Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
DemonDani #17534 üzenetére
ADB (QtADB), MyPhoneExplorer, No Root ScreenShot IT
valamelyik..
-
hodostamas
addikt
Ma használtam picit a Google Maps navigációját, és meglepett
Hosszú egyenes úton mikor csak messze van a következő "akció", leveszi a fényerőt, mondván úgysincs semmi érdekes. Majd közeledve egy kereszteződéshez, ismét ráadja.
Ugyan ezen szisztéma alapján automatikusan zoom-ol, pl körforgalomnál teljesen bezoom-ol. de hosszú egyenes úton meg kifele. Apró kis semmiségek, de bejönnek -
hodostamas
addikt
válasz
spiritex #16827 üzenetére
ez igazából azért is lett így kitalálva, hogy ha hívnak, és már aktív a kijelző, ne tudd véletlen felvenni, se letenni. mert ha csak egy gomb van, óvatlan mozdulat és érzékelt a kijelző. így meg tényleg olyan mozdulatot kell tenned az érintő kijelzőn, ami nagy bizonyossággal egyezik az akaratoddal
elfelejtette:
gondolom nem veszik számításba már a rezisztív kijelzőket, mert ugye azoknál nincs közelség érzékelő -
hodostamas
addikt
válasz
Ferenc1989 #16815 üzenetére
Az újabb FB app már tudja. Egyszer meg is találtam benne valahol, de már nem emlékszem, átszoktam az m.facebook.com-ra, sokkal gyorsabb.. ott meg alapból felajánlja az oldalakat ahol admin vagy
-
hodostamas
addikt
Tasker az pl jó mindenféle időzített dolgokra.. mikor kapcsoljon ki a wifi, be stb.. kb mindent lehet vele állítani.
ezt most szól mindenkinek aki megkérdezte
-
hodostamas
addikt
Frissült a Köpönyeg időjárás alkalmazása.
Még több beállítási lehetőség, és belekerültek a riasztások, amikre figyelmeztet is ha kiadják a megadott város régiójára, gps alapján is meghatározza a helyzetünket.ezúton is kösz nekik, hogy figyelembe veszik a javaslataimat
-
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #16169 üzenetére
Annyira azert ne szidd oket, igaz lassan dolgoznak, de figyelembe vesznek mindent
Mikor elkeszult az elso verzio, irtam nekik a hatteret, meg egyeb dolgokat, es pl a hatter valaszthatosag bele is kerult, es eleg kommunikativak. Turelem -
hodostamas
addikt
válasz
elfelejtette #16142 üzenetére
PowerAMP-nal arra ugyelni kell hogy EQ haszanalata mellett automatan lejjebb veszi a gain-t, es sokkal halkabb lesz. Lehet csak ezert volt halkabb
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #15982 üzenetére
router reset. okozhatja az is.. telón egy factory reset, aztán utána winreinstall
-
hodostamas
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #15969 üzenetére
felhasznév: onair
jelszó: amit a jobb? alsó sarokba ír 4 számjegyű számot -
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #15964 üzenetére
jobb lent irja a jelszot. illetve a nagy gomb mellet a kis ábrára bökj, ott tudsz változtatni módot, ftp-t add meg.
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #15961 üzenetére
próbáld ki az On Air-t. az tutira jó
-
hodostamas
addikt
válasz
mar1boroman #15479 üzenetére
már írták akku ki-be. ez sajnos "természetes" jelenség, ha egyszerre az összes appot benyomod frissíteni, sajnos előfordulhat hogy befagy
érdemes kézzel, egyenként rányomni hogy update, hogy ne frissüljön egyszerre túl sok. -
hodostamas
addikt
válasz
elfelejtette #13915 üzenetére
na akkor nálad valami írtózatos nagy gondok vannak, mert alapból az üzenetkezelő progit lehet hogy bezárja, de a hozzá kapcsolódó service-t sosem.
amúgy a v845-nél 1-2 romban sajnos megvan ez az sms-es gond, én is találkoztam vele egyszer még régen.
-
hodostamas
addikt
akiknek a telefonja nem tudja alapból a flash-t, azoknak jól jöhet a Puffin böngésző. Teljes flash támogatással rendelkezik
(igen ott a hacked flash player is armv6-os procikra, de az van akinél nem megy) -
hodostamas
addikt
válasz
Polllen #13136 üzenetére
Samun a beépítettet DLNA allshare(gondolom a többi DLNA progi is ugyan úgy látja így
) progival, csak egy kis opciót kell bekapcsolni a w7-en, utána csak simán egy mappát megosztva már látja a teló.
-Számítógépen a start menüben, lent a keresésbe írd be ezt: speciális megosztási beállítások.
-Itt a médiaadatfolyam-továbbitást keresd meg, és engedélyezd. Beállítása értelemszerűen.
-Utána, a gépen, pl., egy filmeket tartalmazó mappára jobb klikk, majd megosztás. -
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #12417 üzenetére
lcd density progival bármelyik telón meg tudod növelni a betűk, meg mindennek a nagyságát
Mondjuk még növelni nem próbáltam, nézd meg, hátha.
-
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
válasz
gamek!ller #12305 üzenetére
m3u-bol megnézed a stream cimét, aztán a progiban meg aszem a favorite résznél hozzáadod azt az url-t.
-
hodostamas
addikt
Aki szereti a bumerángot, és szeretné hallgatni nem csak reggel, annak jól jöhet ez az app: Bumeráng letöltő
Megkönnyíti a felvett adások letöltésétszerk: upsz
-
hodostamas
addikt
Sokaknak gondot okozhat a névjegyek mentése a google contacts-ba, azoknak ez segíthet
-
hodostamas
addikt
válasz
CoolBoy323 #10875 üzenetére
jo lett!
Nemregiben en meg egy irtam egy "mit telepithetunk a marketbol" cikket
Ha valaki szereti probalgatni a progikat. -
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #10794 üzenetére
na, közbe nem jött be ez a widget skin, kicsit áttetszővé tettem, így már jobban megy az asztalhoz
-
hodostamas
addikt
akik szeretik a minimalista zenelejátszókat, azoknak érdemes kipróbálni a windows phone zenelejátszóját
még csak alpha-ban van, de szerintem korrekt darab lesz!
-
hodostamas
addikt
válasz
Sir Sparrow #9567 üzenetére
On Air, marketből.
-
hodostamas
addikt
az android is menti a wifi/cella alapú hely információkat, ezzel a kis progival meg is lehet nézni a telefonon, mennyi van nekünk elmentve... nem semmi az biztos
-
hodostamas
addikt
Letezik olyan Task figyelo/killer, ami figyeli a telo allapotat, es ha valamelyik program beragad, tehat porgeti a CPU-t, akkor ez kilovi egy altalam meghatarozott ido utan?
Pl ha eleri a 10 perces proci idot, akkor.
-
hodostamas
addikt
válasz
Speeedfire #8828 üzenetére
jonak tunik pedig. erdekes, igy egy bitnek sem szabadna kimennie, kiveva a bongeszo. Abbam ugye kezdolapnak a facse van beallitva? tehat nem nyitja meg elobb a google-t, aztan potyogod be.
-
hodostamas
addikt
válasz
Speeedfire #8817 üzenetére
ha a droidwall jol volt beallitva, kizart hogy az alapertelmezett bongeszon kivul mas is hasznalta volna a netet.
-
hodostamas
addikt
válasz
philoxenia #8800 üzenetére
legtobbet lehet kalibralni. szoval egyszer ha megvan a biztos helyzet, utana mar hasznalhato annak is
-
hodostamas
addikt
akkor ez az iras Neked is hasznos lehet
-
hodostamas
addikt
Amennyiben egy app telepítése nem sikerül, a vége fele restartol a teló, annak a már feltelepített fájljait hol lehet megtalálni? az előbb egy 26MB-ossal jártam így, és nemtudom hova tűnt el kb pont ennyi helyem.. sehol nem találom root explorerrel.
-
hodostamas
addikt
Másnál se megy a webes market? (délután még jó volt)
Nekem ezt dobja ki mikor valamit telepíteni akarok: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
ha meg az accomra megyek akkor meg: We're sorry, there was an error. Please try again later.
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #7650 üzenetére
vissza gomb hosszan nyomás, majd utána home gombra nem csinál az ace screenshotot?
(elvileg alapból tudja?) -
hodostamas
addikt
válasz
AMD Power #7635 üzenetére
Hát, ilyenből annyi van mint a szemét
válogass kedvedre -
hodostamas
addikt
milyen flv playert tudnátok ajánlani? Galaxy 3hoz kellene.
kipróbáltam már egy rakatot, de egyik sem birkózik meg a megavideo-s fájlokkal
próbáltam rockplayer,yxplayer..szaggatnak.
-
hodostamas
addikt
válasz
molnarpeter #6989 üzenetére
myphoneexplorer-el usb kapcsolat, extrák fül alatt tudsz csinálni képernyő mentést.
-
hodostamas
addikt
Melyik az a root igényes app2sd progi a marketban, amivel engedélyezni tudom hogy minden program az SD-re települjön froyo alatt? Semmi ext partíció és hasonló nem kell hozzá. Múltkor láttam, de azóta nem találom.
-
hodostamas
addikt
Köszi, de épp powerampról váltanék, rájött a falied to play, mert too many files...
Azt hiszem meg is van: tinyPlayer
agy elsőre bejövős. -
hodostamas
addikt
Tudnátok ajánlani valami hasonlóan mappa alapján szűrő egyszerű lejátszót mint ez? [link]
No meg persze kevés CPU használattal is beérje(sajna ez nem jó, van hogy kifagy, vagy épp nem lehet belőle kilépni..)
-
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
Van új webes android market.
Egész jó lett, és ami a legjobb, végre a PC-ről is tudunk egyszerűen progit telepíteni a telefonra! Mint ahogy a appbrain megoldotta a fastweb installert
Azt hiszem respect a Google-nak ezért. -
hodostamas
addikt
válasz
kissandras20 #6197 üzenetére
Market?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest