- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12030 üzenetére
Tudom
Csak írtam hogy ott páran panaszkodnak (habár van néhány emberke aki mindig panaszkodik vmire), miközben folyamat ezt ajánlják adatmentésre mindenhol, külföldi fórumokon is, (pl. a CM romok fórumában)
Nekem spec. a kedvenc appom (enélkül kimaradt volna jópár újabb Rom kipróbálása/használata)
Pl. a Netcounter (forg. számláló) appom február óta használom (és a TB-nak hála, onnantól meg is vannak az adatok benne, pedig akkor még javában 2.2-es romot használtam, azóta meg 2.3.4-et)szerk: Az a lényeg, ha mentesz meg visszaállítasz, csak felhaszn. appokat és adatokat ments vele, rendszeradatokat ne (akkor valszeg nem lesz gondod). Jah, és persze rootolt tel. szükséges hozzá (de gondolom erre rájöttél az általad írt progi névből is
)
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- Társasjáték topic
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Gran Turismo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest