Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
+1
(Kb. ugyanezt írtam - talán épp ebben a topicban -, plusz még annyit hogy mindenki netezik, és ha nagyon érdekli, ott is meg tudja nézni előre. Nembeszélve arról, hogy nem szívja az akksit egy ilyen hülyeség, és nincs felesleges netforgalom se.)(#7502) dokee78: Nekem 4 képernyő van, és 1ik se üres, enélkül a ... nélkül se. (És 1ébként meg inkább legyen üres, mint zabálja egy ilyen felesleges dolog az akksit)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Kb. ugyanezt írtam - talán épp ebben a topicban -, plusz még annyit hogy mindenki netezik, és ha nagyon érdekli, ott is meg tudja nézni előre. Nembeszélve arról, hogy nem szívja az akksit egy ilyen hülyeség, és nincs felesleges netforgalom se.)