- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #16235 üzenetére
- zenelejátszó: moboplayer
- filmnéző: bsplayer lite
- rádió: én a gyárit használom
- launcher:ADW EX
- sms:handcent sms hungarian plugin-al
- e-mail: K9 mail
- tárcsázó: én a gyárit használom
- telefonkönyv: én a gyárit használom
- fényképező: vignette vagy camera 360
- játék.1 to 50, slice it, cut the rope, air control, x constructionSok sikert a cikkhez
-
-
sssz
őstag
válasz
Mercutio_ #16233 üzenetére
szerintem ez jó lenne neked: call log manager pro
-
sssz
őstag
válasz
-=Vacsek=- #16164 üzenetére
-
sssz
őstag
válasz
-=Vacsek=- #16119 üzenetére
pure grid calendar:link
rengeteg skin, azt hiszem olyan is van amilyet te linkeltél
-
sssz
őstag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15906 üzenetére
vidd be a szervizbe. gondolom még garis.
biztos jol csináltad a leirtakat? elég ideig tartottad lenyomva a gombokat? ez általában segiteni szokott pedig.
-
sssz
őstag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15890 üzenetére
igen, ez a tévedés, ez nem hard reet csak egy sima factory reset, azaz gyári beállítások visszaállítása. ez csak akkor megy ugyebár ha be tudsz lépni a menübe.
barátnőmnek konkrétan az volt a gondja, hogy a teló teljesen lefagyott, akksi, ki be se segített, semmire nem reagált, el sem indult, a beidézett billentyűkombó segített neki.
próbáld meg a petipetya által javasolt módot is, de ezzel a billentyűkombóval gondot nem okozhatsz.
-
sssz
őstag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15878 üzenetére
biztosan van olyan billentyű kombo, amivel csinálhatsz egy hard reset-et. nem írja a kézikönyve? barátnőm SE minijén volt ilyen,
ennyit találtam róla:
If Sony Ericsson Xperia Neo is frozen or hang, you can still do hard reset through button key combination:
1. First turn the device OFF, remove the phone battery out and then put it back again.
2. Simultaneously hold the Left and the right buttons beneath the LCD display screen.
3. Then briefly press and release the Power button
4. Just then follow the on-screen guide to hard reset the phoneThe Sony Ericsson Xperia Neo will reboot to its factory fresh state once the restore process is complete, the data and 3rd party applications you previously installed on the device already been deleted
-
sssz
őstag
válasz
CSIPÁSKANDÚR #15873 üzenetére
akksi ki, be, újraindít megvolt?
-
sssz
őstag
időjárás, naptár és dátum problémádra a megoldás: simi clock widget
órára az advanced clockot tudom ajánlani
-
sssz
őstag
válasz
Spirit #15564 üzenetére
hát azt hiszem be kell vállalnotok, hogy - annak ellenére hogy a jelek szerint nincsen mobilnet előfizeése anyukádnak - kénytelen lesztek pár kb-ot előfizetés nélkül letölteni a marketről, mert másképp nem jutsz filekezelőhöz. ez egy ördögi kör. ha incs benne a romban, akkor először le kell töltened. telepíteni nem tudod sd-ről mert ahhoz meg ugye kellene egy file kezelő
ha nincsen gmail fiók beállítva a telefonján, akkor szerintem még mielőtt elindulsz hozzá csinálj neki egy gmail fiókot , ha ott vagy ála léjetek fel gyorsan a netre, írd be neki a beállításoknál a fiókokhoz a gmail fiókot, aztán rá a marketre, keress rá pl gyorsan az astrora, letölt és ahogy feltelepítette azzal a lendülettel kapcsold is ki a netet nehogy tovább számlázzon.
Ugyanis én úgy tudom, hogy attól még hogy előfizetése nincsen netre, van net elérése csak valószínűleg kicsit drágábban mint ha lenne net csomagja.
hoppsz. eszembe jutott valami. volt samsungom de már nem emlékszem pontosan ott hogy van, de a htcnél az a program, amit adnak hozzá cs-n (htc sync) tartalmaz olyan lehetőséget hogy app-ok telepítése. ha rámegyek arra arkkor csak ki kell választanom aPC-ről az app telepítő fájlt és ő felrakja. A Kies vagy nemtom most mi van a samsungnál ilyet tud?
-
sssz
őstag
válasz
Spirit #15559 üzenetére
itt nézz körül: magyarított alkalmazások
sok ingyenes appot magyarítottak itt a fiúk és ezeket nyugodtan letöltheted a notira és utána egyszerűen másold át a teló sd-jére.
azt nem tudom hogy tudod-e, de ahhoz hogy bármit is a marketen kívülről telepítsél, mindenképp kelle gy file kezelő először. pl astro, es explorer, stb. de ezt mindenképp először a marketről kell letöltened.
-
sssz
őstag
válasz
Arween #15513 üzenetére
a telón a home gomb hosszan lenyomva tartásakor nem ugyanez jön elő? (futó programok listája)
DemonDani: szerintem nem fogsz csalódni az adw ex-ben
amugy a go ex legújabb verziójában (2.51) már eltüntethető a felső sor az app drawerben, de ettől függetlenül szerintem nagyon lassú az app drawer a go ex-ben az adw ex-hez képest.
petipetya: a túl sok szövegmező alatt mit értesz? a smart keyboardnál tudod csökkenteni a gombok méretét ha esetleg túl sok helyet foglalnak el. de ettől függetlenül van akinek a qwerty jön be inkább
sőt, mondhatni alig vannak olyanok (mint én) akinek a phone elrendezés jön be
-
sssz
őstag
válasz
mar1boroman #15485 üzenetére
14-et??!!
ne csinálj ilyet többször és nem lesz gond
-
sssz
őstag
válasz
mar1boroman #15483 üzenetére
- túl sok appot akartál egyszerre frissíteni
- alacsony volt az akksi szinted és leszívta míg frissített
-egyszerűen nem volt okacsak megtörtént
-
sssz
őstag
válasz
mar1boroman #15479 üzenetére
akksi ki, be, újraindít
-
sssz
őstag
válasz
Fireman67 #15473 üzenetére
na jó
Thomas$:
hát eléggé számít.
először is, ha valamit a kártyáról, azaz a marketen kívülről akarsz telepíteni, akkor kell egy file kezelő, pl astro, vagy es file explorer. ezeket ingyenesen letöltheted a marketről.
másodszor, tudtommal, kizárólag apk kiterjesztésű fájlokat tudsz android alatt telepíteni. -
sssz
őstag
mert te abba a hibába estél szerintem, hogy csak az ADW-t ismered és nem próbáltad még az ADW EX-et. a kettő nem ugyanaz!!! az ADW EX nagyon jó, nagyon gyors, szuperül személyreszabható launcher! mindenkinek csak ajánlani tudom.
egy video róla: link
ajánlom figyelmedbe az 1.50nél lévő részt
ez pedig maga a fejlesztő készítette: link
Z0C!: valóban, a launcherpro is nagyon jó! ha rangsorolnom kellene - szigorúan sebesség alapján - szerintem az első két helyen az adw ex és az LP áll fej fej mellett!
-
sssz
őstag
tudnia kéne:
Google Maps can now read KML or KMZ, the file formats Google Earth uses for the exchange of geographic information. This means that you can view data you create and share with Google Earth on Google Maps. You can use this feature to plot multiple points of interest, draw lines, and mark regions on Maps. Just paste the URL that hosts your KML file into the Maps search box and click Search. In order to share this map with others, click Link to this page in the top-right corner of the page. Take a look at this example.
Google Maps currently supports KML files with points, lines, polygons, styles, icons, and network links (without view-based refresh). We also support ground overlays, screen overlays, folders, and visibility. You can find more information about creating your own KML file at this Google Earth page.
Keep in mind that your KML file must be hosted on a website to view it in Google Maps. If you'd like to check out some of the KML files already on the web, you may want to start at the discussion forum for Google Earth, the Google Earth BBS.
For more detailed information on how to add a Google Map to your site, visit http://maps.google.com/help/maps/getmaps
-
sssz
őstag
válasz
nonames #15392 üzenetére
sms, mms: mybackup pro
névjegyek: gmail fiók szinkornizáció
appokra (hogy milyeneket használsz illetve mik vannak telepítve): appmonster. belépsz szinkronizálsz és utána az új romnál csak ezt az egy appot kell felraknod és tudja mik voltak fenn előzőleg és sorban telepítheted. hamar végez.
launcher: általában a launcherek beállításait és magát a desktop kinézetér is el lehet menteni. én pl az adw ex-nél csináltam ezt. telót cseréltem, előtte elmentettem az adw ex beállításainál az sd kártyára mind a launcher beállításait mind a "kinézetét". utána csak letöltöttem az appot újra, betölöttem az elmentett beállításokat és olyan volt minden mint régen
ezt a három appot töltöttem le az új telón és a beállításokkal kb félóra alatt kész is voltam
-
-
sssz
őstag
válasz
Psychonaut #15339 üzenetére
ez engem is érdekelne. azt olvastam valahol pár hete, hogy folyamatosan frissül majd a market. na az enyém még nem frissült. külön appként nem akarom feltenni, mert olvastam hogy volt akinek gond volt vele.
-
sssz
őstag
válasz
róland #15303 üzenetére
olvasd el jobban ami oda van írva.
az első mondat által taglalt módszerhez ext partició kell, ahhoz pedig egy olyan rom, ami kezeli ezt. vagy script külön. ezek általában a custom romok.
a második részben leírt módszer az az nativ app2sd, ami a gyári rommal, root nélkül is működik, de ehhez nem kell ext partició csak a fat32.
RazorGTR1: megelőztél
-
sssz
őstag
válasz
feketepeti #15240 üzenetére
jaa, értem mire gondolsz.
én olyannal - a htc gyárin és a samsung monte-n kívül - még nem találkoztam. -
sssz
őstag
válasz
feketepeti #15230 üzenetére
smart keyboard
-
sssz
őstag
aki swiftkey x-et használ: mondja már meg nekem hogyan és hol lehet a beállításainál a 4. pontot (typing stylen) em jutok tovább a 3. pontnál.megcsinálni?? egyszerűen n
-
sssz
őstag
szerintem azért nem engedi mert nincs benne a támogatott országok között Magyarország.
ebből kifolyólag nem nagyon fogod tudni használni itthon ha sikerül letöltened akkor se.
amugy ezt úgy tudod kiküszöbölni hogy ha rootolt a telód akkor letöltöd pl a market enable-t és átállítod a lokalizációt valami támogatott országra.
a másik módszer: beírod a google-be a progi nevét
-
sssz
őstag
válasz
supercharley #14342 üzenetére
a pc-n lehetőséged van beállítani a google account-hoz a többfiókos belépést.
én még nem próbáltam.
úgy tudom, hogy egy telefonnál hozzá lehet adni több google accountot is de csak egyet fog szerintem használni "fő"-ként a teló. -
sssz
őstag
én ezt használom: whiteboard
kirakható a főképernyőre is és akár kézzel, kézírással is be lehet írmi amit akarsz, nem kell gépelni
-
sssz
őstag
ez hol van neked?
esetleg arra gondolsz, amikor egy adott névjegynél a jobb felső sarokban van egy kis kapocs jel és arra bökve jön ki több lehetőség? Mert az csak azt jelenti hogy az adott névjegyet összekapcsolod egy másikkal. nekem ott feljön egyszer a telefonban lévő összes névjegy vagy választhatok a másik opcionál a facebookos kontaktjaim közül, hogy esetleg azok közül valamelyikhez akarom csatolni az adott névjegyet. -
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
baandii #13911 üzenetére
bökj rá a marketen, ekkor elkéri a kártyaszámodat, add meg és nyomj ok-t. letölti, telepíti és innentől kezddve van 15 perced hogy eldöntsd megtartod vagy mégse tetszik az alkalmazás. ha nem tetszik akkor menj rá a market my apps-ben a progira és nyomj rá a refund-ra. akkor visszakapod a pénzed.
ennyi, nem bonyolult
-
sssz
őstag
válasz
atillaahun #13869 üzenetére
a droidwall csak rootolt telóra jó.
ha ésszel telepítgetsz akkor nem kell vírusirtó sem, nem lesz gond. telepítéskor mindig olvasd el hogy a program milyen jogosultságokat kap.
ezeket az oldalakat nézd meg, sok hasznos infót találsz: link 1 link2
ha kiraktál widgeteket a főképernyőre azoknál állítsd be hogy ritkábban szinkronizáljanak, illetve tölts le egy forgalomszámlálót, pl netcounter.
-
sssz
őstag
inkább a telefon forumában kérdezz először. ott jobban ismerik a telót és tudnak neked ajánlani kifejezetten erre különböző appokat. T-mobile Move forum
-
sssz
őstag
válasz
hodostamas #13808 üzenetére
de ez nem általános hiba lehet, mert nekem semmi gondom a letöltéssel.
-
sssz
őstag
válasz
metaxa92 #13798 üzenetére
akkor ez a baj, nem telepíti.
a wifidet miért nem ismeri fel? nem szereti az android pl ha ékezetes karakter van a router azonosítójában.
használtan vetted vagy újonnan? én nyomnék neki egy factory resetet (gyári beállítások visszaállítása) vagy a beállítások/alkalmazásokban kikeresném a marketet és nyomnék neki egy cache ürítést illetve egy clear data-t. ilyenkor elvileg újra el kell fogadnod a feltételeket meg minden ha elindítod a marketet. szóval tiszta lappal indul.
a másik meg az, hogy sok olyan wifi beállítás van (pl a mekiben is) hogy netezni tudsz, de letöleni nem tudsz vele. lehet ilyenre csatlakoztál te is.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest