- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Aktív témák
-
törölt tag
egyrészt:
- nemvagyunk barátok !
demég lehetünk
másrészt !
1,
-nem kiabáltam, csupáncsak próbáltam felhívni a figyelmet a mondókámra (azért is volt kivastagítva), merthogy délután már egyszer kértem ezt valakitől, aki nemreagált.
De legalább TE reagáltál, ezis valami.
2,
-a szerinted "helyesírási" hibák direkt voltak benne, merthogy énis eddig a GO SMS-t használtam, és múltkor tűnt csak fel a probléma, mikor hossssszzzúúúú Ő-vel kezdődő szöveget írtam be, hogy hirtelen csak 60 karakterem maradt !!
3,
-akkor kérdeztem a sorstársakat, hogy ők mit használnak, aztmondták Handcent SMS-t.
Na ottis volt egy ilyen probléma, miután lecseréltem a GO SMS-t arra, hogy a hosszű Ő-t a szöveg elején 100-nak számolta ( a szövegen belűl már nem)
4,
-aztán az egyik srác megtalálta a megoldást a Handcent SMS-nél, hogy a küldési beállításoknál az mms-re való konvertálást kikellett kapcsolni és utána a telot ujraindítani (ZTE BLADE)) és akkor már nemhibázott !
5,
-sajnálom, de a GO SMS-nél nemtaláltam meg az ekvivalens beállítást, ami megoldja a problémámat.
6,
-de valoszínűleg van valami másik kakukktojás is benne, merthogy ezekszerint NÁLAD a GO SMS nem használ el a hosszú kezdőmagánhangzóra felesleges karaktereket !!Remélem kielégítő választ adtam nyelvőri problematikádra, ami hasogassa a füledet
UI:
- mostjutott eszembe, miután elküldtem, hogy még azislehet, hogy BILLENTYŰZET DISZKREPANCIA VAN A DOLOGBAN.
Amit én használok az az AnySoft Keyboard, magyarítva... -
TRob1
veterán
A kiabálás az a NAGYBETŰ
Gondolom a példa kedvéért van benne a 3 hosszú ő.
Screenshotot akarunk!Na még 1 utolsó idézet:
"a gsmabc kódlapra nem fértek fel a magyar karakterek, csak a balra dőlők (olasz, stb). ez van. magyar ékezeteket akkor tudsz csak küldeni, ha unicode kódtáblát hazsnálsz, akkor meg uyge egy karakter nem 7 (vagy 8?) bites lesz, hanem 16, tehát feleződik a rendelkezésre álló karakterszám is.
vannak olyan telefonok, amik engedik, hogy magyar ékezeteket írj, aztán átkonvertálják 7 bites kódolásra a küldésnél, hogy ki tudd hazsnálni a 160 karakter, de amennyiben nem unicodeot használsz, a fogadó teleonján nem fognak megjelenni, akárhogy írod be."
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest