- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
aggleány #16455 üzenetére
Logikusan végiggondolva, csak a program miatt lehet ez a jelenség, valamit nagyon pörgetett a háttérben. Ha jól működik, akkor a köztes órában csak az időt kell figyelnie, az meg nem eszik többet, mint egy ébresztőóra-app. A megadott időnként bekapcsolja a wifit, az keres egy percig, aztán kikapcsolja és megint egy órán át ~0 fogyasztás.
Tehát elvileg sokkal kevesebbet kellene ennie, mint egy folyamatosan szkennelő wifinek.
-
Mr X
veterán
válasz
Mercutio_ #16440 üzenetére
Bár nem használok ilyeneket, de a Total Recall-t próbáltad már?
-
Mr X
veterán
Én A legkisebb túlforgalmazási díj nélküli csomagot fizettem elő, konkrétan a T-Mobile Go!Net S-t. 30MB után lassítanak. Nem sok, arra elég, hogy böngésszek, emailezzek, ilyesmi. Lassítás után is használható marad ezen feladatokra.
Azért nem akarok nagyobb csomagot, mert itthon wifi van, melóhelyen meg nem érek rá netezni. A mobilnetem arra jó, ha hirtelen kell valami neten és nincs a közelben wifi hotspot.
-
Mr X
veterán
Egye fene, hozzájárulok én is.
- zenelejátszó: PlayerPro
- filmnéző: MoboPlayer
- rádió: nem rádiózok
- launcher: ADW EX
- sms: Handcent SMS (ne mrövidül az sms a hosszú ékezetes karakterektől)
- e-mail: nem emailezek gmail-en kívül
- tárcsázó: Go Contacts
- telefonkönyv: Go Contacts
- fényképező: Camera360
- játék: tower defense játékok, Stupid Zombies, Bubble Blast -
Mr X
veterán
válasz
CoolBoy323 #16277 üzenetére
De lehet, hogy vírus, csak szunnyadó fajta. Majd, mikor a Skynet utasítást ad rá, aktiválják magukat, és megkezdik a harcot az emberiség ellen, első körben úgy, hogy emelt díjas sms-ek küldésével anyagi csődbe taszítják áldozatukat, aztán pszichológiai hadviselés keretében törlik a készüléken levő összes játék mentéseit és letiltják a facebook app-ot.
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #16128 üzenetére
-
Mr X
veterán
válasz
flash- #16093 üzenetére
Nem az sms íráshoz kell, hanem ahhoz, hogy ne írja a szöveget az érteítési sávon.
Nem tudom, a gyári üzenetkezelőben van-e opció erre, de gondolom ott már nézted, így mivel megkérdezted itt, tippem szerint nincs.
Attól, hogy nem a te igényednek megfelelő az adott program, attól nem szar. Keresni kell olyat, ami megfelel, vagy hagyni a platformot a fenébe, mert ha szerinted szar, akkor nem neked készült.
-
Mr X
veterán
Erre senkinek nincs tippje?
-
Mr X
veterán
Urak, tud valaki egy olyan appot, ami képes minél több infót adni az akksiról? Feszültségértékek, pillanatnyi fogyasztás, ilyesmi kellene. Az sem lenne hátrány, ha widget is tartozna hozzá.
-
Mr X
veterán
Pont ma kellett gyorsan merítenem a telót. Én így csináltam:
-GPS, Wifi, BT, 3G, mobiladat be
-netrádió full hangerőn
-képernyő folyamatos max fényerő
-vakuval (ha van) zseblámpázás folyamatosan
-játék~3 óra alatt merítette 100%-ról 0%-ra, igaz, olyan forró volt a telefon, hogy szinte égetett.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Létezik valami app, amivel megoldható, hogy kikapcsolt screen mellett a hangerőgombok hosszan nyomására léptessen a zenelejátszó?
CyanogenMod romokban ez be van építve, de egyéb romokban nem találtam ilyen lehetőséget, viszont számomra elég fontos lenne.
Tudom, használjak CM-et, de szeretnék mást is kipróbálni.
-
-
Mr X
veterán
Üdv!
Keresnék egy olyan jegyzet appot, ami képes rá, hogy egy nagy widgetben automatikusan megjelenítse a jegyzeteimet. Eddig Note Everything-et használtam, de annál nekem kell kipakolnom kézzel a kis widgeteket a jegyzetekről.
Illetve nem ártana, ha magán a widgeten lennének gombok új jegyzet rögzítéséhez.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14919 üzenetére
Fura, nekem mindkét típusnál feldobja a megnyitására alkalmas programok listáját és választhatok, illetve ott meg is adhatom az alapértelmezett appot.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14912 üzenetére
Nem a probléma megoldásaként küldtem, csak láttam, hogy kerested.
Milyen típusú fájlt szeretnél társítani amúgy?
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #14910 üzenetére
Csekk mail.
-
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
APNDroid mióta fizetős? Most nézem, már nem free. Nem nagy tétel, 135 forint, csak meglepett.
-
Mr X
veterán
válasz
Rage47 #14495 üzenetére
Ahogy olvastam a leírását, ebben van beépítve a2sd támogatás. Bár nem ismerem a romot, lévén más készülékem van, de le tudod ellenőrizni, hogy használja-e. Feldobsz egy Quick System Info-t vagy Titanium Backup-ot, és ha ott írja az ext vagy a2sd partíciót, akkor felcsatolta.
Vigyázat, a partícionálás mindent töröl a kártyáról!
A marketes app2sd app cska a kártya FAT32-es részére képes mozgatni. Ha aktív a2sd (ext) mellett app2sd-vel pakolgatod az appokat, akkor nem csinálsz mást, mint a kártya ext és fat32 része között mozgatod őket.
-
Mr X
veterán
Csak a felhasználói alkalmazásokat és azok adatait ajánlott másik romon visszaállítani. Névjegyekre, sms-ekre van direkt erre való app, pl. SMS Backup & Restore
-
Mr X
veterán
válasz
Winner_hun #14344 üzenetére
Esetleg ez, de nem próbáltam.
-
Mr X
veterán
válasz
Winner_hun #14340 üzenetére
-
Mr X
veterán
Ha gyári rom mellett visszarakod, akkor csak annyi fog történni, hogy kisebbnek látja a memóriakártyádat a rendszer. Kelle neked vagy egy a2sd-t támogató rom, vagy a Link2SD app, hogy használja az ext partíciót.
Rosep:
A Blade topicban fejtegettem véleményemet az akku kalibrációról, nem másolom át ide. De az egész csak annyit csinál, hogy újraméri a max. és minimum töltöttségeket, így ez alapján fog százalékot számolni.Nem nyersz vele hosszabb működési időt, csak pontosabb mérést.
-
Mr X
veterán
válasz
nonames #14273 üzenetére
Mentés: legegyszerűbb, ha z4root-al ideiglenesen rootolod a telefont, feldobsz egy Titanium Backup-ot és azzal mented le. Az új romon a Titanium Backup telepítése után az appokat beállításokkal együt vissza tudod állítani.
ext: arra jó, hogy a telepített appok ne a belső tárhelyet egyék. Így sokkal több appot tudsz felrakni.
-
Mr X
veterán
Tud valaki megoldást arra, hogy a csengőhangom ne egyből bömböljön, hanem fokozatosan növelje a hangerőt?
-
Mr X
veterán
válasz
dewil666 #14162 üzenetére
Android tudtommal csak saját netet tud osztani pc felé, visszafelé nem működik. Routerrel esetleg?
szerk:
Ezek szerint rosszul tudom, van, amin lehet.
petipetya:
A kép előtt ott volt, hogy "most ezt használom ezen kívül", ebből gondolom, hogy a második képen lévőt keresi.
-
Mr X
veterán
válasz
zsolt19900 #14151 üzenetére
Bumm, alien-speed!
-
Mr X
veterán
Segítség!
Zenelejátszó programot keresek. Eddig nem is gond. De nekem olyan kellene, amiben meg tudom oldani, hogy a mappákba csoportosított zenéimet akár mappánként tudjam lejátszani. Tehát ne abc sorrendbe rendezze, hanem mappa szerint csoportosítsa. Illetve ha csak egy mappa zenéit akarom hallgatni, akkor ne kelljen playlisteket szerkesztenem.
A legjobb megoldás valami olyasmi lenne, mint windowson a winamp. A lejátszóból tallózok a zenék között, és egy mappára rábökve csak azt játssza le.
Eddig MixZinget használtam, de nincs kedvem mindig a beállításokban turkálni, hogy átállítsam az alapértelmezett zenemappát.
-
Mr X
veterán
válasz
flash- #14090 üzenetére
Létre kell hozni egy ext partíciót a memóriakártya végére. 512MB elég. Tehát mondjuk két gigás kártyánál 1,5GB FAT32, 512MB ext2/3.
Olyan romot kell tenned a készülékedre, amiben integrálva van az a2sd támogatás. Innentől fogva már rom installáláskor is és utána app telepítéskor is automatikusan az ext partícióra fog települni az app.
A veszélye az, hogy ha valami történik a kártyáddal, akkor ott állsz egy szál app nélkül. Illetve nálam Blade-en előfordult, hogy egy telefon újraindítás után már egyszerűen nem látta többé az ext partíciót.
Így sem lesz végtelen helyed, de ezzel a módszerrel tudod a legtöbb appot felrakni telefonra, mert ext partíciónál nem számít, hogy app2sd vel van olyan alkalmazás, amit nem tudsz átmozgatni (phone only), itt minden átkerül ext-re.
-
Mr X
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest