- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
porse
őstag
-
-
porse
őstag
Hát a launcherpronak 9000 el több letöltése van és 1500 al több 5*-a
(#24658) dokee78
Hát hova kell fejlődnie.. most az, hogy csinál lockscreent, nabumm nem hinném hogy kevesebbet fogyaszt mint egy widgetlocker, vagy bármi amit pluszba csinált pl a go, van rá alternatíva ugyanúgy...
(#24656) TRob1
Igazad van, ezeket csak az értékelések számai
-
porse
őstag
válasz
s7evcsenko #24144 üzenetére
Mivel a "más naptárak" hoz van hozzáadva a gépen, a lila színből ez jön le, a saját naptárhoz add.
-
porse
őstag
Meg, hogy fél éves kb, meg milliomos se lettem tőle
-
porse
őstag
-
porse
őstag
válasz
Keresztapper #22696 üzenetére
Nekem egy régebbi htc fülesem van, azon segít.. Amíg nincs pénz jobb fülesre addig megteszi.
-
porse
őstag
Én még ezt ajánlanám, valamelyik fórumban találtam én is DSP Manager. Én most ezt használom.
-
porse
őstag
Én is furcsállom amit itt levágtok mint mappa szerinti rendezés, alapból csak mappák szerint hallgattam mindig a zenét, és nem találkoztam olyannal ami ne tudta volna ezt...
Playerpro nekem meg egyről a kettőre nem látta a zenéket az adott mappában, létrehoztam egy új mappát sd-n áthelyeztem oda őket, cirka 200 számot és látta megint, két nap múlva megint nem.. Úgyhogy delete , és powerampp lett belőle.
-
porse
őstag
Es file explorer csak nekem futtatja le mindig a média keresést ha épp kitörlök valamit?! Elég idegesítő..
-
porse
őstag
válasz
fatal` #22225 üzenetére
Nincs vele semmi gondom, használtam sokáig, csak aztán elkezdtem a minit és rajta maradtam mert mobilnettel pl sokszor be se töltötte a teljes mobilarenát, jó ott a mobilverzió már, de nem csak mobilarénát nézek.A mini meg gond nélkül betölti 10-15 mp alatt a mobilarénát is 2g-n.
-
-
porse
őstag
válasz
nexusking #22107 üzenetére
FFFúúÚúúú
Odáig világos, amit leírtam a telefonon, hogy kell belőni ugye??
Tehát total commander megnyit, nyomod ctrl+f, vagy fölül a kis ikonokból kiválasztod amire rá van írva, hogy FTP. Ott nyomod, hogy Új kapcsolat.
Ott meg írod.
Kapcsolat neve: Hülye vagyok üssetek.
Kiszolgáló neve: oda írod a címet, amit a swiftp kidobott neked.(10.0.2.5:2121 Ez csak egy példa!)
Felasználónév/jelszó: amit megadtál a telefonon.
És okéé, majd kapcsolódás. -
porse
őstag
válasz
nexusking #22105 üzenetére
Beírsz egy felhasználónevet meg egy jelszót, a portot én hagytam, 2121 volt. kész.
Utána elindítod, és a wifi URL mellé kidob egy címet, azt írod be hálózati hely hozzáadásához, vagy tc-be az ftphez. Értelemszerűen a felhasználó nevet, meg a jelszót, amit megadtál a telefonban a programnak.Ja ez a swiftp
..
-
porse
őstag
Van program ami megmondja, class ?! az SD-m?
Mert nem tudom, kivenni a telefonból meg nem szabad.Akkuhoz meg fullra lemeríteni amúgy sem lehet, mert idő előtt kikapcsol. És kalibráláshoz is le kell meríteni..
-
porse
őstag
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #21992 üzenetére
Igen és nem.
Tehát igen, nincs lapozás, és nem nincs háttércsere...petipetya
Egy gmail címhez van csak hozzárendelve a market, az alapértelmezetthez amit először adsz meg a telefonnak szerintem. Tévedek?!
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #21988 üzenetére
launcherproban csak gorgetni lehet.
masikat nem ertem, az appdrawerben a fekete hatteret, vagy egy adott programban a fekete hatteret?!
-
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21965 üzenetére
Dehogy is.. ez már a 2.2es froyoban is volt, nekem.. Talán a te modosított contactodból hiányzik
Maffia91
Szerintem ne akarjál autokillert használni, de az advanced task killer tudja, pl ha kikapcsolod a képernyőt akkor gyilkol, vagy félóránként, de nem tesz jót szerintem...
Én is csak manuálisan használom, akkor lövök ki vele mindent, persze azokat nem amik újraindulnának, amikor leteszem, és nem használom aktívan a telót. -
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21958 üzenetére
Hát nekem (samsung) a contactoknal, menü gomb-egyebek-megjelenítési beállítások. És ott van.
-
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21956 üzenetére
A google szinkronizálást, vagy a sim kezelését?
Hát úgy ahogy te is írtad, kiválasztod mit jelenítsen csak meg, pl a sim-et és akkor látod h mivan a simen, és tudod szerkeszteni. -
porse
őstag
válasz
Psychonaut #21952 üzenetére
Hát a gyári is tudja ugyan ezt, nem kell hozzá go.
De leszinkronizálja, szépen megcsinálja ahogy kell neki gépen, aztán az üres simre, mert letöröl rola mindent, visszamásolja amit a googleba csinált.
Persze csak egy lehetőség, én cserélgetem a romokat, nekem a simen nincs is semmi, és mire belépnék a contactba,a google már odaszinkronizálta őket. -
porse
őstag
hat az eleg para.. lenyulta az accodat.
irj akkor h elfelejtett jelszo, biztos kuldenek masikat a email cimedre vagy valami.en is a friendcaster-t ajanlom, nem hasznalom mert a mobil oldal megfelel plusz gochat vagy ebuddy, de joval jobban mukodott mint az eredeti fb app.
-
porse
őstag
válasz
transmission #21698 üzenetére
Nekem amik megfordultak a telefonon, akadás nélkül: bounce mouse, doodle jump, motox mayhem, paper toss, dragon fly, fieldrunners, cute the rope,speedx 3d, greedy spiders, nfs shift, ninjump, uno. Amitől már megakadt pl az a robot unicorn attack, meg a worms.
Persze alap rommal nem biztos ,hogy akadásmentesek lesznek neked is a játékok.Aláírásomban láthatod mi van fent nekem.giopro1.3
-
porse
őstag
válasz
Keresztapper #21565 üzenetére
És ez működik kikapcsolt gépnél is?
hunfatal
Igen ezért kérdeztem, mert nem hinném, hogy napokig ott akarja hagyni a gépet bekapcsolva, de nincs kizárva ez se.
-
porse
őstag
válasz
domerator #21322 üzenetére
Én használtam egyet, fogalmam sincs melyiket. de widgetként rányomtam ha elszívtam egyet, aztán piros betűkkel írt, hogy vedd észre mer sokat szívtál ma már, amit te állítottál be mint limit.
.. Úgyhogy fél napig se volt fent.
CrAzY88
Titaniummal lemented aztán visszaállítod.
-
porse
őstag
qq launcher elég keveset, a képen is látható. Én feltettem ténylég ennyit írt, de nekem nem tetszik.
-
porse
őstag
válasz
thesound #19539 üzenetére
Igen én is a gyári naptárt akartam mondani, de én az AK notepad ot használom nézd meg azt.
-
-
porse
őstag
És újból ezen megy a vita melyikajobbtudtöbbetskinezhetőbb. Tök felesleges, mindenki eltudja dönteni mit akar használni..
-
porse
őstag
Használ valaki a2sdgui t? segíthetne..
-
porse
őstag
válasz
kerjani #18147 üzenetére
Tényleg jó kis unalom űző.
Én ezzel szórakozom mostanában: Moto X Mayhem
atillaahun
Nekem azt produkálta amit a Gio-s videóban, nekem is az van.
Gyorsulást nem érzékeltem, mert eddig se volt lassú. De nem is lassul be ha több dolog van futattva.
-
porse
őstag
válasz
atillaahun #18067 üzenetére
Igen, a maps nekem is szúrja a szemem... bár csak ez az egy csinálja ezt, de ha fel is tennék egy másik programot, hogy blokkolja kb ugyan annyit fogyasztana. Fagyasztani meg nem akarom, mert szoktam használni. De nem ismerek ilyen programot.
-
porse
őstag
válasz
atillaahun #18053 üzenetére
Az android zárja be, ha szüksége van a memóriára.. Vannak ilyen ram scriptek, nekem is van a telon, és 10 megnyitott alkalmazás melett is bőven hagy memóriát. [link]
-
porse
őstag
válasz
TazLeacher #17944 üzenetére
Ez hasonló, csak jobb [link]
és ingyenes.
Kingfisher1 Nekem is ott van nem gáz.
-
porse
őstag
válasz
Speed limit #17762 üzenetére
Ez csak egy videó a telefonon.
Szerintem..
-
porse
őstag
válasz
-=Vacsek=- #17748 üzenetére
Missedit-et nemtudom, de Advanced clock widget-be lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged