-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz
dethroner #129075 üzenetére
Talán ez jó lesz neked, bár nekem K6000pro-m van:
1: Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását Beállítások.
2: Koppintson a Megjelenítés És még Átküldés lehetőségre.
3: A Wi-Fi-hálózatán található, átküldésre képes eszközök listájában koppintson arra az eszközre, amelyre képernyőjét szeretné átküldeni.itt találtam:
[link] -
smilecat
aktív tag
válasz
viktorhu #125712 üzenetére
Igen, igazad van, de az előző készülékemen ez nem volt gond (Elephone P6000) ott nem volt sms összekacsolási limit.
A belinkelt programmal most ezen is megszűnt, így ha akarok akár ötöt hatot is összekapcsolok.
Az általad említett programokat ismerem, csak olyan telóra kellett küldeni üzenetet ami nem túl okos -
smilecat
aktív tag
Köszönöm, majd megnézegetem az ajánlott dolgokat!
üdv,
-s- -
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van egy Oukitel K6000 pro készülékkel, hogy sms írásnál egy bizonyos karakterszám után (gondolom az ékezetes karakterek miatt) átkapcsol mms-re, de én ezt nem szeretném. Viszont nem találtam sehol hozzá beállítást ahol letilthatnám az mms küldését.
Van erre valamilyen megoldás? -
smilecat
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #73437 üzenetére
Szia!
Nekem ez van, teljesen meg vagyok vele elégedve, ezért az árért bőven megéri.
A mintázat nem sérülékeny, mert nem egy felvitt plusz réteg, hanem maga az anyag (műanyag) ilyen.
Persze mint minden telefonnak ennek is vannak hibái. A kamera és az érintőképernyő alsó harmadának érzéketlensége, bár ez utóbbit Senator hybrid romja javítja... ami tök 1xerűen felrakható...
Itt van a topikja, érdemes olvasgatni: [link] -
smilecat
aktív tag
válasz
barrique #70251 üzenetére
Ez sem igaz, pláne a fastcardteches brigádnál... mindenre azt mondják hogy van... persze ezt minden kínai csinálja, de ők nagy átlagban kamuznak... ha fehéret rendelsz küldenek egy feketét, húzzák a feladást, aztán ha rákérdezel még ők vannak felháborodva... support=nulla azaz bármi gondot-bajod van csak mikor már dispute-ot indítottál akkor reagálnak komolyan addig mellébeszélés kamuzás ezerrel...
-
smilecat
aktív tag
válasz
Metamorph321 #70224 üzenetére
Szerintem ne rendelj onnan.
Átverős kamuzós brigád... tapasztalatból beszélek.
Ha lehet hanyagold őket, vannak sokkal jobb és megbízhatóbb boltok... -
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Ahappydeal.com-on akciózzák a Doogee DG2014-et. [link]
Kupon kód: CB0045901
167.99$ helyett 139.99$ a vége...
Gondoltam megosztom hátha valaki ilyet szeretne.üdv
-s- -
smilecat
aktív tag
Pandán akciózzák a FAEA F1-et, de ezt a telefont még sehol nem sikerült megvennem. Olyan mintha nem is létezne, pedig árban/méretben/tudásban nekem megfelelő lenne.
-
smilecat
aktív tag
-
-
smilecat
aktív tag
válasz
berigazek #54390 üzenetére
Mostanában csak onnan rendelek, kínaiakhoz képest korrektek,
mindig minden normálisan becsomagolva megérkezik... és eddig nem kellett semmire plusz pénzt fizetnem. Ha valami nem volt abban a színben előtte felajánlottak mást, nem pedig elküldték ami van. Csak ajánlani tudom őket!
-
smilecat
aktív tag
-
smilecat
aktív tag
válasz
devast #49313 üzenetére
hmm... 4.2.1-es android van rajta...ha berakok külső SD-t persze hogy engedi, de itt nem az a baj hanem az hogy az elvileg szabadon lévő 1.7gb-ot nem látja az alkalmazáskezelő... olyan mintha nem létezne... van én vagyok hülye és nem értem az egészet
Csak mert a StarN9000-en is több a hely mint ezen, pedig csak annyiban különböznek memóriailag hogy az egyikben 1GB ram és 4GB Rom (TS7) van míg a másikban 512MB ram és 4GB rom van (Star)
Vagy ennek így kell lennie? -
smilecat
aktív tag
válasz
devast #49307 üzenetére
Lehet nem jól magyarázom, megpróbálom még1x.
A tárhelynél két különálló helyet mutat. Egy 0.88GB-os és egy "Telefon memória" néven lévő 1.7GB-os területet.
Az alkalmazások a 0.88-ra települnek a másikat meg nem is látja a rendszer, nem ajánlja fel hogy átrakhatom oda a letöltött alkalmazásokat.A saját telefonomon az alkalmazásoknál ahol áthelyezhetőek a programok (Star N900-en) simán látom a saját SD elnevezésű tárhelyét ami szintén 2GB közeli, itt viszont nem, meg sem jelenik mint SD kártya, holott a tárhely létezik, megvan, hiszem saját app-ból elérem, másolni tudok rá a filekezelővel.
Olyan mintha nem rendesen lenne felcsatolva a rendszerhez, de én ehhez nem értek sajnos.
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van egy Tronsmart TS7-es telóval, hogy a belső memóriát (SD-t) csak a filekezelő látja. Azaz az alkalmazásokat nem tudom áthelyezni a telefon belső tárhelyéből ide.
Tehát van egy 1gb-os (0.88GB) Belső tárhely ahová berakja a letöltött programokat és van ugye egy 1,7GB-os telefon memória (SD) amit látok a tárhely kezelőben, de ezen kívül nem tudok vele mit kezdeni, csak a feltelepített filekezelővel ill ha rádugom pc-re.
Semmilyen más opciót nem ajánl fel az alkalmazásoknál csak akkor ha behelyezek egy külső SD-t. Viszont ha usb-n rámásolok valamit azt látja a telefon...
Hogyan lehetne ezt megcsinálni úgy, hogy az alkalmazásokat oda át tudjam helyezni.
Az előző TS7-el nem volt ilyen probléma. (csak az már nincs meg)Előre is köszi a válaszokat
üdv
-s- -
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában megőrült az sms fogadás a telefonomon. Minden sms jó esetben duplikálva érkezik egy perces csúsztatással, de volt hogy 50-70db-ot kaptam belőle naponta. Ha több emberkétől, szolgáltatótól, banktól kapok sms-t akkor is csinálja, csak felváltva... hol ettől kapok, hol a másiktól, de minden esetben rengeteget.
Van itt olyan akinél ez már előfordult és tud rá megoldást? Elég gáz, hogy folyamatosan törölgetnem kell a fontos sms-ek közül az ilyen "szemetet" és rendkívül zavaró a dolog.
Vodafonos az egyik kártya, ezen beszélek és Trémobilos a 3G amit csak email és netre használok.Teló: StarN9000
android 4.0.3. -
smilecat
aktív tag
Ha valaki tudna jó tokot Tronsmart TS7-es telóra az ossza már meg legyen szíves hol és mennyiért van, mert én néztem a HTC ONE tokjait, de nem jók hozzá, pedig elvileg annak a klónja, csak ugye 2mm-el rövidebb a teló...
köszi
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy feltelepít egy programot (weather) amit használ(na) widgetet és egyszerűen azt nem találja?
Több programot próbáltam meg telepíteni, azokat fel is rakja ezzel semmi gond, de a widgetek nem jelennek meg így nem tudom kirakni azokat a képernyőre.
Programok: digiclock widget, Sense Flip Clock & Weather...stb
Android 4.2.1
Teló: Tronsmart TS7 (rootolt - de akkor sem működtek ezek mikor nem volt az)Volt már több telefonom is, de ilyen problémával még nem találkoztam.
Mi lehet a gond?üdv
-s- -
smilecat
aktív tag
Tronsmart TS7 - vélemény
[link]Ami tetszik:
Szép forma - vékony, elegáns
Jól van összerakva, nem nyikorog, nincsenek rések sehol
Jó hang - bár lehetne hangosabb - a kihangosítás sem torz még teljes hangerőn sem
Gyors, nem gondolkodik sokat app megnyitásnál
Aránylag jó GPS
1GB RAM
Nincsenek kínai appok, google play alapból telepítve
Jó a fogása - hihetetlenül kényelmes!
2 akku
EU USB-s töltő.(igen, tudom alaptartozék, de van ahol mégsem ezt küldik, nálam akkor is plusz pont)Ami annyira nem
Puha műanyag, nagyon vékony hátlap - a plusz "TPU case" sokat dob rajta keménységben, de ha csak az alap hátlap lenne hozzá félnék, hogy benyomódik(pedig nem)
Gyengébb minőségű IPS kijelző - félreértés ne essék, még így is jó (szép) az árához képest, de láttam már sokkal jobb-szebb IPS kijelzőt mint ez.
Kissé gyenge fényerő maxon! (az én N9000-em a 1,5x-ét tudja ennek), a szélein picit sötétebb a képernyő - épp, hogy észrevenni.
Wifi erőssége néha ugrál.Ami nem tetszett
Kamera, de erről már írtak - közeli képek homályosak sajnos, de átlagban még elfogadható, auto élesség az nincs vagy csak én nem veszem észre. Az elülső és a hátsó kamerának tök más a színérzékelése, az elülső túl "meleg" színezetű amit hiába állítok át, akkor viszont nem színhelyes képet kapok. (kicsit sok benne a piros alapból)
Nem lehet hozzá kapni külön tokot!(én nem találtam)Geekbuying-ról rendeltem aug 18-án.
22-én feladták és szept. 02-án megkaptam, átment vámon mindenen, ezzel nem volt gond.
A csomagolás rendben volt nagyon, mondhatni atombiztos volt -
smilecat
aktív tag
Valaki keresett dual-simes olcsó, de "aránylag jó" telefont... talán ez jó lesz neki: [link]
Én már rendeltem innen, lehet kérni trackinget a fizetésnél plusz zsetonért, akár biztosítást is ha úgy gondolja valaki. Nekem eddig minden cuccom megjött 1 hónapon belül hiánytalanul.
Van kuponkódom is: survey 8% szept 6-ig.
Az hogy mely termékekre, nem néztem, aki akarja próbálja ki. -
smilecat
aktív tag
Tronsmart TS7 tulajoknak:
Igaz csak a 4GB-os készülékhez!
Ha volt már akkor elnézést... -
smilecat
aktív tag
Szia!
És ez megoldja a vibernek azt a problémáját hogy nem lehet normálisan hallani a telefonálót?
Mert van 3 telefon(Star N9000, Bluebo i9300, zopo zp100) és mindháromnál ezek a problémák vannak.
Vagy nagyon halk, vagy csúszik több másodpercet vagy iszonyat torz és halk a telefonáló hangja.Eddig nem találtam rá megoldást
üdv
-s- -
smilecat
aktív tag
válasz
hungobungo #12824 üzenetére
Köszi!
Ez kimerítő válasz volt, így már sokkal tisztább a dolog. -
smilecat
aktív tag
Viber használókhoz fordulnék egy kérdéssel.
Adva van a telefonom(N9000) ami ugye kétkártyás.
Az egyik slotban van a Vodás kártya ami csak sima előfizetés, a másikban egy netkártya ami T-mobile-os.
Melyiket kell beállítani a Viber-hez hogy normálisan működjön?
Értelemszerűen mindenki csak a Vodás számomat tudja, a T-mobile-ost meg még én se nagyonÉn eddig a Vodás kártyát írtam be telefonszámként, de nem vagyok benne biztos hogy az adatforgalomra a T-s kártyát használja ilyenkor. Vagy alapértelmezettként azt használja amit a SIM-kártyáknál beállítok?
A kérdés azért fontos mert gyermekeimnek is hasonló megoldáson töröm a fejem, de ugye nekik feltöltőkártyás a telszámuk és az mellé menne a netkártya pluszba, és nem szeretném ha a feltöltőkártyás számról vonná az összegeket. -
smilecat
aktív tag
-
smilecat
aktív tag
válasz
hevizms #12521 üzenetére
Mivel a Vending.apk a Gapps része érdemes így csinálni: (először is hozz létre egy GApps könyvtárat a C:\ meghajtódon, oda másold be a vending.apk-t)
A telefonra való ima másolásról nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam.Ami itt van leírva az a majdnem teljes(szükséges) GApps telepítése olyan eszközre amin nincs playstore.
Persze lehet a többi alkalmazást is telepíteni, de a Store-hoz ennyi kell csak. Nekünk így működött minden normálisan.
Neked elvileg csak az utolsó Vending.apk-s bejegyzés kell.
Ha a C:\GApps könyvtárban vannak a cuccaid ill az ADB a C:\ADB könyvtárban akkor csak ezeket kell bemásolnod a parancssorbaadb root
adb shell mount -o remount,rw /system
adb push c:\GApps\GoogleServicesFramework.apk /system/app/GoogleServicesFramework.apk
adb push c:\GApps\GoogleBackupTransport.apk /system/app/GoogleBackupTransport.apk
adb push c:\GApps\GoogleCalendarSyncAdapter.apk /system/app/GoogleCalendarSyncAdapter.apk
adb push c:\GApps\GoogleContactsSyncAdapter.apk /system/app/GoogleContactsSyncAdapter.apk
adb push c:\GApps\GoogleFeedback.apk /system/app/GoogleFeedback.apk
adb push c:\GApps\GooglePartnerSetup.apk /system/app/GooglePartnerSetup.apk
adb push c:\GApps\Talk.apk /system/app/Talk.apk
adb push c:\GApps\MediaUploader.apk /system/app/MediaUploader.apk
adb push c:\GApps\Vending.apk /system/app/Vending.apk
adb shell mount -o remount,ro /system (ha erre nem reagál, ne pánikolj, várj, de ha kilépsz az sem gond)
adb reboot -
smilecat
aktív tag
A hozzáértőket kérdezném.
Olyan programot keresek ami nem a "belső SD-re" pakolja át(app2sd) az alkalmazásaimat hanem egy általam berakott SD-re. Mert így hamar elfogy a tárhelyem ha játszani akarok
(pl Bard's Tale 1.7GB)
Mivel a telefon vagyis a rendszer úgy osztja szét a belső tárhelyet hogy kialakít neki egy 2GB-os részt így az általam berakott 32GB-os kártyára nem tudja átmozgatni az alkalmazásokat mert nem látja az APP2SD.
Van erre valami egyszerű megoldás? -
smilecat
aktív tag
válasz
csepelball #12297 üzenetére
és mi lett a végeredmény? vagy ez pókszex?
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek eladó dualsim-es telefonja? Legalább MTK6575-ös telefon-t szeretnék venni egy barátomnak.
Akinek esetleg lenne az kérem priviben keressen meg.
Amire kíváncsi vagyok:
Telefon típusa, mikor vette, milyen állapotban van, rootolt-e, memória...stb
Előre is köszi. -
smilecat
aktív tag
Az etotalk-on dual sim full active teló!: HTC T528w One SU Dual Sim Full Active DSFA Beats Audio Dual Core 1GHz 4.3" WVGA
-
smilecat
aktív tag
válasz
devast #11426 üzenetére
Már csak az kéne, hogy az mtk rendberakja az epo-s ftp szerverét (epo.mediatek.com user/pass: epo_alps) , mert innen csak kézzel sokadikra sikerült leoperálnom az epo fájlokat, a telefon nem hajlandó letölteni.
Én is ezzel küszködök, a teló nem hajlandó ezt letölteni. Viszont nem tudom hogy ezt (epo.mediatek.com user/pass: epo_alps) hová is kell beírnom mert csak automata letöltést ajánl fel a beállításoknál.
Tudsz ebben segíteni?Köszönöm
-
smilecat
aktív tag
Tudom hogy nem ide tartozik, de egy olyan tableten amin csak a bekapcsológomb van mint fizikai gomb ott hogyan lehet elővarázsolni a recoveryt?(Rootolt) Nyomhatok én bármit csak a piroshasú android figura van a képernyőn és ezt is a rom managerből tudtam eddig csak előhívni.
Elnézést, hogy itt kérdezem meg, de a tabletes topikban nem igazán foglalkoznak ezzel. -
smilecat
aktív tag
-
smilecat
aktív tag
Mint minden eddig látott képnél ezeken is tetten érhető a néhol brutális zajszűrés,(parkoló autóknál a fákon látszik nagyon) ettől függetlenül jobb képeket csinál mint az én STAR N9000-es telefonom amit 8mpx-re írnak, de szerintem az csak 5MP.
Ez valószínű 8MP-es és nem 12-13MP, mert azért annyival nem jobb a képe és ugye majdnem minden telónál variálnak ezekkel a megapixelekkel csak hogy jobban eladható legyen. Valószínű ha ebből is ki lehetne iktatni ezt a zajszűrést akkor nagyon jó képeket csinálna. Így is tetszik a képe. -
smilecat
aktív tag
válasz
orkester #10010 üzenetére
szia!
automatán átkapcsol a telefonhívásra, a netes kártya(T-com) nekem másodlagos, csak adatra van beállítva így a főkártyám (Voda) az amin telefonálok vagy sms-t írok. Nekem ezzel még nem volt gondom, mikor neteztem automatán leállította és rögtön a másik kártyára váltott híváskor, majd vissza az egész mikor befejeztem a beszélgetést.
-
-
smilecat
aktív tag
fecg21, berigazek!
Köszönöm, meglesem ezeket...
-
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Van egy STAR N9000(i9220)-es telefonom amin a gyári launchert szeretném kicsit módosítani.
Viszont nem találom benne sehol hogy hol is lehetne ezt ill azt sem ez melyik launcher.(hol lehet ezt egyáltalán megnézni?)
Amit igazából szeretnék az, hogy ne 5 lapból álljon a menüje hanem csak egyből, tehát a főképernyőn kívül ne legyenek további oldalra lapozhatós részek.
Akármit nyomtam nekem semmilyen beállítás nem jelenik meg ezzel kapcsolatban.
Kérném a márkatársakat ha tudják osszák ezt meg velem.Köszönöm
-
smilecat
aktív tag
válasz
hevizms #9573 üzenetére
Szerintem 100 pont ide vagy oda nem számít.
A lényeg hogy az egymagosok ~3500 környékén teljesítenek a 2 magosok ~5000 felett általában.
5 telefon járt nálam ebből 2db volt kétmagos 3 egymagos, hasonló eredményekkel magonként.
Amit a "márkakollega" kapott valószínűleg 1 magos készülék, vagy valami nem jól van benne beállítva.
Szerintem... -
smilecat
aktív tag
válasz
berigazek #8781 üzenetére
Szia!
Én ezt hívtam:
DHL Import Vámcsoport
DHL Express Hungary Ltd.
H-1097 Budapest Fehérakác u. 3.
Hungary
Phone: +36 1 881 7501Készségesen válaszoltak, megkérdeztem a fizetés módját: Futárnál.
Itt megmondták az összeget, nem volt gond vele.
Ki kell tölteni egy papírt amit email-ben elküldenek(doc) és azt átadni a futárnak.Ennyi.
üdv
-s- -
smilecat
aktív tag
Mit nevezünk nagyobbnak? akinek saját oldala van? a hootablet-nek is volt mégis átverés volt az egész... nem ezen múlik sajnos, hanem kinek milyen kapcsolata van a nagykerekkel milyen gyorsan tudja beszerezni az adott terméket.
Én most desonéktól képernyővédő fóliát rendeltem,( [link] ) igaz csak csomagot lehet(10db/cs) viszont az egésznek az ára 8$, így nincs túl nagy kockázata ha véletlenül nem küldenék. Meg ráér. Kíváncsi vagyok ez mennyi idő alatt ér ide, lehet pozitívan csalódok -
smilecat
aktív tag
Nézd, megpróbálni megpróbálhatod, a cucc megjön csak lassan.
Ott is van olyan védelem mint a paypalos vásárlásnál csak escrow-nak hívják (vagy hogy) és kiterjed ha jól olvastam bizonyos bankoknál az átutalásra is.
ez a cég: Desoon Technology Co., Limited [link] - mikor még én rendeltem 97.4%-on állt most 96.9%-on!
Nem véletlen az esés, ezt mind a lassúságukból szedik össze meg, hogy nincs raktárkészletük és amit szereznek azt is lassan. Én nézegetem egy ideje a feedback résznél az írásokat, no nem a fő oldalukon hanem a termékek alatt, az magáért beszél. Ott az igazi értékelés nem amit ők mutatnak!
És ezt minden ilyen cégnél érdemes áttanulmányozni, igaz én is utólag tettem ezt meg mikor az istenért sem akart megjönni a telóm. De megjött és ez a lényeg, áfa és vámmentesen.
Szóval érdemes átgondolni.ilyeneket fogsz ott látni: (persze van sok jó értékelés is)
"This shop do not have phones in stock, Carefull !!! "
"this people do not have phones in stock, Carefull !!! they will send anything to get money !!!"
"Parcel was lost and there was a very long time. And for a long time to wait the right product."
"My client was very upset - not shipped the seller, does not communicate, in an order for the purchase of put a fake tracker package. I had to withdraw the money and close the order. So sorry."
-
smilecat
aktív tag
válasz
berigazek #8407 üzenetére
Én simán megmondtam, hogy nem az van benne amit ráírtak, ha már bemegy a vámra és kibontják tökmind1...
Pont ezt szívtam be én is emléxel? csak nálam a barom ráadásul még kínaiul írta a számlát...
Így szépen elmagyaráztam, hogy nem elektronikai alkatrészek vannak benne hanem telefon - jah telefon? - mondták, akkor 27% áfa, vám nincs... fizettem, nincs mit tenni, de legalább megvan a telefon, igaz sokkal drágábban mint számoltuk.
Azért nem örülök, hogy így jártál... -
smilecat
aktív tag
válasz
Daneeka14 #8405 üzenetére
Jó választás, csak valamiért sosincs nekik(de azt mondják van).
Azt mondják ez jobb:HDC Galaxy i9300 S3 Plus Andorid 4.0 MTK6577 Dual Core 2GHz 3G Dual Sim Standby 8MP Camera
Először én is ezt rendeltem csak fehérben, majd miután mellébeszéltek a rákérdezésem után is akkor választottam egy másik S3-as klónt a Bluebo-t. Nagyon szép, nagyon jó, nagyon szeretjük.
Ebből van már Bluebo L100 FW és L100 HD változat is. Keresd azokat is szerintem.De van még S3-as klón bőven: Tinji, Tianji, Star B92M, GT-i9300, ZhouXing I9300, Goophone S3 i9300, FeiTeng N9300, Hero 9300...stb
A boltról meg már írtam véleményt.
-
smilecat
aktív tag
válasz
steve1977 #8161 üzenetére
Hello!
Mivel jön DHL vagy free?
Mert ha free akkor kb 40 nap mire ideér és nem a posta miatt. Én is ezektől rendeltem.
A singpost 6 nap, a processing time 9 az már 15, és szépen ülnek a seggükön egy darabig.
Viszont ez tényleg megjön, atom csomagolásban. Csak noszogatni kell őket. Ne hagyd élni a supportot...
A visszajelzéseket meg kozmetikázzák a főoldalukon.
Nézd meg itt mit írnak legalul: [link]Jó árakon dolgoznak, de bitang lassúak.
Iris aránylag képben van Mandy-t hanyagold...
-
smilecat
aktív tag
Válaszolt a paypal nekem:
Status
This significantly not as described dispute has been escalated to a claim.
We requested additional information from the seller about this transaction.
What happens next
The seller has been asked to respond by Oct 26, 2012. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.Kissé el fog húzódni úgy látom.
-
smilecat
aktív tag
válasz
banderasz77 #7896 üzenetére
Meg azt is melyik a csaló és megbízhatatlan oldal, így nem kell senkinek sem kérdezősködnie.
Mert van ahonnan megjön a megrendelt termék, csak állandóan pofázni kell nekik, és a nyakukon ülni meg noszogatni őket.
pl Fastcardtech.com
Nem lenne rossz oldal ha nem kellene ennyit pofáznia az embernek. -
smilecat
aktív tag
válasz
osztraksajt #7885 üzenetére
de neked előtte volt "ügyed" az ürgével? Mert arra gondolok akinek már volt azt alapból claim-be teszi míg az újaknak egyelőre csak a dispute van.
-
smilecat
aktív tag
Most hívtak a postáról.
Ez a félhülye Wang nem is írt rá semmilyen címet a borítékra. Alig tudták beazonosítani ki a címzett.
Igen, boríték... én is azt kaptam "természetesen" mint Sanyesz
De csak holnap kapom meg a postától.
Utána indul a papypal reklamáció... -
smilecat
aktív tag
No, az enyém elkeveredett... a zuglói 1.es postán van kikézbesítés helyett utánküldés van státuszként megjelölve, de majd hívnak ha megtalálták.
Akkor ezt nem ma kapom meg... pedig hogy hiányzik egy képernyővédő fólia a teló helyett -
smilecat
aktív tag
válasz
osztraksajt #7747 üzenetére
nekem az előzőnél sem ücsörögtek rajta... egy nap vámügyintézés, másnap nálam volt a teló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged