Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Istwan

tag

válasz Xpod #1697 üzenetére

Azé vannak kompromisszumok a Heroval-androiddal böven.:
    Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat. Nincs telobeszélgetés felvevö lehetöség nincs olyan program ami jó lenne. Navi programok rá beleértve az igo-t is nagyon fapadosak, nehezebben kezeli mint a winmo rendszer. Pc-re csatlakozva külön állitani kell hogy sync vagy sd vagy net....winmo-nál egyszerre csinálja mindezt. Winmobilnál Resco magyar keyboardal, stylussal gyorsabban irtam levelet (magyar ékezeteket használva!!) mint most az androd akár magyar billentyüzetén is. No meg van a kapacitiv kijelzönek is hátránya: több a véletlen ujjal hozzáérés program inditás. Hogy aktuális legyek, winmon tökéletes az equalizeres zenelejátszó.
    Az android elönyeit meg mindenki sajátmaga izlésének megfelelöen fedezze fel ha használja.

Én pl. azért váltottam winmobilrol androidra, mert van 3-5-7 berendezhetö föképernyöje...és ezzel kifujt NÁLAM az elönye.

• KaoszTom

aktív tag

Nekem 2 évig volt WinMo (HTC Artemis) most fél éve van Hero és szerintem akkora a különbség, hogy nem is hasonlítható össze. :D Android szebb, gyorsabb, jobb, felhasználóbarátabb, Marketen minden van hozzá, kompromisszumot semmiben nem kell kötnöd. :N

• delbarta

senior tag

Nekem szerencsére volt alkalmam 2 napig tesztelgetni az omnia2-t mielőtt megvettem a desirét. Sokkal rosszabb felhasználói élményt nyújt mint ez. Lassabb, szaggat, nem az igazi. Viszont viszi a divx filmeket. Nekem ez az első érintős készülékem. Eddig azért nem vettem, mert zavaróan akadozott mind, nem felelt meg az igényeimnek. Az iphone3gs volt az első ami tetszett sebességre, felhasználói élményre, de a zártsága és az ára miatt kilőttem. Ahogy ezt kipróbáltam, azonnal tudtam, hogy megvan amit eddig mindig kerestem. :)

Nem hiszem, hogy bármi kompromisszum kellene ehhez a készülékhez. Ahogy megveszed már használható mindenre, ráadásul a marketből számtalan programot letölthetsz az egyedi igényeid szerint.

Szerk.: Ja, bocs, most látom, hogy te a Hero-t nézted ki. ;)

Aktív témák