- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Psychonaut #15159 üzenetére
No de ha router nincs minek lenne pl. wifi stick?
De majd akkor a kolléga vázolja a pontos felállást és okosabbak leszünk. -
canniball
nagyúr
válasz
Psychonaut #15157 üzenetére
No de ha nincs wifi eszköz a gépén akkor mivel szórja a jelet?
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Angol szótár
Beszél is, illetve valamennyit tud németül és franciául. No és ingyenes. -
canniball
nagyúr
Nyomtam én is egy gyors tesztet.
Amit felismert (némelyik azért meglepett):
- Metallica - For Whom The Bell Tolls (csoda lett volna ha nem)
- Amon Amarth - Cry Of The Black Birds
- Zagar - Wings of Love (feat. Underground Divas)
- Colorstar - Angyal
- Bolt Thrower - Return From Chaos
- Ektomorf - I Break You
- Lamb of God - PatheticAmi viszont kifogott rajta:
- Quimby - Sehol se talállak
- Másfél - Angyaltojás
- Kispál és a borz - Emese
- Altar - I Take
- Tankcsapda - Füst és lábdobSzóval pöpec kis app., de azért még van hová fejleszteni az adatbázist.
-
canniball
nagyúr
Ha már K-9: az vajon miért van hogy veszett lassan jelentkezik be? Ha már elkezdi leszedni a leveleket akkor pörög, és a későbbi frissítések is elég pattogósan mennek, de az első alkalommal mire leszedi az első levelet addig böngészőn keresztül háromszor be tudok lépni a fiókba...
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
aasgier #13733 üzenetére
Akkor tessék javítani az aláírást!
Úgy tudom ilyet amúgy nem lehet, legfeljebb ilyet: 2G-3G OnOff -
canniball
nagyúr
válasz
Narxis #13546 üzenetére
Eszembe nem jutott volna hogy van aki otthon telefonról hallgat zenét...
A "füldedugós" nagy találmány, de az sem szűr ki minden zajt.k850!
Nem próbáltam, utazáshoz (egy 5k-s Sony in-ear fülessel) nekem bőven jó az amit a Mixzing tud. Lehet itthon az esti csendben egy 20+k-s fejhallgatóval hallanám a különbséget, de ilyenre meg nincs igényem. -
canniball
nagyúr
válasz
bozont #13516 üzenetére
Ritka madár aki wma-t hallgat.
De konvertálgatni mondjuk én is utálok, úgyhogy ezt megértem.
Narxis!
"...érezhető a különbség nálam komolyabb fejhallgatónál."
Elhiszem, de a városban gondolom nem ilyen fejhallgatóval mászkálsz és gondolom az utca zajában nem igazán jön ki ez a különbség... -
canniball
nagyúr
k850 & Steven88!
Biztos nem egy lejátszó van amiben van EQ, amivel tetszés szerint állítható úgy a hangzásvilág hogy iskolába/munkába menet a tömegközlekedésen zötyögve elszórakoztasson. Vagy mindenki otthon süketszobában hallgatja telefonról a zenét?RootRulez!
Ezt pl. a(z ingyenes) Mixzing is tudja (és gondolom nem ez az egyetlen). -
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #13467 üzenetére
Nálam pedig a Missed Call dolgozik.
-
canniball
nagyúr
válasz
TazLeacher #13313 üzenetére
Gondolom, mert ott én sem találtam.
-
canniball
nagyúr
válasz
TazLeacher #13311 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
Psychonaut #13309 üzenetére
-
canniball
nagyúr
Velem ilyet nem csinált...csak olyat hogy két auto szundi után már hanggal nem ébresztett.
Ezért váltottam az Alarm Clock Xtreme Free-re.
pockos13!
Csinálsz az egyik képernyőn egy mappát és bepakolod oda az ikonokat. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #12986 üzenetére
Még mindig keresek 2G/3G kapcsolót ami így működik.
-
canniball
nagyúr
válasz
Szabesz #13028 üzenetére
Ha erre gondolsz amennyiben a hívó nem szerepel a kontaktok között a Dialer One a beszélgetés végén megkérdi hogy akarod-e menteni.
MerLinh!
Tőlem mindig megkérdi a superuser (amennyiben olyan app indul) hogy engedélyezem-e, ezek szerint ezzel nincs külön dolgom. -
canniball
nagyúr
válasz
aggleány #12989 üzenetére
"Elég, elég, de azt hogyan csináljam?"
Én K9-cel szoktam."SwiFTP-vel kapcsolatban..."
Ha nem haragszol ide írok, mert mióta telepítettem csak használom nem állítgatom, hátha valakinek eszébe jut még valami.
A használata szvsz pofon egyszerű, feltelepíted, van egy-két egyszerűbb beállítási opció (felhasználónév-jelszó páros, használni kívánt port stb.), ezeket elmented (később a [setup] alatt módosítható), ezután ráböksz a [start] gombra és kiírja milyen IP-címen tudsz hozzá kapcsolódni. PC oldalon csak egy FTP(zni képes) progi kell (pl. Total Commander).Koga777!
A Samba Filesharing-hez azt írják root kell és a Superuser nevű alkalmazás; no de a root-tal a superuser is települ/a root-tal superuser jogot kap az ember. Vagy ez a Superuser app. másféle superuser lenne? -
canniball
nagyúr
Létezik-e olyan 2G-3G app., aminek a widgetje nem a Mobile netwok settingsbe dob be, hanem a Select networkbe? Tehát rábökök a widgetre és a Select network: 2G Only/3G Only/Automatic menüpont ugrik fel. Ha már egy "kattintással" nem lehet kapcsolni legalább kettővel lehessen...
aggleány!
Ha már "nem vagy különösebben netfüggő" akkor nem elég a manuális "mail-figyelés"?Az alkalmazások közé javaslom a SwiFTP-t, FTP szervert csinál a telefonból és így lehet rajta matatni wifin keresztül.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
No de ezek spéci esetek amikor természetes hogy viszed a külön céleszközöket; kivéve a buszozáshoz vitt mp3 lejátszó, arra inkább nem mondok semmit...
Komolyra fordítva: térjünk vissza az eredeti, Mixzing update problémámhoz, erre valaki?
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
kaller1 #12706 üzenetére
Akkor ezek szerint az ADW EX is tudja, a GO Launcher EX is, csak pont az általam használt Launcher Pro nem...
De ezt meg már szépen belőttem magamnak, nem szívesen kezdeném előröl...
Akkor nézzük másik oldalról: keresek olyan app-ot, amivel a gombok átprogramozhatók.
pollai!
Ha a Marketen kikeresed az app-ot van olyan lehetőség hogy Allow automatic updating, szerintem ezt ha nem jelölöd ki lehet még mindig jelezni fog, de nem frissíti. -
canniball
nagyúr
válasz
kaller1 #12700 üzenetére
Nem használok app drawer ikont, nálam a home gombra jön be az AD, e helyett szeretném azt elérni hogy a gombot lenyomva egy kategorizált AD jöjjön elő. Tehát két lehetőség van:
1. vagy magát az AD-t kéne kategorizálttá tenni
2. vagy egy olyan app kéne amivel személyre szabhatóak a gombok (és ezzel rá tudom tenni az organizert a gombra).Kvázi harmadik lehetőség amire ha jól értem te gondolsz, hogy a dockon legyen az organizer ikon. De egyrészt az előző megoldás jobban kézre állna, másrészt akkor megint kéne egy olyan app amit a 2.-ben említettem (hogy ne maradjon kihasználatlan a home, illetve akkor már a kereső gombot is megpiszkálnám). Tudom: nem vagyok könnyű eset...
-
canniball
nagyúr
válasz
kaller1 #12696 üzenetére
Majdnem jó meg mégsem.
Ezzel is az a bajom ami a korábban próbált Apps Organizerrel: magát a programot kell elindítani hogy lássam a kategóriákat, én pedig azt szeretném elérni hogy amikor rábökök a home ("kis házikó") gombra akkor egyből kategorizáltan jöjjön elő az app drawer. Tehát vagy másik app kell nekem, vagy ezek mellé még egy amivel a "házikó" működése testre szabható.
Cyberpunk!
Azt hittem a többiek nem számoltak a lehetőséggel, de ezek szerint te vagy figyelmetlen. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Létezik-e olyan app., amivel el lehet érni hogy az app drawer kategorizáltan jelenítse meg az alkalmazásokat? Leginkább az tetszene ha az AD-t elindítva alul lennének kis fülek és azokra bökve mutatná az adott kategóriába tartozó app.-kat.
-
canniball
nagyúr
Ti tudjátok frissíteni a MixZing-et? Velem már sokadszorra játssza el hogy jelzi a frissítést, nyomom neki az updatet, a letöltés elmegy 100%-ig, majd közli hogy Update unsuccesful...
-
canniball
nagyúr
válasz
elfelejtette #12425 üzenetére
Valóban, második olvasásra már én is így értelmezem.
Ezt nem tudtam, én az ingyenes verziót használom. -
canniball
nagyúr
válasz
TazLeacher #12417 üzenetére
Ha felrakod az AnysoftKeyboard-ot abban állítható a betűk mérete, ha mellé rakod a magyar kiegészítést akkor pedig magyar kiosztás is lesz.
A LauncherPro Plus-ban állítható az ikonok/widgetek mérete (fizetős, ~6-700Ft). -
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #12109 üzenetére
"1 hónapig használható ingyen, aztán a GPS aktiválós-megtalálós funkción kívüli beállításokért fizetni kell."
Mármint értendő ez a Missing device részre. A Security és a Backup viszont eleve ingyenes. -
canniball
nagyúr
válasz
elfelejtette #11979 üzenetére
Nem rossz megoldás, de már szépen belőttem, nem akarom elölről kezdeni.
-
-
canniball
nagyúr
A 3G Watchdog elvileg tud magyarul, gyakorlatilag nem találtam ilyen lehetőséget a beállítások között. Én vagyok láma vagy ez is csak akkor beszélni magyar ha a rendszer is ilyen nyelvű?
-
canniball
nagyúr
válasz
Canonfan #11553 üzenetére
"...elsősorban a hangminőség...a fontos..."
Erősen szubjektív vélemény következik!
Mikor hallgat az ember telefonról zenét? Pl. utazás közben. Amikor sok a zaj. Hiába használsz agybadugós fülest, az sem szűr ki mindent. Szóval szerintem kell egy relatíve elfogadható fülhallgató és ennél több energiát nem érdemes belefeccölni, felesleges a hangminőséget hajtani, ha neked megfelel a gyári lejátszó akkor használd azt!
Persze ha az a perverziód hogy esténként süketszobában ülve hallgatod a tömörítetlen zenéket a telefonról egy 100+k-s fejhallgató segítségével akkor nem szóltam. -
canniball
nagyúr
válasz
Canonfan #11531 üzenetére
"...először én is auto módban használtam, de akkor a gyári ébresztőt is kilőtte..."
Állítsd át a "védelem szintjét" alacsonyra, akkor sokkal több app-t mutat, szvsz köztük lesz a gyári ébresztő is."...megbízhatóságra a gyári android ébresztő az jobb lehet..."
Ha megbízható lenne nem kerestem volna alternatívát. De egyszer volt hol nem volt...beállítottam az ébresztőt, majd sikerült a telefont úgy letennem egy ruhára hogy a hangszórót letompította; reggel ébresztett - nem hallottam, lement szundiba, megint ébresztett - megint nem hallottam, ismét szundizott, aztán ezek után már hanggal nem keltett csak a kijelző kiabált hogy ébresztőőő!, de LOL, azt ki hallja meg...?No itt nálam leírta magát.
Btw nem biztos hogy egyforma az ébresztőnk (az enyém Moto Defy, Android 2.1). -
canniball
nagyúr
válasz
Canonfan #11522 üzenetére
Én is használom az ATK-t, igaz csak manuálisan; eddig még nem akadtak össze. A kolléga szerintem arra gondolt hogy auto módon használod és nem tetted a kivételek közé.
V.Stryker!
Dialer One -
canniball
nagyúr
válasz
akos727 #11218 üzenetére
Én az Advanced Task Killert használom (szintén Defy), igaz csak manuálisan. Fagyás nincs, beállítható melyik progikat ne bántsa és szépen lelövi önmagát is.
-
canniball
nagyúr
válasz
Darahian #11194 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Defy topikot (és annak 1. hsz.-ét)!
-
canniball
nagyúr
Ha már K-9: be lehet-e állítani valahogy azt hogy az egyes mappákban milyen szempontok alapján listázza a leveleket? Pl. beérkező - tárgy szerint, elküldöttek - időpont szerint stb.
-
canniball
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #11062 üzenetére
Pl. van olyan app amihez nem adnak linket, csak QR kódot.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OpenMediaVault
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest