- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Aktív témák
-
Istwan
tag
Azé vannak kompromisszumok a Heroval-androiddal böven.:
Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat. Nincs telobeszélgetés felvevö lehetöség nincs olyan program ami jó lenne. Navi programok rá beleértve az igo-t is nagyon fapadosak, nehezebben kezeli mint a winmo rendszer. Pc-re csatlakozva külön állitani kell hogy sync vagy sd vagy net....winmo-nál egyszerre csinálja mindezt. Winmobilnál Resco magyar keyboardal, stylussal gyorsabban irtam levelet (magyar ékezeteket használva!!) mint most az androd akár magyar billentyüzetén is. No meg van a kapacitiv kijelzönek is hátránya: több a véletlen ujjal hozzáérés program inditás. Hogy aktuális legyek, winmon tökéletes az equalizeres zenelejátszó.
Az android elönyeit meg mindenki sajátmaga izlésének megfelelöen fedezze fel ha használja.Én pl. azért váltottam winmobilrol androidra, mert van 3-5-7 berendezhetö föképernyöje...és ezzel kifujt NÁLAM az elönye.
-
-
delbarta
senior tag
Nekem szerencsére volt alkalmam 2 napig tesztelgetni az omnia2-t mielőtt megvettem a desirét. Sokkal rosszabb felhasználói élményt nyújt mint ez. Lassabb, szaggat, nem az igazi. Viszont viszi a divx filmeket. Nekem ez az első érintős készülékem. Eddig azért nem vettem, mert zavaróan akadozott mind, nem felelt meg az igényeimnek. Az iphone3gs volt az első ami tetszett sebességre, felhasználói élményre, de a zártsága és az ára miatt kilőttem. Ahogy ezt kipróbáltam, azonnal tudtam, hogy megvan amit eddig mindig kerestem.
Nem hiszem, hogy bármi kompromisszum kellene ehhez a készülékhez. Ahogy megveszed már használható mindenre, ráadásul a marketből számtalan programot letölthetsz az egyedi igényeid szerint.
Szerk.: Ja, bocs, most látom, hogy te a Hero-t nézted ki.
Aktív témák
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest