Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- iPhone topik
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Na, kipróbáltam a Locus Free-t, elvileg lehet vele útvonalat tervezni, gyakorlatilag meg nem tudtam letesztelni, mert a telóm képtelen volt kellő számú műholdat találni a helymeghatározáshoz.

De tetszik a progi, ebben is lehet offline cache-elni. Wifi-n becache-eltettem vele az egész várost (értelmes szintig), ez később offline módon is elővehető. Szerencsére online módban is használja az egyszer már lementett térképet, akkor a még nem eltárolt kockákat szedi csak le mobilnetről.
Ami még jó a Maps(-) -szal szemben, hogy lehet utca/házszámra keresni, és az így megtalált helyek (vagy akármilyen pont, amire rábökök a célkereszttel) POI-ként külön elmenthetők, később kategóriánként előhívhatók. Na ezekhez a pontokhoz lehet elvileg odanavigálni.
Tudom ajánlani azoknak, akik nem hardcore navigálók, de szeretnék, ha egy minimál helyigényű progi segítségével bárhol tudjanak hirtelen navigálni, címet keresni. Tud kezelni egy rakat térképtípust, nem csak google maps-et.
Aktív témák
- Synology NAS
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Debian GNU/Linux
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest