Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
Aktív témák
-
törölt tag
egyrészt:
- nemvagyunk barátok !

demég lehetünk
másrészt !
1,
-nem kiabáltam, csupáncsak próbáltam felhívni a figyelmet a mondókámra (azért is volt kivastagítva), merthogy délután már egyszer kértem ezt valakitől, aki nemreagált.
De legalább TE reagáltál, ezis valami.
2,
-a szerinted "helyesírási" hibák direkt voltak benne, merthogy énis eddig a GO SMS-t használtam, és múltkor tűnt csak fel a probléma, mikor hossssszzzúúúú Ő-vel kezdődő szöveget írtam be, hogy hirtelen csak 60 karakterem maradt !!
3,
-akkor kérdeztem a sorstársakat, hogy ők mit használnak, aztmondták Handcent SMS-t.
Na ottis volt egy ilyen probléma, miután lecseréltem a GO SMS-t arra, hogy a hosszű Ő-t a szöveg elején 100-nak számolta ( a szövegen belűl már nem)
4,
-aztán az egyik srác megtalálta a megoldást a Handcent SMS-nél, hogy a küldési beállításoknál az mms-re való konvertálást kikellett kapcsolni és utána a telot ujraindítani (ZTE BLADE)) és akkor már nemhibázott !
5,
-sajnálom, de a GO SMS-nél nemtaláltam meg az ekvivalens beállítást, ami megoldja a problémámat.
6,
-de valoszínűleg van valami másik kakukktojás is benne, merthogy ezekszerint NÁLAD a GO SMS nem használ el a hosszú kezdőmagánhangzóra felesleges karaktereket !!Remélem kielégítő választ adtam nyelvőri problematikádra, ami hasogassa a füledet

UI:
- mostjutott eszembe, miután elküldtem, hogy még azislehet, hogy BILLENTYŰZET DISZKREPANCIA VAN A DOLOGBAN.
Amit én használok az az AnySoft Keyboard, magyarítva...
-
TRob1
veterán
A kiabálás az a NAGYBETŰ
Gondolom a példa kedvéért van benne a 3 hosszú ő. 
Screenshotot akarunk!
Na még 1 utolsó idézet:
"a gsmabc kódlapra nem fértek fel a magyar karakterek, csak a balra dőlők (olasz, stb). ez van. magyar ékezeteket akkor tudsz csak küldeni, ha unicode kódtáblát hazsnálsz, akkor meg uyge egy karakter nem 7 (vagy 8?) bites lesz, hanem 16, tehát feleződik a rendelkezésre álló karakterszám is.
vannak olyan telefonok, amik engedik, hogy magyar ékezeteket írj, aztán átkonvertálják 7 bites kódolásra a küldésnél, hogy ki tudd hazsnálni a 160 karakter, de amennyiben nem unicodeot használsz, a fogadó teleonján nem fognak megjelenni, akárhogy írod be."
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom a példa kedvéért van benne a 3 hosszú ő.