalon van a telefon karnyújtásnyi távolságon belül. Feloldod a képernyőzárat hardveresen, mert csak az időt/dátumot akarod megnézni. -
A még meglévő Se Xperia Neo-mon (nem kell valakinek? eladó...) is simán elmegy az ICS, gond nélkül. Abban pedig biza (a gyár szerint 512) csak 384 (vagy ilyesmi) mennyiségű ram van. Szépen használható. Alapállapotban (amikor a hülyeségek is futnak a háttérben), akkor 120-160MB szabad memória van, ha pucoltatok, akkor felugrik 190-205 körülre, de hát ugye ez tiszavirág életű, mer' androidos.
Aki nem játszik vele annyit, mint én, annak tuti elég az 512.
Viszont: azt vettem észre, hogy a marketről frissülgető dolgok egyre inkább hardverigényesek lesznek. Komolyan, Néhány játék gyengébb hardveren (pl. 6573, vagy quallcom 7227) a régebbi verzióval nem akadozik, az újabbal meg igen.
C.
szerk: jajj, a helyesírásom (de mék nem oyjan, mind a dörrög zultányé)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest