- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
porse
őstag
-
porse
őstag
válasz
róland #15194 üzenetére
A ".android_secure" mappa az ahova teszi nekem legalábbis.. azt nézd meg mekkora.
Dark Archon
Nekem a go azt csinálta, hogy a médiakeresés után nem látott több programot se tehát megnyitni se tudtam őket.. újraindítottam, hol ezt hol azt nem látta.. ilyen jellegűt mint amit írsz nem produkált. Pedig sokáig azt használtam, azóta launcherpro.
-
porse
őstag
válasz
Lotusomega #15192 üzenetére
telefontol is fugg sztem, nekem 2.2nel is amit tud azt oda tesz. bar ezt atallitani nem tudom..
-
porse
őstag
válasz
Segnior_Barthez #14838 üzenetére
Gépen fel lehet venni más email címeket gmailre, hogy oda menjenek be, és akkor gmailből is látod őket telón.
-
porse
őstag
Az mi, hogy feltelepítek valamit, jelen esetben az extended controlst és nem tudom uninstalálni? Feladatkezelőből nem engedni, titaniummal meg ha letörlöm ott marad csak épp kis andorid iconnal és ha rányomok kényszerbezárást ad..
Valaki valami??
-
porse
őstag
Kiszedtem a rendszeralkalmazások közül a google mapset, hogy ezt a "google maps brut" nevü elviekben offline navigációra is képes appot felül írassam vele. Ami nem jött össze. Na most a titanium úgy látja, hogy ez rendszeralkalmazás pedig nem az és nem tudom visszatenni bele, pedig szeretném. Valakivalami?!
-
porse
őstag
válasz
zsolt19900 #13824 üzenetére
Talán ez segít
Android Commander -
porse
őstag
Hello!
Ha rootolom a telót, akkor ugye hozzáférek a belső dolgokhoz is, és ha letörlöm a superusert akkor a root is etűnik?
-
porse
őstag
Hello!
Valaki valami olyan playert ami lejátszik többféle videó formátumot, avi.,stb.. és még zenét is lehet vele normálisan hallgatni widgettel stb??!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest