- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
gamek!ller #11362 üzenetére
érdekes.
Kb ilyen szövegű mailt kellene kapnod:
Eltávolította az alkalmazást telefonjáról. Töröltük megrendelését, és számláját nem terheltük meg.
Megrendelés dátuma: 2011. május 18. 11:56:32 PDT
Google megrendelés száma: ...................
Állapot
Menny.
Elem
ÁrTörölve
1
ADW Theme Bubbles
0,99 $Adó:
0,00 $Összeg:
0,99 $Fizetési mód: MASTERCARD ......
-
sssz
őstag
keresnék olyan rss/news widgetet, aminél be lehet állítani a betű színét illetve hogy átlátszó legyen a háttér és esetleg több rss-t is tud kezelni.
próbáltam a glass widgetet, egy napig jó is volt, aztán másnapra egyszerűen nem frissített és mikor újra ki akartam rakni a widgetet akkor egszerűen nem jelent meg. szóval ez felejtős nálam, mert nem naponta akarom buherálni hogy működjön.
ki mit ajánl?
-
sssz
őstag
válasz
gamek!ller #11358 üzenetére
nyugi, ha 15 percen belül voltál akkor visszakapod. e-mail kaptál elvileg a gmail címedre nem? abból kiderül minden.
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve #11357 üzenetére
na viszont most vettem észre egy alapvető hibát, ami miatt számomra sajnos felejtős lesz ez a lockscreen app
ha hívnak, akkor csak a felső lehúzható értesítési sávban jelenik meg hogy kerestek (ez ég nem is lenne baj), viszont az a sáv ilyenkor nincsen lockolva, magyarán zárt képernyő mellett is le tudom húzni. na nekem ez nem jó
mert így tutira mindenfélét összenyomogatok vele a zsebemben. kár, mert tényleg nagyon tetszetős kis app.
-
sssz
őstag
válasz
gamek!ller #11353 üzenetére
csak nyugalom, nem rögtön írják jóvá. pontosabban azt hiszem le se vonják ilyenkor, hanem kapsz egy e-mailt hogy törölték a megrendelésedet.
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11179 üzenetére
-17re teszi így azt hiszem. majd kiderül működik e. egy próbát megért.
-
sssz
őstag
válasz
donyka #11172 üzenetére
a képek a teló belső memóriájába voltak elmentve? ha igen, akkor szerintem semmit nem tudsz tenni.
Ha az sd kártyára voltak mentve, akkor ajánlom a WinUtilities Free Undelete programot. vedd ki a telóból a kártyát, rakd kártyaolvasóba, dugd ráa pc-re, telepítsd ezt a progit, futtads és ez visszaállítja a törölt fájlokat amennyiben még nem írtál rá semmit se a kártyára azóta hogy törölted őket róla.
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11167 üzenetére
fejből nem tudom pontosan melyik menüpontban, de van valahol egy olyan rész ahol fel van sorolva az összes éppen futó app, na ott kell a dialer-re hosszan nyomni és kiválasztani az alacsonyabb oom (vagy valami hasonló a szöveg) opciót. így automatikusan alacsony értéket ad neki és benne hagyja a memóriába.
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11161 üzenetére
igen, sok mindenre jó, de én csak ezt a tulajdonságát használtam. alapvetően nem erre csinálták ezt az appot, de nekem anno erre nagyon bevállt
-
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11155 üzenetére
azt hiszem ez volt az: autokiller memory optimizer
-
sssz
őstag
válasz
Speeedfire #11135 üzenetére
milyen telefonod van? pl. anno mikor szpicam volt, az volt erre a megoldás hogy egy progival benn tartottam a memóriába folyamatosan a tárcsázót. így nem tartott neki olyan sokáig hogy előhívja a számot. mert általában ha nem írja ki szerintem az a baj, hogy nem tudja előhívni a memóriából.
-
sssz
őstag
válasz
stefi68 #11119 üzenetére
ja, akkor bocsi
nem tudom mi lehet a gondotok, mert én csak simán letöltöttem a marketből a progit, beállítottam és minden gond nélkül megjelenik minden.
esetleg ha lesz időm, akkor pontról pontra leírom mik vannak nálam beállítva.
vagy ha neked vagy valakinek hasonló gondja van és ideje is van rá, akkor ő is leírhatja.
hátha így kitaláljuk hol lehet a gond.
-
sssz
őstag
Valakinél kérdés volt, hogy miért nem sikerül megjelenítenie a névnapokat a naptárwidgetben.
Nos, Stefi68 oldalán megtaláltam a megoldást (illetve remélem ez megoldást jelent annak akinek ezzel gondja van, mert nekem sose volt hála az égnek):
Ahhoz, hogy megjelenjenek a magyar névnapok két fontos dolgot kell tennünk:
-A személyes google fiókunkban a naptár beállításoknál be kell jelölnünk a magyar névnapokat és az ünnepnapokat.
-Ezután a telefonon: Beállítások -> Fiókok és szinkronizáció -> Adatkommunikáció a háttérben és Auto szinkron (bepipálva) továbbá ->Egyéni Google fiók -> Szinkronizálás Gmail
(természetesen feltételezve, hogy van Google fiók felvéve a telefonon)Ezek után a Smooth Calendar beállításainál csak meg kell adnunk, hogy melyik naptár eseményeit használja (első menüpont).
Természetesen nem csak névnapokat jelenít meg, hanem a naptár többi bejegyzését is!
-
sssz
őstag
válasz
spuros #11110 üzenetére
a launcher pro plus beállításainál van egy olyan hogy theme, ott kell kiválasztanod a témát. amugy most már jók hozzá az adw témái is.
de hanyas launcherpro plus verziód van fenn? mert úgy emlékszem csak a 0. 8.6-ban van csak témabeállítás lehetőség
szerk:
VD: vannak widget témák is, de most már van pár - az app drawerben lévő ikonokat is módosító téma. -
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #11095 üzenetére
küldtem privit
-
sssz
őstag
Bocsi, nem akartam én se támadni. csak dokee78 szavait éreztem egy picit méltatlannak, mikor ő hónapokig csak információkat gyűjtött emlékeim szerint a majd valamikor megvételre kerülő telefonjához. Talán neki nem kellene ilyen kérdéseket feltennie másnak.
tudom mi a root és milyenek a moddolt romok előnyei/hátrányai. spicam volt, amin kb hetente más rom volt
akkor rájöttem: nincsen tökéletes minden igényt kielégítő custom rom. legalábbis én nem találtam a spicara és nagyon meguntam hogy mindig volt valami gikszer,
most desire-em van.erre nem jók a "szokványos" módszerek amik rootolásra vannak.Fantasztikus a teló, a gyorsaság lenyűgöző.. nem érzem hiányát a rootnak, a helyhiányt megoldom android sdk használatával, amivel engedélyezem a telónak hogy az elsődleges telepítési helye a programoknak az sd kártya legyen. (még akkor is ha a programfejleszutője nem engedélyezte az app2sd-t). jelenleg 80 progi van fenn, 50 mb szabad internallal még mindig.Sok mindenre jó az android sdk, ha nem akarsz rootolni
a roothoz köthető programok sem nagyon hiányoznak
de lehet én vagyok a kivétel
na de ne offoljuk a topicot
-
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #11084 üzenetére
ez tutira fenn van marketen. ne kódot olvass be, hanem egyszerűen írd be a market keresőjébe az app nevét.
-
sssz
őstag
Hú de támadóak vagyunk....igazán nem tudom miért.
Pont azt írtad le te milyen vagy és hogyan állsz a dolgokhoz...van aki nem így áll, hozzá.
Az androidos telefon előnyeit root nélkül is ki lehet használni.Tény, nem minden előnyét, de azért elég sokat.
És én már láttam hogy valaki téglásított egy telót.
De ha lehet ebben a témában ne nyissunk vitát.
Mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeretne.
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
1. talán azért, mert a komolyabb készülékeket egy hozzá nem értő elég gyorsan téglásítani tudja.
Akkor meg dobhatod ki és nem biztos hogy van újra 60- 70ezred egy másikra.
2. A másik ok, hogy sok embernek se ideje, se kedve , se affinitása nincsen átböngészni sok oldalt (esetleg idegen nyelven) hogy biztonságosan rootoljon.
3. Ami egyszerűnek tűnik neked, az nem biztos hogy másnak is az. Nem vagyunk egyformák.
4. A PC-n ha elrontasz valamit akkor gond nélkül újrahúzod a gépet. a telón ez már nem olyan egyszerű.
5. Esetleg ugrik a gari ha észreveszik a rootolást.
6. Van akinek nincsen igénye rá. És ezért nem kell lenézni senkit se, aki esetleg nem akar rootolni.
-
sssz
őstag
válasz
Dark Archon #11018 üzenetére
- nem ismerem az x8-at de szerintem ahhoz külön program kell a marketből, hogy a klasszikus nézetben lásd az smseket, mert az android rendszerben magában nincsen ilyen beállítás. valaki javasolt már itt egy ilyen programot, remélem olvassa és kisegít
- bemész az alkalmazások kezelésébe, kiválasztod a handcentet , ráböksz és utána alul kikapcsolod az alapértelmezést.
- nem sokan használják a gyári e-mail klienst, mert van annál jobb is, pl a k9. abban megtalálsz mindent. -
sssz
őstag
Mennyit szeretnél rákölteni?
Ha nem túl szűkös a keret én ajánlom a HTC Desire S-t. Legújabb verziós android, nagy tárhely a programoknak (tehát azért nem kelll buherálnod hogy több helyed legyen, mert alapbál általában csak 100-140MB körül van szabad hely ezeken, de az S-en 1GB körül van).
Nem egy tepsi, tehát normálisan meg lehet fogni, ennek ellenére a kijelző szerintem megfelelő méretű, felbontású.
Függetlenül 90ezer körül van, t-nél pedig előfizetéssel is meg lehet venni, gondolom jóval olcsóbban.
És azért valljuk be...egy HTC nem gyakran hagy cserben
-
sssz
őstag
esetleg még ez: calendar widget 2 lite
-
sssz
őstag
válasz
Balázs1621 #10533 üzenetére
sajnos nekem se sikerült beállítanom,pedig minden adatot helyesen írtam be tutira mert egy másik telón elfogadta. Én úgy oldottam meg (mivel csak annyira volt szükséges hogy lássam és el tudjam olvasni az új e-maileket, reagálni válaszolni nem a telóról akartam) , hogy a gmailes accountomat írtam be a kimenő részhez. Simán elfogadta és így is a freemailes leveleket tölti ugye le.
-
-
sssz
őstag
válasz
johnny82 #10505 üzenetére
ha a gmailed látja a névnapokat (azaz simán a gmail naptárat megnyitva írja anévnapokat) akkor ennek is látnia kellene.
Én a a simpli calendar widget-et használom.ott a beállításoknál rögön az első sorban ki lehet választani az összes naptárat amit látni szeretnél a widgetben.
ha ebben sem látod a névnapokat akkor a gmail naptárjában lehet a hiba. mármint a telefonon nincsen engedélyezve a naptárban a névnap megjelenítés. mert nem elég a PC-n , a telóban is ki kell pipálni.
-
sssz
őstag
ezt most nem egészen értem.
nem lehet kiválasztani illetve megváltoztatni a naptár jelzőhangját?
Nekem Desire-em van és abban ha a naptárt megnyitod, menügomb, settings, azon belül reminder settings és ott be tudod állítani milyen hangon emlékeztessen. ebből kifolyólag be tudsz állítani egy hosszabb emlékeztető hangot is ami tovább szól majd.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10364 üzenetére
látod, mondtam hogy megéri
ha javasolhatok valamit, próbáld ki az ui settings/drawer setting/appdrawer style-nál a horizontal fling beállítást. én ezért az "élményért" ragaszkodom az adw ex-hez.
még látványra is gyönyörű milyen gyors
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10361 üzenetére
menü gomb, edit, ott pedig az x-el tudod törölni
-
sssz
őstag
válasz
andy83 #10349 üzenetére
szerintem nyugodtan. én mikor a 2.2 -es legújabb verziójára frissítettem nem mentettem le semmit se és nem volt gond.
de ha biztosra akarsz menni egyrészről nézz be a telefonod forumáb is, másrészről le tudod menteni pillanatok alatt pl a titanium backaup app-al a dolgaidat.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10340 üzenetére
Nekem személy szerint sokkal gördülékenyebbnek hat mint bármelyik másik home launcher. testreszabható szinte minden szempontból.
sajnos azt szerintem pont nem lehet megcsinálni amit te szeretnél, mármint az app drawerben átrendezni az ikonokat másképp.
de küldtem egy pü-t, az abban leírtak segítségedre lesznek szerintem
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10337 üzenetére
1. igen!
2. igen!Csak hosszan rá kell nyomni és ki tudod cserélni az ikont. -
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #10327 üzenetére
csak türelem...pár nap kell a fejlesztőknek hogy engedélyezzék az appokat minden új országra is.
Egyre bővül a lista, szerintem kb 1 hét és talán mindent láhatunk -
sssz
őstag
na, sikerült aktiválni a kártyámat a fizetős markethez
sajnos nem 1 Ft, hanem 1 USD került levonásra
-
sssz
őstag
Na akkor legalább tudom mi lehet a gond
Holnap megy rá pénz, addig majdcsak kibírom
-
sssz
őstag
hm..mondjuk éppen mínuszban van a számlám
de ez már a regisztrálás akadálya is lenne? nemcsak a vásárlásé?
-
sssz
őstag
probáltam beregisztrálni a kártyámat a google-en, viszont mindig elutasítja.
mi lehet az ok??
VISA Electron kártya, semmi extra.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
CoolBoy323 #10235 üzenetére
jelentem, nàlam a marketben 3 fül van, top paid, top free, just in:-D
de elötte a market, menü gomb settingsben àtàllitottam, hogy show all ès utàna ujrainditottam a marketet:-D
el sem hiszem! fizetös market nàlunk:-D
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged