Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Próbálkoztam a készülék saját fórumában, de ott nincs semmi mozgás hetek óta, próbálkoztam angol fórumokon is, de ott sem találok megoldást a problémámra, ezért fordulok hozzátok, mert ez egy olvasott, pörgős fórum.
Akinek Galaxy 551-ese van, kérem segítsen, hogy hogy lehet elérni azt, hogy a kihúzható billentyűzeten ha y-t nyomok akkor z-t írjon, ha pedig z-t nyomok akkor meg y-t? Évek óta sokat gépelek PC-s magyar billentyűzeten, és a z betű fenti, t melletti pozícióját szoktam meg.
A virtuális billentyűzeten el tudtam érni, hogy felcserélje a két betűt úgy, hogy a beviteli nyelvet átváltottam angolról magyarra, így a z felkerült a t mellé, az y meg le az x mellé, de a kihúzható billentyűzet beállításainál nincs semmiféle lehetőség arra, hogy más legyen a billentyűzet karakterkiosztása, és ha már van ilyen qwerty-m (direkt vettem ilyen telót), akkor használni is szeretném, de így elég zavaró a gépelés.
Néhány helyen ajánlják a shift+space billentyű kombinációt, de sajnos semmire nem jó, nem történik semmi.
Köszi előre is!
Aktív témák
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest