- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
S e t h #36860 üzenetére
Erről csak egy szösszenet: Kb. 2 hete volt itt após, tavaly óta ájfón 4gyel nyomja (előtte 3as volt neki). Aszondja nekem, azt mondják elég sok plusz van a 4esben a 3ashoz képest, de én nemigen vettem észre.
Mondom neki, van benne hangérzékelés, használja? Nem! Hol? Hogyan? Mi?
Mondom na lássuk. Meglett. Mondom hívja fel a lányát, hogy csak mondja a nevet. Mondja, semmi. Oda tartja a szája elé, mondja jól artikulálva, erre felhív a telefon vki full mást... aszondja ezekszerint mégse annyira tudja.
Közben meg cseng ki vhkinél. Mondom hívod ám az illetőt. Erre: Jaaa?
Ennyit az ájfón júzerekről. (Anyám főnökét most nem említeném, de ahhoz képest após full profi
)
-
TRob1
veterán
válasz
S e t h #36856 üzenetére
Én meg csak akkor váltanék ha elmenne az eszem, vagy full sznobbá változnék így hirtelen.
Szoftverek miatt teljesen kizárt, MINDEN van droidra amire szükségem van, sőőőőt, sztem túl sok is van mindenből (nem csak sok xar - mert azért az is akad bőven, hanem sok appból tudnék más alternatívát is használni az épp használatos helyett, de ugye 1 elég egy fajtából - legalábbis nekem)
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #36818 üzenetére
Go ki az erdőbe egy hétvégére sátrazni...
(#36819) hodostamas:
Jó, én a tisztességes, normál emberekről beszélek, nem a közösségioldal függőkről.Egyébként az ilyen fb és társaiban nem lehet kikapcsolni külön hogy ne használja? Miért megy rá eleve? Mutatja a tolvajoknak hogy nem vagy otthon? Vagy mifene?
ui: Nálam a telepített kb. 60 app 90-95%-a nem akarja használni (a maradék meg eleve navi vagy geocaching app. A fényképező appnál meg vki vagy bekapcsolja, vagy kikapcsolja
)
-
TRob1
veterán
válasz
GrandeP #36816 üzenetére
Egy állandóan futó app biztos hogy fogyaszt... persze a wifi is... de mint a képek is mutatják, sztem felesleges ilyen appokkal játszadozni. Igaz, vannak akik mást állítanak erről (de mindig van mindennek ellenzője és pártolója is, ugyebár
)
A gps csak akkor fogyaszt, ha használja is vmi app (mióta megvettem a telefont tavaly januárban, nem volt még kikapcsolva "kézileg" a gps
) Úgyhogy nyugodtan meg lehet a képernyő helyet spórolni az ilyen gps ki/be ikonokkal/widgetekkel.
-
TRob1
veterán
válasz
GrandeP #36813 üzenetére
Azzal kíméled az akksit, ha vmi figyelő app folyamatosan fut és fogyaszt?
Logikus (az ilyen és hasonló logikákról szól a 21. század. Lásd pl. a most aktuális Instagram nevű csodaappot: xar felbontás, semmit nem érő 1:1-es képarány, az esetek többségében túleffektezett, valótlan kép a világunkról, ellenben kaphatsz jó sok lájkot rájuk.
).
Nézd meg mondjuk ezeket a képeket az akksiról (katt rájuk hogy lásd nagyban). És nem volt akksikímélő, folyamatosan futó figyelő app.
-
TRob1
veterán
válasz
cyberNetIQs #36790 üzenetére
Ejj de vastag vki.
(Én pl. meg még "ingyen" se szeretem
)
Tudtommal még nincs rá normális megoldás... próbálkoznak mindenfélével, vagy összejön, vagy nem. Már asszem itt is volt róla szó párszor.
Adatok/cache törlése aztán uninstall... mégegyszer feltenni és eltávolítani... Titaniummal leválasztani Marketről és azzal eltávolítani... ilyesmik. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Most nézem és ezek szerint tényleg így van:
"For every friend who joins and installs Dropbox, we'll give you both 500 MB of bonus space (up to a limit of 16 GB)!"Ennek örülök.
(#36758) hodostamas:
Egyelőre (és nem egyenlőre). bocs.A tortát szeleteljük fel egyenlőre, de egyelőre nem eszünk tortát. mivel épp nincs senkinek szülinapja.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #36756 üzenetére
Őrület lenne?
Szerintem az egyik leghasznosabb "találmány" manapság.
Egyébként legálisan is elég könnyedén növelheted a tárhelyed kb.13-14 gigáig (már ha szükséged van rá)szerk: Hoppá!!! Most nézem, 14,4-ről megugrott 21,4-re a helyem.
Nézem a státuszt, és úgy tűnik, hogy mostantól 500mega meghívásonként az eddigi 250 helyett (visszamenőleg is). Legalábbis ezt következtettem ki.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #36746 üzenetére
Gondolom számítottatok rá (azért előbb-utóbb csak feltűnik a db-nak hogy "csak úgy" fogynak a terrányi tárhelyek)
(#36743) F-ECT$ :
Gondolom akiknek legálisan lett, azok kapnak előtte (vagy lejáratkor) értesítést, és a felhasználókra bízzák hogy mit hagynak fenn, és mit törölnek (tippre vmennyi "átfutási" idővel) -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #36701 üzenetére
Hát persze, akik megveszik és megelégedéssel használják, azok szerint mindenképp (Jah, és ez nem az én gondolatmenetem/logikám, csak ismerem az embereket meg sokmindent olvasok/látok/hallok.
)
Én egyébként nagyon nem szeretem az almát és fanjait, de ilyet nem írhatok, mert kikapok.Már akkor is rosszul vagyok ha vki ájfón témát használ a droidján, vagy ha vki pl. egy bizonyos launcher (.) oldalán ájfón szerü feature-t kér a köv. verzióba. Viszont ilyenkor ha elküldik őket a fenébe - mert el szokták, akkor mindig jókedvre derülök
)
-
TRob1
veterán
válasz
Gardoni #36624 üzenetére
Pl. innen is frissítheted, 2 hete fenn van (Én is innen frissítettem, nem vártam
)
-
TRob1
veterán
2 hét múlva a Gugli is megdob bennünket egy ingyenes online tárhellyel: Google Drive
-
TRob1
veterán
Na a GoBackup-ba máris belekerül a Calllog backup&restore.
Changelog:
1. (Improve) Fix unable to backup app issue on some device;
2. (New) Add calllog backup&restore support;
3. (New) Add export contacts and messages feature(Long press backup item);
4. (New) Add app icon display when backup&restore;
5. (New) Add app data backup&restore support on some ICS device;(#36515) petipetya:
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36469 üzenetére
Tudom.
Aztán ez az új lehet hogy mégiscsak örökös lesz a hátécséseknek... nem biztos hogy lehet hekkelni, vmi új sensevel kapcsolatos (lehet hogy alapból benne lesz?
És vmi olyasmi, hogy ahogy először beállítod a telefont, automatikusan kapod is az 50gigát)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36462 üzenetére
A film csak példa volt a mostani helyzetről... de tudod hogy minden fejlődik (és a tárhely méretek meg hátha nem követik), te meg valszeg még sokáig szeretnél élni.
Sokáig ott volt az aláírásomban, csak "megteltem" és kivettem: min.us (10giga ingyen tárhely, meghívásonként + 1 giga)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36459 üzenetére
Ezért nem szeretem a box-ot.. még mappát se tudok behúzni úgy ha nagyobb mint 100 mega (de fájlonként jóval kisebb, képekről van szó) Pedig a terv az volt, hogy berántam a mostani Fotók mappám (35giga)
Úgyhogy a box-ot nemigen tudom használni, hiába ad ekkora tárhelyet, ha használhatatlan. Marad a Min.us, oda van pc-s és droidos kliens is (és már azt is feltornáztam 50gigára)Csak azt hiszed hogy elég lesz életed végéig (ugyan már, mikor már most vannak 50 gigás filmek pl? Pár év múlva örülsz ha az 50 gigára feldobhatsz pár fotót
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36457 üzenetére
Apósnak torrent? Jó a db. És torrentnél kell várnia, így meg "nem".
Jah, kb. így van, de ne te töltsd, automatikusnak kell lennie, be kell állítani a winben az auto lejátszásnál a képre és a videóra a dropboxot (és ugye vagy fényképezőről, vagy vidkamról, nem úgy megy hogy akármilyen képeket csak bedobsz a db mappádba
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36455 üzenetére
Beledobom a "közös" mappába, a másik meg csak annyit lát majd vmikor, hogy érkezett neki vmi, úgyhogy nem kell őszülni senkinek.
(És bőven jobb mint pl elutazni 100 km-t ezért, vagy kiírni+postázni... ezek a példák most az apósomra vonatkoztak
)
szerk: A lassúság meg nézőpont kérdése: Én még emlékszem mikor éjféltől reggel 7ig ment mindig az "olcsó" net (akkor volt olcsó ha nem szakadt meg, mert újracsatlakozásnál még1 díj), és reggel örültem ha lejött egy album, de volt hogy még az se mindig
(Na nem flac, mert akkoriban az még nem volt) Aztán jött a 384k-s adsl, na az már maga a megváltás volt (és mikor sávszélt emeltek 512-re, akkor meg már maga a mennyország volt
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36451 üzenetére
De sztem te találtad ki.
Bizonyítékot akarok!!!
Úgy értem, hogy nem kapsz 3gigát ha Androidról uploadolsz meg még 3 gigát ha Pc-ről, hanem összesen szerezhetsz 3gigát fénykép/videó feltöltéssel... csak ugye PC-vel könnyebb elérni (legalábbis nekem az 5giga az kb. egy mozdulat volt a vidkam sd-jéről)
Tehát: nem adódik össze, 3 + 3 giga, hanem összbe lesz 3 giga.ui: Tudom hogy nem mondtad, nem is azért írtam, hanem csak úgy (hogy felébresszem a csalók lelkiismeretét
)
Mondjuk a 4giga nekem kevés lenne (van benne azért pár cuccom, és volt hogy dvd-t osztottam meg ezzel azzal még ezek mellett), de az aktuális 14,4 már bőven... (a többire meg ugye ott a többi tárhely) -
TRob1
veterán
válasz
draco31 #36439 üzenetére
Pengénél már válaszoltam, de legyen, ide is beszúrom
:
"A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program."
Valamelyik zenelejátszó app (MortPlayer, N7 Player, PlayerPro...): Ezek mind sokkal okosabbak, mert ezek mindig azt játsszák, amit Te szeretnél hallani, és nem azt amit a rádiósok.(#36440) kymco:
A közösségért mindent. -
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36436 üzenetére
Akkor én is kiegészítenélek
A PC-n ha 1 azaz egy képet feltöltesz, kapsz 500 megát, és ezután minden 500 megányi kép vagy videó után kapsz 500at 3GB-ig (én még 5öt kaptam). Nem tudok az Androidos 100megákról, eddig sehol nem olvastam (mondjuk telefonról annyit nem is töltöttem fel).
És nem adódik össze az Androidos meg a PC-s dolog, összbe lesz 3 giga a legjobb tudomásom szerint.db beta (bocsi
)
ui: Én a 23 Gigát se csaltam, nem is fogom.
(Nekem többet ér a becsület
)
(#36437) kymco :
Mert nincs is ilyen. -
TRob1
veterán
válasz
Richee11 #36434 üzenetére
Alapból 2GB, ha vkin keresztül reggelsz akkor 2,25GB, ha megcsinálod a Get Started feladatokat akkor +250MB, és ezután ha vkit meghívsz és reggel megint +250MB/fő - ezt 8GB-ig lehet, vagyis alaphelyzetben 10,5GB-od lesz... ha használod az Androidos verzió automatikus fényképfeltölotését vagy a PC-s beta verzióét, akkor még 3GB-ot szerezhetsz (mikor kezdődött ennek a beta tesztje akkor még 5-öt lehetett
).. illetve van egy kis csalás is mostanában, 2évre lehet még 23 GB-ot szerezni... Illetve még itt is szerezhetsz 5x128megát, azaz 640-et.
-
TRob1
veterán
válasz
XP NINJA #36388 üzenetére
Ha beírod Play-be hogy Podcast, sztem dob párat.
(#36387) tvamos:
Hát ez nem kifejezetten navigáláshoz meg túrázáshoz való program.Hanem inkább kifejezetten GeoCaching-hez és Gps Games-hez.
Persze attól még nem kellene lehalnia ha megmutatja hogy épp hol vagy.
-
TRob1
veterán
válasz
Bukk900 #36383 üzenetére
És le is szedi 1 hét alatt minden nagyításba nyolcszázezer fájlba, mi?
Ha mondjuk kb. full nyugat Mo-t szeretném, akkor hogy érdemes? Megtalálni kb. a közepét, és úgy megadni a kb. kilométert körbe? Illetve mennyi helyet foglal nagyjából?
(#36382) punky10 :
(Semmi sem tökéletes, de a tökéletlenek között a legjobb, vagyis a legkevésbé tökéletlen
)
-
TRob1
veterán
válasz
raziel01 #36372 üzenetére
Az lehet, de ha csak maradunk a Launcher Pro-nál, és a legrosszabbat számoljuk, akkor is asszem a 49millájából futja évi 22-23ezer Ft-ra.
ui: Egyébként pl. mikor volt a 22-23Ft-os akció, a gugli akkor se fizetett semmi pluszt az akcióban részt vevő appok fejlesztőinek, ugyanúgy a 70%-ot kapták abból a bevételből (ami kicsit sem volt kevésnek nevezhető
) - Ezt csak úgy érdekességképp mondtam, mert akkoriban többen találgattak, hogy biztos fizet vmi kompenzációt a gugli.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #36360 üzenetére
És ha elhunyt vagy utcára került? Vagy bármi más ami miatt nem tudja folytatni? Vagy elég lett belőle a pénz, és most éli a millerek életét, és naponta hálálkodik meg röhög a "lúzerjúzereken" (
) hogy az ő művét választották a sok ingyenessel szemben. Sose lehet tudni...
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #36029 üzenetére
Időjárás előrejelző egy backup appba? Miva?
Nem ittál eleget?
Tedd fel a Go Weather-t (vagy bármelyik további fos időjárás appot), csinálj róla egy szkrínsátot mikor épp a neked megfelelő időjárást mutatja, és már is van backupod az időjárásról. Aztán ha vissza akarod állítani, csak beállítod háttérképnek és kész is (többen azt mondják úgy is, hogy azért használják mert jól néz ki, hát így ugyanúgy fog kinézni, csak mindig a számodra megfelelő időt mutatja majd
)
-
TRob1
veterán
Nah a múltkor említett
Go Backup felkerült a Play-re (Marketra) is.
A 2 akkor felmerült problémára: Egyik köv. verzióban lesz Call Log Backup is (eleve tervben volt), és lesz felhőbe mentés is (azért kell az account)szerk: Illetve már másnap Play-es lett
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #35978 üzenetére
Az lehet...
Tényleg, ezentúl szeretném ha itt mindenki magázna. Hölgyeim és Uraim! Öröm Önökkel "topikolni".
Nem ám, csak viccelek, igazándiból én azt szeretném, ha életem végéig tegezne mindenki akivel szóba állok (még a hülye telefon is).
Az a legjobb ha valahogy így szólítanak meg: Gyere, fizetek neked egy sört (meg egy felest). -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #35974 üzenetére
Tudom hogy nem számít, de +1 szavazat a tegeződés mellett.
Utálom ha egy program magáz (vagy egy kölök)
Sztem 100 emberre jut vagy 5-6 beképzelt/sznob (szerencsére személyesen nem ismerek túl sok ilyent), úgyhogy az nem "veszteség" ha ők nem használják a tegeződő programokat.(Tudom, megint eléggé nyers voltam szokás szerint
)
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #35953 üzenetére
Nem is tudom hogy élhetted eddigi életed a Note nélkül... meg azt se hogy Én hogyan, mert annyira meggyőző volt a válaszod, hogy meg is rendeltem 1 példányt (remélem holnaptól napi szinten várnom kell nekem is minimum félórákat-órákat vmire, hogy kihasználhassam
Habár az ilyen esetekben 3,5 colon is egész jól el tudtam ütni az időt pl. az Andokuval vagy a madarakkal, és a Cool Reader is egész remek volt...
Nincs vmi 15 colos telefon? Nekem az lenne a tuti...)
Válasz már nem kell (értek mindent
), így is több lett az off a témával kapcsolatban, mint eredetileg terveztem.
(#35959) aggleány :
Nem hiszem hogy bármelyiket is túlzottan szeretnéd vagy elégedett lennél vele... amennyi telefonod volt már (és asszem tab-ot is vettél, nem?). -
TRob1
veterán
válasz
grotib #35941 üzenetére
Pont nem túlzás, mert ez ilyen köztes megoldás... se nem tab, se nem telefon, nem is jó semmire se igazán. Vicces hogy ha vki "hagyományos módon" szeretne telefonálni, ahhoz is már 2 kéz kell... sőt, kicsit hosszabb beszélgetésnél kell szólni a másik félnek, hogy bocs, visszahívlak fél óra múlva, kell pihentetni a kezeim kicsit.
A helyzet az, hogy ez azoknak van "tervezve", akik már nem tudják jó dolgukban, hogy mit csináljanak... elvesztették a realitás érzéküket... -
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #35937 üzenetére
Egy ilyen valami már be sem fér egy normális női kis táskába (retikül). És a telefonálás is marha kényelmetlen lehet vele, meg hülyén is néz ki. (max netezni vagy olvasni, de azokra meg van olcsóbb és jobb alternatíva is)
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #35930 üzenetére
És akkor telefont nem is használsz már csak ilyen semmire se jó valamit?
(Egy kézzel még felvenni se lehet
)
ui: Nem akartam írni (tudom, jobb is lett volna
), de nem bírtam magamban tartani. Rohadtul érdekel hogy kik és milyen megfontolásból használnak ilyesmiket (1 tippem van: feltűnési viszketegség a betegség neve
, de lehet hogy van több ok is amikről nem tudok)
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35845 üzenetére
Sztem jobban jársz ha olvasol vmi könyvet (lehet telefonon is, az nem is merít annyira), vagy vmi Sudoku és társaival játszol. Szintén nem merít annyira, de mindkettő jót tesz (mármint az olvasás és a logika fejlesztése).
(Vagy a zene és pihi)
ui: És a fentebb említett elfoglaltságok senki másnak se válnak a kárára.
(Nem ám hülye 3d-s játékok telefonon, meg a filmek...
Az időjárás és óra widgetekről meg ne is beszéljünk
Mert ugye vki meg azokat bámulja folyamat, mint egy filmet
)
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35838 üzenetére
De az 1 kicsit beteges hogy pl. filmnézés közben vki az akksit figyeli, nem?
Ha nem érdekel a film akkor minek nézed?(Az már mellékes hogy eleve úgy gondolom, aki ekkora képernyőn néz filmet, azt valójában tényleg nem is érdekli...
De ez csak az én egyéni vélemény, mint 30 éve filmrajongó)
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #35813 üzenetére
Na most gondold el, ha esetleg még a "mindig fogyasztó figyelőt" (rövidítve: mff, idegen nyelven: bwm
) se használnád, akkor milyen jó lenne a helyzet...
ui: Még jó hogy a bw nem fogyaszt egyesek szerint.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
pepe10.10 #35645 üzenetére
A programnak semmi baja.
Ha a gondolatmeneted követném, akkor pont ugyanezt a jelzőt lehetne elmondani a telefonodról.(Tegyél rá olyan Romot, amiben a kernel engedi a 2irányú rögzítést)
(#35646) St3ven:
Pontosan. Én sem töltöm ki ami épp nem kell (szerencsére nem kötelező)
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #35637 üzenetére
+1 a Calendar Pad-nek.
Én is azt használom, de kb ugyanúgy kell beállítani az eseményt mint a gyáriban. De a nézetek tényleg jók (és az app telepítője kb. egy tizenkettede a jorte-nak)
(#35638) k850 :
Írtam neki a pléd totyikban is, de ott nem reagált:
"De vazze vzaza (), nem is kell mindent beírni a gyáriban sem. Beírod a nevét, meg egy időpontot (elég a kezdetét) vagy bepipálod az egész napot és kész. Ennyit meg bármelyik naptárban illik megadni (még a papír alapú asztaliban is
)"
-
TRob1
veterán
válasz
mrskatejoe #35618 üzenetére
Ellenőrzöl, kedves "misziszkatijózsi"?
Az már nagyon rég volt.
Azóta használtam Handcentet meg Pansi SMS-t is hetekig!!!
.
.
.
De természetesen itt is visszatértem a Go-hoz (mint a kontaktkezelőnél)Pedig mindkettőről megpróbáltam "leszokni", de nem ment. Függő vagyok.
(pedig nem szokásom semmit úgy csinálni mint a "tömeg", nem azt hallgatom, nem azt nézem, nem oda járok... stb., de vhogy a Go cuccoknál ez van
)
Más téma: A sok idióta mit adna fel az okostelefonjáért (Én max a kávét - mert iszok vagy havi 1et
)
-
TRob1
veterán
GOSMSPro sms-ek mentése:
1) GoSMSPro elindít
2) Menü gomb
3) Szolgáltatások fül/SMS M&V
4) Katt a Mentés-re.A mentés helye: sdcard/GOSMS/backup/SmsFolders/ (amit ki is ír, ha a mentésre nyomsz)
(#35615) mrskatejoe :
Hol nézted hogy nagyon bejön?(#35614) stefi68 :
Hihi, haha -
TRob1
veterán
Kipróbáltam. Gyors. A hívásinfo-t nem menti. Az sd-n létrehoz egy GoBackup mappát, oda menti a dolgokat (nemtom miért kell az elején akkor létrehozni egy acc-ot, de örülnék ha oda mentené - vagy oda is)
Kíváncsian várom a további fejleményeket, fejlesztéseket...(#35601) RootRulez:
Nem is neked készítik, hanem nekem.(Persze a Titanium-ot én se cserélem le, legalábbis egyelőre biztos nem)
-
-
TRob1
veterán
Ha már mentéseknél tartunk, nem tudom tudjátok-e (vagy egyáltalán érdekel-e vkit
)
hogy a kedvenc csapatom (GoDev) is készülődik egy Backup appal, melynek a neve meglepő módon: Go Backup"GO Backup is a backup tool developed by GO Dev Team.It can backup all your contacts,SMS and apps.
steady,fast,and totally free.
Official backup app by GO Dev team.
Main Functions:Backup contacts,SMS and GO launcher settings;
Backup apps and app data(needs ROOT);
Hide annoying app installation interface when restore apps(needs ROOT);
GO Account supported;"Egyelőre még csak egy legelső beta verzió érhető el ha vki tesztelné: gobackupbeta1.apk
-
TRob1
veterán
válasz
tomy86 #35587 üzenetére
Na várjál... ha az ott is lenne, ahhoz meg semmi más nem kell, simán át lehet tenni pc-re minden nélkül. És mi az hogy az ES teszi oda? Csinál minden appról egy plusz mentést? (Neked se rootolt a telefonod, igaz?)
ES File E. használók! Mindenkinek ott a backups mappába az összes telepített appja? (Rootolt és rootolatlan telefon tulajok jelentkezését is várom
)
(#35588) Aggregátor:
Pedig szerintem ha ez neked fontos, akkor megér 800Ft-ot(vagy egy sétát a virágboltba)
-
TRob1
veterán
válasz
Iomega #35572 üzenetére
Akkor te varázsló vagy... olyat tettél, ami még az Android kitalálóinak sem sikerülne.
Egyébként tuti rootolva van a telód, vagy átírtad az Android "történelmét".
(vagy mégsem sikerült, csak azt hiszed)
(Jah, az előbb véletlen a System-et írtam, de neked a Data/app kellett... de mindegy is, mindkettőhöz kell a root) -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35550 üzenetére
Haha, te Troll
Az csak egyetlen kiragadott példa volt - némi túlzással -, mert csak az újabbakban van benne.(Nem kellene mindig ilyen földhözragadottan gondolkodni/értelmezni
)
Persze ha csak fél napig bírná, anélkül meg másfél napig, akkor nem kellene. De mivel így sem kell naponta töltenem, akkor hadd élvezzem már... és ne hasonlítsd egy időjárás widgethez, ami most kb 3 éve (az Android óta) minden tinit és követőit hirtelen érdekel, azelőtt meg baxtak az időjárásra, és életükben nem néztek meg egy jelentést se (akinek nem inge... de ez elenyésző) Főleg hogy nem eszik akksit (mert ugyebár nem ez miatt bír csak 2-3 napot), nem foglal plusz home felületet, és valahogy azért fel kell oldani a képernyőzárat...
(#35547) atillaahun:
Én személy szerint egyiket sem használom, ezért nem tudok nyilatkozni. -
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #35542 üzenetére
Na én azért tavaly május óta többnyire a CM vonalon mozgok, az esetek nagy részében (99%) azóta azt használok... és legfőképp a funkciói miatt. Azt nem tudom melyik a legjobb, de nekem legtöbbször nem az amit a Blade topikban a többség annak mond.
(#35543) St3ven :
Akksi időben passz a gyárihoz képest, de vannak képeim CM Rommal 5 napról (úgy hogy azért volt használva is mellette, nem csak a fiókban állt), de manapság mégsem azokat a régebbi CM-eket használom, az újakkal már csak 2-3 napig húzom használat mellett (na kb. ennyire nézem az akksi időtNekem fontosabb egy holo feloldó gyűrű pl. mint a plusz 1 nap akksi
)
Sebességben egyértelműen jobbak a főzöttek (még a legrégebbi, legelső is, de azóta csak jobb lett)
Mikor megvettem a Pengét tavaly jan. végén és történt ez a bizonyos Rom csere, akkor még csak gyári 2.1 volt pengére. A főzött egyértelműen gyorsabb, szebb volt... aztán jött a gyári 2.2, az is felment, mert kellett egy bizonyos gen váltás miatt, amit a gyári 2.2 frissítővel vittem véghez. A gyári 2.2 semmivel sem volt gyorsabb mint az előtte lévő főzöttek, ráadásul fapad volt... aztán ráálltam a 2.3 CM-re... na onnantól kezdve csak a CM kisebb kitérőkkel... Nálam leggyorsabb, legtöbb funkcióval bíró, és leginkább testre szabható rom... -
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #35533 üzenetére
Majdnem ugyanígy voltam, annyi különbséggel, hogy megvettem 1ik nap délután, ismerkedtem vele míg lemerült, majd töltőre, másnap reggel le töltőről és ment a főzött Rom (szintén soha nem volt előtte Android-os telefonom)
(#35536) St3ven :
Az a délután, meg az előtte napokban/hetekben olvasottak a telefon topikjában bőven elegendőek voltak hogy soha többé ne akarjak gyári romot.(Ha gyengébb/rosszabb/lassabb...stb. lett volna a főzött rom, akkor visszament volna a gyári, de erre azóta sem volt szükségem.)
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #35506 üzenetére
Én pont nem az vagyok aki gyári romot használ, ugyanis az a megvétel utáni másnap már eltűnt.
Azóta volt minimum 40 rom rajta...
Jah, és soha nem csináltam akku kalibrációt, meg wipe battery statsot... és azért 2-3 napig mindig bírja, de volt rom amivel 4-5 napig is.
ui: És virágboltba is járok, de nem használok droidon vírnyákkergetőt.
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #35502 üzenetére
Mi az a "box metset"?
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #35482 üzenetére
Helyet a home felületre értettem. Éa ami ott van, az fut (nem a háttérben), és ami ott van, az fogyaszt is, bármennyire is szeretnéd hogy ne tegye.
(Persze ha soha nem kapcsolod be a képernyőt, akkor lehet hogy tényleg a háttérben fut.
) És tényleg megbízható +10fokban -3at mutatva.
Meg milyen praktikus ha 5 napra előre jelzi hogy fagy... Persze használd egészséggel.
(Ha már benne van)
(#35483) RootRulez:
Nemrég kb.2 hétig használtam, de nem emlékszem hogy ilyen lett volna (aztán visszatértem a jó öreg Go-hoz)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #35198 üzenetére
Ezt meg honnan tudod? Pedig nem is írtam összefoglalót...
Egyébként pontosan. De a box nekem arra pont jó, hogy az épp 36gigás fotó mappámat feldobjam oda, és biztonságban tudjam. A minus-ra meg pakolom a videofelvételeket szintén biztonsági okokból. Mert ugye azt mindenki tudja hogy egy winchester 1ik pillanatról a másikra, bármikor!!! bedobhatja a kulcsot. A dropbox-ot használom szinkronra, ilyen olyan megosztásokra ennek-annak, és pl. telefonos backupra. A sugarsync az egyelőre csak van...(#35201) decoati:
Én is ezt mondom (a sok millió júzer mellett).De sajna vannak fogalmatlan/tudatlan emberek, akiknek ez csak mell/faxverés meg epenis növelés... de nekik jobb, ha meg is maradnak tudatlanságukban, minek bonyolítani az életüket. -
TRob1
veterán
válasz
junkpod #35194 üzenetére
Dobj már fel a boxodra pl. egy 4gigás iso-t. Vagy csak egy 1 gigás bármit...
(#35196) junkpod:
Nem gyorsabb, hanem fájlméret korlát van.
Nem vagyok író, nem tudok írni/fogalmazni... mindig gyenge voltam irodalomból.
De a gugli segít, és találsz mindegyikről bőven leírásokat, útmutatókat. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #35186 üzenetére
Így van. Mi erre verjük (legalábbis én, persze tudom hogy az időjárás appra meg a nagy lapozós órára jobb lenne). Ha jön egy jóváírás, már megy is a recska... gondold el, ennyi hellyel, alig győzöm a monitort takarítani. Nem sajnálsz? Egyébként aki úgy gondolkodik mint te, annak meg annyi esze is van, már bocs... Még ha perpill nem is használom ki, az azt jelenti hogy 1 hónap vagy 1 év vagy 5 év múlva se fogom? Bármikor jól jöhet, és nem mindenki csak telefonban gondolkodik ám mint te, sőt, nekem legfőképp nem a telefonhoz kell (oda tényleg elég lenne még a dropbox alap 2,25 gigája is) De aki nem lát túl a telefonon lévő játékain+widgetjein, arra mit mondjak...
ui: a kb. 130 gigából egyébként most perpill. kb. 35-40 van kihasználva (de csak azért ennyi, mert lusta voltam a többi szándékomban álló cuccost egyelőre feltölteni)
(#35189) S e t h:
Már a bokám verdesi... viszont még kellene valahonnan vagy 8-900gigányi, akkor lennék elégedett.
Aktív témák
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest