Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
- 

RootRulez félisten válasz  Kakumix

üzenetére Kakumix

üzenetéreEbben az Easy Reminder-ben lehet eseményenként váltani a LED színét? Én Missed Reminder-t kultiválom és abban lehet.  
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Call Meter 3G-vel mérem a forgalmam. Küldtem MMS-t, kettőt is, de nem számolja a program.  SMS-nek számolná? SMS-nek számolná? Öööö, az üzenetek listanézetében néztem a haverral zajlott smsezést és láttam, hogy az utolsó üzenetben egy link van (de mikor megnyitom az üzit, ott kép van), beírtam azt a linket a böngészőbe és behozta a képet amit (elvileg) küldtem. Akkor SMS-t küldene benne a linkkel MMS helyett? 
 És ha az ismerősnek nem Go SMS-e van, meg nincsn ent a telóján, akkor hogy értelmezi az üzenetet, eleve az illetőnek nem is okostelefonja van. 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Még mindig keresném az a programot, ami előre beállított időnként csipogna nekem, hogy tudjam hányadán állok épp... Tele van a t*köm a 2 perc 4 másodperces beszélgetésekkel, ami miatt 3 percet számláznak ki.  A keresett program, minden percben csipogna az 50. másodpercben, ez elég, a búcsúra, ha már a lényeg meg van tárgyalva, de még folyna a csevej erről-arról... Tényleg bánt, ha pár másodperc miatt leszámlázzák az egész plusz percet, figyelgetni meg nem akarom folyton.  
- 

RootRulez félisten halihó! 
 Tudtok egy megbízható netfogyaztásmérőt, ami alkalmazásonként megmondja, mi mennyi netet eszik...
- 

RootRulez félisten Köszi srácok! E vót a!!  
- 

RootRulez félisten sziasztok! a "hozzárendeléseket" hogy tudom törölni/módosítani? Tehát ha pl képekhez hozzá van rendelve egy program, ami megnyitja, hogy állíthatom át. másik programra? 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Miután a DEFY-om megkapta a 2.2-es frissítést a gyári tárcsázóm, az előzményekbe a időpont helyett azt írja, mennyi ideje zajlott a hívás... Tehát ha reggel nyolckor volt hívásom, akkor nem azt írja, hogy "8:06", hanem hogy "10 órája", ami jobban bánt, ha tegnap volt a hívás nem azt írja, hogy "07.04. 8:06", hanem, hogy "tegnap". Leszedtem egy tárcsázót, a Dialer2-őt, de ebben is ugyanúgy mutatja.  Ilyen a rendszer és ezt kell szeretni vagy hol kellene keresnem erre opciót, hogy visszaállítsam olyanra, amilyen volt?  
- 

RootRulez félisten válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreNa meg is van... 
- 

RootRulez félisten Hmmm, érdekes... -> Tehát az SMS befejezésekor volt 51 karakterem még hátra, erre elköszöntem "Csűűű!!"-vel és az 51/1 lement 23/2-re. Tehát a 3 hosszú ű betű több, mint egy SMS-nyi karaktert ér.  A többinek (á, é, ö, stb...) csak egyet számolt ahogy figyeltem. A többinek (á, é, ö, stb...) csak egyet számolt ahogy figyeltem. Módosítanám a tapasztalatot, a hosszú ő is kaki, de csak egyszer von le ertük sokat, Tehát Ő-vel vagy Ű-vel kezdek egy SMS-t és 160 karakter helyett 69-ről indulok.  
 Sőt ha 32 sms-nyi szöveget küldenék, a 2. rész már 63-ról indul. Lehet jön vissza a Handcent.  Nem is emlékszem mi volt vele a galiba, ami miatt áttértem emerre, minnyá visszakeresem... Nem is emlékszem mi volt vele a galiba, ami miatt áttértem emerre, minnyá visszakeresem...Polllen jaja tudom,de ezt már egy opcióval anno a 3310-esbe is meg tudtam oldani... 
- 

RootRulez félisten Srácok!! Mit/hol kell átállítanom, hogy SMS írás közben ne kezdjek másodikat üzenetet ~90 karakter után? GO SMS Pro is meg a gyári SMS progi is ezt csinálja.  Nem találom mit kéne átállítani.  Volt róla szó, de nem találom.  (#12698) vss Köszi, lejegyzem! Mások is írhatnak mással.  
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Aki leszedte a "gyári" magyar K-9 Mail-t az írja már meg, hogy milyen telón használja, milyen android verzióval és hogy megy-e neki jól vagy vannak esetleg problémái... Köszi: RR 
- 

RootRulez félisten válasz  Dark Archon

üzenetére Dark Archon

üzenetéreA jorte miért nem jó rá? kiteszed widgetnek 2x2-esbe és heti nézetesre álítod, máris látod az aktuális hetet és az eseményeket... nicsak: [link] 
- 

RootRulez félisten válasz  erikke17

üzenetére erikke17

üzenetéreMár van félig-meddig magyar is belőle, eddig bejön.  
- 

RootRulez félisten Aki szereti a Zeam Launchert és szeretné magyarul, annak szinkronizáltam!!  
- 

RootRulez félisten Skacok! Most sincs még senkinek sem percenként csipogó progija? Illetve minden befejezett perc vége előtt csipoghatna... 
- 

RootRulez félisten Facebook kliens magyarul? 
- 

RootRulez félisten válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreÖööö, én valahogy összehoztam, de nem tudnám még egyszer  2.2-es frissítéskor is inkább csináltam róla biztonsági frissítést...  Tarifák összevonásával mahináltál? 
- 

RootRulez félisten K-9 Mail magyarul! 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Most se tud senki sem olyan programot, amivel a telefon WiFi vevővé alakítható? 
 USB a gépbe telón wifi bekapcs és mehet a "jelvadászat", hasznos lenne...
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Nem akart meni a mobilnetem USB-vel a gépen, erre ajánlották a EasyTether Lite programot, egyszerű bekonfigolni... Ebből jött az ötlet, van-e olyan program, amivel a telót USB-s WiFi adapter ként használhatnám? Tehát Wifi vevőjével kapnám a jelet az USB-n meg tolná a gépnek, mint egy USB-s WiFi adapter 
- 

RootRulez félisten Simple Sound Profile Widget, hangprofilok könnyen gyorsan - Magyarul Még pár progit linkelgetek itt is, de rövidesen csak ott lesz, hogy ne ezt offoljam.  Mert akkor mindeg ylenne, ha az nem lenne. Mert akkor mindeg ylenne, ha az nem lenne. 
- 

RootRulez félisten Itt egy újabb magyarított program! Név szerint: Missed Reminder.  
 canniball: Szerintem ami már fent van az is magyarosodik, max újra kell indítani a telót. Egy próbát mindenképp megér. Egy próbát mindenképp megér. 
- 

RootRulez félisten válasz  canniball

üzenetére canniball

üzenetéreMondom én, sztem moreloale2 kell neked.  Ez akkor kell, ha egy telefon nem tartalmaz magyar nyelvet, emiatt magyar lokalizációt sem. Ez akkor kell, ha egy telefon nem tartalmaz magyar nyelvet, emiatt magyar lokalizációt sem. Tedd fel és add hozzá a magyar nyelvet, akkor a programok, amik támogatják a magyar nyelvet, azok magyarok lesznek. Tedd fel és add hozzá a magyar nyelvet, akkor a programok, amik támogatják a magyar nyelvet, azok magyarok lesznek.
- 

RootRulez félisten Újabb magyar programom: [link]  
- 

RootRulez félisten Tettem egy próbálkozást, ahova tehetjük ezek utána magyar (nyelvű) programokat..  
- 

RootRulez félisten 
- 

RootRulez félisten Láma kérdés, de hova telepíti a teló a progikat?  Rootolva van, nézelődök mindenfele, de nem találom.. Egy helyen van minden program? Rootolva van, nézelődök mindenfele, de nem találom.. Egy helyen van minden program?
- 

RootRulez félisten Használja más is az ES File Explorer-t? Nos én igen és elkezdtem magyarítani, leköteleznétek, ha páran letesztelnétek különböző mobilokon.  Innen letölthető, az archívum jelszava: RootRulez 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Most sincs még rendesen működő, percenként csipogó progi? Senki sem talált?  
- 

RootRulez félisten válasz  St3ven

üzenetére St3ven

üzenetéreÉn is erre esküszöm.  átlátszó is lehet és a szöveg színe fekete, így nem gáz világos háttérnél, hogy átlátszó a háttér... Más apropóból töltöttem fel a képet, de itt látszik, nálam hogy fest a SIMI a két szélső kicsi. átlátszó is lehet és a szöveg színe fekete, így nem gáz világos háttérnél, hogy átlátszó a háttér... Más apropóból töltöttem fel a képet, de itt látszik, nálam hogy fest a SIMI a két szélső kicsi. 
- 

RootRulez félisten Most GO SMS elkezdte nekem is kétszer küldeni az SMS-eket.  Lehet megyek vissza Handcentre... 
 (miért is váltottam GO-ra róla? ) <- megvan ) <- megvan
- 

RootRulez félisten válasz  Tesztelo.hu

üzenetére Tesztelo.hu

üzenetéreDe maga a telefon se számolja a másodperceket, amíg nem veszik fel, azaz kicseng.  
 Gondolom ebből ki lehet nyerni akkor ami nekem kell...... Illetve nem nekem, hanem a programozónak  Szóval akkor senkinek sincs használható időnként csipogója?  
- 

RootRulez félisten válasz  elfelejtette

üzenetére elfelejtette

üzenetéreÉrtem én, de WiFin gyorsabba a gyári és akkor az adatforgalom nem számít.  Akkor nincs olyan app, ami számolja a hívásidőt és figyelmeztet előre beállított idő elteltével? 
- 

RootRulez félisten Még valami! kéne nekem egy program, ami beállított időnként csipog nekem, konkrétan az kéne, hogy minden perc 45. másodpercében csippanjon, feltettem ezt a Call Controlt, beállítottam a 45mp-et és 45 másodpercenként csipog, tehát 0:45, 1:30, 2:15, így csipog, holott nekem úgy kéne, hogy 0:45, 1:45, 2:45,m hogy ne 3:02-ig tartson egy beszélgetésem, hanem 2:56-ig.  Ráadásul nem is akkor kezdi az első 45-ös számolást, mikor felveszik, hanem mikor hívást kezdeményeztem, tehát, ha 10 mp múlva veszik fel (addig kicseng), akkor már 0:35-nél csipog is, aztán 1:20-nál  Szal a kicsengést is beleszámolja... Szal a kicsengést is beleszámolja...
- 

RootRulez félisten Sziastok! Motorola DEFY-om van, de talán a problémám nem is márkafüggő... Tehát: Kijött a 2.2-es frissítés, feltettem, erre az AnySoftKeyboard azt csinálja a gyári böngészővel: Ha lefektetem a telót, nem csinál kis szövegdobozt, és amikor hszt írok a fórumon, nem látom amit írok, tehát ehelyett: Ez van, mikor hszt írok a sima böngészőben.  Opre miniben jó, de WiFin a gyárit használom... Opre miniben jó, de WiFin a gyárit használom...Mi miatt lehet? 
- 

RootRulez félisten válasz  flushman88

üzenetére flushman88

üzenetéreSB tv-t ismerem, nem tudom van-e olyan TV-adó benne, ami közvetíti a meccset, de hátha... 
- 

RootRulez félisten válasz  sgamez

üzenetére sgamez

üzenetéreA Connectify elvileg erre való, de eddig nem sikerült működésre bírnom haver laptopján...  
- 

RootRulez félisten stefi68 megcsinálta a Launcher Pro 0.8.6-os verziójának magyarítását is.  
- 

RootRulez félisten Én nem erőltetem az ilyen naptárkiírós widgeteket, jorte tökéletes, kirakom 2x2-be és látok minden amit kell...  milyen nap 
 hanyadika
 névnap
 esemény (ha van)
 szóval ennyi ... ja meg ha beállítom, hogy hanyadik hét van.  
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Nincs olyan droidos MSN kliens, amivel lehet hangcsevegést folytatni?  
- 

RootRulez félisten válasz  Speeedfire

üzenetére Speeedfire

üzenetéreES File Explorer tudja, én azzal csinálom 
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Tomato firmware
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

SMS-nek számolná?
 SMS-nek számolná? 

Tedd fel és add hozzá a magyar nyelvet, akkor a programok, amik támogatják a magyar nyelvet, azok magyarok lesznek.
 Tedd fel és add hozzá a magyar nyelvet, akkor a programok, amik támogatják a magyar nyelvet, azok magyarok lesznek.