- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nekem a helix és a zeam is tetszik, mint home felület - mindkettő megtalálható a marketen ezeken a neveken.
Helix
- előnye: gyorsabb mint a pantheon és elfordul a telefonnal együtt
- extra: minden képernyőn látható a 4 állandó ikon, illetve a képernyőre való duőla bökéssel előjön a több darab beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket
- hátránya: nekem a dupla bökések nem mindig sikerültek egy ikonnal telezsúfolt felületenZeam
- előnye: gyorsabb, mint a helix és a pantheon
- extra: egy gombnyomásra előjön a max. 9db beállítható home képernyő kicsinyített mása, ahol egy bökéssel behívhatjuk bármelyiket; illetve kiteheted teljes képernyőre is, és akkor nem látszik a felső értesítési sáv
- hátránya: nem fordul el a telefonnal együtt -
petipetya
nagyúr
válasz
delbarta #1486 üzenetére
Callfilter, a marketen ezen a néven megtalálod.
-
petipetya
nagyúr
Ha aksi kímélő módon akartok ébresztést, akkor a legegyszerűbb az, ha a naptárban megadtok egy időpontot hangjelzéssel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #1204 üzenetére
Én most az alarm klock-ot használom (ezen a néven megtalálod a market-ben, fehér vekker az ikonja), itt is hozzá lehet adni több ébresztési időpontot, illetve mindegyik időpontot külön-külön szerkeszteni, hogy a hét melyik napján ébresszen.
Habár eddig még nem próbáltam úgy, hogy például hétfőn és szerdán 11-kor, kedden és pénteken pedig 6-kor ébresszen, de szerintem gond nélkül működik.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Szép munka a magyarosítás.
Lehet hogy csak nekem bonyolult beállítani a programot, de nem megy. Vodafone 100 plus tarifával rendelkezem, és nem tudom, hol lehet megadni azt, hogy a 2700 Ft lebeszélhető a 33 Ft-os percdíjjal amely utána is annyi, ráadásul vodába 1000db sms ingyen van, a többi hálóba pedig 33 Ft. És persze vodába és nem vodába is szoktam küldeni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
werszomjas #951 üzenetére
A market-ben sms unread count néven találod meg ezt a progit. Habár a képen csak az sms-t szemléltetik, de 3 dolgot tudsz egyszerre kipakolni vele a képernyőre:
- sms
- gmail
- hívások -
petipetya
nagyúr
válasz
uselessgumi #904 üzenetére
Az ékezetes karakterekre megoldás lehet ez a módszer:
- srt feliratot a gépen átnevezed txt-re
- megnyitod egy jegyzettömbben, és a mentés máskéntnélutf8-ra állítod
- visszanevezed srt-re -
petipetya
nagyúr
válasz
koestler #899 üzenetére
Nem rossz, de elég sok hasonlóságot mutat a gyári mappa létrehozásához az asztalon:
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #883 üzenetére
Próbáld ki innen letölteni.
Még akkor mentettem le, amikor nem volt fizetős alkalmazás.
-
petipetya
nagyúr
Köszi a válaszokat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #754 üzenetére
Értem. A handcent-hez van külön betűtípus csomag, azt tudom.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #751 üzenetére
Ezeket a font pack-okat nézegettem a marketből, de nem jöttem rá a használatának módjára...
-
petipetya
nagyúr
Mivel lehetne csoportosan betenni a mellékleteket az email-be? Most csak egyenként engedi csatolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest