Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány
üzenetére
Ezt semmivel sem tudtam úgy kitömöríteni, hogy jó legyen. Én már ezt abszolút nem értem.
Viszont Total commanderben legalább be lehet állítani a kódolást. Amikor zipeled megjelenik egy ablak. Jobb oldalt középen van egy "Configure" LHA ,ACE TGA alatt (magyarul nem tudom, hogy mit ír ki). Utáne megjelenik egy menü. Legalul van egy "Pack unicode names" Ott be lehet állítani, hogy UTF 8-at használjon. Valamelyiket ki kell választani. Leginkább azt amiben nincs semmi egyéb, csak az UTF 8 és a végén nincs a 127.
Az UTF 8-nak minden rendszeren jónak kell lennie. Nem is értem, hogy a vin miért nem ezt használja. Ja már értem, mert egy utolsó, szemét, mocsok ...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz azokat nem annyira szeretem.