Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck
üzenetére
Én a legjobb ötletet adom neked (meg mindenki másnak is) ami csak létezik: Szüntesd/szütessétek meg ezeket a világ lexarabb mélszolgáltatói címeket (citromél, frímél...sok helyen még reges címnek se fogadják el ezeket, vagy csak nem ajánlják), és térjetek át vmi normálisra (pl: gmail)
Igaz hogy egy kis munkával/idővel jár (de nem vészes, én minden családtagommal eljátszattam, és én magam is 2 mélcímmel), és csak egyszer kell megcsinálni, és onnantól megszűnnek a gondok is... és ha netán még kapsz a régi címre vhonnan mélt, simán látod az új gmail-esben is (ha beállítod)
Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest