- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Ez is zarasra fog kerulni
-
sgeza
veterán
Mi a probléma a képek visszaállításával? Vissza kell másolni a telóra.
Én alkalmazásadatok mentésére a Helium backupot használom. Tökéletesen megfelelő, és nem kell root se a mentéshez, se a visszaállításhoz!
Egyébként a minap akadtam rá erre a leírásra a neten. Elvileg root nélkül lehet csinálni full backupot a telóról (még nem próbáltam, de tervezem).
Rootos készülék esetén adatmentésre egyértelműen a Titanium Backupot javasolom, teljes rendszermentésre pedig a nandroid backupot CWM alól.
Sima fájlmentés/másolás nem gondolom, hogy bárkinek gondot okozna.
Egy dolog azért mégis zavar, és sehol nem találtam rá megoldást: nem tudok úgy fájlokat (képeket, videókat, stb.) visszamásolni a telóra, hogy az eredeti készítés dátuma megmaradjon. A készülékre másolás lesz az új dátum. Ez képeknél nem akkora gond, mert azokat úgyis exif infó alapján rendezi, viszont a videók dátum szerint ilyenkor nem kerülnek a helyükre. Engem ez borzasztóan zavar. Tud valaki megoldást erre root nélkül?
-
ujvszabi
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a topicot azért hoztam létre, mert sokan data (kép, videó, stb.) visszaállítási problémával küzdenek, jómagam is.
A téma a segítségnyújtás lenne! Lehet szó bármilyen telefonról, rootoltról/nem rootoltról! Jó beszélgetést kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest