- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
megint én #26561 üzenetére
Határidő napló?
Nem is tudom...
Gmail calendar pc-n beállit, új naptár hozzáad, sms értesítés (ingyenes) aktivál mikor előtte szóljon.
Telóra CalendarPro naptár alkalmazás és Simple Calendar widget normálisan beállitva.
Nálam a Simple Calendar widgetre klikkelve a heti nézet jön be, az eseményre kattanva pedig maga az esemény popup ablakban.
google webes felületen van sok naptáram (névnap, munka beosztás, dvtk meccsek időpontjai, születésnapok, programok) és beállitva az értesítő naptáranként...
A lehető legegyszerübb, 30 perces munka után magától müködik minden!
A beosztásom 2nap munka, 2nap pihi és ismétlődéssel megadtam a szabadnapokat, éjszakás-, nappalos műszakot.
Sirály
Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest