Aktív témák
-
válasz
Polllen #13635 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik verziót használtad, de nekem ami fent van, az nem játszotta a letöltés után sem a flac-ot. Ellenben amikor lejár a próba idő, használható tovább, csak állandóan felugrik egy ablak, hogy vásároljam meg a programot, ami egy idő után kurvára idegesítő.
Leírtam már, hogy lehet megoldani ezt a problémát, de hátha valaki nem olvasta, akkor újra.Letöltés után az Astroval kell készíteni egy alkalmazás mentést. Mikor lejár a próbaidő törlés a marketről, majd az Astro segítségével újra lehet telepíteni a mentést. Kb. két hétig megint megy, majd újra törlés telepítés, újabb 2 hét.
Maga a törlés telepítés 2 perc, nekem a kedvenc listám is meg szokott maradni.
Egyébként 968 Ft, mihelyt lesz magyar verzió megveszem, a fiúk rajta vannak az ügyön Keeperv85, RootRulez (PH! nagyúr).
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest