- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Mi a probléma a képek visszaállításával? Vissza kell másolni a telóra.
Én alkalmazásadatok mentésére a Helium backupot használom. Tökéletesen megfelelő, és nem kell root se a mentéshez, se a visszaállításhoz!
Egyébként a minap akadtam rá erre a leírásra a neten. Elvileg root nélkül lehet csinálni full backupot a telóról (még nem próbáltam, de tervezem).
Rootos készülék esetén adatmentésre egyértelműen a Titanium Backupot javasolom, teljes rendszermentésre pedig a nandroid backupot CWM alól.
Sima fájlmentés/másolás nem gondolom, hogy bárkinek gondot okozna.
Egy dolog azért mégis zavar, és sehol nem találtam rá megoldást: nem tudok úgy fájlokat (képeket, videókat, stb.) visszamásolni a telóra, hogy az eredeti készítés dátuma megmaradjon. A készülékre másolás lesz az új dátum. Ez képeknél nem akkora gond, mert azokat úgyis exif infó alapján rendezi, viszont a videók dátum szerint ilyenkor nem kerülnek a helyükre. Engem ez borzasztóan zavar. Tud valaki megoldást erre root nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Dark Souls sorozat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest